Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "

In jos 
+32
Katalyn
Adrian78
M.I.C.I.
electrica912
DanyCfrPascani
Sabik
Dutzu
kristi kkk
Vitosa
membru dezactivat ,
liviulav33
Cont.dezactivat
Kogayon
NicuS
ALEXCFR
Bobby_TM
COSTACHE MIHAIL
AndiCFR
19jimmy84
Simply18
Spartan1948
allred
Adirmvl
AlexD
Vlad
Andrey_tm
cortexedge
Teodor
lapsanszkitamas
c o r v i n
Alex Avram
DUAL
36 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34  Urmatorul
AutorMesaj
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 48
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 8510
Data de inscriere : 15/10/2013

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 16 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 27 Mar 2014, 02:35

Dual, am estimat "ghicibilitatea" doar pana in jurul foto 220! De aici incolo vedem ce o fi! Oricum, vad ca insisti pe "insomnii", dar te dezamagesc spunandu-ti ca in ultima vreme chiar am dormit bine! Daca forumul acesta s-ar intitula "Forumul ghicitorilor de poze feroviare" si numa la asta s-ar rezuma, atunci probabil ca as avea insomnii centrandu-ma doar pe acest topic, dar cum ma intereseaza si infinit altceva de pe aici, concursul nu imi provoaca sub nici o forma nelinisti!
...Cat despre poza 225, locatia nu este Calan 202 ci ceea ce ai scris in paranteza... Segmentul Simeria - Orastie, de pe podul ce trece peste M200 si un, pic mai incolo, si peste autostrada, pe raza loc. Turdas!
...Si, inca, ceva... Traverse din acelea horror am vazut pe 202 si cate trei-patru una dupa alta, iar, de curand, pe 207, m-a socat sa vad locuri unde traversele de lemn tot asa 3-4 la rand, sa fie atat de putrezite incat a mai ramas ceva lemn doar in zona suruburilor de prindere! O sa fac ceva poze cu acestea si vi le arat... Si..., pe acolo, trec trenuri si... oameni!
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 27 Mar 2014, 06:31

Cele 2 zone se aseamana foarte mult,si la cate am vazut, niciodata nu ai cum sa fi sigur ,100% daca nu ai un alt reper .. in afara de linie.
Traversele de lemn au facut ca pe 207 sa deraiaze acel RIO la 15 km/h Smile .. Traiasca reparatiile executate de gestionarul infrastructurii .. Daca cele de beton,mai sustin oarecum linia,cele putrezite si de lemn prezinta o problema serioasa!Pentru ca in HD acolo se intra cu 15 km/h Smile(probabil mecanicul a trecut cu 10~13 peste) , si tot a deraiat .. imagineaza-ti daca trenul avea 30,40 sau 50 ...
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 27 Mar 2014, 12:07

...Problema cea mai mare este ca cele putrezite maxim, de fapt, inexistente, le-am reperat si sunt exact la intrarea/iesirea de pe podul Cf al 207 care trece peste M200! Mi-e groaza sa ma gandesc ce ar insemna o deraiere de pe acel pod! In locul acela o minima deraiere inseamna caderea trenului fix pe M200! Brrr...
...Mi-e ciuda ca am fost pe acolo si nu am fost minim inspirat ca sa fac si niste poze locului respectiv... M-am ocupat de alte cele! Sad 
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 16 Icon_minitimeLun 31 Mar 2014, 08:17

Mda, la 236, o singura chestie m-a facut sa schimb optiunea initiala... Poza din Arad cu aburoasa, neintuita de nimeni ca fiind a lui Simply, mi-a indus ideea ca o alta poza de prin Arad poate fi  tot a lui Simply, ele fiind probabil  facute cu vreo ocazie de tranzit aradean a bacauanului! :roll: si, bineinteles, ...preferand apoi sa le trimita la concurs! Wink
Sus In jos
Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

Numarul mesajelor : 1085
Varsta : 30
Localizare : Bacau
Reputatie : 5676
Data de inscriere : 25/06/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 16 Icon_minitimeMar 01 Apr 2014, 01:49

apogeo76 a scris:
Mda, la 236, o singura chestie m-a facut sa schimb optiunea initiala... Poza din Arad cu aburoasa, neintuita de nimeni ca fiind a lui Simply, mi-a indus ideea ca o alta poza de prin Arad poate fi  tot a lui Simply, ele fiind probabil  facute cu vreo ocazie de tranzit aradean a bacauanului! :roll: si, bineinteles, ...preferand apoi sa le trimita la concurs! Wink

Mno , felicitari ce sa zic ! Da' trebuie sa recunosti ca , daca pozele erau puse cum le-am trimis (toate intr-un mesaj)... nu cred ca mai ghicea cineva Smile. Pentru ca odata s-a ghicit la cea cu aburoasa acum o saptamana , apoi ai intuit tu , foarte bine chiar ca si aia poate fi a mea . Apoi mai e una (la care iar se poate intuii),da' cui ii merge mintea ...

Totusi ,vreau sa se faca o selectie cand trimiti pozele . Fara suparare Dual , Vlad se descurca mai bine . La tine dureaza foarte mult sa se inchida o "votare" si mai ales sa postezi fotografiile. El inchidea in fiecare zi si in plus punea pozele si cum ii le dadeai nu le amesteca .

Ar trebui sa fie 5 poze zilnic si tot zilnic(seara) sa se inchida altele.

Si chestia aia , cu schimbatul autorului , schimbi cand vrei? sau ai un anumit numar? Neutral
Sus In jos
http://www.flickr.com/photos/t-dan-m/
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 16 Icon_minitimeMar 01 Apr 2014, 08:03

Ce sa pun la concurs daca nu trimiteti poze Smile? Toata lumea vrea sa voteze ,dar nimeni nu trimite poze Smile) .. Eu inteleg , ca e clasamentul strans,dar daca se trimite o poza de persoana , nu pierdeti decat 1 punct,adica ma rog pierdeti sansa la 1 vot ..
In momentul de fata am 6 fotografii(de 4 zile acelasi numar)  .. Asteptam sa se mai trimita .. In plus,am primit o cerere mai ciudata,si ma tot gandeam cum pot pune problema, si daca sa dau curs cererii respective ..
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 16 Icon_minitimeMar 01 Apr 2014, 10:46

Simply, esti un pic pe langa adevar... Nu discut cine si cum ar administra mai bine concursul(nu ar avea nici o relevanta!), dar, Vlad nu posta si nu inchidea in fiecare zi "parti" de concurs! Nu ar fi avut cum! Uitat-te in urma si poti verifica singur chestia asta! :roll: 
Sus In jos
Kogayon

Numarul mesajelor : 716
Reputatie : 4833
Data de inscriere : 04/11/2013

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 16 Icon_minitimeMar 01 Apr 2014, 12:45

Faptul ca durata de votare este de 5 zile, e un lucru bun, zic eu, pentru ca in felul asta au timp sa voteze toti participantii...

Daca o persoana trimite, spre exemplu 10 fotografii la concurs, e evident ca nu pot fi postate toate 10 in acelasi timp. Cu cat e mai variat, cu atat e mai interesant concursul.

Din 38 de fotografii, postate pana acum... 9 au ramas neghicite. Cred ca asta arata destul de clar ca s-a jonglat foarte bine cu ele si ca Dual isi face treaba impecabil...  Very Happy
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11655
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 16 Icon_minitimeLun 07 Apr 2014, 12:39

Felicitări, apogeo, pentru cele 9 puncte acumulate. Very Happy  Chiar nu mă aşteptam să ghiceşti că eu sunt autorul pozelor din Hunedoara şi Simeria.

Să vedem cine îmi va recunoaşte şi celelalte poze din concurs... Twisted Evil 
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 16 Icon_minitimeLun 07 Apr 2014, 12:43

Eu acum vad ce a postat Deea .. Durata e de minimum 5 zile .. Am incercat sa fiu mai ingaduitor,si am scos o medie de 6~7 zile .. cum am mai scris(parca) intr-un post anterior ... 5~8 zile maxim e deschisa o fotografie !

Andrey ... te-a cam ingropat apogeo cu propriile poze Smile) ! .. Stia ca ai fost la Hunedoara,ca parca asa a si postat .. si daca pozele au fost oarecum copiate,putem zice ca a folosit armele tale impotriva ta Smile) .. Twisted Evil
Succes in continuare tuturor,si sper sa recuperezi din prapastie Andrey!
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 16 Icon_minitimeLun 07 Apr 2014, 13:03

Multam de felicitari:P , dar nu este cazul! Cu 44 de poze pana la final, nu imi pot aroga merite care sunt justificate doar dupa ce se trage linie! Si poate nici atunci!... :roll: Cat despre cele trei ghicite, la cele cu Hunedoara, din start m-a dus gandul la andrey, asta ptr. ca, asa cum am spus, Dual si Deea au renuntat de demult la foto "clasice", am consultat repejor topicul Hunedoarei, am facut mici si facile comparatii, apoi nu mi-a mai ramas decat sa las "concurentza" sa voteze! Cool  La cea din Simeria, desi, initial pariam pe Admin, m-am gandit ca nu poate pune o poza f. asemanatoare cu o alta pe marginea careia am avut chiar ceva dispute! Pana la urma mi-a "iesit"! Insa..., vorba olteanului, mai este mult pana departe! I love you 
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 16 Icon_minitimeLun 07 Apr 2014, 13:32

Nu am renuntat , dar e bine sa participe toata lumea la concurs .. In plus este timp de pozele mele :> ..  Twisted Evil 
Ai fi fost surprins,ca nu am etica de genul .. am mai pus o poza de genul asta pe noapte si-a crezut apogeo ca-i Simeria =)) .. Uneori cel mai bine te ascunzi in vazul tuturor  Twisted Evil 
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 10 Apr 2014, 03:25

DUAL, la 261, sincer, nu am "cugetat" nimic! Am facut mici "prospectiuni" si am dat de foto asta! Cool :roll: :shock: 
...Si inca ceva... La 265, cine este autorul?? Ca ai inchis si.... nu ma prea prind care e treaba, decat la o a doua vedere!!... Laughing Laughing 
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 10 Apr 2014, 04:42

Scuzele mele .. la editare,ca sarisem un punct,am sters replica .. Autorul era Fofo .. a ramas doar ca sunt 6 castigatori Razz ..
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 16 Icon_minitimeMar 15 Apr 2014, 03:22

Dupa o discutie avuta cu Vlad , am decis sa suspendam temporar concursul recunoaste autorul pana in data de 23.04.2014!
Cu alte cuvinte toate pozele deschise saptamana asta(+ alte 5 eventual) vor fi deschise pana in data de 23!
Intre timp puteti sa trimiteti poze via e-mail sau aici pe forum prin mesaj privat!

Succes! si bucurati-va de sarbatori alaturi de cei dragi!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 16 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "
Sus 
Pagina 16 din 34Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Vot Recunoaste autorul + Autor Anonim [Vot Multiplu,Atentie!]
» Discutii privind magistralele reabilitate
» Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"
» Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"
» Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: