Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "

In jos 
+32
Katalyn
Adrian78
M.I.C.I.
electrica912
DanyCfrPascani
Sabik
Dutzu
kristi kkk
Vitosa
membru dezactivat ,
liviulav33
Cont.dezactivat
Kogayon
NicuS
ALEXCFR
Bobby_TM
COSTACHE MIHAIL
AndiCFR
19jimmy84
Simply18
Spartan1948
allred
Adirmvl
AlexD
Vlad
Andrey_tm
cortexedge
Teodor
lapsanszkitamas
c o r v i n
Alex Avram
DUAL
36 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 34  Urmatorul
AutorMesaj
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 9 Icon_minitimeDum 26 Ian 2014, 21:37

Nah nah .. eu nu ma vad in top Very Happy
In general prezicerile le fac in privat .. pentru ca toti userii au sanse egale la titlu Very Happy .. Deci pronosticurile le tin in privat cu Costache Mihail Smile)
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5791
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 9 Icon_minitimeDum 26 Ian 2014, 23:22

eu nu cred ca voi fi printre castigatori pur si simplu din cauza ca nu iei puncte pentru inducerea in eroare. asta sa o interpretati cum vreti, dragi concurenti!  Twisted Evil  chiar vreau sa ajung in top de aceea voi scoate toti asii din maneca! (adica voi scoate toate locomotivele din depou, mai feroviareste spus  Laughing )
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 9 Icon_minitimeLun 27 Ian 2014, 23:29

Hahaha jimmy Smile) .. Nu mi-a picat fisa aici :Dhttp://www.forumtrenuri.com/t3392p10-fotografia-nr-109 .. Dar nu i stres,te prind eu data viitoare  Twisted Evil

@ Vlad .. mersi de update .. Nu m-am prins ca e Mestecanisu , insa mi se parea un pic cam mare distanta intre linia curenta si cea din dreapta... Si la Boju e un macaz asemanator cu 1 care se termina infundata ,si in curba e aproximativ la fel asezarea semnalului de iesire si apoi intrii in tunel Very Happy ...
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 9 Icon_minitimeMar 28 Ian 2014, 04:24

Tare de tot faza la fotografia nr 111. Cum apogeo76 a fost foarte inspirat si a primit 3 puncte ca l-a nominalizat pe Dr2005, cand poza aceea intr-adevar semana identic cu a lui AlexD. Numai ca autorul era Dr2005!!
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 48
Reputatie : 8510
Data de inscriere : 16/10/2013

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 9 Icon_minitimeMar 28 Ian 2014, 09:37

Traiasca...nimereala! Sa fie ...nemuritoare, chiar! Intre noi fie vorba, o sa ma mai intalnesc cu ea in editia trei, cred! Razz In editia unu, m-am intalnit doar o data! Cu "ea"!... :roll: Mad Very Happy 
Sus In jos
19jimmy84
V.I.P Member
V.I.P Member
19jimmy84

Numarul mesajelor : 3168
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8564
Data de inscriere : 05/06/2010

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 9 Icon_minitimeMar 28 Ian 2014, 09:43

DUAL a scris:
Hahaha jimmy Smile) .. Nu mi-a picat fisa aici :Dhttp://www.forumtrenuri.com/t3392p10-fotografia-nr-109 .. Dar nu i stres,te prind eu data viitoare  Twisted Evil

Vedem... Laughing
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/19Jimmy84
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 9 Icon_minitimeMar 28 Ian 2014, 18:30

Uaai, ce mai pot sa-ti "pocesc" numele, Tamas! Cand am reusit sa "tai" i-grecul acu vad ca nu pun s-urile unde trebuie! Chiar trebuie sa-ti dau berbecul ala! Razz Scuze, promit ca nu mai fac! No 
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5791
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 9 Icon_minitimeMier 29 Ian 2014, 11:53

Crying or Very sad Vlade ala nu era un al doilea vot Sad Sad 
data viitoare voi fi mai clar. apogeo76, fi pe faza fiindca nu ma mai las Wink
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 9 Icon_minitimeMier 29 Ian 2014, 12:05

Pai puteai sa postezi aici .. cu referire la topicul cu poza .. De asta am deschisa acest topic,ca off-topicul sa nu existe acolo si sa incurce situatia.
Vlad a procedat corect pentru ca replica ta ,seamana a vot Very Happy ..
Citat :

am o presimtire ca apgeo76 e "pasionat de acest concurs"
Mai multa atentie pe viitor si postati aici orice altceva ce nu tine de votare.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 9 Icon_minitimeMier 29 Ian 2014, 14:34

He-heeeeeeeeee... Am intrat si eu in randul celor cu poze neghicite cu poza 120.  Very Happy  Pe de alta parte n-am strans prea multe puncte...  :roll:
Sus In jos
Alex Avram
User Dezactivat
User Dezactivat
Alex Avram

Numarul mesajelor : 2610
Varsta : 30
Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren
Reputatie : 8374
Data de inscriere : 20/06/2009

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 9 Icon_minitimeMier 29 Ian 2014, 15:14

S-ar putea ca editia a doua sa fie mai grea ca prima!pentru unii!pentru experti e floare la ureche!  Very Happy
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13806
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 9 Icon_minitimeMier 29 Ian 2014, 20:14

lapsanszkitamas a scris:
Crying or Very sad Vlade ala nu era un al doilea vot Sad Sad 
data viitoare voi fi mai clar. apogeo76, fi pe faza fiindca nu ma mai las Wink

Mie mi s-a părut vot şi de aceea l-am anulat. Data viitoare fii mai atent.
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6907
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 9 Icon_minitimeMier 29 Ian 2014, 20:18

La "forma" lui apogeo, puteti sa-i dati deja diploma Very Happy.
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 9 Icon_minitimeMier 29 Ian 2014, 22:14

Spartane, mai este mult pana departe! Very Happy ...De-abia a trecut nici o treime din editia a doua! In doua trei rateuri revin ...la "normalul" editiei unu! Si inca o chestie... Ciudat este ca pe mine, desi am votat constant(la toate pozele de pana acum!), nu ma entuziasmeaza atat de mult concursurile!... :roll: Incerc sa ma axez pe fondul informativ adus de forumisti plus putinul pe care ma straduiesc sa-l aduc si eu! De multe ori am avut senzatia ca "ghicitul in poze" ma retine cam mult timp, iar eu nu il prea am in ultima vreme! No No Sad 
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 9 Icon_minitimeMier 29 Ian 2014, 22:59

apogeo76 a scris:
...pare-se ca doar unuia ii apartine acest tipar... Merg pe dan_tm :roll::shock::roll:

Ei si tu acuma, ceva timp tot mai ai de vreme ce mi-ai descoperit tiparul. :roll: 

care e tiparu ? pirat 
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 9 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "
Sus 
Pagina 9 din 34Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 34  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Vot Recunoaste autorul + Autor Anonim [Vot Multiplu,Atentie!]
» Discutii privind magistralele reabilitate
» Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"
» Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"
» Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: