|
| Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
|
+36Nesebar didinul IRISBUS mielutu zburator deconectat Jhonyla daniel_c tcm Adrian78 92Dragos decward M.I.C.I. dan tm lapsanszkitamas Teodor AndreiStefan cont inactiv . ANDU2100HP mureseanu_976 Cont.dezactivat COSTACHE MIHAIL LanceR Katalyn Adirmvl Ionutz 19jimmy84 kristi kkk membru dezactivat , DUAL Kogayon Spartan1948 Andrey_tm Dutzu c o r v i n Simply18 cortexedge 40 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8510 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Sam 21 Mar 2015, 20:21 | |
| |
| | | c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8510 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Sam 21 Mar 2015, 20:23 | |
| - 92Dragos a scris:
- c o r v i n a scris:
- Ok, fie ca ,,inainte,, dar nu prea... e!! Votingul..., cam pe cand??
In ultimele 7 zile ale lunii. ...Asadar, pana la urma, exista schimbari!! Nu mai sunt 10/11 zile de voting ci 7! Eu..., poate nu am fost atent, dar chiar nu am stiut asta! |
| | | 92Dragos Moderator si Fotograful anului
Numarul mesajelor : 2942 Localizare : Targu Mures / Gheorgheni Reputatie : 8371 Data de inscriere : 24/05/2010
| | | | c o r v i n V.I.P Member
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 29 Mar 2015, 13:40 | |
| ...Multumiri sincere pentru observatiile si aprecierile legate de fotografia mea de la concurs, insa ce ma bucura cu adevarat este faptul ca acest concurs si-a recastigat interesul si, de ce nu, prestigiul de altadata!... Sunt semne evidente ca el va creste in calitate de la o luna la alta si asta nu poate fi decat benefic si imbucurator ptr. toti! |
Numarul mesajelor : 2942 Localizare : Targu Mures / Gheorgheni Reputatie : 8371 Data de inscriere : 24/05/2010
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 29 Mar 2015, 16:53 | |
| Aveam un singur scop cand am acceptat rangul moderator, sa reinviem concursul. Ma bucur ca iti face placere totodata speram la cat mai multe fotografii in viitor. Luna aprilie se apropie si mergem mai departe cu toata viteza inainte. |
| | | AndreiStefan User Dezactivat
Numarul mesajelor : 1799 Varsta : 106 Localizare : Constanta Reputatie : 6223 Data de inscriere : 22/12/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Vin 24 Apr 2015, 20:40 | |
| Corvin poate sta linistit.Indiferent cat de buna sau proasta este poza lui,5 puncte le are asigurate mereu de la domnisoara Andreea. |
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Vin 24 Apr 2015, 21:08 | |
| ....Te sfătuiesc să îţi vezi de votul tău în acest topic! Ptr. păreri ,,adiacente,, concursului există un topic special! |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8442 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Sam 25 Apr 2015, 00:11 | |
| - AndreiStefan a scris:
- Corvin poate sta linistit.Indiferent cat de buna sau proasta este poza lui,5 puncte le are asigurate mereu de la domnisoara Andreea.
Încă o chestie de genul și se lasă cu sancțiune grea. Este foarte bine de la un timp de vreme fără scandaluri, și așa vrem să rămână, nu avem chef să izbucnească iarăși o ceartă dintr-un comentariu absolut nepotrivit. E democrație, fiecare votează ce dorește, până la urma urmei, așa că nu avem ce face, asta să nu spui că nu ți-am explicat situația. |
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Sam 25 Apr 2015, 08:54 | |
| Teodor, se poate si sanctiune insa am promis daca iese asa ceva suspend tot concursul si pa-pa.. sa ocupe de el cine mai are chef. |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8442 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: ..... Sam 25 Apr 2015, 12:18 | |
| Înțeleg ce spui Dragoș, dar uite că lumea participă, și ar fi nedrept să-l suspendăm și să le răpim dreptul de a participa și de a vota pentru astfel de întâmplări. Cine mai vine cu astfel de replici, pauză direct, fără alte dișcuții. Dorim să menținem această atmosferă plăcută, care predomină în acest moment. |
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Sam 25 Apr 2015, 21:40 | |
| ...O eventuală suspendare a concursului doar pentru atât nu este o soluţie! În plus, asta ar da satisfacţie maximă unuia precum AndreiStefan care, evident, a pendulat între a participa sau nu la concurs, a denigra fotografiile altora sau a nu fi de acord cu ce votează unii sau alţii! ...Deci, capul sus, concursul este pe o cale ascendentă şi chiar nu merită efortul să dăm importanţă la micile incidente care, într-un fel sau altul sunt fireşti pe alocuri! |
| | | Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5676 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Sam 23 Mai 2015, 16:15 | |
| Ma intreb , cum sa dai 5 puncte unei poze miscate si celei mai bune sa o treci pe 2? Curiozitatea asta... |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6907 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Sam 23 Mai 2015, 16:38 | |
| Simply...serios, las-o frate asa... . Deja m-am plictisit (si eu) de aceleasi discutii luna de luna. Voteze fiecare cum doreste, da-le pace. |
| | | Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5676 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Sam 23 Mai 2015, 17:09 | |
| Nu nu , stai linistit ... mi-am luat de doua ori sanctiuni pe motive inventate si duse la extrem si vazute doar de el . N-am chef de altele , da' nici nu am dus dorul forumului in lunile astea . Eu puneam o intrebare ...
Acum , cine poate sa-mi explice de ce merita poza aia mai multe puncte ca una mult mai buna (vizibil mai buna , calitativ mai buna si moral mai buna) cu argumente tari , fara ocolisuri de genu ca "mie mi-a placut aia" ( bla bla bla) ... ok , is multumit . Da cum nimeni nu poate argumenta , nu ma astept decat ca unii sa o ia razna zicand ca iar intrig la nu stiu ce mai inventeaza . |
| | | Dutzu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1597 Varsta : 28 Localizare : Iasi Reputatie : 6028 Data de inscriere : 29/12/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Sam 23 Mai 2015, 17:17 | |
| - Simply18 a scris:
- Nu nu , stai linistit ... mi-am luat de doua ori sanctiuni pe motive inventate si duse la extrem si vazute doar de el . N-am chef de altele , da' nici nu am dus dorul forumului in lunile astea . Eu puneam o intrebare ...
Acum , cine poate sa-mi explice de ce merita poza aia mai multe puncte ca una mult mai buna (vizibil mai buna , calitativ mai buna si moral mai buna) cu argumente tari , fara ocolisuri de genu ca "mie mi-a placut aia" ( bla bla bla) ... ok , is multumit . Da cum nimeni nu poate argumenta , nu ma astept decat ca unii sa o ia razna zicand ca iar intrig la nu stiu ce mai inventeaza . Pot raspunde eu ? )) Eu eu )) spun eu de ce )), da stai sa sun oftalmologu inainte sa nu se lase cu iritari |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
| |
| | | | Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |