|
| Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
|
+36Nesebar didinul IRISBUS mielutu zburator deconectat Jhonyla daniel_c tcm Adrian78 92Dragos decward M.I.C.I. dan tm lapsanszkitamas Teodor AndreiStefan cont inactiv . ANDU2100HP mureseanu_976 Cont.dezactivat COSTACHE MIHAIL LanceR Katalyn Adirmvl Ionutz 19jimmy84 kristi kkk membru dezactivat , DUAL Kogayon Spartan1948 Andrey_tm Dutzu c o r v i n Simply18 cortexedge 40 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6907 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Mier 27 Mai 2015, 09:33 | |
| Hmm, vad ca s-au facut unele modificari prin regulamente... . Sa vedem, ce am inteles eu din acele schimbari: ALEXCFR nu mai are dreptul de a participa cu acelasi tip de poze (excelent), iar la votare fiecare poate vota cate fotografii doreste, nu mai e obligatoriu sa voteze exact 5, este?
Ce nu pricep eu, este de ce ati (re)adus la viata niste categorii de concursuri care sunt deja moarte si ingropate? |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8442 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Mier 27 Mai 2015, 15:44 | |
| Acele regulamente erau postate de mult timp, eu doar le-am editat ( estetic ), fără a le modifica contextul. Cât despre Alex ... i-am permis participarea şi cu acele poze, însă dacă mai continuă aşa i le vom respinge. |
| | | lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5791 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Mier 27 Mai 2015, 15:56 | |
| - Spartan1948 a scris:
- Ce nu pricep eu, este de ce ati (re)adus la viata niste categorii de concursuri care sunt deja moarte si ingropate?
Recunoaste autorul a fost UCIS de "moldovenii veseli" pe motiv de invidie sau ceva de genul (vezi scandalurile de acu cateva luni). Multi iubeam concursul, si asta se vedea in numarul de participanti si diversitatea fotografiilor. Era un fel de distractie inofensiva in care puteau participa si pozele nereusite si ne cunosteam mai bine, in special stilul si zonele preferate ale concurentilor. Ce ma mira pe mine este ca abia acum se reanimeaza concursul, deoarece de-a lungul timpului mai multi am cerut aceasta. Ma rog, bine ca este. Multumiri adminilor si mozilor care se ocupa Scuze de off topic |
| | | c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8510 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Mier 27 Mai 2015, 19:51 | |
| Spartan, nu ştiu ce ,,moarte,, ai văzut tu în concursurile de care aminteşti!? ,,Fotografia lunii,, a fost pe o pantă ascendentă în ultimele două luni şi cred că va continua la fel (luna asta cred că a fost doar o întâmplare nr. scăzut de participanţi!) iar ,,Recunoaşte autorul,, poate fi reactivat oricând şi mă îndoiesc că nu ar avea ,,ratting,,! Dacă nu este nimeni dispus să se ocupe de acel concurs, aş face-o eu, chiar dacă nu stau deloc bine cu timpul! ...S-a mai spus pe aici... Nu cred că e chiar potrivit să renunţăm la toate formele de antreu de pe acest forum!... Şi chiar nu văd unde e deranjul, admiţând şi derulănd astfel de concursuri! |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6907 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Mier 27 Mai 2015, 20:31 | |
| Recunoaste autorul, verificati-va cunostintele, recunoasteti anumite elemente din poze. Astea 3, corvin . Plus ca, prin reamintirea acelor reguli se schimba cele care au fost pana in acest moment. Ca de exemplu, conform regulilor reamintite de Teodor, la "fotografia lunii", userii nu mai sunt obligati sa voteze 5 fotografii, cum era pana acum . P.S. La "Recunoaste autorul" se stie foarte bine de ce s-a renuntat. Fotografiile nu mai erau atat de..."anonime", ca sa nu mai zic de straniile coincidente privind ghicirea autorilor. |
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8510 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Mier 27 Mai 2015, 20:45 | |
| Ştiu unde baţi, nu mă supăr, însă te pot ,,elucida,, la oricare din pozele ,,suspecte,, pe care le invoci! Oricum , dacă acest concurs s-ar relua, eu nu aş participa sub nici o formă, dacă asta ar fi în favoarea concursului! |
| | | Dutzu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1597 Varsta : 28 Localizare : Iasi Reputatie : 6028 Data de inscriere : 29/12/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Mier 27 Mai 2015, 22:15 | |
| - lapsanszkitamas a scris:
- Spartan1948 a scris:
- Ce nu pricep eu, este de ce ati (re)adus la viata niste categorii de concursuri care sunt deja moarte si ingropate?
Recunoaste autorul a fost UCIS de "moldovenii veseli" pe motiv de invidie sau ceva de genul (vezi scandalurile de acu cateva luni). Multi iubeam concursul, si asta se vedea in numarul de participanti si diversitatea fotografiilor. Era un fel de distractie inofensiva in care puteau participa si pozele nereusite si ne cunosteam mai bine, in special stilul si zonele preferate ale concurentilor. Ce ma mira pe mine este ca abia acum se reanimeaza concursul, deoarece de-a lungul timpului mai multi am cerut aceasta. Ma rog, bine ca este. Multumiri adminilor si mozilor care se ocupa
Scuze de off topic Ete unde era si avocatu', tare dor imi era de tine . Te manca tastatura si ai vrut sa postezi sa te afli in treaba? Concursul recunoaste autorul nu a inceput pentru ca andrey_tm nu avea destule poze, dar na tu posteaza sa te afli in treaba si sa starnesti scandaluri, desi postul tau merita un avertisment frumos, ma abtin de la alte comentarii |
| | | lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5791 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Mier 27 Mai 2015, 23:27 | |
| - Dutzu a scris:
- desi postul tau merita un avertisment frumos
Bring it on! Daca asta e rasplata adevarului, o accept! Concursul Recunaoste autorul nu s-a mai tinut ca unii au comentat, ca poze erau destule! Daca nu ma crezi hai ca iti trimit intreg folderul cu pozele pe care le-am selectat pentru concurs, dar pe care nu le-am mai trimis fiindca acesta a fost suspendat. Si te rog frumos sa lasi balta ideea asta cu "avocatii", ca nu-ti trebuie studii superioare in drept ca sa constati o nedreptate crasa, o rautate nefondata. Ca sa nu mai spun ca si tu lucrai la "procuratura" (no offense intended) Anyway, postarea mea anterioara a fost o constatare, nicidecum un atac la persoana sau acuzare. Departe de mine gandul sa provoc o noua cearta. Daca te simti ofensat, imi cer scuze. Totusi daca conducerea crede ca mesajul meu nu respecta regulile de bun simt si regulamentul forumului, este rugata sa stearga mesajul |
| | | Dutzu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1597 Varsta : 28 Localizare : Iasi Reputatie : 6028 Data de inscriere : 29/12/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Joi 28 Mai 2015, 10:57 | |
| - lapsanszkitamas a scris:
- Dutzu a scris:
- desi postul tau merita un avertisment frumos
Bring it on! Daca asta e rasplata adevarului, o accept! Concursul Recunaoste autorul nu s-a mai tinut ca unii au comentat, ca poze erau destule! Daca nu ma crezi hai ca iti trimit intreg folderul cu pozele pe care le-am selectat pentru concurs, dar pe care nu le-am mai trimis fiindca acesta a fost suspendat. Si te rog frumos sa lasi balta ideea asta cu "avocatii", ca nu-ti trebuie studii superioare in drept ca sa constati o nedreptate crasa, o rautate nefondata. Ca sa nu mai spun ca si tu lucrai la "procuratura" (no offense intended)
Anyway, postarea mea anterioara a fost o constatare, nicidecum un atac la persoana sau acuzare. Departe de mine gandul sa provoc o noua cearta. Daca te simti ofensat, imi cer scuze. Totusi daca conducerea crede ca mesajul meu nu respecta regulile de bun simt si regulamentul forumului, este rugata sa stearga mesajul Nu stiu ce vrei tu sa demonstrezi prin aceste mesaje poate ca tie iti place sa "dezgropi mortii" din moment ce cearta mea cu apogeo s-a incheiat te rog frumos sa nu mai starnesti tot felul de baliverne. Din ce am observat cearta dintre mine si apogeo a avut loc prin august mai exact pe la inceputul lui august 2014. In acest timp concursul era in plina desfasurare si mai avea putin pana se incheia fiind la poza cu numarul 477. Concursul nu a fost suspendat din cauza mea si nici din cauza confictului dovada fiind inceperea unei noi editii (6) 5xy. Deci te rog frumos sa taci si sa-ti vezi de treaba ta. Plus ca in timpul editiei cu numarul 6 nu a avut loc nici un conflict deci te rog frumos sa te interesezi de ce a fost inchis acest concurs. |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Joi 28 Mai 2015, 19:10 | |
| Concursul ar putea fi redeschis. Nu este nevoie decat de cativa membri care doresc sa participe, si de un alt membru care sa modereze jocul , sa primeasca poze si sa le posteze in functie de timpul liber. |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Joi 28 Mai 2015, 19:45 | |
| Pai parca se oferise corvin drept voluntar . |
| | | Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5676 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Joi 28 Mai 2015, 19:53 | |
| Recunoaste autorul a fost UCIS de "moldovenii veseli" pe motiv de invidie sau ceva de genul ...[/quote] Vii acum si starnesti ... stii tu ce . Am mai observat ca ti s-a explicat de Dutzu si Andrey_tm iti poate confirma absolut in detaliu ca ce zice Dutzu e adevarat , chiar el a afirmat chestia asta ( ca se inchide din lipsa de participanti ) . Probabil tu chiar ai avut o colectie intreaga de poze de trimis , da realizezi ca nu putea pune numai pozele tale la concurs nu? Acum ascultati bine , o data ... o sigura data daca il mai mananca undeva sa vorbeasca si sa intrige iar la scandal si voi , moderatorii si administratorii ( inafara de dual , ca el sigur nu vede ... e inca iritat)nu luati masuri , iar o sa se inceapa cu scandal si certuri . Mi-ar parea rau nu de alta , ca inafara de individul asta nimeni nu a mai zis nimic ... Ceea ce ma surprinde totusi , is aia 5 oameni care i-au dat vot pozitiv la mesajul lui , absolut fara nici-o acoperire . Si mai si zice ca a zis adevaru A , si inca ceva ... parca prostiile asta de combinatii intre romana si engleza is interzise nu? Nu stiu daca el realizeaza ca pare un fel de analfabet mai mic daca vorbeste in halul asta public ... |
| | | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18747 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24323 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Joi 28 Mai 2015, 20:51 | |
| Tamas te rog sa incetezi cu adresarile alea si sa treci peste sa nu mai dezgropam mortii Daca va hotariti si cadeti de acord poate sa se ocupe si corvin de concursul cu poze anonime |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Joi 28 Mai 2015, 20:55 | |
| Nu s-a stabilit oare ca orice nemultumire, orice problema sau orice reclamatie sa fie trimisa prin mesaj privat unui administrator sau moderator iar acela dupa ce va discuta cu intreaga conducere a forumului ii va raspunde tot prin mesaj privat ?
Daca orice nemultumire se asterne pe forum, unde se ajunge? Acum in ultimul mesaj al lui Simply se simte si lapsanszkitamas ofensat. Daca mesajul acesta ar fi fost trimis unui moderator - administrator, altfel ar fi stat lucrurile! Acum ce facem? Ii sanctionam pe amandoi?
Sau isi vor arata nemultumirea si alti membri si uite asa scandalurile de care ne tot ferim apar din cauza ca cei nemultumiti nu trimit mesaje private conducerii ci vor sa isi faca publica nemultumirea pe forum?? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
| |
| | | | Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |