| Cel mai lung drum cu trenul | |
|
+57c o r v i n iustialex daniel_c Dr2005 membru exclus kristi kkk TVlad popovici IonutChircu cardinal Vitosa sorin_ncs Alex Avram Radu Tudor marius_m halmarius RomanianTrain The Legend Luna Gelu cont dezactivat . Goanga Andrey_tm laur 133 Felix ovivi Teodor Lafont riciu Bogdan-CFR Tomi13leu Nesebar mishu88 mardaryroby Andrei W. Gabry Gabriel pannonia express ultras VeV bogdan srl rizelgeorgel2004 ion1982 cristi ar srazvi discoid21 alex.alexus.tm stinky ionutz85 mariuskl MariusM Andrei zenox4500 COSTACHE MIHAIL Vlad Codrut1985 Ionutz tudor_vl 61 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8389 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul Mier Dec 14, 2011 2:21 pm | |
| Hai sa scriu si eu Simeria Venezia Nice Vile Barcelona Madrid Paris Luxembourg Zurich Basel Wiena Simeria Simeria Triaj Totalul da cu virgula |
|
| |
Gelu
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 36 Localizare : Bistrita Reputatie : 5396 Data de inscriere : 24/06/2010
| Subiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul Mier Dec 14, 2011 11:33 pm | |
| off topic: - karpaty a scris:
- Multumesc Tomi .
Am un traseu destul de asemantor pentru la anul , binenteles tot numai din personale .
Buc-Pitesti-Craiova-Pterosani-Lupeni-Petrosani-Simeria-Radna-Timisoara-Arad-Oradea-Cluj-Sighet-Dej-Jibou-Baia Mare-Satu Mare-Bixad-Satu Mare-Jibou-Dej-Bistrita-Vatra Dornei-Suceava-Pascani-Iasi-Dorohoi-Botosani-Veresti-Iasi-Husi-Crasna-Barlad-Galati-Marasesti-Miercurea ciuc-Brasov-Fagaras-Sibiu-Rm Valcea-Piatra Olt-Pitesti-Buc.
Mă întreb, oare în cât timp s-ar face tot drumul ăsta? N-oi fi eu din București, dar poate ne vedem în Bistrița. on topic: Un drum lung cu trenul pe care îl fac de când mă știu eu e Bistrița Nord - Tecuci - Liești. Din nefericire, acel tren a fost scos și am folosit ruta Reghin - Liești (măcar acuma oprește și în Liești). Drumul ăsta îl fac ori de câte ori am ocazia. Mai nou, ocaziile s-au rărit. Cel mai lung drum pe care l-am făcut cu trenul a fost Bistrița Nord - Arad. Ultimul meu drum lung cu trenul a fost Năsăud - Timișoara Nord. Sper să mă scuzați, dar nu știu distanțele la niciuna dintre rute |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22396 Data de inscriere : 06/12/2009
| |
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8303 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul Joi Dec 15, 2011 12:11 am | |
| @karpaty Cam care a fost costul acelui traseu ? Nu de alta, dar parca imi dai ceva ideei ) |
|
| |
The Legend V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1115 Varsta : 30 Localizare : TIMISOARA SI ATAT! Reputatie : 6449 Data de inscriere : 03/08/2010
| Subiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul Joi Dec 15, 2011 12:13 am | |
| Cel mai lung a fost Timisoara-Cluj-Iasi dar la vara am traseu de 1973km cu 6trenuri IR si 2 trenuri R:D |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22396 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul Joi Dec 15, 2011 12:52 am | |
| - Luna a scris:
- @karpaty Cam care a fost costul acelui traseu ? Nu de alta, dar parca imi dai ceva ideei )
Pana in 400 , bilete luate cu anticipatie ! parca 385 . |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul Joi Dec 15, 2011 10:18 am | |
| Bilete separate sau bilet circuit_ apropo cum se mai plateste acum un bilet circuit, mai e rentabil sa iti cumperi sau mai bine pe bucati? |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul Joi Dec 15, 2011 11:36 am | |
| - dan tm a scris:
- Bilete separate sau bilet circuit_
apropo cum se mai plateste acum un bilet circuit, mai e rentabil sa iti cumperi sau mai bine pe bucati? Eu merg cu bilete separate la mai multe trenuri , adica combin mai multe trenuri (regio) asa iesi cel mai ieftin , chiar daca se tarifeaza fiecare tren tot ramane cel mai ieftin mersul cu Regio , si fac in asa fel incat sa bag pe un bilet 3-4 trenuri . |
|
| |
RomanianTrain
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 32 Reputatie : 4733 Data de inscriere : 30/12/2011
| Subiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul Sam Dec 31, 2011 1:44 pm | |
| Al meu este de 736 , Lugoj-Brodina Linea Gura-Putnei - Nisipitu nu mai exita fiiind-ca a fost ditrusa de ape Caransebes-Lugoj 39 km Lugoj-Suceava 613 km Suceava-Brodina 84 km |
|
| |
halmarius
Numarul mesajelor : 287 Varsta : 57 Localizare : Buc Reputatie : 5554 Data de inscriere : 28/06/2010
| Subiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul Sam Dec 31, 2011 6:16 pm | |
| - dan tm a scris:
- Bilete separate sau bilet circuit_
apropo cum se mai plateste acum un bilet circuit, mai e rentabil sa iti cumperi sau mai bine pe bucati? Conditiile si regulile de tarifare nu sau schimbat la biletul in circuit! |
|
| |
marius_m
Numarul mesajelor : 26 Reputatie : 5687 Data de inscriere : 01/06/2009
| Subiect: in tara sau strainatate? Lun Feb 06, 2012 12:05 am | |
| In tara cu UN SINGUR TREN am facut asa: Timisoara-Constanta, Arad-Constanta, Oradea-Constanta, Satu Mare-Constanta, Sighetu marmatiei-Constanta, Suceava-Constanta, Timisoara-Galati si Timisoara-Iasi; cu schimbare am facut un traseu din 3 trenuri din Danemarca, Aalborg-Kopenhaga, apoi Kopenhaga-Praga, apoi Praga-Bucuresti, vreo 2500 km in 48 de ore! |
|
| |
Radu Tudor V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 28 Localizare : Targoviste Reputatie : 5799 Data de inscriere : 06/02/2012
| Subiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul Mier Feb 08, 2012 7:34 pm | |
| Varna-Praga |
|
| |
Alex Avram User Dezactivat
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8377 Data de inscriere : 20/06/2009
| Subiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul Mier Feb 08, 2012 7:52 pm | |
| Traseul meu cel mai lung a fost acum 17 ani! FETESTI-BUCURESTI NORD-TARGU MURES=594 KM :AA10: :AA14: :AA10: |
|
| |
sorin_ncs
Numarul mesajelor : 107 Reputatie : 4727 Data de inscriere : 11/04/2012
| Subiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul Joi Mai 03, 2012 10:39 am | |
| Cel mai lung drum cu trenul l-am facut cind eram inca scolar si am fost intr-o tabara la Navodari. Am mers de la Bistrita la Navodari fara a schimba trenul. Era tren pus special la dispozitia taberistilor. Din moment ce era pren special iar costurile de transport erau incluse in biletul de tabara, trenul NU avea nas. Tot personalul CFR era alcatuit doar din mecanic si ajutorul de mecanic. La lasarea serii a urcat un ceferist in tren pentru a aprinde pe rind luminile in toate vagoanele trenului de la tablourile electrice ale acestora, dar a coborit in aceeasi statie, nu a ramas in tren.
Multi calatori, probabil stiind ca acela este tren special pentru elevii care merg in tabara, au profitat de acest lucru si au urcat in tren pentru a calatori gratuit. Trenul stationa mult in fiecare statie in care oprea si pe parcurs s-au tot adaugat vagoane de pe tot teritoriul tarii. Distanta totala parcursa de mine (Bistrita-Navodari) a depasit 700Km iar calatoria a durat 20 de ore! La final, cind a ajuns la Navodari trenul numara 20 de vagoane. De la Bistrita pina la Medgidia trenul a mers cu locomotiva electrica (un EA clasic la vremea aceea) iar de la Medgidia s-a cuplat o locomotiva diesel (un sulzer..)
Imi aduc aminte ca aveam niste colegi care doreau sa stinga lumina in vagon pentru a pune si ei mina pe cite o fata cind intra trenul in tunel. Iar eu m-am batut cu 3 indivizi pentru a-i tine departe de tabloul electric al vagonului. Evident ca am mincat bataie ca eu eram unul si aia 3. Dar cu toate acestea am reusit sa ii tin departe de tabloul electric pret de trei tunele. Auzind galagie a iesit si profesorul care ne insotea sa vada ce se intimpla. Si i-a intrebat pe indivizii aceia "ce faceti aici?". La care au raspuns cit se poate de nonsalant: "Il batem pe Sorin pentru ca nu e cuminte!". La care profesorul a luat la cunostinta si s-a intors in compartiment ca si cum nu s-ar fi intimplat nimic.
Cu toate acestea frumoase vremuri! |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul Joi Mai 03, 2012 11:59 am | |
| Cred ca erai prea mic si nu ai remarcat nasul. Fiind un tren special nu era trecut in oficios, dar era trecut in livrete. Avind numar, rang, trasa si ordin ce circulatie avea si nas adica sef de tren, doar ca neavind treaba prin tren statea in compartimentul de serviciu.Altfel cine crezi ca a aprins/stins lumina, cine a facut foaia la atasarea/detasarea vagoanelor.
Fiind tren special care circula doar cind se schimbau seriile la mare, doar anumiti gura casca de prin gara se urcau in el pentru a merge undeva, desi e destul de greu de crezut. O data ca nu ii lasau profesorii si apoi nu erai sigur ca nu se suprima o oprire.
De la Medgidia trenul primea diesel pentru ca circula pe linia Dorobantu-Navodari, initial pina in fata taberei apoi dupa constructia canalului pina in Navodari, iar ultima data pe noi ne-au debarcat in Constanta si ne-au dus cu autobuzele la Navodari. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cel mai lung drum cu trenul | |
| |
|
| |
| Cel mai lung drum cu trenul | |
|