|
| M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
|
+96cristi_tgv Bebe comradetymo TVlad sp59 dan tm Dr2005 Adrian78 ldh80 Laurentiu Ciobanu alexmorph3us alexspn cardinal Jeorje Cipri Andrei Neculai Alastair mircea.predoni Luca tgv aris86 t1972 vatmanul vlad237 CRT 19jimmy84 Dragoș gheorghita Warrington dan_dinca Davee91 Czirjak Arpad bubu AeroX Adi Carstea ciprian71 ets2oltromânia riciu alliens Cris_Cr laur 133 bobi Radu cristy79 cristi ar LanceR billy752-istu neluadi laurentzu mariuscfrbucuresti gardianlinux StefanD_ Adirmvl AndreiStefan 92Dragos decward EA025 IonutChircu Alex Avram Adisoft1991s Luna COSTACHE MIHAIL AndreiSV nokia2010 alex1987 AndiCFR Razvan Tudor DUAL gvd lifetec NIKU24 razvan - trenuri bercenicity mielutu zburator user dezactivat... mureseanu_976 marius664 Norbi Katalyn ALEXCFR florin.lifticariu Capsuneanu DPS brutusel Vitosa Nk11 baiazid Jurnal Feroviar IonutCFR2009 Vlad Dionis NicuS Feroviar_18 cfr500 Nesebar feroviar Mihay Andrey_tm 100 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5868 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 06 Aug 2017, 09:33 | |
| Era de asteptat ca asa se va intampla. Nu se suplimenteaza pentru ca nu au de unde, si asa trenurile din tara au fost ciuntite la maxim sa le faca rost de vagoane plimbaretilor pe spinarea altora. Imi vine si sa rad cand ii vad cum se calca in picioare la pomenile Ciumei Rosii pe care apoi o injura cu sete pe net de dimineata pana seara. Plus ca tot ei, tefelistii, tuna si fulgera contra asistatilor social - desi fix asta sunt chiar ei.
Nu mai exista intr-adevar locuri pentru ca acesti indivizi s-au mutat in tren, se plimba zilnic sau chiar daca nu se plimba isi iau bilete cu zecile si astfel locurile acelea figureaza ca si date in sistem, insa daca nu au chef sa se trezeasca in ziua respectiva nu mai vin la tren. Iar oamenii normali cum bine ati spus nu mai au niciun loc daca vor sa isi cumpere bilet, cu zile bune inainte cica nu mai sunt locuri. Ce sa facem - daca traim in tara lucrului bine facut.
Nu mai spun daca totusi se prinde loc - in ce conditii se calatoreste, unii fac ca toti dracii de zici ca esti la menajeria cu maimutze si ajungi la destinatie obosit si nervos de ce ai indurat pe drum. Asta arata si nivelul de educatie al unora - extrem de precar, inexistent chiar.
E de noaptea mintii ce se intampla, suntem o tara bananiera nici macar la marginea lumii civilizate - am iesit cu totul in afara ei. In Romania din pacate prostia si nesimtirea sunt in continua expansiune - astea doua merg mana in mana. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 06 Aug 2017, 14:05 | |
| Şi anii trecuţi era fix la fel, vineri nu găseai bilet Bucureşti - Constanţa, duminică nu găseai invers. La fel şi spre Braşov. Aţi uitat că la unele trenuri se punea controlul la peron ca să nu te lase să te apropii de tren fără bilet? _________________ :TTT:
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 06 Aug 2017, 16:19 | |
| Nu sunt vagoane, nu au de unde sa tot puna, e usor sa stai in fata calculatorului acasa sa spui "de ce nu se suplimenteaza" dar de unde, daca efectiv nu exista vagoane! Pana sa vina gratuitatile se mergea relativ ok, acum multi dau navala ca e gratuit si cei ce vor sa plateasca pret intreg nu au loc de pomanagii care taie frunze la caini si se plimba zilnic din lipsa de ocupatie. Astia nu au ce face si se plimba aiurea cand la munte cand la mare iar bilete fara loc nu se pot vinde la infinit ca nu are lumea unde sa urce la urma urmei sa nu mai spunem ca vagonul pentru a functiona clima la parametri normali nu e construit sa stea in temperaturi de 40 de grade si cu toate locurile ocupate plus inca 30 in picioare, in cazul asta nu mai functioneaza nici clima si ce ai rezolvat, nimic, ei urla ca de ce nu merge clima, pai cum sa mearga din moment ce afara e foarte cald si oameni in el sunt peste numarul maxim de locuri, normal ca nu merge. |
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 06 Aug 2017, 18:12 | |
| Aşa este în fiecare an. Dar memoria românului e scurtă. _________________ :TTT:
|
| | | dan_dinca
Numarul mesajelor : 160 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5115 Data de inscriere : 02/05/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 06 Aug 2017, 23:32 | |
| - Dr2005 a scris:
- Aşa este în fiecare an. Dar memoria românului e scurtă.
Doctore, ai ramas cu memoria in anul 2005, iti spun sigur, pentru ca aberezi maxim. Nu a existat situatia expusa mai sus niciodata. Sa ceri un bilet la ora 7 dimineata catre o destinatie si sa nu poti cumpara, la niciun tren din ziua respectiva, nici macar in picioare sau la clasa 1! Probabil nu te-ai mai urcat in trenurile de pe M800 de 12 ani, asa se explica afirmatia dumitale cu privire la "memoria scurta a românului". Eu circul pe magistrala asta in special in weekend din 1996 incoace, dar cu astfel de fenomen al imposibilitatii calatoriei legale (CU LEGITIMATIE DE CALATORIE PLATITA, nu cu "NASHUL" din poveste!) nu m-am mai confruntat. Un singur lucru imi doresc: FALIMENTUL TOTAL al CAILOR FERATE ROMANESTI, care de la o vreme se ocupa de asistarea sociala a "studentilor" foarte studiosi din tara asta de 3 parale. P.S. Noroc ca mai exista operatorii feroviari privati, care au bunul simt sa te primeasca la bord, chiar daca nici ei nu au intotdeauna locuri disponibile. Dar exista un respect, nu un refuz precum la CFR pe banii nostri, de a vinde servicii de transport, din cauza unor "rezervari" mai mult sau mai putin reale ale unor "plimbareti" la "fara frecventa". GudNait! |
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6911 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Lun 07 Aug 2017, 00:10 | |
| - dan_dinca a scris:
- .
Un singur lucru imi doresc: FALIMENTUL TOTAL al CAILOR FERATE ROMANESTI, care de la o vreme se ocupa de asistarea sociala a "studentilor" foarte studiosi din tara asta de 3 parale. Problema este ca nu CFR a cerut aceasta gratuitate, chiar directorul general a sustinut ca nu poate face cererii , mai ales acum pe timp de vara...Unii spuneau , chiar si Dragos parca, ca acest lucru nu se v-a intampla, ca sunt multi habarnisti pe aici.Iata ca se pare ca au avut dreptate , cel putin in ultimele doua week-enduri au fost probleme pentru cei care au ales sa faca calatorii din/spre mare in ultima clipa... Asa cum au zis multi, aceasta gratuitate ar trebui sa existe intre localitatea de domiciliu si scoala, iar pe restul retelei valabila gratuitatea de 50%.Oare de ce aceasta gratuitate este extinsa in afara anului scolar, a sesiunii si a practicii??? Asta numai e protectie sociala, este risipa de ban public... Cat priveste falimentarea CFR-ului, este departe acest lucru, daca circula cu trenurile pline.Chiar daca sunt gratuitati, acestea vor ajunge in cele din urma in conturile lor , culmea fiind ca vor fi decontate chiar si cele fictive...asa putine cum sunt |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Lun 07 Aug 2017, 02:54 | |
| Nu CFR a cerut aceste facilitati, s-a impus de guvern, vezi cine a bagat aceasta lege si te certi cu ala ca CFR doar aplica ce lege da guvernul. Iar la urma urmei, nu iti convine, nu mergi, exista destule variante pentru care poti opta, ce atata tragedie si tam tam. |
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Lun 07 Aug 2017, 12:03 | |
| - dan_dinca a scris:
- Dr2005 a scris:
- Aşa este în fiecare an. Dar memoria românului e scurtă.
Doctore, ai ramas cu memoria in anul 2005, iti spun sigur, pentru ca aberezi maxim. Nu a existat situatia expusa mai sus niciodata. Sa ceri un bilet la ora 7 dimineata catre o destinatie si sa nu poti cumpara, la niciun tren din ziua respectiva, nici macar in picioare sau la clasa 1! Probabil nu te-ai mai urcat in trenurile de pe M800 de 12 ani, asa se explica afirmatia dumitale cu privire la "memoria scurta a românului". E drept, că nu mi s-a întâmplat pe M800, dar mi s-a întâmplat frecvent la trenuri precum 3001 şi 1631 (când exista) să nu mi se mai dea bilet cu 2 - 3 ore înainte... am luat o dată bilet Ploieşti - Cluj în loc de Bucureşti - Cluj, noroc că nu a venit naşul până la Ploieşti. La 3001 era mai simplu (,,m-am urcat de la haltă/Triaj/Depou"). E logic ca în plin sezon turistic să apară astfel de situaţii, tocmai de aceea poţi să îţi iei bilet cu 30 (treizeci) de zile înainte. Că mă gândesc că concediul nu ţi-l planifici cu o zi avans. În rest, pentru navetă există trenuri R cu oprire în toate staţiile, care mă îndoiesc că au fost full zilele astea. _________________ :TTT:
|
| | | AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6763 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Lun 07 Aug 2017, 13:14 | |
| Pai omul zice ca nu e navetist. Probabil merge saptamanal, nu neaparat in concediu. Si cum sa-l pui sa faca 4-5 ore cu Regio cand are linie de 160? Si daca si Regio e plin si nici nu e cu rezervare de locuri? Nici nu-i de mirare ca-ti da replici furtunoase.
@dan_dinca, stiu cum e senzatia. Si eu la Pitesti patesc la fel chiar daca nu e aici litoral, dar trenurile cu Desiro au capacitate mica, iar vara se plimba lume mai multa. Dar imi iau bilet cu 2-3 zile inainte (online de regula), in niciun caz nu-mi permit (mai ales pe weekend) sa imi iau bilet in ziua plecarii. La noi faza mai nasoala e ca pe langa faptul ca acum sunt gratuitati mai sunt si oferte Regio, deci multe Desiro sunt neincapatoare. Sunt si trenuri la care sunt mai multi in picioare decat pe scaune (cand e AM de 70 locuri). Dar chiar in conditiile actuale e foarte bine ca CFR Calatori mentine ofertele Regio, caci mai trebuie sa mearga si altii cu trenul, nu doar gratuitatile care mai arunca si primii cu invective pe pagina FB a CFR Calatori ca le-au oprit aerul conditionat sau ca sa le fie rusine ca taraste trenul cand are restrictii de canicula (trebuie cumva si oprite legile fizicii pentru ei la cat considera ca li se cuvine mocca si ca statul si asa face putine pentru ei). Sunt perfect de acord ca situatia nu a fost niciodata asa rea ca acum. Ca unii refuza sa creada e treaba lor. Pana nu vad pe cont propriu nu se vor convinge si poate si atunci traiesc alte realitati. Partea mai proasta e ca numarul de vagoane e mai mic fata de acum 3-4 ani, de aceea situatia e tragica. |
| | | Warrington
Numarul mesajelor : 787 Reputatie : 3789 Data de inscriere : 03/09/2016
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Lun 07 Aug 2017, 15:08 | |
| - marius664 a scris:
- Cat priveste falimentarea CFR-ului, este departe acest lucru, daca circula cu trenurile pline. Chiar daca sunt gratuitati, acestea vor ajunge in cele din urma in conturile lor , culmea fiind ca vor fi decontate chiar si cele fictive...asa putine cum sunt
Dacă fiecare pasager (fie el și plătitor) generează pierderi, degeaba circulă trenurile pline. Chiar dacă gratutățile se decontează, CFR-ul nu poate supraviețui fără subvenții. În prima clipă când subvențiile întârzie, CFR o să aibă o problemă serioasă. Motorina sau energia electrică pot rămâne neplătite o perioadă, forțând furnizorii să crediteze CFR-ul. Dar salariile nu pot rămâne neplătite, în prima clipă când se întâmplă așa ceva se lasă cu greve. |
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Lun 07 Aug 2017, 17:01 | |
| - AeroX a scris:
- Pai omul zice ca nu e navetist. Probabil merge saptamanal, nu neaparat in concediu. Si cum sa-l pui sa faca 4-5 ore cu Regio cand are linie de 160? Si daca si Regio e plin si nici nu e cu rezervare de locuri?
Nici nu-i de mirare ca-ti da replici furtunoase. Biletele se vând cu până la 30 de zile avans. Dacă se ducea cu o zi înainte sigur găsea bilet. _________________ :TTT:
|
| | | DPS
Numarul mesajelor : 2206 Reputatie : 7572 Data de inscriere : 27/04/2010
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mar 08 Aug 2017, 17:53 | |
| Cum adica "nu sunt vagoane" pentru suplimentarea trenurilor sezoniere ??? |
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mar 08 Aug 2017, 21:22 | |
| Poza e din 2012. În plus, mai trebuie şi revizuite vagoanele. _________________ :TTT:
|
| | | gheorghita
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 35 Localizare : Timisoara,RO Reputatie : 5365 Data de inscriere : 30/05/2010
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mar 08 Aug 2017, 22:23 | |
| Si Timisoara sta prost la Vagoanele de clasa 2 am circulat cu IR1991 avand in compunere 3 de clasa 1 si unul de a 2 + cele de dormit... la clasa 1 pe post de a 2 |
| | | dan_dinca
Numarul mesajelor : 160 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5115 Data de inscriere : 02/05/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Lun 14 Aug 2017, 08:52 | |
| Se mai aude ceva de lucrarile ramase neterminate pe M800? Statiile Ciulnita, Fetesti, Constanta plus podurile pietonale de traversare a magistralei intre Fetesti si Ciulnita? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
| |
| | | | M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |