Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "

In jos 
+32
Katalyn
Adrian78
M.I.C.I.
electrica912
DanyCfrPascani
Sabik
Dutzu
kristi kkk
Vitosa
membru dezactivat ,
liviulav33
Cont.dezactivat
Kogayon
NicuS
ALEXCFR
Bobby_TM
COSTACHE MIHAIL
AndiCFR
19jimmy84
Simply18
Spartan1948
allred
Adirmvl
AlexD
Vlad
Andrey_tm
cortexedge
Teodor
lapsanszkitamas
c o r v i n
Alex Avram
DUAL
36 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 34  Urmatorul
AutorMesaj
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 48
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 8510
Data de inscriere : 16/10/2013

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 15 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 15 Icon_minitimeLun 17 Mar 2014, 19:53

Calm, Dual, mai sunt vreo 96 de poze din editia asta! Nu ai de ce sa-mi faci... doua! :roll: Insa, cu riscul de a "oferi" energii negative unor colegi ghicitori, sincer, acceptand participarea la ed. 3, nu voi face deloc concesii, imi voi vedea de treaba cum s-ar spune, totul pt. a simti ca nu pierd vremea pe aici! Sau sa o pierd dar cu ...folos! Laughing Razz 
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 15 Icon_minitimeLun 17 Mar 2014, 21:13

Ti-am trimis un mesaj privat Smile .. Inca nu a ajuns la tine =)).. probabil de la Chrome Very Happy

@Andi .. foarte interesanta propunerea ta aici Smile) http://www.forumtrenuri.com/t3553-fotografia-nr-210
De ce crezi ca as fi eu Very Happy  Twisted Evil ?
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 15 Icon_minitimeLun 17 Mar 2014, 23:13

Dual, asta e intrebaciune... Este evident "cartea ta de vizita" la acest concurs! Laughing  Cand vedem si noi o foto clasica (fara "teroare" vizuala, fara ruperi de minte etc) semnata de tine?? :roll: 
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 15 Icon_minitimeLun 17 Mar 2014, 23:32

Deocamdata nu pot sa ti raspund la aceasta intrebare apogeo , insa poza 4 a fost a mea Razz.. Si cam tot ce-am postat a fost clasic si banal de simplu Smile)
Te-ai descurcat cu ce ti-am trimis ?
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 15 Icon_minitimeMar 18 Mar 2014, 23:54

Multumesc mult pentru diploma! Smile Smile Smile Sincer nu ma asteptam sa fiu eu posesorul locului 1 si, mai ales, cu un avantaj asa lejer! Oricum, dau de baut la toata lumea!!! abere 
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13806
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 15 Icon_minitimeMier 19 Mar 2014, 07:35

Se pare că şi ediţia asta ai început-o în forţă.  Laughing 
Sus In jos
liviulav33
V.I.P Member
V.I.P Member
liviulav33

Numarul mesajelor : 1505
Varsta : 50
Localizare : Buzău
Reputatie : 6966
Data de inscriere : 14/03/2010

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 15 Icon_minitimeMier 19 Mar 2014, 16:15

La poza 212 solicit să-l nominalizez pe DUAL în locul lui TVlad.Mulțumesc frumos !
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 15 Icon_minitimeMier 19 Mar 2014, 19:11

liviulav33 a scris:
La poza 212 solicit să-l nominalizez pe DUAL în locul lui TVlad.Mulțumesc frumos !
Salut! Am modificat.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 15 Icon_minitimeVin 21 Mar 2014, 00:07

Apogeo , ai spus ca pozele sunt ghicibile Smile.. Sunt sigur ca acest lot iti va provoca insomnii Smile)! Succes! Pana acum , nu e situatia atat de roz  Twisted Evil ..
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 15 Icon_minitimeSam 22 Mar 2014, 12:37

@Dual
"victima de razboi" nu esti tu ci principalul adversar al acestui concurs apogeo76, asadar opriti-l pe apogeo din cursa pentru un nou titlu de campion    Razz

Sa mai faci o revizie asupra clasamentului pentru ca apar pe doua locuri diferite...
Sus In jos
ALEXCFR

ALEXCFR

Numarul mesajelor : 2205
Varsta : 29
Localizare : Rm.Sarat-Brasov
Reputatie : 6758
Data de inscriere : 05/03/2013

MesajSubiect: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul    Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 15 Icon_minitimeSam 22 Mar 2014, 13:11

la fotografia 218 http://www.forumtrenuri.com/t3564-fotografia-nr-218 trebuie sa am patru puncte ,ca am ghicit autorul pozei caeste ANDU2100HP
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 15 Icon_minitimeSam 22 Mar 2014, 19:38

...Marius, mda, m-am prins de gluma insa nu trebuie sa ma considere nimeni adversar al acestui concurs! Orice poate castiga, daca e predispus la un pic de atentie si de logica, chiar!
...@Dual, esti sigur ca la 213 e gara Sighisoara?? Eu insist ca e Simeria!!
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 15 Icon_minitimeSam 22 Mar 2014, 22:58

Dap au aparut ceva probleme,ca am postat de pe telefon,si m-am tot scrolluit in sus si'n jos .. Maine cand ajung ,am sa remediez probleme ..
ALEX ai primit acel punct,pe care am omis sa-l trec la tine .. Este bine ca sunteti vigilenti,ca erori pot aparea.
Apogeo insisti degeaba .. Poza este facuta in Sighisoara la linia 2,iar tu vezi semnalele de pe cap X al statiei .... Sighisoara ca si Simeria are la fel descentrat axul statiei fata de semnalele de iesire ... Trenul in cauza pozat este Ister! Se vede ca primul vagon dupa locomotiva este un 21-86 .. Pe vremea respectiva 472 circula la fel cu B,B,Wrmz,AcBcmee,WLABmee,WLABmee 71-90.. Compunerea a mai variat in timp,inversandu-se dupa grupa Lokoshaza si modul in care erau vagoanele CFR asezate..
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11655
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 15 Icon_minitimeMier 26 Mar 2014, 22:03

http://www.forumtrenuri.com/t3558-fotografia-nr-215

Fofo, poza 215 ai facută pe linia 502, în zona Selgros, așa-i? Dacă nu lăsai acea reclamă cu Dedeman din partea dreaptă a pozei, nu știam că ești tu.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 15 Icon_minitimeJoi 27 Mar 2014, 00:38

Ai zis,ca sunt ghicibile pozele apogeo Smile) Laughing .. Unde esti acum ? .. Dupa etapa asta prevad insomnii grave  lol! acalculator
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 15 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "
Sus 
Pagina 15 din 34Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 34  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Vot Recunoaste autorul + Autor Anonim [Vot Multiplu,Atentie!]
» Discutii privind magistralele reabilitate
» Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"
» Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"
» Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: