Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

405 : Deda - Targu Mures - Razboieni

In jos 
+70
AeroX
laurentzu
NIKU24
ciprian71
Luna
cfr500
rayldegm
aris86
Davee91
TudorVD
cristy79
traian
alinutz23
AndiCFR
mielutu zburator
marius664
COSTACHE MIHAIL
alliens
vatmanul
billy752-istu
riciu
didinul
Vlad Singeorzan
dan tm
Amiralul
Silviu Sintea
adascalu
Balto
membru dezactivat ,
maris.constantin
cardinal
Andrey_tm
Sabik
IonutCFR2009
DUAL
Katalin4653
iuli.hard
razvan - trenuri
halmarius
lapsanszkitamas
Adirmvl
mureseanu_976
Vale
Czirjak Arpad
Dr2005
Nesebar
liviulav33
nenuandrei
ionutz85
Kriszti219
rizelgeorgel2004
92Dragos
bvio88
TVlad
Adrian78
alex.alexus.tm
Vitosa
David Marius
Norbi
Ioan
Vlad
Ionutz
Gabry Gabriel
mardaryroby
kristi kkk
KQQ
cortexedge
Shinkasen
cristi CFR
myster2008
74 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

405 : Deda - Targu Mures - Razboieni - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: 405 : Deda - Targu Mures - Razboieni   405 : Deda - Targu Mures - Razboieni - Pagina 13 Icon_minitimeMier 16 Ian 2013, 22:34

Da, exista legatura aia pentru Budapesta, desi, ca o parere umila, ar trebui si fie RE de la Targu Mures la Cluj... L-am vazut personal, asa cum i-am vazut si perechea atasata IR-ului Cluj-Brasov format din 26-16 + 36-16. Evil or Very Mad

Off topic, Kristi: bine ar fi sa fie alea datele de facto in privinta populatiei...
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: 405 : Deda - Targu Mures - Razboieni   405 : Deda - Targu Mures - Razboieni - Pagina 13 Icon_minitimeMier 16 Ian 2013, 23:36

Pai crezi ca s-au declarat romanii ca fiind de etnie maghiara? Ma indoiesc.. Da, era o treaba buna sa fie RE da' daca CFR Calatori vrea cu tot dinadinsul sa fie falimentara, ce sa faci!?! Mergea, precum ramura lui 1647/8. Asa aveau si clienti, nu se plimba o locomotiva cu 1-2 vagoane de pomana.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: 405 : Deda - Targu Mures - Razboieni   405 : Deda - Targu Mures - Razboieni - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 17 Ian 2013, 00:42

IR 368/369 sunt taxate ca RE pe distanta Tg.Mures-Cluj .

V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: 405 : Deda - Targu Mures - Razboieni   405 : Deda - Targu Mures - Razboieni - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 17 Ian 2013, 00:48

Asa e totdeauna sau oferta pe o anumita perioada?
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: 405 : Deda - Targu Mures - Razboieni   405 : Deda - Targu Mures - Razboieni - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 17 Ian 2013, 00:52

Este pe termen nelimitat , cand se hotarasc ei sa o scoata o scot si gata .

Pentru călătoria la trenurile IR 368 şi IR 369 pe relaţii de călătorie la care staţia cf de plecare şi destinaţie reprezintă staţii cf de pe secţia de circulaţie cuprinsă între staţiile cf Cluj Napoca – Târgu Mureş şi retur se acordă 45% reducere din tariful tren Interregio, clasa 1, respectiv 50% reducere din tariful tren Interregio, clasa a 2-a.

Sursa: http://www.cfrcalatori.ro/6524

V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: 405 : Deda - Targu Mures - Razboieni   405 : Deda - Targu Mures - Razboieni - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 17 Ian 2013, 10:25

Corect, uitasem de oferta aia...
Sus In jos
Sabik

Numarul mesajelor : 341
Localizare : Cluj Napoca
Reputatie : 4692
Data de inscriere : 24/12/2012

MesajSubiect: valabil si pentru studenti?   405 : Deda - Targu Mures - Razboieni - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 17 Ian 2013, 11:23

Karpaty a scris:
Este pe termen nelimitat , cand se hotarasc ei sa o scoata o scot si gata .

Pentru călătoria la trenurile IR 368 şi IR 369 pe relaţii de călătorie la care staţia cf de plecare şi destinaţie reprezintă staţii cf de pe secţia de circulaţie cuprinsă între staţiile cf Cluj Napoca – Târgu Mureş şi retur se acordă 45% reducere din tariful tren Interregio, clasa 1, respectiv 50% reducere din tariful tren Interregio, clasa a 2-a.

Sursa: http://www.cfrcalatori.ro/6524

asi vrea sa stiu daca a beneficiat deja cineva de aceasta oferta, si daca e valabil si pentru biletele cumparate cu cupoane pt. studenti?
adica reducerea se da la biletul intreg, sa la pretul final al biletului?
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: 405 : Deda - Targu Mures - Razboieni   405 : Deda - Targu Mures - Razboieni - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 17 Ian 2013, 11:39

Reducerea se refera la biletul intreg , studentul are deja reducere in baza legitimatiei sau a cuponului , daca biletul pentru student este mai scump fata de bieltul redus intreg nu te opreste nimeni sa cumperi biletul redus intreg adult fara sa mai folosesti cuponul de student . Reducerile nu se cumuleaza , deci vezi care e mai ieftin ori cel de student ori cel redus adult si il alegi pe care il doresti .

Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: 405 : Deda - Targu Mures - Razboieni   405 : Deda - Targu Mures - Razboieni - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 17 Ian 2013, 11:46

Oare doar ce-i de pe regionala Cluj gandesc bine si fac aceste oferte?Sau doar ei au pile sus puse a21 ??

Ma intreb de ce CFR nu face astfel de oferte si in alte zone ?!?! Cum ar fi Bucuresti-Rm Valcea.. sau Timisoara-Resita? In momenentele astea plang ca macar Teiusu nu apartine de Regionala Cluj Sad( ... Sa nu mai vorbesc ca Regionala noastra cand apartineam de CFR ,era cea mai ... a1 a23 ... Ce bine ar fi prins un tren Petrosani-Deva-Arad-Timisoara Nord(cu ramura de Hunedoara atasata in coada) ... cum e cazul regionalei CJ cu Sighet-CJ-Oradea combinat cu cel de Bistrita ... Dar unde nu-i cap vai de picoare
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9360
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: 405 : Deda - Targu Mures - Razboieni   405 : Deda - Targu Mures - Razboieni - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 17 Ian 2013, 12:03

Deja suntem cu o pagina peste tema topicului...

Numarul mesajelor : 318
Reputatie : 4826
Data de inscriere : 07/08/2012

MesajSubiect: hmda   405 : Deda - Targu Mures - Razboieni - Pagina 13 Icon_minitimeVin 18 Ian 2013, 16:20

Oferta de preț redus al CFRCălători 50% pentru toată lumea la IRul respectiv Tg. Mureș - Cluj Napoca (cred că unic de acest gen din toată țara) s-a băgat întocmai din cauza concurenței TFC, care circula la rang de IR, dar în Mers era băgat ca R. Prețul avea exact la jumătate decțt cu IRul respectiv la CFRCălători. Sincer să fiu nu știu ce s-a mai întâmplat pe această temă, dar știu că TFCul doar vara băga pe relație trenuri (de fapt aurtomotoarele alea 3 vagoane second hand din Franța) zilnice. Amu n-are decât în week-end, și orar pentru studenți, adecătelea: vineri seara aduce studenții din Cluj, și mere înapoi nu chiar plin, și duminică seara: vine de la Cluj nu prea plin, dar se duce înapoi arhiplin.

Normal că nimeni nu se ducea cu IRul acela al CFRCălători, când la juma de preț aveau TFCul R (circulând ca IR)!

Pe alte relații nici nu s-a pus această problemă, deși poate noi, forumiștii mai descoperim astfel de "concurențe" benefice reflectate în reducerea forțată a prețului la bilete la adresa CFRCălători. (mă gândesc aici la zona Bistrița, unde pe lângă CFRCălători mai e prezent TFCul, RegioTransul, dar și Regionalul... Probabil nu prea diferă prețurile de acolo...)

La fel s-a făcut calculul și pe relația Tg. Mureș - Budapesta, deși distanța diferă cam multicel, totuși prețul era același atât prin Cluj (care nu prea avea călători), cât și varianta prin Arad (aceasta din ultimă era plin).

Și la fel se face și pentru trenurile spre litoral: nu plătești prețul real, adică calculat ca un IR Tg. Mureș - București get-beget cum se face pentru celelalte trenuri pentru toată distanșa în km, ci se opresc la o anumită sumă, cred că pe la o sută de lei, e o lege a pieții, degeaba ceri prețul real, daca nimeni nu va veni...

Dar nu de asta m-am băgat azi aci pe forumul ăsta, ci pentru că într-un ziar local (de joi) din Tg. Mureș, la o conferință de presă, primarul Târgu Mureșului prezenta marile sale VISE de a muta calea ferată CHIT pe malul DREPT (deci nu stâng) al Mureșului... (nu știu la ce viteze speră să se circule pe acolo, că mai mult de 50 km/o tot nu vei avea nic pe acolo, chiar și daca faci linia pentru 100 km/o...) Asta însemnând construirea de 2 poduri CF noi pe Mureș (mă gândesc că nu va REfolosi podul liniei înguste spre Band din spatele Azomureșului ;-), unul pentru a trece pe malul drept zice dânsul în zona Week-End, iar altul înapoi, în zona spatelui Azomureș... Primarul ăsta acuma nu că visează, dar eu cred că a luat-o razna rău de tot! Cred că habar n-are ce înseamnă să construiești 2 poduri de cale ferată, nu că ar ști costurile!

Am scris acestea nu doar celor din zonă, ci și celor care pot controla detaliile de pe google-maps!
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5791
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: 405 : Deda - Targu Mures - Razboieni   405 : Deda - Targu Mures - Razboieni - Pagina 13 Icon_minitimeVin 18 Ian 2013, 16:33

HOLY SHIT!!!!!!!
@ mureseanu: acum vei putea dormi linistit, nu te vor mai deranja alea 2 trenuri de noapte Laughing

sper din tot sufletul sa nu faca prostia asta, ar fi deja prea de tot. ar trebui modernizata gara, nu trebuie refacut planul orasului!!!
Sus In jos
Czirjak Arpad

Numarul mesajelor : 318
Reputatie : 4826
Data de inscriere : 07/08/2012

MesajSubiect: hmda   405 : Deda - Targu Mures - Razboieni - Pagina 13 Icon_minitimeVin 18 Ian 2013, 17:06

Eu zic să facem cum fac francezii TGVul: iau harta, 2 orașe mari, și trag cu liniarul o linie dreaptă. Tot ce le iese pe teren în cale, rezolvă prin tunel, viaduct, etc. Cred că așa s-a făcut și între București - Cernavodă, nu???!!!

Încă mai am ziarul de acu câțiva ani cu "proiectul" (proiect? - hai să redesenăm harta orașului) original: la început primarul vroia să bage calea ferată în canalul turbinei (după ce a scos apa de acolo)! Are niște idei, ce-i drept! Acolo chiar s-ar fi putut băga, ca metrou, zic eu... Hmda... Îmi amintesc de filmulețele acelea din anii '80 cu Ceașcă, cum la o masă-machetă aranja cu bățul blocurile (una mai încolo, altul mai la dreapta) și toate cele după placul lui... Mă rog: azi se face totul pe calculator: poate un joc SF cu Târgu Mureșul din 3.000???) În fine, poate fi mutat chiar și un râu, de ce nu? Primarul ăsta are mari planuri: și uite că toate aceste planuri mărețe decad într-o simplă joacă de copii cu trenulețul, știi, probabil ai macheta orașului în spate, în curte, la mărime, te duci, cum se face cu trenulețele astea la nivel mondial, la scară, PIKO - modelism feroviar

https://www.youtube.com/watch?v=vxdBxmFDv84

(încă mai am locomotiva cu aburi cu motorul electric) și cele 3 vagoane pe care le trăgea, cu câte un cartof pe ele, făceam tot felul de linii prin toată casa, din bucătărie în camera mare, etc... Ba chiar făceam și un loop, urcuș treptat cu cârți (și trenulețul meu urca, dom-le!), trecea podul, și cu un O mare cobora sub pod... Poate și adulții(-primari) se mai joacă în timpul liber făcând tot felul de trasee, mutând ici-colo câte o carte (la scară: fabrică), câte un element de CF (la scară: 1 km), etc... Dacă continuăm așa, vin minerii și se va face și metroul până la Sighișoara!!! De fapt și FMIul face același lucru (falimentează țările pe placul lor: Grecia? Hai să-l falimentăm! România? Mai așteptăm, până ce nu zic șefii ăi mai mari, că și ei au șefi... că sunt interese ale marilor puteri prin zonă...): acum și-au cerut scuze, cică au greșit, au calculat toate recomandările lor pe cifre nerealiste: nu e bine cu restrângerile astea, că sufoci economia! După ce au falimentat țări de-a rândul, vine acest Jeffrey Franks (după ce a falimentat el Argentina) și la noi... Nu trebuie să execuți tot ce zic ei! Deci mai încet cu toate aceste recomandări de-ale lor. Na! Hai să mai dau un pic și pe OTV, că emisiunea lu DD pe tema FMI tare mi-a plăcut, cum a prezentat el pașii lor spre falimentarea țărilor din lume! FII LINIȘTIT CĂ NU SE VA FACE! Nu sunt ăștia în stare nici în 10 ani să construiască un bloc ANL (după ce le fac, vor să le vândă la cu mult PESTE prețul pieții), un traseu pentru devierea traficului greu, ce vrei! CĂ NIMENI N-O SĂ-ȚI DEA ATÂȚIA BANI PENTRU AȘA CEVA! (poate dacă se mută capitala țării în orășelul nostru, zic: poate...)
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12455
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: 405 : Deda - Targu Mures - Razboieni   405 : Deda - Targu Mures - Razboieni - Pagina 13 Icon_minitimeDum 14 Iul 2013, 14:25

kristi kkk a scris:
Linia 1 din Tg. Mures seamana cu o linie de tramvai! Si nu  prea este folosita.

Motiv pentru care va disparea in urma lucrarilor de modernizare in statie. Odata cu ea si linia 4, pentru a face loc construiri a doua peroane mari si elegante.
Sus In jos
92Dragos
Moderator si Fotograful anului
Moderator si Fotograful anului
92Dragos

Numarul mesajelor : 2942
Localizare : Targu Mures / Gheorgheni
Reputatie : 8371
Data de inscriere : 24/05/2010

MesajSubiect: Re: 405 : Deda - Targu Mures - Razboieni   405 : Deda - Targu Mures - Razboieni - Pagina 13 Icon_minitimeDum 14 Iul 2013, 19:53

Pai normal ca arata asa ca totul este politica! Ce credeti, toate orase au trenuri pentru litoral doar de noi bate joc alea de la CFR nu avem Arad, vrea sa scoata si pe Timisoara etc....

405 : Deda - Targu Mures - Razboieni - Pagina 13 Cats10

IRN 1946 Sighetul Marmatiei - Mangalia

405 : Deda - Targu Mures - Razboieni - Pagina 13 Cats_zpsc4hgwatz

405 : Deda - Targu Mures - Razboieni - Pagina 13 Cats11
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 405 : Deda - Targu Mures - Razboieni   405 : Deda - Targu Mures - Razboieni - Pagina 13 Icon_minitime

Sus In jos

405 : Deda - Targu Mures - Razboieni
Sus 
Pagina 13 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 408 : Targu Mures - Baile Sovata (linie ingusta)
» Târgu Mureş Nord (405)
» Filmulete din Targu Mures
» 407 : Targu Mures - Band - Lechinta si Band - Mihesu de Campie
» Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 400-
Mergi direct la: