|
| Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
|
+36Nesebar didinul IRISBUS mielutu zburator deconectat Jhonyla daniel_c tcm Adrian78 92Dragos decward M.I.C.I. dan tm lapsanszkitamas Teodor AndreiStefan cont inactiv . ANDU2100HP mureseanu_976 Cont.dezactivat COSTACHE MIHAIL LanceR Katalyn Adirmvl Ionutz 19jimmy84 kristi kkk membru dezactivat , DUAL Kogayon Spartan1948 Andrey_tm Dutzu c o r v i n Simply18 cortexedge 40 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Mier Aug 06, 2014 11:27 pm | |
| Nu vreau sa fiu misogin, Mithodea, doar ca nu vad nimic mai bun in partea ta fata de partea cealalta! Asta cu cautatul in arhiva este un exemplu clar de securism odios.
Ultima editare efectuata de catre kristi kkk in Mier Aug 06, 2014 11:34 pm, editata de 1 ori |
| | | Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5676 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Mier Aug 06, 2014 11:31 pm | |
| Uite , iti promit ca e ultimul mesaj pe care ti-l dau tie , personal .
Acum daca nu se supara comunitatea , ca tot m-ati disperat ca "toti" de pe forum au vazut ce fel de persoana sunt si alte treburi de genul , vreau sa stiu si eu pe cine am suparat inafara de voi doi . Pur si simplu vreau sa stiu daca comunitatea ma accepta sau nu , sa stiu ce fac de acum inainte ... pentru ca nu are rost sa continui sa postez , cand nimeni nu-mi apreciaza munca . Chiar va rog , sa-mi ziceti cu ce v-am suparat ... "toti" aia pe care ii invoca cei doi. |
| | | Dutzu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1597 Varsta : 28 Localizare : Iasi Reputatie : 6028 Data de inscriere : 29/12/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Mier Aug 06, 2014 11:47 pm | |
| Mda din pacate sunt si unii oameni care pur si simplu amesteca pe toata lumea la un loc. Cate din astea am auzit, parerea tuturor despre tine. De unde sa stii tu parerea tuturor despre Dan? M-ai intrebat pe mine ce parerea am eu despre el ? Ei bine nu , cat timp nu ai intrebat pe toata lumea, adica inclusiv pe mine nu poti vorbi in numele tuturor. Si de unde stii tu parerile altor oameni ? Aaaa sau ai facut un sondaj cine il apreciaza pe Dan si cine nu, nu de alta dar eu nu am vazut topicul si vreau si eu sa votez |
| | | Kogayon
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 4833 Data de inscriere : 04/11/2013
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Mier Aug 06, 2014 11:56 pm | |
| Am spus că a observat toată lumea ce fel de persoană ești, referindu-mă aici la cei care îți citesc postările și te cunosc prin intermediul cuvintelor tale.... Nu e obligatoriu ca acea parere să fie negativă în cazul tuturor. Tu știi mai bine dacă ai motive să simți că ți-ai creat o imagine generală care să fie "neplăcută" celor din jur. Și nu mă refer aici la prietenul tău, Dutzu, care te susține necondiționat. Încă ceva... nu aș fi intrat în discuție cu tine, nici acum, nici zilele trecute... dacă nu m-aș fi simțit provocată de o lipsă crasă de respect din partea ta! |
| | | Kogayon
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Joi Aug 07, 2014 12:02 am | |
| - kristi kkk a scris:
- Nu vreau sa fiu misogin, Mithodea, doar ca nu vad nimic mai bun in partea ta fata de partea cealalta! Asta cu cautatul in arhiva este un exemplu clar de securism odios.
Kristi kkk, ești liber să vezi ce dorești, în orice formă dorești... Dar te sfătuiesc să o faci cu atenție! Dacă ai fi citit mai atent, ai fi observat că nu a fost o căutare în arhiva cu scopul de a verifica pe cineva. Am explicat deja că a fost o întâmplare. Lasă "securismul odios" deoparte... E un subiect care nu își are locul în discuția asta... |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Joi Aug 07, 2014 12:20 am | |
| @Mythodea, cred ca stapanesc termenii foarte bine. Nu sunt de acord nici cu hirjonelile din partea cealalta, dar observ dorinta ta de autovictimizare. Nu m-as fi bagat daca nu ar fi fost plicisitoarele butoanele rosii care arata dezbateri sterile prind subiectivismul notarii pozelor sau empatia cu cineva din acelasi loc. Nu zic ca prin primavara te-ai facut alter-egoul altcuiva impotriva unei pareri de-a mea privind pe Lucian Boia, cu toate ca nu citisei cartea, doar pt a vorbi vorbe. Vreau si eu dreptul sa am propia parere cand consider ca e un securism, chiar daca tu nu o impartasesti. Nu raman dator, sunt vorbele cu mine tot timpul. In rest, cu stima! |
| | | Dutzu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1597 Varsta : 28 Localizare : Iasi Reputatie : 6028 Data de inscriere : 29/12/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Joi Aug 07, 2014 12:24 am | |
| - Mythodea a scris:
- Am spus că a observat toată lumea ce fel de persoană ești, referindu-mă aici la cei care îți citesc postările și te cunosc prin intermediul cuvintelor tale.... Nu e obligatoriu ca acea parere să fie negativă în cazul tuturor. Tu știi mai bine dacă ai motive să simți că ți-ai creat o imagine generală care să fie "neplăcută" celor din jur. Și nu mă refer aici la prietenul tău, Dutzu, care te susține necondiționat.
Încă ceva... nu aș fi intrat în discuție cu tine, nici acum, nici zilele trecute... dacă nu m-aș fi simțit provocată de o lipsă crasă de respect din partea ta! E normal ca doua persoane cu aceeasi parere sa se sustina pentru a iesi ceva bun, daca nu s-ar sustine una pe alta se va gasi cineva sa-l dea la o partea si sa-l eticheteze cum fac unii. Daca nu ar fi existat in lumea asta sustinere poate ca nici noi nu am fi existat la ora actuala |
| | | Kogayon
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Joi Aug 07, 2014 12:48 am | |
| - kristi kkk a scris:
- @Mythodea, cred ca stapanesc termenii foarte bine. Nu sunt de acord nici cu hirjonelile din partea cealalta, dar observ dorinta ta de autovictimizare. Nu m-as fi bagat daca nu ar fi fost plicisitoarele butoanele rosii care arata dezbateri sterile prind subiectivismul notarii pozelor sau empatia cu cineva din acelasi loc. Nu zic ca prin primavara te-ai facut alter-egoul altcuiva impotriva unei pareri de-a mea privind pe Lucian Boia, cu toate ca nu citisei cartea, doar pt a vorbi vorbe. Vreau si eu dreptul sa am propia parere cand consider ca e un securism, chiar daca tu nu o impartasesti. Nu raman dator, sunt vorbele cu mine tot timpul. In rest, cu stima!
Kristi, nu știu din ce reiese victimizarea mea, sau cum ai ajuns la ideea exagerată de "securism odios", dar îți respect opinia, fie ea și neargumentată. Înțeleg că îți dorești să ai dreptul la propria părere... Dar dă-mi voie să-ți spun că și eu îmi doresc același lucru, în ceea ce mă privește. Și când spun asta, mă refer atât la subiectul Lucian Boia (când nu m-am făcut alter-egoul nimănui, ci mi-am exprimat un punct de vedere), cât și la felul în care votez niște fotografii sau apreciez oamenii de care mă simt apropiată în convingeri. Dacă s-ar respecta lucrul ăsta, nu ar mai exista discuțiile de acum. Numai bine!
Ultima editare efectuata de catre Mythodea in Joi Aug 07, 2014 12:58 am, editata de 1 ori |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9360 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Joi Aug 07, 2014 12:53 am | |
| Mai baieti si fete, ati gresit topicul. Va rog sa va rezumati la discutiile ce au legatura cu concursul. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| | | kristi kkk V.I.P Member
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Joi Aug 07, 2014 1:56 pm | |
| - Mythodea a scris:
- kristi kkk a scris:
- @Mythodea, cred ca stapanesc termenii foarte bine. Nu sunt de acord nici cu hirjonelile din partea cealalta, dar observ dorinta ta de autovictimizare. Nu m-as fi bagat daca nu ar fi fost plicisitoarele butoanele rosii care arata dezbateri sterile prind subiectivismul notarii pozelor sau empatia cu cineva din acelasi loc. Nu zic ca prin primavara te-ai facut alter-egoul altcuiva impotriva unei pareri de-a mea privind pe Lucian Boia, cu toate ca nu citisei cartea, doar pt a vorbi vorbe. Vreau si eu dreptul sa am propia parere cand consider ca e un securism, chiar daca tu nu o impartasesti. Nu raman dator, sunt vorbele cu mine tot timpul. In rest, cu stima!
Kristi, nu știu din ce reiese victimizarea mea, sau cum ai ajuns la ideea exagerată de "securism odios", dar îți respect opinia, fie ea și neargumentată. Înțeleg că îți dorești să ai dreptul la propria părere... Dar dă-mi voie să-ți spun că și eu îmi doresc același lucru, în ceea ce mă privește. Și când spun asta, mă refer atât la subiectul Lucian Boia (când nu m-am făcut alter-egoul nimănui, ci mi-am exprimat un punct de vedere), cât și la felul în care votez niște fotografii sau apreciez oamenii de care mă simt apropiată în convingeri. Dacă s-ar respecta lucrul ăsta, nu ar mai exista discuțiile de acum. Numai bine! Inchei acum, nu vreau sa o tin langa, da' cum e posibi sa-ti dai cu parerea despre ceva ce nu ai citit? Chiar tu ai spus asta atunci! Obiectivitate....pe de alta parte am impresia ca rostul acestor concursuri sunt doar pt. a creste numarul de mesaje al unora. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Joi Aug 07, 2014 2:45 pm | |
| Bun. Cum zice si Catalin, e liniste intr-un topic pentru ca va mutati discutiile in altul. Cine continua discutia asta aici sau in alta parte a forumului o sa ia suspendare. La fel si cine continua mai tarziu. |
| | | c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8510 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Joi Oct 23, 2014 8:39 am | |
| Catalin, una la mana... Nu a fost vorba chiar de noroc... Eu am iesit cu bicicleta la plimbare, am ajuns in acea zona (care mi-a mai oferit si alta data surprize placute!), am vazut ,,transmontanele,, la lucru, m-am urcat pe maximul unui damb si am scos cate ceva... A doua la mana... Nu am un aparat atat de performant incat sa fi putut iesi ceva mai bine de atat (Olympus FE47)! Eu, insumi, nu sunt multumit de poza... nu-mi place ca nu e foarte clara, in primul rand, apoi minusul ca sunt exagerat de multi stalpi (jumatate din ei nu mai sunt folositi!)... Insa, ca pozitie, nu se putea mai mult, asta stiu sigur! |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Joi Oct 23, 2014 9:20 am | |
| Iti iesea ceva mai frumos daca te apropiai de trenuri nu de pe acel damb, mai ales pentru pasionati de DBSR si Transmontane ca am un vecin care pentru el Transmontanele sunt NR 1. |
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8510 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Joi Oct 23, 2014 9:36 am | |
| Da, inteleg... Insa, daca observi, ptr. pasionatii respectivi am postat deja destul de multe poze (de ...aproape!) la topicele aferente, atat cu locomotivele cat si cu garniturile! Asta a ramas o foto mai de ansamblu, ptr. concurs! |
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Sam Noi 29, 2014 11:19 pm | |
| ...Simply, fii barbat si spune direct ceea ce vrei sa spui!... Adica: 1. Concursul de luna asta este ,,dezamagitor,, ptr. ca nu ai participat si tu la el! 2. Cele trei poze ,,mediocre,, nepunctate de tine, sunt asa doar datorita faptului ca apartin unor trei vechi ,,prieteni,, de ai tai (Andu, apogeo si Lancer)! Sunt convins ca daca apareau alte nume la autor, votingul tau era cu totul altul! p.s. Este clar ca se mai voteaza pe prietenii dar este si mai evident ca se mai voteaza si pe ,,(ne)-prietenii,,! ...Cele bune iti urez! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
| |
| | | | Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |