Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"

In jos 
+36
Nesebar
didinul
IRISBUS
mielutu zburator
deconectat
Jhonyla
daniel_c
tcm
Adrian78
92Dragos
decward
M.I.C.I.
dan tm
lapsanszkitamas
Teodor
AndreiStefan
cont inactiv .
ANDU2100HP
mureseanu_976
Cont.dezactivat
COSTACHE MIHAIL
LanceR
Katalyn
Adirmvl
Ionutz
19jimmy84
kristi kkk
membru dezactivat ,
DUAL
Kogayon
Spartan1948
Andrey_tm
Dutzu
c o r v i n
Simply18
cortexedge
40 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27  Urmatorul
AutorMesaj
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 48
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 8510
Data de inscriere : 16/10/2013

Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 12 Icon_minitimeSam 21 Mar 2015, 20:21

decward a scris:
c o r v i n a scris:
Ok, fie ca ,,inainte,, dar nu prea... e!! Embarassed Votingul..., cam pe cand?? Suspect
Intr-o zi cu soare

...deci, exclus seara/noaptea!!?... Very Happy Smile
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 12 Icon_minitimeSam 21 Mar 2015, 20:23

92Dragos a scris:
c o r v i n a scris:
Ok, fie ca ,,inainte,, dar nu prea... e!! Embarassed Votingul..., cam pe cand?? Suspect

In ultimele 7 zile ale lunii.
...Asadar, pana la urma, exista schimbari!! Nu mai sunt 10/11 zile de voting ci 7!Suspect  Eu..., poate nu am fost atent, dar chiar nu am stiut asta! No
Sus In jos
92Dragos
Moderator si Fotograful anului
92Dragos

Numarul mesajelor : 2942
Localizare : Targu Mures / Gheorgheni
Reputatie : 8371
Data de inscriere : 24/05/2010

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 12 Icon_minitimeSam 21 Mar 2015, 20:58

c o r v i n a scris:
92Dragos a scris:

In ultimele 7 zile ale lunii.
...Asadar, pana la urma, exista schimbari!! Nu mai sunt 10/11 zile de voting ci 7!Suspect  Eu..., poate nu am fost atent, dar chiar nu am stiut asta! No

Cred ca e mai bine asa, mai ales daca pica pe weekend. Seara de maine, pe la ora asta o sa va deschid topicul de vot.

Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 12 Cats10

IRN 1946 Sighetul Marmatiei - Mangalia

Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 12 Cats_zpsc4hgwatz

Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 12 Cats11
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 12 Icon_minitimeDum 29 Mar 2015, 13:40

...Multumiri sincere pentru observatiile si aprecierile legate de fotografia mea de la concurs, insa ce ma bucura cu adevarat este faptul ca acest concurs si-a recastigat interesul si, de ce nu, prestigiul de altadata!... Cool Sunt semne evidente ca el va creste in calitate de la o luna la alta si asta nu poate fi decat benefic si imbucurator ptr. toti! Smile
Sus In jos
92Dragos
92Dragos

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 12 Icon_minitimeDum 29 Mar 2015, 16:53

Aveam un singur scop cand am acceptat rangul moderator,  sa reinviem concursul. Ma bucur ca iti face placere totodata speram la cat mai multe fotografii in viitor. Luna aprilie se apropie  si mergem mai departe cu toata viteza inainte.

Sus In jos
AndreiStefan
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 1799
Varsta : 106
Localizare : Constanta
Reputatie : 6223
Data de inscriere : 22/12/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 12 Icon_minitimeVin 24 Apr 2015, 20:40

Corvin poate sta linistit.Indiferent cat de buna sau proasta este poza lui,5 puncte le are asigurate mereu de la domnisoara Andreea. Evil or Very Mad
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 12 Icon_minitimeVin 24 Apr 2015, 21:08

....Te sfătuiesc să îţi vezi de votul tău în acest topic! Ptr. păreri ,,adiacente,, concursului există un topic special! Neutral
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8442
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 12 Icon_minitimeSam 25 Apr 2015, 00:11

AndreiStefan a scris:
Corvin poate sta linistit.Indiferent cat de buna sau proasta este poza lui,5 puncte le are asigurate mereu de la domnisoara Andreea. Evil or Very Mad

Încă o chestie de genul și se lasă cu sancțiune grea. Este foarte bine de la un timp de vreme fără scandaluri, și așa vrem să rămână, nu avem chef să izbucnească iarăși o ceartă dintr-un comentariu absolut nepotrivit. E democrație, fiecare votează ce dorește, până la urma urmei, așa că nu avem ce face, asta să nu spui că nu ți-am explicat situația.
Sus In jos
92Dragos
92Dragos

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 12 Icon_minitimeSam 25 Apr 2015, 08:54

Teodor, se poate si sanctiune insa am promis daca iese asa ceva suspend tot concursul si pa-pa.. sa ocupe de el cine mai are chef. Smile

Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8442
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: .....   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 12 Icon_minitimeSam 25 Apr 2015, 12:18

Înțeleg ce spui Dragoș, dar uite că lumea participă, și ar fi nedrept să-l suspendăm și să le răpim dreptul de a participa și de a vota pentru astfel de întâmplări. Cine mai vine cu astfel de replici, pauză direct, fără alte dișcuții. Dorim să menținem această atmosferă plăcută, care predomină în acest moment.
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 12 Icon_minitimeSam 25 Apr 2015, 21:40

...O eventuală suspendare a concursului doar pentru atât nu este o soluţie! În plus, asta ar da satisfacţie maximă unuia precum AndreiStefan care, evident, a pendulat între a participa sau nu la concurs, a denigra fotografiile altora sau a nu fi de acord cu ce votează unii sau alţii!
...Deci, capul sus, concursul este pe o cale ascendentă şi chiar nu merită efortul să dăm importanţă la micile incidente care, într-un fel sau altul sunt fireşti pe alocuri! Neutral
Sus In jos
Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

Numarul mesajelor : 1085
Varsta : 30
Localizare : Bacau
Reputatie : 5676
Data de inscriere : 25/06/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 12 Icon_minitimeSam 23 Mai 2015, 16:15

Ma intreb , cum sa dai 5 puncte unei poze miscate si celei mai bune sa o treci pe 2? Very Happy Curiozitatea asta...
Sus In jos
http://www.flickr.com/photos/t-dan-m/
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6907
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 12 Icon_minitimeSam 23 Mai 2015, 16:38

Simply...serios, las-o frate asa... . Deja m-am plictisit (si eu) de aceleasi discutii luna de luna. Voteze fiecare cum doreste, da-le pace.
Sus In jos
Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

Numarul mesajelor : 1085
Varsta : 30
Localizare : Bacau
Reputatie : 5676
Data de inscriere : 25/06/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 12 Icon_minitimeSam 23 Mai 2015, 17:09

Nu nu , stai linistit ... mi-am luat de doua ori sanctiuni pe motive inventate si duse la extrem si vazute doar de el . N-am chef de altele , da' nici nu am dus dorul forumului in lunile astea . Eu puneam o intrebare ...

Acum , cine poate sa-mi explice de ce merita poza aia mai multe puncte ca una mult mai buna (vizibil mai buna , calitativ mai buna si moral mai buna) cu argumente tari , fara ocolisuri de genu ca "mie mi-a placut aia" ( bla bla bla) ... ok , is multumit . Da cum nimeni nu poate argumenta , nu ma astept decat ca unii sa o ia razna zicand ca iar intrig la nu stiu ce mai inventeaza .
Sus In jos
http://www.flickr.com/photos/t-dan-m/
Dutzu
V.I.P Member
V.I.P Member
Dutzu

Numarul mesajelor : 1597
Varsta : 28
Localizare : Iasi
Reputatie : 6028
Data de inscriere : 29/12/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 12 Icon_minitimeSam 23 Mai 2015, 17:17

Simply18 a scris:
Nu nu , stai linistit ... mi-am luat de doua ori sanctiuni pe motive inventate si duse la extrem si vazute doar de el . N-am chef de altele , da' nici nu am dus dorul forumului in lunile astea . Eu puneam o intrebare ...

Acum , cine poate sa-mi explice de ce merita poza aia mai multe puncte ca una mult mai buna (vizibil mai buna , calitativ mai buna si moral mai buna) cu argumente tari , fara ocolisuri de genu ca "mie mi-a placut aia" ( bla bla bla) ... ok , is multumit . Da cum nimeni nu poate argumenta , nu ma astept decat ca unii sa o ia razna zicand ca iar intrig la nu stiu ce mai inventeaza .

sunny  Pot raspunde eu ?Smile)) Eu eu Smile)) spun eu de ce Smile)), da stai sa sun oftalmologu inainte sa nu se lase cu iritari Basketball
Sus In jos
http://www.flickr.com/photos/96968659@N07/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 12 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"
Sus 
Pagina 12 din 27Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Discutii privind magistralele reabilitate
» Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"
» Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "
» Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014
» Discutii privind concursul Logo toamna 2014

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: