|
| Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ" | |
|
+6Simply18 c o r v i n deconectat LanceR COSTACHE MIHAIL 19jimmy84 10 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
19jimmy84 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3168 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8567 Data de inscriere : 05/06/2010
| Subiect: Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ" Dum 23 Aug 2015, 14:03 | |
| Cred ca poza 9 are o problema. Nu se vedea asa?! http://www.forumtrenuri.com/t4611-editia-a-doua-saisprezecimi-5-duel-foto-9-cu-foto-10 |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15507 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ" Lun 24 Aug 2015, 19:22 | |
| Fotografia era prea mica si s-a marit, de aceea se vede asa. Am vrut sa o las asa mica, dar s-a marit automat in clipa cand cand am am incarcat-o. |
| | | LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11402 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ" Mar 25 Aug 2015, 12:56 | |
| eu felicit autorul pozei nr 2,care m-a eliminat din concurs.Asa cum spunea cineva,chiar am muncit putin la poza,pandind in caldura |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ" Vin 04 Sept 2015, 20:53 | |
| Mai am nevoie de cateva fotografii ca sa fac in total 32. Imi pot trimite poze chiar si cei care au participat la aceasta editie a cupei . |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ" Sam 05 Sept 2015, 21:49 | |
| Am facut rost de cele 32 de poze de care aveam nevoie pentru editia a doua a cupei, deci nu mai imi trimiteti nici o poza!
Cei care le aveati deja pregatite, le pastrati pentru ca in scurt timp va incepe editia a treia a cupei! |
| | | deconectat
Numarul mesajelor : 584 Reputatie : 4121 Data de inscriere : 27/05/2015
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ" Dum 18 Oct 2015, 13:49 | |
| - c o r v i n a scris:
- Luca tgv a scris:
- Foarte greu de alesssss."...... Foto 14
...nu e greu deloc! E aproape neverosimil cum o foto ca 24 a ajuns până aici! Deci, foto 14! Mi se pare mie sau corvin are din nou chef de scandal? Daca nu erai tu sa ne luminezi nu stiu ce ne-am fi facut.. P.S. zici de unele indirect ca sunt varza, dar tu trimiti fotografii cu subiectul miscat ( a se vedea foto 10) |
| | | c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8513 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ" Dum 18 Oct 2015, 14:09 | |
| - Alex_G a scris:
- c o r v i n a scris:
...nu e greu deloc! E aproape neverosimil cum o foto ca 24 a ajuns până aici! Deci, foto 14! Mi se pare mie sau corvin are din nou chef de scandal? Daca nu erai tu sa ne luminezi nu stiu ce ne-am fi facut..
P.S. zici de unele indirect ca sunt varza, dar tu trimiti fotografii cu subiectul miscat ( a se vedea foto 10) ...iar te plictiseşti? Vezi-ţi de treaba ta, e cel mai indicat! Mi-am spus o părere şi atât! Nu te obligă nimeni să o împărtăşeşti! p.s. La foto 10 subiectul ,,e mişcat,, întradevăr, ...dar pentru simplu motiv că acel ,,subiect,, avea vreo 70 de km/h şi mai era şi pe un pod cu n vibraţii! În plus, fă un efort şi evită-mă cât timp nu-ţi cunoşti lungul nasului şi nu ai pic de respect cel puţin ptr. diferenţa de vârstă dintre noi! |
| | | Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5679 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ" Lun 19 Oct 2015, 18:20 | |
| S-a ofticat probabil e poza lui ... Daca stati si analizati varianta primei editii de Cupa , nici nu se compara cu asta . Cea precedenta avand fotografii de zeci de ori mai bune , facute de priceputi nu de amatori . Avem mai mult de jumatate din pozele participante editia asta , care n-au nici-o treaba cu o fotografie ... serios . Poate urmatoarea editie o sa fie mai reusita , asta daca se intorc baietii priceputi pe forum sau nu . |
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5679 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ" Mier 28 Oct 2015, 13:05 | |
| - kerpeten ali a scris:
- Iar incepi domn profesor ?
Doar pentru ca sti cine-i autorul nu trebuie sa arunci sageti la adresa lui. Si eu as fi putut sa zic ca la unele optimi erau puse la vot 2 poze exceptionale iar la altele 2 catastrofe de poze de ziceai ca sunt facute cu telefonul mobil, dar nu am spus nimic nici macar pe privat lui Costache.
Ia uita-te sa vezi cate puncte ti-am dat la poza cu care ai participat la concursul luni octombrie, ca pe privat am fost intrebat de ce i-am dat puncte lui c o r v i n.
Simplu si la subiect : Am votat pentru poza reusita, pentru locomotiva, locatie si continutul trenului nu pentru autor, ca maine daca imi iau si eu aparat foto scump in 2 saptamani ii invat toate functile si o sa scot destule poze reusite.
Penibil . Cum s-a ajuns aici pe forum ... Cine are vreo disputa cu altul , voteaza special invers fata de cum a votat acel "altul" . A stai , o sa veniti si o sa spuneti ca voi asta votati ca aia va place ... desi e cam penibil sa spuneti chestia asta , cand absolut de fiecare data faceti la fel , nu credeti ? Mai incetati , ca voi va faceti de ... ceva maroniu pe forum . |
| | | Dutzu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1597 Varsta : 28 Localizare : Iasi Reputatie : 6031 Data de inscriere : 29/12/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ" Mier 28 Oct 2015, 13:13 | |
| - Simply18 a scris:
- S-a ofticat probabil e poza lui ...
Daca stati si analizati varianta primei editii de Cupa , nici nu se compara cu asta . Cea precedenta avand fotografii de zeci de ori mai bune , facute de priceputi nu de amatori . Avem mai mult de jumatate din pozele participante editia asta , care n-au nici-o treaba cu o fotografie ... serios . Poate urmatoarea editie o sa fie mai reusita , asta daca se intorc baietii priceputi pe forum sau nu . Corvin are dreptate subiectul era in miscare si pe pod unde sunt vibratii, si eu am patit destul de des treaba asta cand prindeam trenul Iasi-Galati pe pod pentru o lumina mai buna Cine sa se mai intoarca Dane? Eu am ramas cu un gust amar dupa aceasta editie, si nici la lunar nu mai mai implic cat timp se voteaza pe prietenii, deci nu mai are rost |
| | | c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8513 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ" Mier 28 Oct 2015, 19:11 | |
| ...No, lasă Dutzu, noi să fim sănătoşi! A mai trecut o ediţie, vine alta... Apropo, următoarea pe când??... |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11196 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ" Joi 29 Oct 2015, 05:23 | |
| - Simply18 a scris:
Penibil . Cum s-a ajuns aici pe forum ... Cine are vreo disputa cu altul , voteaza special invers fata de cum a votat acel "altul" . A stai , o sa veniti si o sa spuneti ca voi asta votati ca aia va place ... desi e cam penibil sa spuneti chestia asta , cand absolut de fiecare data faceti la fel , nu credeti ?
Mai incetati , ca voi va faceti de ... ceva maroniu pe forum . Ce sa-ti povestesc unde era sfantul de pe forum, tocmai la Bacau sau Neamt, ia vezi tu cu aia maronii ca si tu ai facut parte din gasca lor si din cate stiu eu nu mi-am cumparat umbra pe forum, am avut 2 umbre gratis care acum isi vad de treaba lor, una din umbre abia daca mai posteaza din an in paste ca scopul lui aici pe forum era sa intarate lumea la scandal. Pe mine nu ma poate influenta nimeni sa acord un vot unei anumite poze indiferent ca stiu cine e autorul, in schimb daca vreau pot sa influentez pe cineva oricand la orice ora si nu cu voturi cu altele mult mai importante ca la asta ma pricep cel mai bine sa manipulez oameni mai ales litere si cifre de pe forum Incearca sa citesti de 10 ori poate realizezi si tu esentialul inainte sa ma citezi doar ca sa te simti bine, domnule litere si cifre. |
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ" Lun 02 Noi 2015, 21:40 | |
Ce sa-ti povestesc unde era sfantul de pe forum, tocmai la Bacau sau Neamt, ia vezi tu cu aia maronii ca si tu ai facut parte din gasca lor si din cate stiu eu nu mi-am cumparat umbra pe forum, am avut 2 umbre gratis care acum isi vad de treaba lor, una din umbre abia daca mai posteaza din an in paste ca scopul lui aici pe forum era sa intarate lumea la scandal.
Pe mine nu ma poate influenta nimeni sa acord un vot unei anumite poze indiferent ca stiu cine e autorul, in schimb daca vreau pot sa influentez pe cineva oricand la orice ora si nu cu voturi cu altele mult mai importante ca la asta ma pricep cel mai bine sa manipulez oameni mai ales litere si cifre de pe forum
Incearca sa citesti de 10 ori poate realizezi si tu esentialul inainte sa ma citezi doar ca sa te simti bine, domnule litere si cifre.
OOoh , dar mai taci ba cu balivernele tale . Taci ca te faci singur de ras , nu inteleg ce pana mea cauti pe forum aici ,orice mesaj citesc de la tine e numa cu nemultumiri , cu insulte si ironii . Taci si fa un bine si retragete si tu de pe forum si apoi revina si iar retragete si revina , cum au mai facut altii , macar suntem bucurosi si fericiti cat esti plecat . |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11196 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ" Mar 03 Noi 2015, 05:27 | |
| Pe tine te doare altceva, eu stiu ce dar din pacate nu exista tratament pentru tine. Mergi parcat ca nu sunt la cheremul la toti copii. Poate ar fi cazul sa dai click pe postarile mele sa vezi ca nu sunt doar cu nemultumiri, insulte si alte vise de-ale tale Domnule litere si cifre ar fi cazul sa-ti cauti alt subiect de scandal ca esti specializat in asta, nu o sa ma retrag la comanda ta iar daca o so fac vreodata nu o sa mai revin, pana atunci considera ca nu ma vezi, poti sa latri cat vrei ca nu ma afecteaza absolut deloc, pentru ca stiu motivul pentru care tu faci showul asta ieftin. |
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ" Mar 03 Noi 2015, 17:08 | |
- Pe tine te doare altceva, eu stiu ce dar din pacate nu exista tratament pentru tine. Mergi parcat ca nu sunt la cheremul la toti copii.
Poate ar fi cazul sa dai click pe postarile mele sa vezi ca nu sunt doar cu nemultumiri, insulte si alte vise de-ale tale
Domnule litere si cifre ar fi cazul sa-ti cauti alt subiect de scandal ca esti specializat in asta, nu o sa ma retrag la comanda ta iar daca o so fac vreodata nu o sa mai revin, pana atunci considera ca nu ma vezi, poti sa latri cat vrei ca nu ma afecteaza absolut deloc, pentru ca stiu motivul pentru care tu faci showul asta ieftin.
Ma baiatule , in primul rand esti cu 4 ani mai mare ca mine si nu cred ca-i cazul sa ma faci pe mine copil . In al doilea rand ... m-ai pus sa parchez , deci m-ai facut masina , iar apoi mi-ai zis sa latru in alta parte ... deci m-ai facut caine , pai hotarastete . Eu ti-am zis odata sa taci ca te faci de ras , da nu intelegi si continui sa scrii , e problema ta ... ) Si ia spune-mi si mie , de ce fac eu showul asta ieftin ? Lumineaza-ma . Si "domnul litere si cifre" , pseudonimul asta de unde l-ai invatat ? Ti l-a zis cineva si tie si acum incerci sa te descotorosesti de el facandu-l pe altu ? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ" | |
| |
| | | | Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ" | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |