Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "

In jos 
+32
Katalyn
Adrian78
M.I.C.I.
electrica912
DanyCfrPascani
Sabik
Dutzu
kristi kkk
Vitosa
membru dezactivat ,
liviulav33
Cont.dezactivat
Kogayon
NicuS
ALEXCFR
Bobby_TM
COSTACHE MIHAIL
AndiCFR
19jimmy84
Simply18
Spartan1948
allred
Adirmvl
AlexD
Vlad
Andrey_tm
cortexedge
Teodor
lapsanszkitamas
c o r v i n
Alex Avram
DUAL
36 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 34  Urmatorul
AutorMesaj
ALEXCFR

ALEXCFR

Numarul mesajelor : 2205
Varsta : 29
Localizare : Rm.Sarat-Brasov
Reputatie : 6758
Data de inscriere : 05/03/2013

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 17 Empty
MesajSubiect: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 17 Icon_minitimeMar 15 Apr 2014, 21:10

la poza 271 vreau sa schimb autorul din lapsanszkitamas in deea,va rog frumos
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 17 Icon_minitimeLun 21 Apr 2014, 18:39

ALEXCFR a scris:
la poza 271 vreau sa schimb autorul din lapsanszkitamas in deea,va rog frumos
Am modificat. Succes! Nu uitati din data de 23 incepem sa inchidem pozele..
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 48
Reputatie : 8510
Data de inscriere : 16/10/2013

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 17 Icon_minitimeLun 21 Apr 2014, 22:24

Le inchizi pe toate?...
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 17 Icon_minitimeMier 23 Apr 2014, 00:14

apogeo76 a scris:
Le inchizi pe toate?...
Pe rand..
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 17 Icon_minitimeMier 23 Apr 2014, 13:48

Am reinceput postarea pozelor,cu autori noi .. incepand de la 286,lucrurile privind perioada de votare vor revenii la normal,adica minim 5 zile deschise maxim 7,8 zile.. Media undeva pe la 6,7 zile la inchidere..
Sus In jos
liviulav33
V.I.P Member
V.I.P Member
liviulav33

Numarul mesajelor : 1505
Varsta : 50
Localizare : Buzău
Reputatie : 6966
Data de inscriere : 14/03/2010

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 17 Icon_minitimeJoi 24 Apr 2014, 20:13

La poza 282 vreau să-l nominalizez pe 19jimmy84.Mulțumesc !
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11655
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 17 Icon_minitimeJoi 24 Apr 2014, 20:23

DUAL, cand ne prezinti si noua clasamentul autorilor?
Sus In jos
Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

Numarul mesajelor : 1085
Varsta : 30
Localizare : Bacau
Reputatie : 5676
Data de inscriere : 25/06/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 17 Icon_minitimeJoi 24 Apr 2014, 22:47

Pana la urma Dual , imbini cele doua concursuri? Cel cu Recunoaste autorul si Anonimi?
Sus In jos
http://www.flickr.com/photos/t-dan-m/
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 17 Icon_minitimeVin 25 Apr 2014, 00:09

@liviulav .. Am modificat raspunsul,conform cererii tale.Succes!

@andrey_TM .. Am facut clasamentele partiale pana la poza 270 de vreo 1 saptamana ,insa am fost reticient in postarea pozei din cateva motive bine intemeiate .. Asadar am sa fac acum public partial arhiva cu poze,care o voi uploada la sfarsitul concursului din motive de securitate(ca de la 280 incoace apar autorii pozelor Smile) ) .. Si lista cu nominalizarile(nominalizarile pe langa) false ale pozelor .. Adica de cate ori te-a nominalizat cineva la o poza,si poza nu iti apartinea. Listele complete vor fi publice dupa terminarea concursului!
Arhiva cu autorii
Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 17 Untitled

Nominalizari (tu andrey_TM ai fost nominalizat de 28 de ori Smile )
https://2img.net/h/s13.postimg.cc/ualyjrxzb/IMG_20140416_173710.jpg
https://2img.net/h/s29.postimg.cc/sguubfbl3/IMG_20140416_173728.jpg

@Simply18 .. Dupa cum stii eu nu pot lua decizii de capul meu .. Deci nu eu imbin aceste 2 concursuri.Ce raspunsuri iti pot da acum ?
1.In aceasta editie nu vor fi imbinate cele 2 concursuri , in principal pentru ca mai sunt 5~10 poze de postat.
2.Am discutat cu Vlad,ca sa putem continua cu aceasta propunere,ca mi se pare una buna , si el a zis asa..
trebuie să întrebăm mai întâi pe cel care trimite poza, dacă vrea să participe cu poza lui la ambele concursuri.
3.Mai sunt si alte persoane mai mari decat noi care trebuiesc implicate in aceasta decizie ..
4.Probabil va fi un sistem de vot pentru a intreba si utilizatorii acestui forum ce parere au,dar asta doar in cazul in care nu intrebam utilizatorul daca e de acord ca fotografia lui sa participe la ambele concursuri ..
Eu sunt de parere ca un utilizator care participa la concursul recunoaste autorul nu va fi deranjat de nota obtinuta pentru concursul celalalt,in cazul in care sa zicem se acorda note,iar probabil poza sa nu va fi nici trecuta pe forum cu punctajul obtinut,cum se proceda la cele cu notare.. Ea va ramane strict la concursul recunoaste autorul(sau ma rog partea asta) ..
Mai sunt chestii de etica,si de organizare ca trebuiesc puse la punct,dar am miscat rotitele...

Sus In jos
Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 17 Icon_minitimeVin 25 Apr 2014, 17:19

Ok . Eu propuneam ca din 2 concursuri , unu fara postari de ceva luni si unu cu postari in fiecare zi si poze noi la 3-4 zile , sa se faca unu singur . Ziceam ca au unele reguli in comun , in principal cea cu autor anonim .
1) Practic nu se schimba nimic , numai cel care voteaza , zice si autorul .
2) Clasamente diferite in ce consta media obtinuta / poza , cel(cei) care a ghicit autorii corect (la fel ca acum).

Puteti sa veniti si cu ceva nou . De exemplu cei carora nu li s-a ghicit pozele de la concurs ... media obtinuta / fotografii sa ii "propulseze" in clasament . Sa zicem ca x-ulescu are 2 poze neghicite si media la cele 2 de 9.00 si apoi vine Y, care face din 2 poze media de 9.10 ... uca pe primul loc .
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 17 Icon_minitimeLun 28 Apr 2014, 20:29

...Denumirea concursului  "Recunoaste autorul" este pentru unii complet depasita! O eventuala urmatoare editie a acestui concurs trebuie sa poarte alta denumire! Unii dintre votanti i-au uitat titlul, evident, pentru acestia potrivit ar fi "Recunoaste tu un autor ca sa te copiez maxim!" Eu inteleg perfect ca atunci cand votezi un autor este bine sa cantaresti atat propria optiune cat si a celorlalti, daca e cazul si au votat inaintea ta! ...Dar sa copiezi sistematic doar votul cuiva, este dovada unei lipse elementare de respect la adresa aceluia! Cred ca este evident la ce sau la cine ma refer! Am incercat sa ma abtin de la a va expune asta dar sunt limite pe care eu nu le pot incalca! No
Sus In jos
Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 17 Icon_minitimeLun 28 Apr 2014, 23:49

apogeo76 a scris:
...Dar sa copiezi sistematic doar votul cuiva, este dovada unei lipse elementare de respect la adresa aceluia!

Ce? Suspect Lipsa de respect ca cineva zice acelasi lucru ca tine? Asa ii zice?  Neutral 

Cred ca ai luat prea in serios concursul , desi tu susti sus si tare ca nu te intereseaza nici'decum concursul si nu e poza in care sa nu nominalizezi un autor . Fara suparare ...

Pana la urma e si un concurs in care trebuie sa iti faci tactica in asa fel incat "adversarul" sa nu se indeparteze prea mult . Deci daca cine e pe locul 2 nu vrea ca tu sa iei 3 puncte stiind ca ce ai raspuns tu e corect , voteaza la fel ca tine .
Sus In jos
Kogayon

Numarul mesajelor : 716
Reputatie : 4833
Data de inscriere : 04/11/2013

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 17 Icon_minitimeMar 29 Apr 2014, 02:59

Cred ca apogeo se refera la unele persoane care, efectiv, asteapta ca el sa voteze, pentru a-i copia votul, nu la coincidente sau strategii episodice. Cu riscul de a parea partinitoare, recunosc ca, urmarind  involuntar voturile, am observat ca este copiat sistematic. Si nu doar de acum, ci de la sfarsitul editiei anterioare. Ma asteptam sa ia atitudine mult mai devreme. Si ma bucur ca a facut-o, in sfarsit.

Asa ca, fara suparare, te contrazic, Simply!... Oricine altcineva in locul lui apogeo, ar fi facut remarca de mai sus...

Eu as fi facut-o daca as fi fost vizata, in locul lui! Si nu pentru ca m-ar fi interesat in mod deosebit rezultatele, ci dintr-un simt al corectitudinii. E o diferenta intre a fi interesat exclusiv de concurs si a-ti expune punctul de vedere cu privire la incalcarea bunului simt, indiferent de situatie.

Sa fim seriosi, pozitia lui apogeo in concurs il distanteaza total de noi, ceilalti... Nu cred ca este deranjat din cauza ca ar putea sa piarda cateva puncte, ci din cauza lipsei intentionate de originalitate, care ... din pacate la noi, la romani e extrem de des intalnita. Avem exemple de plagiatori inclusiv la un nivel ce se vrea a fi superior, printre cei care conduc tara. Si tocmai pentru ca ne complacem in situatia asta, am ajuns sa fim condusi de unul ca Ponta, de exemplu. Dar asta e deja alta discutie.  Very Happy 

Fiecare e liber sa-si exprime punctul de vedere! Macat atat! Iar eu cred ca remarca lui apogeo e cat se poate de pertinenta! Ca nu o sa schimbe cu nimic lucrurile, e partea a doua!
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 17 Icon_minitimeMar 29 Apr 2014, 08:56

Hai ca mai e putin si devine paranoia concursul asta! Vorbim despre ce fel de originalitate?
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 17 Icon_minitimeMar 29 Apr 2014, 09:27

Simply, nu am sustinut "sus si tare" ca nu ma intereseaza concursul! :shock:  Uitat-te la primele mele precizari vizavi de aceasta a treia editie a concursului! In plus, nu pot sa nu iau "prea in serios" acest concurs cat timp la mijloc este munca unor oameni (initiatori, coordonatori etc...) si macar ei trebuie respectati!
...Sesizarea mea nu a avut alta motivatie decat problema respectului! Data fiind distanta dintre mine si urmaritori (...si nu ma laud cu asta!), este clar ca nu ma mai preocupa cate puncte pierd sau castig! Repet, este vorba de respect, atat!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 17 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "
Sus 
Pagina 17 din 34Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 34  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Vot Recunoaste autorul + Autor Anonim [Vot Multiplu,Atentie!]
» Discutii privind magistralele reabilitate
» Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"
» Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"
» Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: