Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Cel mai lung drum cu trenul

In jos 
+57
c o r v i n
iustialex
daniel_c
Dr2005
membru exclus
kristi kkk
TVlad
popovici
IonutChircu
cardinal
Vitosa
sorin_ncs
Alex Avram
Radu Tudor
marius_m
halmarius
RomanianTrain
The Legend
Luna
Gelu
cont dezactivat .
Goanga
Andrey_tm
laur 133
Felix
ovivi
Teodor
Lafont
riciu
Bogdan-CFR
Tomi13leu
Nesebar
mishu88
mardaryroby
Andrei W.
Gabry Gabriel
pannonia express
ultras
VeV
bogdan srl
rizelgeorgel2004
ion1982
cristi ar
srazvi
discoid21
alex.alexus.tm
stinky
ionutz85
mariuskl
MariusM
Andrei
zenox4500
COSTACHE MIHAIL
Vlad
Codrut1985
Ionutz
tudor_vl
61 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
AutorMesaj
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

Cel mai lung drum cu trenul - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul   Cel mai lung drum cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeMar 15 Mai 2012, 15:52

Pai eu vreau sa ies si cat mai ieftin posibil , fac un tur al Romaniei in 10 zile cu 450 de lei cum sa dau la Hilton sute de lei :shock: ABAT :shock: , pai cu o noapte de cazare la un hotel (Hilton) merg cu regio 3 zile si 3 nopti si dorm linistit in tren si ma simt extraordinar de bine , eu renunt la hotel si la oricare cazare de pe lumea asta in favoarea plimbarii cu trenul . :adrezina:

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul   Cel mai lung drum cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeMar 15 Mai 2012, 16:35

Si eu prefer ,,cazarea" in tren decat hotelurile, asta daca nu e posibila cazarea la cort in zona. Cu diferenta insa ca nu pot dormii in tren, decat rar de tot cand sunt foarte obosit, deregula stau pe net toata noaptea. Valabil si la cuseta. Iarna imi e cam greu sa stau in vagoanele nemodernizate o noapte intreaga fara sa fie necesar, in special in 20-54/55 sau 21-47, deoarece e enorm de cald, si eu nu prea sufar caldura. Din fericire aproape peste tot unde merg des ma pot caza la cort. Very Happy
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6048
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul   Cel mai lung drum cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeMar 15 Mai 2012, 17:17

Eu nu pot dormi in tren de nici o culoare , nici macar in vagonul de dormit insa dupa 2000km da , atunci imi trebuie scobitori... Smile mai ales ca nu inchid o geana in trenul Dacia , n-am cum cu atatea controale si griji de bagaje...Eu merg la dormitor ca sa nu ma doara spatele , imi place ca nu sta toata lumea sa ma vada mancand sau schimbandu-mi sosetele....Dar e scump al naibii , dubla la intaia e la pret de 4 stele Wink
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul   Cel mai lung drum cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeMar 15 Mai 2012, 19:07

cine merge la Sighetul.Marmatiei dupa Breaza se pune la masa, nu conteaza ca are sau nu miros in salon de fata cu toata lumea : Very Happy

Cel mai lung drum cu trenul - Pagina 6 P4290375
adult image hosting
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8413
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul   Cel mai lung drum cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeMar 15 Mai 2012, 19:33

pale Obiceiuri pr-oaste... Cred ca nici demoazelei nu ii place mirosul, dupa cum se strimba.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul   Cel mai lung drum cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeMar 15 Mai 2012, 19:36

mancare de tip fast-food. Traim in Romania si romanul "mananca" tot timpul.
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul   Cel mai lung drum cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeMar 15 Mai 2012, 20:17

@Off-topic Karpati hai sa ne oferim voluntari sa circulam gratis sau cat mai ieftin cu trenuri ce exista sansa sa intarzie 1-3 zile cum a fost in iarna cu intarzierile alea Smile) Mie imi e ciuda ca nu am avut norocul sa fiu intr-un astfel de tren si sa calatoresc 3 zile in loc de 4-5 ore fara sa ma coste nici un ban in plus. Very Happy Oricum tinand cont ca circul si pe defileul jiului destul de des cu trenu, poate am vreodata sansa asta, sa intarzie trenu 2-3 zile. Very Happy
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul   Cel mai lung drum cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeMar 15 Mai 2012, 20:18

Parca miroase a parizer , la voi nu ? Laughing
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul   Cel mai lung drum cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeMar 15 Mai 2012, 21:31

karpaty a scris:
Nu stiu daca ma bate cineva la cel mai lung drum , am mers in tara un tur de 14 zile numai in tren si doar cu Regio (personal) prin 2002 , am dormit doar in tren cu capul pe bagaj nu au fost probleme , iar in europa am facut un tur de 10 zile numai in tren deci dormit doar in tren ma dadeam jos dintr-un tren ma suiam in altul , mergeam 12-16 ore ajungeam stateam maxim 3-4 ore dar de multe ori stateam si doar 1 ora si apoi plecam la drum alte 12-14 ore Laughing ma bate cineva la aceste drumuri ? Very Happy
Da' de spalat unde ai facut-o zilele alea? Ca de dormit am aflat!
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul   Cel mai lung drum cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeMar 15 Mai 2012, 21:42

kristi kkk a scris:

Da' de spalat unde ai facut-o zilele alea? Ca de dormit am aflat!

Tot in tren :shock:
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul   Cel mai lung drum cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeMar 15 Mai 2012, 23:25

La calatoria prin Europa de 10 zile am facut baie la 2-3 zile in gara pentru ca exista bai dotate si foarte curate mai ales in Germania unde primesti 2 prosoape , sapun , gel de dus si sampon pentru 4-5 euro , pot sa zic ca mi-au placut baile din Munchen , Berlin si Praha . In tara am facut cum am putut .................. atunci in 2002 cand am mers 14 zile consecutive nu a fost nici foarte cald afara era primavara putin racoare nu am transpirat , m-am descurcat cu ceva servetele umede pe maini si fata ma spalam la chiuveta in tren si pe cap m-am spalat intr-un TE in Arad in miezul noptii tin minte ca mergea dimineata la 5 la Arad si eu eram in gara pe la 2 noaptea cand am facut un dus pe cap , deci m-am descurcat cum am putut , pasiunea de a merge cu trenu e mult mai mare si nu sunt foarte mofturos ma multumesc cu cat se poate . In prezent excursiile pe care le fac nu au mai depasit 10 zile cel mult de regula merg 4-5-6 zile consecutive .

Ultima editare efectuata de catre karpaty in Mier 16 Mai 2012, 00:33, editata de 1 ori
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul   Cel mai lung drum cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeMier 16 Mai 2012, 00:20

In tara exista gari, benzinarii, stranduri care au dusuri, pentru cine vrea sa faca calatorii lungi.

Off-topic: Pentru cine merge cu cortu exista si dusuri solare, insa se pot folosii doar vara, dar cand esti cazat la cort iarna e destul de putin probabil sa simti nevoia unui dus, iar daca e cazu, pentru cei puternici se pot face si dusuri cu zapada. Smile)

On-topic: Karpaty incet incet ma convingi si pe mine prim posturile tale sa merg in tara in lung si in lat cu trenuri regio. Smile)
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul   Cel mai lung drum cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeMier 16 Mai 2012, 08:52

Si eu am circulat foarte mult cu trenurile, dar nu am gasit gari cu dusuri in afara de Bucuresti Nord.
Sus In jos
membru exclus

Numarul mesajelor : 122
Reputatie : 4843
Data de inscriere : 11/01/2012

MesajSubiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul   Cel mai lung drum cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeDum 08 Iul 2012, 23:32

694345 659464 659464 :AA19: :AA17: :TDD: satu mare bucuresti nord
:AA14: :AA19: :AA17: :AA17: :AA17: :AA17: :AA17:
satu mare-bucuresti nord-slatina 939 km.am stat o vreme in satu mare(3 ani).din 2007 pana in 2010
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul   Cel mai lung drum cu trenul - Pagina 6 Icon_minitimeDum 08 Iul 2012, 23:43

Te rog nu mai pune atâtea emoticoane, mesajele tale sunt foarte greu de citit!

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul   Cel mai lung drum cu trenul - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

Cel mai lung drum cu trenul
Sus 
Pagina 6 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Un lung drum cu trenul...
» La drum cu trenul......
» Cel mai lung tren din lume
» Compunerea trenurilor din Romania - 2014
» CFM-Moldova

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: REPORTAJE ALE PASIONATILOR DE TRENURI-
Mergi direct la: