|
| Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
|
+36Nesebar didinul IRISBUS mielutu zburator deconectat Jhonyla daniel_c tcm Adrian78 92Dragos decward M.I.C.I. dan tm lapsanszkitamas Teodor AndreiStefan cont inactiv . ANDU2100HP mureseanu_976 Cont.dezactivat COSTACHE MIHAIL LanceR Katalyn Adirmvl Ionutz 19jimmy84 kristi kkk membru dezactivat , DUAL Kogayon Spartan1948 Andrey_tm Dutzu c o r v i n Simply18 cortexedge 40 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
AndreiStefan User Dezactivat
Numarul mesajelor : 1799 Varsta : 106 Localizare : Constanta Reputatie : 6224 Data de inscriere : 22/12/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 25 Ian 2015, 14:14 | |
| PS: daca se poate,cer sa mi se retraga poza de la concurs.Iar incepand de maine nu voi mai participa la acest concurs niciodata. |
| | | c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8511 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 25 Ian 2015, 18:02 | |
| ...Uuuu, ...ce de nervi pe aici!?!... Andrei, cred ca sunt vorbe spuse prea ,,la cald,, si pare cam gratuit ca te superi din nou ca nu esti votat! La ce iti foloseste sa vorbesti urat daca o poti face decent?... In fine..., daca imi permiti o parere doar personala... Pozele tale sunt foarte reusite si la ,,obiect,, insa pentru un concurs foto cred ca ai avea mai mult de castigat daca ai mai schimba un pic zona si unghiurile din care ataci ,,obiectivul,,! *Simply (Dan)... Eu ti-as sustine fara ezitari initiativa DAR..., e usor observabil ca ar fi un demers cam complicat mai ales dpdv al timpului ce trebuie alocat din partea eventualului juriu! Concursul asta pare si in formatul actual greu de administrat daramite pe linia propusa de tine!?... :roll: Concluzie... Pledez ptr. genul (asta) de initiative care au menirea de a revigora concursul! :roll: |
| | | Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5677 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 25 Ian 2015, 18:57 | |
| Pai nu ar fi mare timp alocat de juriu , 4 zile mi se par destul pentru a intra . Nu exista user pe forum sa intre odata pe saptamana , fiecare intra odata la maxim 2-3 zile , repet ... maxim.
* un sub-punct ar fi ca juriul poate concura si el cu fotografii , numa' fara sa se auto-voteze ( asta e cam logic)
Nu inteleg ce ar fi asa de greu , o luna - doua in formatul asta nu cred ca ar strica ... serios ! |
| | | AndreiStefan User Dezactivat
Numarul mesajelor : 1799 Varsta : 106 Localizare : Constanta Reputatie : 6224 Data de inscriere : 22/12/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 25 Ian 2015, 19:25 | |
| Ia uite cine s-a gasit sa-mi dea mie indicatii.Bai nenea,mai intai uita-te la pozele tale si dupa spune la altul ce si cum.Eu nu am cum sa schimb locatia,asta-i zona.Si daca nu eram eu,voi nu ati fi vazut multe din noutatile care sunt pe drum sau nu,inclusiv ce-i in curtea Euroest.Cat despre concurs,fals curat ce-i acolo.Multe poze proaste,puse luna de luna si votate la greu.Ori e bataie de joc,ori prostia pe-aici atinge cote alarmante.Cert este ca acest concurs nu mai este respectat si cu siguranta nu mai este sincer.Si eu si altii avem tot dreptul sa fim nemultumiti de bataie de joc care are loc luna de luna acolo. |
| | | Dutzu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1597 Varsta : 28 Localizare : Iasi Reputatie : 6029 Data de inscriere : 29/12/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 25 Ian 2015, 19:41 | |
| - AndreiStefan a scris:
- Cat despre concurs,fals curat ce-i acolo.Multe poze proaste,puse luna de luna si votate la greu.Ori e bataie de joc,ori prostia pe-aici atinge cote alarmante.Cert este ca acest concurs nu mai este respectat si cu siguranta nu mai este sincer.Si eu si altii avem tot dreptul sa fim nemultumiti de bataie de joc care are loc luna de luna acolo.
Ai mare dreptate, si noi astea de facem "gargara" tot noi suntem trasi la raspundere ca vezi ca stricam concursul. Uitati-va la editiile din ani trecuti ce frumos era concursul, cu fotografii, multa lume care-si postau capodoperele. De ce au renuntat unii? Pai va spun eu in ultima vreme si-au facut aparatia la concurs tot felul de poze facuta asa in 2 secunde, scoase rapid din telefon si puse direct pe forum. Apoi unora nu le convine sa stea sa seteze aparatul in functe de vreme/lumine, sa o si editeze sa fie placut ochiului, si dupa sa observe ca o poze banala are mai multe puncte. Si ca sa nu spuneti ca bat campii uitati cateva exemple http://www.forumtrenuri.com/t2728-fotografia-lunii-martie-2013-votare-poll Aici se vede cat de mult era respectata regula cu filtrarea fotografiilor. http://www.forumtrenuri.com/t2690-fotografia-lunii-februarie-2013-votare-poll |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9361 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 25 Ian 2015, 20:28 | |
| Aveti niste pretentii prea mari de la un concurs fara premii. Lumea s-a schimbat, unii au plecat, altii au venit. Dupa cum ati vazut voi, in trecut aveam mai multi participanti. Cert e ca acestia s-au restras mai de tot de pe forum, si nu doar de la concurs. Nu putem tine pe nimeni cu forta, la fel cum nici nu-i putem multumi pe toti.
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 25 Ian 2015, 20:31 | |
| Singura pretentie este sa nu se mai accepte orice porcarii de poze.E chiar atat de greu?Cerem prea mult sau voi cumva nu intelegeti asta si trebuie sa va desenam ca sa va intre la cap? |
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 25 Ian 2015, 21:22 | |
| Ia, deseneaza-ne sa intelegem si noi. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 25 Ian 2015, 21:23 | |
| De la tine aveam pretentii,credeam ca esti mai "rasarit".Dar se pare ca nici tu nu intelegi de ce noi suntem atat de suparati si nici nu-ti pasa.Halal moderatori mai sunteti! |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8443 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 25 Ian 2015, 21:31 | |
| Îl inchidem o perioadă sau nu ? Voi decideți. |
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 25 Ian 2015, 21:37 | |
| Eu zic ca da.Scandalul este prea mare ca sa fie ignorat.E nevoie de o perioada de "recreere" pana se calmeaza lucrurile si apoi impuse alte reguli ca sa nu se mai ajunga la asta. |
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 25 Ian 2015, 21:38 | |
| Eu va inteleg, dar mi-ar placea sa nu ne mai luati la misto. E greu sa multumesti toata lumea. Ok, o sa respingem mai multe poze, dar o sa se reduca numarul lor. Daca cei care au votat acuma aiurea nu vor mai vota in viitor, fiindca nu vor mai fi poze nereusite, ceilalti vor primi voturile ca pana acum, de la cei care stiu deosebi o poza de o fotografie.
Editia de luna viitoare sper sa fie diferita. :-) _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| | | Ionutz Moderator
Numarul mesajelor : 1493 Localizare : Baia Mare Reputatie : 7937 Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 25 Ian 2015, 22:10 | |
| S-au cam ridicat pretentiile in ultima vreme pe aici...devine varianta romaneasca a Railpictures aici, sau cum?? Uitati-va acum cativa ani cand se respingeau poze, sa vedeti ce poze ramaneau dupa mica triere...si era armonie si frumos...Dar acum ca apar asemenea pretentii de calitate, plus suspiciuni de voturi pe prietenii, iar acestea se impletesc, nu poate iesi un rezultat bun.
Intra-devar, in luna curenta au fost alte cateva poze ce trebuiau respinse poate...dar si asa nu vedeti ce putini participanti avem? Cum va pot oftica atat de tare voturile "inexplicabile" ale altora?? Lasati-i dom-le sa voteze pe fiecare cum le place!! Ei vad altfel pozele, le interpreteaza altfel, poate nu au ochi atat de fin pt. calitatea pozei, dar pt. asta trebuie condamnati??? Mie mereu mi s-a parut ca pozele mai slabe s-au regasit la coada clasamentului, cum e pana la urma firesc... V-ati uitat la concursul "Fotografia Anului"? Vi se pare ca una din cele 12 poze a castigat pe nedrept concursul aferent lunii sale?? Sau ca a castigat "pe prietenii"??? Mie mi se par niste motive absurde de disputa, pentru un concurs fara miza, creat exclusiv pentru a calatori virtual in diferite zone din tara, pentru destindere si o competitie amicala.
Referitor la propunerea lui Simply, am analizat-o si eu, dar mi s-a parut cam multa triere pentru "o mână" de poze cat avem in ultima vreme la concurs... De parca cine stie ce miza ar avea concursul asta... Eu sunt adeptul unei variante clasice de concurs, ca si pana acum.. Cu siguranta insa, se vor gasi persoane dornice de implicare, care sa preia stafeta de la mine, si care, de ce nu, sa implementeze un astfel de regulament, daca forumistii ar fi de acord (in urma unui vot pe forum, de exemplu). |
| | | lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5792 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 25 Ian 2015, 22:32 | |
| - Ionutz a scris:
- dar si asa nu vedeti ce putini participanti avem
Pai normal, nu suntem idioti sa ne inscriem in concurs numai ca sa ne primim sapuneala de la simply, dutzu sau alti smecheri. Am incercat o singura data la concursul pentru logo, imediat a si aparut comentariul rautacios (ia ghici de la cine). Atunci de ce sa ma straduiesc? Mai pun cate-o poza si pe forum de dragul celor care nu sunt in lista mea de prieteni pe facebook, in rest (pentru mine) acolo se desfasoara pasiunea. Asta unu la mana Doi la mana, eu personal votez SI pentru subiectul in sine. Un GM sau DA de Sibiu va avea prioritate pentru mine fata de o electrica de BC, chiar daca dpdv calitativ, poza cu bucuresteanca este mai reusita |
| | | Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5677 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 25 Ian 2015, 22:50 | |
| Ma provoci sa-ti zic niste treburi care mi-ar aduce in mod clar niste sanctiuni pe forum .
Uite din cauza unora ca tine se duce naibii concursul asta , inainte nu erau deastia ca tine care preferau locomotive din zona lor chiar daca nu aveau detalii si se vedea acolo o chestie care semana cu un tren , negru tot , ca iesit din cuptor .
Ionutz , vrei sa pui pariu cu mine ca daca se implementeaza pt macar o luna , regulamentul acela ...or sa fie zeci de participanti? Numai eu cunosc vreo 6 ...
Poate prima luna nu or sa fie extraordinar de multi , dar de la a doua luna , garantez pe ce vrei tu ca or sa apara . Omul cand vede ca le este respectata munca celor care au pus fotografii ''tura'' trecuta , o sa participe si el deasemenea . Daca se lasa asa concursul in paragina , parca e ciudat ... tot una . Chiar nu e vointa de ceva nou?
Si mai lasa-ti-o-ncolo de treaba ... Cica tot noi va luam la ''misto'' . |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
| |
| | | | Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |