| INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|
+111David Marius rizelgeorgel2004 ionutz85 mihaiuc Razvan Tudor Nk11 Karl MelecaCristian @ndrey biokosmy alexandruh Vitosa decward frank81 Saruman vanchorusebulgaria puscasu sorinucu razwy Norbi iuli.hard Cobra valibu djdanny 63-1143-5 1nt3rp0l_106 cata rowanberry Adrian78 popandrei10 alinx3330 Boracik diana04 RazvanCFR AlexCta bogdan srl dany90 zenox4500 clauadrian24 saint marian_topy halmarius ionut_te Razvan Marius Iulian cont dezactivat . stoica gheorghe kaan baciulik didinul marcelbanu pannonia express LocoMania The Legend Andrei raoul ludwig87 alexg stakee Mihay VeV FeroFan97 iuliana cont inactiv Vlad12 ion1982 060-EA078 Lde 2100 Caravelle_Zg IonutChircu jionutz Axwell21 Costin.H myster2008 alex.alexus.tm ionutz72 Traveller g.popovici srazvi AMX 97-0548-4 PrisecaruFlorin stinky George2210 dan ciprian cristi CFR vrabieionut stegaru 43.309 Nesebar mureseanu_976 marius_catalin84 membru inactiv lovekomotive tacc400 IonutCFR2009 Amiralul pisti91 KQQ mtk mardaryroby Codrut1985 Vlad Ionutz kristi kkk MariusM DonVILLy cortexedge cristi ar mariuskl tudor_vl COSTACHE MIHAIL 115 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ionut_te
Numarul mesajelor : 60 Varsta : 43 Localizare : Slatina Reputatie : 5848 Data de inscriere : 26/01/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi Sept 30, 2010 1:47 pm | |
| O facultate în domeniu (tracţiune elctrică), o şcoală de mecanici de locomotivă, ambele cu multă pasiune îmi furnizează oarece cunoştiinţe pe care vi le pun la dispoziţie (în măsura timpului disponibil, evident) şi vouă, cu cea mai mare plăcere. |
|
| |
lovekomotive V.I.P Member
Numarul mesajelor : 751 Varsta : 36 Localizare : Piatra Neamt Reputatie : 6377 Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi Sept 30, 2010 1:56 pm | |
| Toata stima din partea mea. Te admir pt ce ai reusit sa faci Si mie mi-ar fi placut sa fac scoala de mecanici si m-as fi apucat de ea chiar acum dupa terminarea facultatii daca n-ar fi fost criza asta Asa am inteles ca degeaba as face-o scot si bani de la mine si raman si fara loc de munca |
|
| |
cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9362 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi Sept 30, 2010 3:12 pm | |
| Superb. Nota 10 cu * pentru explicatii!
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
|
| |
ionut_te
Numarul mesajelor : 60 Varsta : 43 Localizare : Slatina Reputatie : 5848 Data de inscriere : 26/01/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi Sept 30, 2010 3:17 pm | |
| Mulţumesc! - Citat :
- Si mie mi-ar fi placut sa fac scoala de mecanici si m-as fi apucat de ea chiar acum dupa terminarea facultatii daca n-ar fi fost criza asta Asa am inteles ca degeaba as face-o scot si bani de la mine si raman si fara loc de munca
Eu mi-am dorit de prea mult timp asta ca să mai pot renunţa. Cât privesc banii pe care i-am cheltuit pe şcoală, şi acum mai trag de împrumuturi dar nu-mi pare rău. Odată şi-odată tot reuşesc eu! |
|
| |
jionutz
Numarul mesajelor : 614 Varsta : 42 Localizare : Sat Calacea judetul Timis Reputatie : 5994 Data de inscriere : 28/04/2010
| Subiect: intrebari si raspunsuri Joi Sept 30, 2010 3:25 pm | |
| am un simulator de tren cu plansa din cehia are cineva idee ce inseamna la semnal 2 lumini galbene +1 alba ? (la cehi acel semnal are si 5 becuri sa le zic asa) stiu ca la noi 2 galbene inseamna intrare pe abatuta cu viteza redusa urmatorul semnal fiind pe rosu (sper ca nu ma insel) problema cei cu lumina alba asta nu inteleg... ma poate ajuta cineva? macar o parere o idee ... multumesc mult |
|
| |
ionut_te
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi Sept 30, 2010 3:40 pm | |
| Dacă acel bec nu este cumva aprins ca lumină de avarie, nu văd sincer care ar putea fi semnificaţia acestuia, dar o să scormonesc un pic şi poate aflăm! |
|
| |
ionutz72 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1030 Varsta : 52 Localizare : Prin zona... Reputatie : 6454 Data de inscriere : 30/03/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi Sept 30, 2010 3:43 pm | |
| Nu cunosc semnalizarea la cehi, să nu fie alb cu fanta,adică ieşire pe firul din stânga.. |
|
| |
ionut_te
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi Sept 30, 2010 3:48 pm | |
| Păi fanta orientată apare la semnalele de ieşire... Două lumini galbene se întâlnesc la semnalele de intare sau de parcurs... (asta la semnalizarea noastră), aşa că trebuie să căutăm cumva mai multe informaţii despre semnalizarea lor... |
|
| |
ionutz72 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1030 Varsta : 52 Localizare : Prin zona... Reputatie : 6454 Data de inscriere : 30/03/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi Sept 30, 2010 3:50 pm | |
| Nu a specificat ce semnal e. De ce nu ar fi şi la ieşire două galbene?! |
|
| |
jionutz
Numarul mesajelor : 614 Varsta : 42 Localizare : Sat Calacea judetul Timis Reputatie : 5994 Data de inscriere : 28/04/2010
| Subiect: intrebari si raspunsuri Joi Sept 30, 2010 3:51 pm | |
| nu cred sa fie de avarie mai este uneori verde galben si alb imi apare numai in aceste doua situatii cand este numai una galbena atunci albul nu mai este aprins la fel si cand este numai verde multumesc poate reusiti sa gasiti ceva despre aceasta semnalizare si eu am sa caut |
|
| |
jionutz
| Subiect: intrebari si raspunsuri Joi Sept 30, 2010 3:59 pm | |
| imi apare si la iesire si la intrare semnalul lor are urmatoarea config cel putin in simulator dar nu cred ca difera de realitate 1 galben 2 verde 3 rosu 4 alb 5 galben ordinea este de sus in jos |
|
| |
ionut_te
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi Sept 30, 2010 4:08 pm | |
| Uite un link cu semnalizarea cehilor (din păcate este în cehă): http://www.volny.cz/mikulda/d1/ Singura combinaţie în care este inclusă culoarea albă este roşu cu alb clipitor... În rest alb simplu sau clipitor. Ori ceea ce am găsit eu nu este complet ori în simulator este o problemă...
P.S.: Din prima pagină se intră la punctul 2: 2. Návěsti samostatných předvěstí a hlavních návěstidel După care punctul II: II - Návěsti samostatných světelných předvěstí a hlavních návěstidel
|
|
| |
jionutz
| Subiect: intrebari si raspunsuri Joi Sept 30, 2010 4:20 pm | |
| multumesc mult chiar acum ma joc si am liber (line ahead is clear) la iesire cu verde alb si galben iar la distanta mica mai am un semnal de data asta cu numai 3 becuri si este pus numai pe verde |
|
| |
ionutz72 V.I.P Member
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi Sept 30, 2010 4:32 pm | |
| Nu prea seamănă cu nimic de pe la noi.. |
|
| |
ionut_te
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi Sept 30, 2010 4:41 pm | |
| - Citat :
- De ce nu ar fi şi la ieşire două galbene?!
Iau asta ca pe o provocare: Citez din R 004, semnale luminoase de intare, indicaţia "două lumini galbene": Fig. 31. LIBER cu viteza redusa. ATENTIE! Semnalul urmator ordona oprirea. Ziua si noaptea - doua unitati luminoase de culoare galbena spre tren. Semnale luminoase de parcurs: Art. 22 Indicatiile semnalelor luminoase de parcurs sunt aceleasi cu ale semnalelor luminoase de intrare. Semnale luminoase de iesire si semnale luminoase de ramificatie Art. 23 (1) Semnalele luminoase de iesire si semnale luminoase de ramificatie dau indicatii diferite, dupa cum statia este situata pe linie: a. înzestrata cu bloc de linie automat; b. neînzestrata cu bloc de linie automat. (2) În cazul unei statii situate pe o linie înzestrata cu bloc de linie automat indicatiile semnalelor luminoase de iesire sau ale semnalelor luminoase de ramificatie sunt aceleasi cu ale semnalelor luminoase de intrare. (3) În cazul unei statii situate pe o linie neînzestrata cu bloc de linie automat indicatiile semnalelor luminoase de iesire sau ale semnalelor luminoase de ramificatie sunt urmatoarele: a. rosu - OPRESTE fara a depasi semnalul! b. verde - LIBER cu viteza stabilita. c. verde - galben - LIBER cu viteza redusa. Galben-galben la ieşire este o situaţie mai rar întâlnită, posibilă în cazul unui tren care circulă la interval de bloc în spatele altui tren, intră pe directă într-o staţie în care nu are oprire şi iese în abatere, iar trenul din faţă nu a eliberat încă al doilea sector de bloc de la trenul de care vorbim în faţă. Probabil că mai sunt şi alte situaţii, aşa că îmi recunosc greşeala de mai devreme: mea culpa! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI | |
| |
|
| |
| INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|