Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "

In jos 
+32
Katalyn
Adrian78
M.I.C.I.
electrica912
DanyCfrPascani
Sabik
Dutzu
kristi kkk
Vitosa
membru dezactivat ,
liviulav33
Cont.dezactivat
Kogayon
NicuS
ALEXCFR
Bobby_TM
COSTACHE MIHAIL
AndiCFR
19jimmy84
Simply18
Spartan1948
allred
Adirmvl
AlexD
Vlad
Andrey_tm
cortexedge
Teodor
lapsanszkitamas
c o r v i n
Alex Avram
DUAL
36 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 34  Urmatorul
AutorMesaj
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13280
Data de inscriere : 05/01/2011

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 13 Icon_minitimeVin 28 Feb 2014, 20:20

Mersi .. hmm allred doar 2 participari Very Happy.. ultima fusese acel EA in Brasov .. cred ca mi-au ramas niste participari de-ale lui din concursul trecut .. Oricum e mai echilibrat concursul asta .. speram sa fie si cel urmator,si mai e chestiunea care fusese propusa cu cei care au poze neghicite , sa primeasca 3 puncte Very Happy.. E o optiune viabila,si daca facem un pool si vedem si parerea celor care participa,putem sa ne facem o parere si chiar sa modifica regulamentul ,inainte sa inceapa concursul 3.
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13810
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 13 Icon_minitimeVin 28 Feb 2014, 20:24

Eu zic că e mai bine cu clasament separat pentru autori.

Uite statisticile mai în detaliu (adică şi nr pozei/pozelor neghicite)
Cu 2 poze neghicite:
19jimmy84 (3) 109, 171
adirmvl (4) 120, 149
andrey_tm (6) 141, 158
Simply18 (3) 107, 159
Vlad (4) 177, 182

Cu una neghicită:
allred (2) 176
AndiCFR (2) 163
Bobby_TM (4) 134
dan tm (4) 117
electrica912 (6) 167
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 48
Reputatie : 8514
Data de inscriere : 16/10/2013

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 13 Icon_minitimeVin 28 Feb 2014, 20:30

...Dual, in primul rand ti-as oferi fara regret un trofeu ptr "maiestria" cu care utilizezi emoticoanele!... Laughing Dar sa devenim seriosi... La 183 chiar nu am avut indicii decat cel mult faptul ca nu ai mai trimis poze de demult! L-am votat pe Vlad asa cum puteam sa votez pe oricine altcineva, deci fara nici o baza! Iar la 195, am ca si indiciu dimensiunea plus ca zona imi pare cunoscuta bine, insa din locul din care ii facuta nu ma prind! Inca!... E drept, acum pe final, ma mai relaxez... Cele 10 pct. avans sunt destul de greu de recuperat plus ca nu tin sa castig la diferente mari!...
...Iar "rautatea" unui comentariu nu ma deranjeaza catusi de putin mai ales daca are si fundament! Smile Wink 
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 13 Icon_minitimeVin 28 Feb 2014, 20:48

Felicitari pentru cele 10 puncte avans!
Intrebam ipotetic daca stii unde as fi facut poza Very Happy .. dar eram doar curios,daca ai zice vre-o locatie anume,pentru poza .. Comentariul o sa ti-l transmit pe privat ,la momentul oportun Smile),cand nu influentez acest joc ,si alti utilizatori Smile)!
Cat despre emoticoane Smile) .. le pune automat forumul ,cand scriu cu BBcod Very Happy gen a21 .. Cei care foloseau programe de LANchat inainte stiu despre ce vorbesc Razz

@Vlad ,oricare dintre cele 2 variante e ok Very Happy ..
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 13 Icon_minitimeVin 28 Feb 2014, 21:05

Ok, Dual, am inteles ...ideea! Despre locatia pozei 195, cum spuneam, imi pare cunoscuta, dar zoom-ul imi anuleaza mare parte din perspicacitatea vizuala... :shock: Am o mica banuiala, dar nu bate deloc timpul "savarsirii" pozei cu ce e acum... :shock: ... Asa ca...
...Sincer as cam vrea sa schimb autorul, dar ma abtin momentan! :roll: 
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 13 Icon_minitimeVin 28 Feb 2014, 21:18

Nu schimba autorul ca te-am intrebat eu toate astea Very Happy .. Eu doar eram curios! Dupa cum stii,exista sansa sa fiu si eu ..
Matematic vorbind ... (daca ne raportam doar la utilizatorii care au participat) , sansa ca eu sa fiu autorul e la fel ca la toate pozele (in care nu am fost eu autorul) .. adica 1(o poza) impartit la numarul de autori care au participat pana acum la acest concurs x 100! daca e sa vorbim % .Evident asta e varianta simpla,si nu vreau sa fac matematica,cum ne-a invatat domnul Marinescu,ca bine ne-a invatat .. Chiar ma bucur ca m-ai nominalizat,dar eram curios,daca ai vre-o idee unde e poza facuta Very Happy ..
Cat despre sanse sunt cam 50~50 ,si de ce zic asta .. la concursul trecut dan tm, ma nominalizat la o poza,si l-am intrebat pe ce sa bazeaza ca sunt eu ? .. a raspuns, nu l-am influentat si intr-adevar eu am fost .. dar l-ma mai intrebat si pe Teodor la o poza care nu era a mea,de ce m-a nominalizat pe mine ,si nu eram eu autorul Smile) ..
Deci tu esti cel care decide! Daca ai vre-o locatie anume pentru poza, sunt foarte curios unde crezi ca e facuta .. si daa zoomul iti cam taie rasuflarea .. de fapt au fost in ultima vreme fragmentele astea de poze, care sunt greu de ghicit ..
Cum e de exemplu
http://www.forumtrenuri.com/t3514-fotografia-nr-189
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 13 Icon_minitimeVin 28 Feb 2014, 22:23

...Daca nu ai fi reaparut in "peisaj" cu electrica aceea de pe la 183 , acu nu te-as fi votat, cum nu o facusem de ceva "vreme"! Dar te stiu smecher si poze ca acestea care la prima vedere nu spun nimic..., te iau in "considerare"... ce mai, esti bun de votat!... Uneori! :roll: Razz Wink 
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5795
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 13 Icon_minitimeSam 01 Mar 2014, 22:44

e ca si cum eu as conduce o dacie in marsarier si apogeo ar avea un bugatti veyron echipat cu doua turbopropulsoare ... ori de cate ori se opreste in clasament si aparent il ajung din urma "apasa" pedala si se departeaza cu v=c^2 Laughing Laughing Laughing Laughing 
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 13 Icon_minitimeSam 01 Mar 2014, 22:59

...Tamas, hai sa iti explic(tie si multora carora foarte posibil le-am devenit suspect!) cum a fost cu "dubla" Deei... La 181 si 184 tot asa, am mers pe o "dubla" andrey_tm si evident am pierdut! Alea doua pareau formatul lui si n-a fost sa fie! La 187 si 189, din start erau doua poze fara prea mare valoare estetica, deci oarecum stangace, aproape tipic... feminine!Razz :roll:  Cum alta "feminina" de aici nu este decat Deea, am votat-o pe ea si am castigat! Dar indiciul cel mai important care m-a facut sa merg pe o "dubla" a fost locatia pozelor care nu difera decat cu cativa metri practic, lucru pe care si tu l-ai intuit, dar nu inteleg de ce ai votat diferit!? :shock: :roll: p.s. comparatia "veyronica" mi s-a parut totusi fortata! Laughing 
Sus In jos
Kogayon

Numarul mesajelor : 716
Reputatie : 4837
Data de inscriere : 04/11/2013

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 13 Icon_minitimeSam 01 Mar 2014, 23:16

apogeo76 a scris:
La 187 si 189, din start erau doua poze fara prea mare valoare estetica, deci oarecum stangace, aproape tipic... feminine!Razz :roll:  Cum alta "feminina" de aici nu este decat Deea, am votat-o pe ea si am castigat! Dar indiciul cel mai important care m-a facut sa merg pe o "dubla" a fost locatia pozelor care nu difera decat cu cativa metri practic, lucru pe care si tu l-ai intuit, dar nu inteleg de ce ai votat diferit!? :shock: :roll: p.s. comparatia "veyronica" mi s-a parut totusi fortata! Laughing 

Nu pot sa nu observ o nuanta usor misogina, in comentariul tau!  :roll:  Dar tendinta asta e tipic masculina...! Asa ca ma abtin de la comentarii suplimentare!  :roll:
Ma bucur ca stangacia mea, ti-a adus rezultate pozitive! Te felicit sincer! Nu ma asteptam sa fiu descifrata de la prima participare, chiar daca am mai fost nominalizata de tine anterior...  Very Happy 
In privina unghiului, e adevarat,... a fost o greseala... sa trimit doua poze asemanatoare ca locatie... Esti exemplul care demonstreaza ca inca mai exista barbati... care sunt atenti la detalii!  Razz

Succes in continuare!  Wink
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 13 Icon_minitimeSam 01 Mar 2014, 23:19

Nu cred ca esti suspect apogeo Smile) .. Felicitari,meriti toate punctele castigate pana acum !
Noroc,intuitie,stiinta .. ce mai conteaza Smile)? .. Cotneaza sa iei punctele!
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 13 Icon_minitimeSam 01 Mar 2014, 23:28

...Deea, nu sunt misogin, chiar apreciez in multe privinte farmecul feminin, insa trebuie sa recunosti ca sunt domenii care, in general, femininul nu se prea descurca! Ok, aici poate si aparatul a fost de "vina"... Deci...rectific, ...tu esti un excelent fotograf dar aparatul nu te slujeste cum trebuie! Very Happy 
...Dual, vorbim prea mult de merite... Eu nu ma umflu in pene si nu ma bucur chiar atat de mult de micile victorii cat timp acest concurs imi mananca mult din timpul in care as cam dori sa fiu mai prezent la reportaje, constatari, pozari etc... Dar..., daca te bagi in hora... musai tre s--o dansezi pan la capat!... Laughing :roll: 
Sus In jos
Cont.dezactivat

Numarul mesajelor : 1236
Reputatie : 5473
Data de inscriere : 20/05/2013

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 13 Icon_minitimeLun 03 Mar 2014, 16:58

Am o propunere: Celui care nu i se ghiceste fotogorafia sa i se dea cateva puncte 2,3,4
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6911
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 13 Icon_minitimeLun 03 Mar 2014, 17:08

Despre asta se discuta de cateva zile Smile).
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 13 Icon_minitimeLun 03 Mar 2014, 22:33

Fofo Smile
http://www.forumtrenuri.com/t3536p10-introduce-in-editia-a-3-a-puncte-participantilor-a-caror-poze-nu-sunt#194869
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 13 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "
Sus 
Pagina 13 din 34Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 34  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Vot Recunoaste autorul + Autor Anonim [Vot Multiplu,Atentie!]
» Discutii privind magistralele reabilitate
» Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"
» Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"
» Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: