Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5655 Data de inscriere : 25/06/2012
Subiect: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Vin 13 Iun 2014, 01:25
Urmarind meciul Brazilia - Croatia , incheiat 3-1 pt gazde , mi-am dat seama ca or sa existe discutii privind meciurile desfasurate in ziua respectiva : arbitraje , goluri , jucatorul meciului.
Adaug parerea mea despre ce "arbitraj fortat" cica a aplicat japonezul , cum ca cica a fluierat fix numai anti-croati si unu din comentatori era foarte mistocar la adresa arbitrului . Dupa parerea mea , inafara de acel penalti pe care nici eu nu l-am vazut ,recunosc , nu prea a "fluierat" cu gazdele ... si pana la urma de unde atata "sustinere" pentru Croatia ? Ca-s Europeni o sa imi raspundeti ?! Acum ceva haios , mi s-a parut senzationala reactia lui Neymar dupa ce i-a mutat putin falca unui adversar , spunand ca el nu l-a vazut ca vine da' pe reluare se vede cum se uita spre adversar inainte sa il loveasca ... dar bine , nu era de rosu cum sareau de fund in sus croatii . Oscar mi s-a parut fenomenal in seara asta , a facut tot meciul . Pacat ca nu se mai acorda titlul acela de Jucatorul meciului , ca lua doua pentru prestatia lui .
Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6886 Data de inscriere : 15/03/2012
Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Vin 13 Iun 2014, 10:31
Cum sa nu fie re rosu cotul lui Neymar?! Pai a fost lovitura cu intentie, el a VRUT sa il loveasca cu cotul. In regulament scrie clar, ca orice lovitura cu cotul la nivelul gatului sau capului se pedepseste cu cartonas rosu. Cocalarul ala, care cade ca si impuscat la orice contact, trebuia trimis la vestiare in acel moment, cand Croatia conducea cu 1-0. In plus, a fost o faza cand portarul Braziliei CICA a fost faultat in careu, si s-a acordat fault la portar, asta desi el a iesit pe sub minge. La golul de 3-1, brazilienii faultasera in prealabil, si nu s-a acordat nimic. O alta faza, petrecuta la 1-1, Dani Alves l-a atins suficient cat jucatorul croat sa se impiedice in careu. Iar nu s-a acordat nimic. Este un interes major ca Brazilia sa ajunga cat mai departe in competitie, ca cei care protesteaza sa aiba macar un punct de interes, altul decat acela de a cauza probleme.
P.S. Totusi, cu riscul de a parea ipocrit, intr-un anumit fel (financiar) ma bucur ca au castigat brazilienii, ca am pariat pe ei .
P.S.2. Ca a venit vorba, mai sunt amatori care in perioada CM pariaza? Poate putem schimba pareri, propuneri, idei, etc .
Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5655 Data de inscriere : 25/06/2012
Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Vin 13 Iun 2014, 11:36
Spartan1948 a scris:
Cum sa nu fie re rosu cotul lui Neymar?!
Ai dreptate , daca privesti la prima vedere asta observi ca se uita si vrea sa il loveasca. Dar uitate atent ca el pune ante-bratul pe umarul jucatorului croat si acela cum vine din viteza automat cotul se opreste in gatul lui .
Acum , cocalar-necocalar ...e talentat si joaca foarte bine , cred ca cel mai bine de la Ronaldo incoace. Acum ca are gesturi dinastea prostesti , e doar un copil inca ... nici nu stiu daca are 22 de ani .
Faza cu faultul la portar , orice contact intre un jucator si portarul advers in careul de 6 metrii cand mingea este in aer se fluiera fault la portar . La golul 3 inscris de Oscar nu a fost fault , la care contact zici ca a fost , cand i-a pus contra si a recuperat mingea ?
Acum faza cu Dani Alves , e discutabila , pentru ca brazilianu nu se uita la adversar sa zici ca intentionat l-a obstructionat si daca chiar a fost atingere de cadere si implicit fault in primu rand nu era in careu(cand s-a produs contactul) si in al doilea rand croatul nu trebuia sa mai parcurga 3-4 metrii facand 3 pasi si apoi plonjand pe gazon . Acum toata lumea poate vorbii ca toti "suntem" arbitrii/antrenori si ne dam cu parerea . Totusi , croatii nu mai au echipa ... ca daca erau buni la 1-0 fructificau ocaziile pe care le-au avut pentru desprindere .
Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6886 Data de inscriere : 15/03/2012
Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Vin 13 Iun 2014, 11:47
Simply18 a scris:
Spartan1948 a scris:
Cum sa nu fie re rosu cotul lui Neymar?!
Ai dreptate , daca privesti la prima vedere asta observi ca se uita si vrea sa il loveasca. Dar uitate atent ca el pune ante-bratul pe umarul jucatorului croat si acela cum vine din viteza automat cotul se opreste in gatul lui .
Acum , cocalar-necocalar ...e talentat si joaca foarte bine , cred ca cel mai bine de la Ronaldo incoace. Acum ca are gesturi dinastea prostesti , e doar un copil inca ... nici nu stiu daca are 22 de ani .
Faza cu faultul la portar , orice contact intre un jucator si portarul advers in careul de 6 metrii cand mingea este in aer se fluiera fault la portar . La golul 3 inscris de Oscar nu a fost fault , la care contact zici ca a fost , cand i-a pus contra si a recuperat mingea ?
Acum faza cu Dani Alves , e discutabila , pentru ca brazilianu nu se uita la adversar sa zici ca intentionat l-a obstructionat si daca chiar a fost atingere de cadere si implicit fault in primu rand nu era in careu(cand s-a produs contactul) si in al doilea rand croatul nu trebuia sa mai parcurga 3-4 metrii facand 3 pasi si apoi plonjand pe gazon . Acum toata lumea poate vorbii ca toti "suntem" arbitrii/antrenori si ne dam cu parerea . Totusi , croatii nu mai au echipa ... ca daca erau buni la 1-0 fructificau ocaziile pe care le-au avut pentru desprindere .
Pai, asta nu justifica faptul ca Neymar a sarit neglijent. De talentat...da, este. Insa are muuulte de demonstrat, ca sa ajunga macar la piciorul lui Ronaldo (brazilianul). Oricum, daca le pui pe toate cap la cap...rosu neacordat, penalty inventat...croatii chiar au de ce sa se planga. Daca brazilienii nu umbla putin la mecanisme, or sa aiba o optime extraordinar de dificila, cu Olanda, sau poate cu Spania.
Simply18 V.I.P Member
Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Vin 13 Iun 2014, 12:45
In loc de HULK care nu face nimic pe teren inafara de faptu ca suteaza puternic si plasat si ca e masiv si castiga baloane la mijloc , in atac nu face nimic . In locul lui Hulk , daca eram Scolari , il convocam pe Ronaldiniho macar sa aibe si el parte de un ultim mondial ... cu tot cu burtica a' la Ronaldo , era folositor ...
Mi se pare iar exagerat ca Neymar bate tot , lovitura de colt/fault ... Acum il laud pe Hulk , cand era la Porto executa niste lovituri libere de ramanea pana si el masca .
Intrebai de pariuri , te sfatuiesc sa nu pariezi prea multi bani si din ce castigi 75 la suta sa ii bagi in buzunar si cu restul sa pariezi cu capul , vezi care e cota si risca pe echipa mai slaba(care au deobicei cota cea mai mica la pariuri) pentru ca nu stii de unde sare iepurele.
Si eu pariam , da' mai putin acum...am alte preocupari .
In alta ordine de idei , astea sunt meciurile din seara asta . Ceva pronosticuri?
Spartan1948 V.I.P Member
Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Vin 13 Iun 2014, 14:01
Pai eu mi-am stabilit un buget de 100 lei pentru tot turneul. Nu e o suma foarte mare, care oricum am considerat-o deja pierduta, sau cu alte cuvinte, nu ma bazez pe ea.
Deseara cred ca Mexic-Camerun si Spania-Olanda vor incheia la egalitate, iar Chile va invinge fara emotii pe Australia .
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13082 Data de inscriere : 06/04/2012
Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Vin 13 Iun 2014, 19:28
O serie interesanta de patru episoade scurte despre mondialul din Brazilia:
Ultima parte e inca in fabrica. Poate ca si nemultumirea populatiei a facut ca arbitrajul de aseara sa fie talharie pe fata. Si n-ar fi exclus sa mai vedem arbitraje clare in favoarea brazilienilor. Daca Brazilia ar fi eliminata rapid, dupa vagoanele de bani cheltuite, ar fi prapad.
Cont.dezactivat
Numarul mesajelor : 1236 Reputatie : 5448 Data de inscriere : 20/05/2013
Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Vin 13 Iun 2014, 23:30
Bravo Spania!
Simply18 V.I.P Member
Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Sam 14 Iun 2014, 01:00
FoFo650 a scris:
Bravo Spania!
A fost Spania pe teren?
alexpopa
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Localizare : Oradea Reputatie : 5193 Data de inscriere : 04/01/2011
Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Sam 14 Iun 2014, 02:05
O lectie data de olandezi tuturor , multi credeau ca nici nu se califica din grupe peste tot vedeam ca se va califica Spania si Chile chiar si in jocul Fifa World Cup . Si ce inceput de mondial cred ca o sa fie peste cel din 2010 .
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Sam 14 Iun 2014, 10:17
Asta e valoarea Spaniei la care mai asteptam demult so vad. De cand s-au chinuit cu Georgia si mi-au scos bani din buzunar nu-i mai sufar plus ca eu sunt cu Italia de mic copil iar in 2012 la CE 2012 le-au dat 4 goluri in finala italienilor, dar nu ca au fost ei mai buni ci pentru ca au prins italieni o zi proasta si ghinionista.
Simply18 V.I.P Member
Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Sam 14 Iun 2014, 13:07
Katalyn a scris:
Asta e valoarea Spaniei la care mai asteptam demult so vad. De cand s-au chinuit cu Georgia si mi-au scos bani din buzunar nu-i mai sufar plus ca eu sunt cu Italia de mic copil iar in 2012 la CE 2012 le-au dat 4 goluri in finala italienilor, dar nu ca au fost ei mai buni ci pentru ca au prins italieni o zi proasta si ghinionista.
Eu zic ca la fel a fost si cu Spania aseara . La fel ca italienii in 2012 , nu au jucat nimic si au luat goluri prostesti . Vedem cu Chile ce o sa faca , Chile fiind pe 2 acum la egalitate cu Olanda .
Un meci foarte interesant se anunta intre cele doua ...
Spartan1948 V.I.P Member
Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Sam 14 Iun 2014, 14:35
Superbe meciuri am avut ieri. Nu imi pare deloc rau ca am ramas treaz pana la 3 dimineata. Acum spaniolii sunt la mana olandezilor ,care ii pot lasa acasa inca din grupe, daca le "ofera" un punct chilienilor, iar acestia nu pierd cu Spania. Altfel, se atunta un duel foarte tare in optimi, Brazilia-Spania. Ce pot sa zic...spectacol !!
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Sam 14 Iun 2014, 14:57
simply18 cand esti campioana lumi si a Europei si ai cote la casele de pariuri care te arata ca ajungi in semifinale plus laudele pentru aceasta echipa si iei 5 goluri la un meci la CM nu mai poate fi vorba de ghinion sau de zi proasta cum a fost in cazul italienilor. Sper sa-i bata si Chile iar azi sunt 3 meciuri frumoase, Columbia-Romania, pardon Columbia-Grecia, Uruguay-Costa Rica si Anglia-Italia unde sper sa vad Italia ca-n 2006. Din cauza serviciului 20% din meciuri nu pot sa le vad live, dar pentru asta exista TVRHD care a doua zi da in reluare toate meciurile.
Simply18 V.I.P Member
Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Sam 14 Iun 2014, 15:22
Spartan1948 a scris:
Superbe meciuri am avut ieri. Nu imi pare deloc rau ca am ramas treaz pana la 3 dimineata. Acum spaniolii sunt la mana olandezilor ,care ii pot lasa acasa inca din grupe, daca le "ofera" un punct chilienilor, iar acestia nu pierd cu Spania. Altfel, se atunta un duel foarte tare in optimi, Brazilia-Spania. Ce pot sa zic...spectacol !!
Chile - Australia mi s-a parut meciul cel mai deschis cu fotbal frumos ( frumos si masacrul de la 10 , da' parca a jucat numa o echipa pe teren , pentru ca cealalta mai mult dadea mingea la adversara)...
Australienii au facut un meci bun fara prea multe greseli , diferenta au facut-o jucatorii cilieni care ... au o sansa mare acum ca Spania a pierdut primul meci .
Cat despre meciurile din seara asta ... Am trei favorite ... Columbia , Uruguay si Italia .
P.S. : Spartane , nu ti-au iesit pronosticurile aseara decat la ultimu meci , sper totusi ca nu ai pariat cum ai spus pe forum ca te-ai "usurat" de bani.
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014
Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014