| INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|
+111David Marius rizelgeorgel2004 ionutz85 mihaiuc Razvan Tudor Nk11 Karl MelecaCristian @ndrey biokosmy alexandruh Vitosa decward frank81 Saruman vanchorusebulgaria puscasu sorinucu razwy Norbi iuli.hard Cobra valibu djdanny 63-1143-5 1nt3rp0l_106 cata rowanberry Adrian78 popandrei10 alinx3330 Boracik diana04 RazvanCFR AlexCta bogdan srl dany90 zenox4500 clauadrian24 saint marian_topy halmarius ionut_te Razvan Marius Iulian cont dezactivat . stoica gheorghe kaan baciulik didinul marcelbanu pannonia express LocoMania The Legend Andrei raoul ludwig87 alexg stakee Mihay VeV FeroFan97 iuliana cont inactiv Vlad12 ion1982 060-EA078 Lde 2100 Caravelle_Zg IonutChircu jionutz Axwell21 Costin.H myster2008 alex.alexus.tm ionutz72 Traveller g.popovici srazvi AMX 97-0548-4 PrisecaruFlorin stinky George2210 dan ciprian cristi CFR vrabieionut stegaru 43.309 Nesebar mureseanu_976 marius_catalin84 membru inactiv lovekomotive tacc400 IonutCFR2009 Amiralul pisti91 KQQ mtk mardaryroby Codrut1985 Vlad Ionutz kristi kkk MariusM DonVILLy cortexedge cristi ar mariuskl tudor_vl COSTACHE MIHAIL 115 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18755 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24333 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 13 Ian 2011, 15:33 | |
| Niste culori mai vi si schimba radical aspectul Ce s-a intamplat cu 41-769 ?am vazut-o intr-o poza si arata sifonata cand s-a intamplat si daca mai circula? |
|
| |
Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13808 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 13 Ian 2011, 15:48 | |
| - adrian78hd a scris:
- Niste culori mai vi si schimba radical aspectul
Ce s-a intamplat cu 41-769 ?am vazut-o intr-o poza si arata sifonata cand s-a intamplat si daca mai circula? A lovit un tir in zona localitatii Fetesti pe 4 noiembrie 2010. Mai mult ca sigur nu va mai circula. |
|
| |
lovekomotive V.I.P Member
Numarul mesajelor : 751 Varsta : 36 Localizare : Piatra Neamt Reputatie : 6377 Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 13 Ian 2011, 18:20 | |
| Am si eu o nelamurire. La trenurile personale pot sa-mi iau bilet cu anticipatie? As vrea sa ma duc la Iasi saptamana viitoare cu personalul si mi-as lua biletul de pe acum ca nu am chef atunci sa stau in gari dupa bilete. |
|
| |
decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 7999 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 13 Ian 2011, 18:28 | |
| - lovekomotive a scris:
- Am si eu o nelamurire. La trenurile personale pot sa-mi iau bilet cu anticipatie? As vrea sa ma duc la Iasi saptamana viitoare cu personalul si mi-as lua biletul de pe acum ca nu am chef atunci sa stau in gari dupa bilete.
Da , se poate ! Dar , la fel , fara loc ! |
|
| |
Numarul mesajelor : 751 Varsta : 36 Localizare : Piatra Neamt Reputatie : 6377 Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 13 Ian 2011, 18:32 | |
| Aha, pai n-am nevoie de loc, imi gasesc eu. Ms de raspuns |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18755 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24333 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 13 Ian 2011, 18:34 | |
| - eddye a scris:
- lovekomotive a scris:
- Am si eu o nelamurire. La trenurile personale pot sa-mi iau bilet cu anticipatie? As vrea sa ma duc la Iasi saptamana viitoare cu personalul si mi-as lua biletul de pe acum ca nu am chef atunci sa stau in gari dupa bilete.
Da , se poate ! Dar , la fel , fara loc ! Pai la trenurile personale parca nu se elibereaza locuri doar de la ACC in sus |
|
| |
decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 7999 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 13 Ian 2011, 18:51 | |
| - adrian78hd a scris:
- eddye a scris:
- lovekomotive a scris:
Da , se poate ! Dar , la fel , fara loc ! Pai la trenurile personale parca nu se elibereaza locuri doar de la ACC in sus Citez : ,,La fel , fara loc " !!!! Stiu tarifarea CFR -ului , oricum foarte deprimanta ! |
|
| |
cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8388 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 13 Ian 2011, 18:52 | |
| si daca nu gasesti bilet merge si cu nasu' |
|
| |
decward V.I.P Member
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 13 Ian 2011, 18:54 | |
| - Drula_Marius_Gabriel_1962 a scris:
- si daca nu gasesti bilet merge si cu nasu'
Pe 8131 , oricum toata lumea mergea cu nasu ' ! Adica , sa fi vazut fata nasului cand i-am aratat biletul ! Parca o minune s-ar fi intamplat in viata lui ! |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 13 Ian 2011, 21:13 | |
| - lovekomotive a scris:
Daca il iei cu peste 21 de zile inainte ai 13% reducere |
|
| |
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 13 Ian 2011, 21:16 | |
| Nu mai am cum ca plec saptamana viitoare |
|
| |
pannonia express V.I.P Member
Numarul mesajelor : 382 Varsta : 40 Localizare : Brasov Reputatie : 5781 Data de inscriere : 25/02/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 13 Ian 2011, 22:18 | |
| - jionutz a scris:
SK-ZSSK Bc (4 vagoane) vagon cuseta clasa 2 (la acest vagon apare compartimentul acela bancheta pe o parte pat pe alta. nu am vazut pana acum sunt asa si pe vagoanele noastre?)
Majoritatea vagoanelor cuseta si de dormit (deci si cele CFR) sunt concepute astfel: pe timpul noptii cusetele si respectiv paturile sunt in mod "de dormit", iar pe timpul zilei acestea se pot rabata in peretele compartimentului. Astfel cuseta de jos se devine bancheta, iar la vagoanele de dormit sub patul de jos exista niste scaune pliate, care se pot instala odata ce patul a fost rabatat. Un mod foarte confortabil de a calatori cu trenurile de noapte. De altfel, la vagoanele CD suplimentul de cuseta in principiu nu este foarte scump, deci poate te tenteaza o calatorie mai lunga cu acest tren Nesebar |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 15 Ian 2011, 08:57 | |
| are cineva vreo harta sau vreun link cu harta feroviara a CFR mai recenta sau sa cuprinda detalii ca linie dubla intre Titu-Targoviste sau intre Ploiesti-Urziceni la un moment dat cateva statii linia este dublata, desi pe multe hartii arata ca e linie simpla la fel ca si Titu-Targoviste ??
alte exemple :
501 Adjud-Siculeni, de la Adjud si pana la Onesti e linie dubla sau si mai departe de Onesti ?? 904 Titu-Targoviste , linia este dubla pana la Targoviste si apoi merge pana la intrarea in statia Teis, statie unde are o singura linie, apoi trece podul peste raul Ialomita dupa care linia se ramifica in 2 una spre Pietrosita si alta spre Ploiesti. 701 Ploiesti-Urziceni , stiu ca e una sau 2 portiunii de cateva statii unde linia este dublata. Incercand sa aflu unde fac anumite trenuri cruce, am depistat ca linia este dubla, iar in 2007 cand am fost la Slobozia daca nu ma insel mai este o portiune si intre Urziceni si Slobozia.
din informatiile pe care le detineti sau din calatoriile voastre prin tara imi puteti spune unde linia este dublata pe urmatoarele sectii ??
200 Brasov-Sibiu , 201 Sibiu-Piatra.Olt , 901 Piatra.Olt-Golesti , 400 Brasov-Deda , 600 Tecuci-Iasi , 701 Ploiesti-Slobozia , 501 Adjud-Siculeni.
|
|
| |
decward V.I.P Member
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 15 Ian 2011, 09:11 | |
| - paall a scris:
- are cineva vreo harta sau vreun link cu harta feroviara a CFR mai recenta sau sa cuprinda detalii ca linie dubla intre Titu-Targoviste sau intre Ploiesti-Urziceni la un moment dat cateva statii linia este dublata, desi pe multe hartii arata ca e linie simpla la fel ca si Titu-Targoviste ??
alte exemple :
501 Adjud-Siculeni, de la Adjud si pana la Onesti e linie dubla sau si mai departe de Onesti ?? 904 Titu-Targoviste , linia este dubla pana la Targoviste si apoi merge pana la intrarea in statia Teis, statie unde are o singura linie, apoi trece podul peste raul Ialomita dupa care linia se ramifica in 2 una spre Pietrosita si alta spre Ploiesti. 701 Ploiesti-Urziceni , stiu ca e una sau 2 portiunii de cateva statii unde linia este dublata. Incercand sa aflu unde fac anumite trenuri cruce, am depistat ca linia este dubla, iar in 2007 cand am fost la Slobozia daca nu ma insel mai este o portiune si intre Urziceni si Slobozia.
din informatiile pe care le detineti sau din calatoriile voastre prin tara imi puteti spune unde linia este dublata pe urmatoarele sectii ??
200 Brasov-Sibiu , 201 Sibiu-Piatra.Olt , 901 Piatra.Olt-Golesti , 400 Brasov-Deda , 600 Tecuci-Iasi , 701 Ploiesti-Slobozia , 501 Adjud-Siculeni.
Linia 701 , o fi dubla pe unele portiuni ,dar tot pe un singur fir se merge datorita traficului de 5-6 trenuri pe zi ! |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 15 Ian 2011, 09:23 | |
| tinere citeaza mai putin si stai mai mult in umbra si culege informatii si invata. Lasa-i pe alti mai batrani sa raspunda cu informatii concrete si corecte. Nu te mai grabi sa postezi primul astfel o dam rau de tot in off-topic.
Revenind la ceea ce ai spus poti sa-mi spui si mie unde face cruce 7063 PL.Sud-Urziceni cu 7064 Urziceni-PL.Sud ?? Iti zic eu intre statiile Fulga.h si Ialomita pe cele 2 fire.
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI | |
| |
|
| |
| INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|