|
| Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
|
+36Nesebar didinul IRISBUS mielutu zburator deconectat Jhonyla daniel_c tcm Adrian78 92Dragos decward M.I.C.I. dan tm lapsanszkitamas Teodor AndreiStefan cont inactiv . ANDU2100HP mureseanu_976 Cont.dezactivat COSTACHE MIHAIL LanceR Katalyn Adirmvl Ionutz 19jimmy84 kristi kkk membru dezactivat , DUAL Kogayon Spartan1948 Andrey_tm Dutzu c o r v i n Simply18 cortexedge 40 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8510 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 26 Ian 2015, 09:22 | |
| - AndreiStefan a scris:
- Ia uite cine s-a gasit sa-mi dea mie indicatii.Bai nenea,mai intai uita-te la pozele tale si dupa spune la altul ce si cum.Eu nu am cum sa schimb locatia,asta-i zona.Si daca nu eram eu,voi nu ati fi vazut multe din noutatile care sunt pe drum sau nu,inclusiv ce-i in curtea Euroest.Cat despre concurs,fals curat ce-i acolo.Multe poze proaste,puse luna de luna si votate la greu.Ori e bataie de joc,ori prostia pe-aici atinge cote alarmante.Cert este ca acest concurs nu mai este respectat si cu siguranta nu mai este sincer.Si eu si altii avem tot dreptul sa fim nemultumiti de bataie de joc care are loc luna de luna acolo.
...Daca citesti cu atentie, nu iti dadeam nici o indicatie ci imi exprimam o parere strict personala! Faci cum vrei, ce vrei, de unde vrei, insa nu poti obliga pe nimeni sa-ti faca statuie! Nu esti singurul care contribuie la bunul mers al acestui forum dupa cum nici nu iti neaga cineva aceasta contributie! Te agiti inutil si, ce este mai absurd... jignesti fara motiv niste oameni care chiar fac ceva ptr. acesta colectivitate! |
| | | AndreiStefan User Dezactivat
Numarul mesajelor : 1799 Varsta : 106 Localizare : Constanta Reputatie : 6223 Data de inscriere : 22/12/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 26 Ian 2015, 14:35 | |
| Daca vrei sa faci ceva,atunci fac poze in adevaratul sens al cuvantului.Ce faci tu acuma is niste caricaturi nereusite.Incadrari de doi bani,poze contra-lumina si lista poate continua.Tu si cu inca doi-trei mai mult le faceti in bataie de joc. |
| | | Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5676 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 26 Ian 2015, 18:05 | |
| Da pana la urma de ce va certati voi doi? Schimbati subiectul ... ....de exemplu , cum e vremea pe la Constanta? |
| | | Dutzu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1597 Varsta : 28 Localizare : Iasi Reputatie : 6028 Data de inscriere : 29/12/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 26 Ian 2015, 18:16 | |
| - lapsanszkitamas a scris:
- Ionutz a scris:
- dar si asa nu vedeti ce putini participanti avem
Pai normal, nu suntem idioti sa ne inscriem in concurs numai ca sa ne primim sapuneala de la simply, dutzu sau alti smecheri. Am incercat o singura data la concursul pentru logo, imediat a si aparut comentariul rautacios (ia ghici de la cine). Atunci de ce sa ma straduiesc? Mai pun cate-o poza si pe forum de dragul celor care nu sunt in lista mea de prieteni pe facebook, in rest (pentru mine) acolo se desfasoara pasiunea. Asta unu la mana
Doi la mana, eu personal votez SI pentru subiectul in sine. Un GM sau DA de Sibiu va avea prioritate pentru mine fata de o electrica de BC, chiar daca dpdv calitativ, poza cu bucuresteanca este mai reusita Tu vezi pe cineva care spune ca a primit "sapuneala" de la mine si de la Dan, noi vorbim despre cu totul altceva. In fine nici nu ma mai bag ca-s satul de asemenea persoane care considera ca acest concurs pica din cauza mea si a altora, ei bine nu e asa lapsanszkitamas.Eu doresc sa se aplice regula de filtrare a pozelor deoarece sunt satul sa vad poze ce sunt clasate mai sus deasupra unor fotografii ce merita cu adevarat votate. Uite alta idee sa se aplice filtrul fotografiilor si cele respinse sa participe la un alt concurs( poza lunii) unde fiecare concurent voteaza poza favorita si am terminat toate sarada, in felul asta toate lumea e fericita. |
| | | Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5676 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 26 Ian 2015, 18:19 | |
| Lasa-l ma in pacea lui , avea febra cred cand a postat mesajul ala ... nu a gandit nici 2 minute cat l-o scris . Ideea aia e ok ... da iar e prea complicat pentru administratori ... ...parca ar fi ecuatii de gradu' 800... |
| | | c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8510 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 26 Ian 2015, 21:22 | |
| - AndreiStefan a scris:
- Daca vrei sa faci ceva,atunci fac poze in adevaratul sens al cuvantului.Ce faci tu acuma is niste caricaturi nereusite.Incadrari de doi bani,poze contra-lumina si lista poate continua.Tu si cu inca doi-trei mai mult le faceti in bataie de joc.
...Ok, ptr. tine sunt caricaturi si imi bat joc de ideea de fotografie spre deosebire de tine care intruchipezi perfectiunea in acest domeniu! Din nefericire... ptr. tine, o sa continui cu ,,caricaturile,, dar promit ca o sa caut sa le fac cat mai reusite, poate unele iti vor placea ! |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9100 Reputatie : 13005 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 26 Ian 2015, 22:00 | |
| |
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 26 Ian 2015, 22:14 | |
| Nu, Dane, eu nu ma consider ,,charlie,, dar se straduiesc altii sa ma catalogheze asa! |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8442 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 26 Ian 2015, 22:57 | |
| |
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Joi 05 Mar 2015, 20:30 | |
| ...Deeeeci..., se merge pe vechea ,,periodizare,, cu 20 de zile de postare, apoi juriul va face selectia si notarea in a treia decada a lunii??... :roll: :roll: :roll: |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9360 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Joi 05 Mar 2015, 21:13 | |
| Prea multa bataie de cap. Va fi ca inainte, postati, facem topic separat si votati cum doriti, pe cine doriti. Cui nu-i convine, nu mai participa si gata. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| | | M.I.C.I.
Numarul mesajelor : 541 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5318 Data de inscriere : 18/11/2011
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Joi 05 Mar 2015, 21:57 | |
| Corect cortexedge. Ca inainte este mult mai bine. Dupa ce ca au scazut nr de participanti, sa mai ne apucam sa mai si triem? Cu ce mai ramanem? |
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Sam 21 Mar 2015, 20:11 | |
| Ok, fie ca ,,inainte,, dar nu prea... e!! Votingul..., cam pe cand?? |
| | | decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 7997 Data de inscriere : 15/08/2010
| | | | 92Dragos Moderator si Fotograful anului
Numarul mesajelor : 2942 Localizare : Targu Mures / Gheorgheni Reputatie : 8371 Data de inscriere : 24/05/2010
| | | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
| |
| | | | Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |