Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "

In jos 
+32
Katalyn
Adrian78
M.I.C.I.
electrica912
DanyCfrPascani
Sabik
Dutzu
kristi kkk
Vitosa
membru dezactivat ,
liviulav33
Cont.dezactivat
Kogayon
NicuS
ALEXCFR
Bobby_TM
COSTACHE MIHAIL
AndiCFR
19jimmy84
Simply18
Spartan1948
allred
Adirmvl
AlexD
Vlad
Andrey_tm
cortexedge
Teodor
lapsanszkitamas
c o r v i n
Alex Avram
DUAL
36 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 34  Urmatorul
AutorMesaj
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5792
Data de inscriere : 21/07/2012

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 12 Icon_minitimeVin 07 Feb 2014, 23:10

ma... nu e bine... 3 puncte da' nici nu m-am apropiat de domnul apogeo76
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 12 Icon_minitimeVin 07 Feb 2014, 23:30

Hahaha .. Spartane .. de 42 de poze nimic nimic .. am stat ascuns in transee Very Happy .. De ce crezi tu ca tocmai acum as scoate capul Smile)? Trebuie sa-mi ghicesti stilul Very Happy ,insa la bombe din astea cu ceas e expert apogeo Smile) .. Cand ma voteaza el,sa stii ca-i panica Smile)... Pana atunci .... "chillin" :1a:  ...
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 48
Reputatie : 8511
Data de inscriere : 16/10/2013

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 12 Icon_minitimeMier 12 Feb 2014, 20:09

...Mai, fratilor! Pare-se ca devin "mana puncteasca" ptr. "ghicitori"! Si, poze mai am destule! Nu stiu ce ma fac cu voi, sunteti prea buni, domnilor! P.s. Spartan et comp....,mai lasati "profesoreala" in ce ma priveste, ca nu sunt nici primul nici ultimul prof, fie si daca ne referim numai la forumul asta! No Suspect Cele bune!
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 12 Icon_minitimeMar 18 Feb 2014, 17:32

DUAL a scris:
Hapogeo!! doamnelor si domnilor Very Happy! Nu-l slabim din votat deloc =)) ...
1392 e una din masinile de baza a lui 1621/2 sau Transhilvanhia... ma rog fac prin rotatie,aia tot baza e ? Apogeooo e baza!

nu neaparat, zilele astea era la noi (sursa: supozitorumureseanu976)
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 12 Icon_minitimeMar 18 Feb 2014, 19:35

Poza poa sa fie a oricui... a mea, in nici un caz! Locul pe care se afla GM-ul e un fel de garaj descoperit pe prima linie(retrasa, nu de tranzit, cu acel vagon parasit de vreo 25 de ani!), unde cam mereu se afla exclusiv un GM! Eu am fost foarte des in ultima vreme la Simeria si nu am vazut de doua ori acelasi GM acolo! :roll: 
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 12 Icon_minitimeMar 18 Feb 2014, 19:38

...Si inca ceva... Observ ca va apropiati "periculos" de lider! Laughing Hmm, tre sa iau masuri, nu pot accepta asa ceva! Laughing :roll: Laughing Va cam faceti de cap! Suspect 
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13807
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 12 Icon_minitimeMar 25 Feb 2014, 20:49

De azi înainte, cei care vor să participe la acest concurs, vor trimite pozele lui DUAL pentru ediţia a 3a.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 12 Icon_minitimeMar 25 Feb 2014, 21:00

Astept pozele cu drag Smile! Dupa ce se termina aceasta editie,care este oarecum inclinata in balanta spre apogeo .. Ne revedem cu bine la editia a 3'a! Totusi .. eu am observat ca in utlima vreme a venit puternic din urma andrey_TM .. si vrea sa arata ca nu a fost doar o intamplare ca a castigat editia trecuta! Succes tuturor! Si sper(deja sunt sigur) ca o sa avem si alti participanti care sunt dornici sa vada daca au stilul fotografiilor cunoscut!

LE ... din ce tren ai facut aceasta poza Jimmy ?
http://www.forumtrenuri.com/t3490p10-fotografia-nr-171
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 12 Icon_minitimeMier 26 Feb 2014, 18:19

Felicitari pentru promovare
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11656
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 12 Icon_minitimeMier 26 Feb 2014, 18:31

DUAL, poate vei face și un clasament al autorilor fotografiilor.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 12 Icon_minitimeVin 28 Feb 2014, 19:33

hmm .. am scapat replica ta andrey Very Happy.. Dupa ce se termina aceasta editie,probabil o sa fac un clasament in functie de timpul disponibil .. ca mananca multa vreme introducerea datelor intr-un excel Smile) !
Si am nevoie de un monitor lat Smile) si mare .... iar in momentul de fata e in Bucuresti ecranul meu lat Smile)!

@ apogeo .. ce dor iti era de mine Smile) .. Totusi de ce la poza asta?
http://www.forumtrenuri.com/t3527-fotografia-nr-195   .. daca sunt eu , sunt curios unde crezi ca am facut poza =)) !
Totusi ti-am scapat printre degete la poza asta Smile) ! De ce as mai posta cand stiu ca sunt nominalizat la greu  Twisted Evil  Twisted Evil ??
http://www.forumtrenuri.com/t3506p10-fotografia-nr-183
Poza nu era greu de ghicit... dar totusi Teodor.. nu stiu cum a reusit,dar mi-a dat in cap grav =)) .. Alex Avram ma votase ca ii era dor de mine,dar a castigat! .. restul a mers pe Vlad .. probabil si pentru ca in ultima vreme a venit cu niste poze ,de ne-a ingropat ..
insa .. insaa .. repet .. killerul maxim e allred Smile) ! Cred ca e la a 4 poza neghicita !!Posteaza din alea simple de tot,si totusi nimeni nimic .. Se ascunde atat de bine in vazul tuturor Smile)!

@apogeo , am si un comentariu mai rautacios asa .. si sper sa-l iei in gluma:)) .. Dar sa se termine votatul:D

Si inainte sa apara poza 200 Smile) .. de unde stii ca nu am pastrat ceva pentru finalul editiei :>? Ar fi foarte nenorocit din partea mea sa ocup 2 finale de editii Smile) .. dar pana la urma Vlad e cel care pune pozele,deci nu am eu controlul .. pe langa ce gandesc eu .. intrebarea e : ce gandeste Vlad ?
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 12 Icon_minitimeVin 28 Feb 2014, 19:57

Am eu clasamentul făcut (cu autorii), nu e nevoie să îl mai faci tu odată, DUAL.

Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 12 Icon_minitimeVin 28 Feb 2014, 20:06

DUAL a scris:

insa .. insaa .. repet .. killerul maxim e allred Smile) ! Cred ca e la a 4 poza neghicita !!Posteaza din alea simple de tot,si totusi nimeni nimic .. Se ascunde atat de bine in vazul tuturor Smile)!

Până acum nimeni nu are mai mult de 2 poze neghicite. Ediţia asta.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 12 Icon_minitimeVin 28 Feb 2014, 20:09

Poti sa postezi autorii neghiciti din partiale ?
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 12 Icon_minitimeVin 28 Feb 2014, 20:15

În paranteză am pus nr total de poze trimise la concurs.
Statistici fotografii 101-186
Cu 2 poze neghicite:
19jimmy84 (3)
adirmvl (4)
andrey_tm (6)
Simply18 (3)
Vlad (4)

Cu una neghicită:
allred (2)
AndiCFR (2)
Bobby_TM (4)
dan tm (4)
electrica912 (6)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 12 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "
Sus 
Pagina 12 din 34Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 34  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Vot Recunoaste autorul + Autor Anonim [Vot Multiplu,Atentie!]
» Discutii privind magistralele reabilitate
» Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"
» Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"
» Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: