|
| Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " | |
|
+32Katalyn Adrian78 M.I.C.I. electrica912 DanyCfrPascani Sabik Dutzu kristi kkk Vitosa membru dezactivat , liviulav33 Cont.dezactivat Kogayon NicuS ALEXCFR Bobby_TM COSTACHE MIHAIL AndiCFR 19jimmy84 Simply18 Spartan1948 allred Adirmvl AlexD Vlad Andrey_tm cortexedge Teodor lapsanszkitamas c o r v i n Alex Avram DUAL 36 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15508 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mier 22 Ian 2014, 22:21 | |
| Am pus in joc si ultima poza a acestei editii, eu m-am distrat de minune, dar cred ca si voi, este tentant jocul, banuiesc ca nu am gresit pe undeva cand am modificat clasamentul dupa fiecare poza. Am inteles de la DUAL, ca va fi mai ingaduitor cu voi si va posta poze mai usor de ghicit, dar ce o sa va faceti cu lapsanszkitamas, el e pus pe sotii si vrea sa ajunga el de temut la editia 2, o sa aveti de furca cu el, stie sa va si deruteze, la fel ca DUAL. Oricum distractia e destul de mare , mai ales cand vad ce perle scriu unii dintre voi, cineva l-a nominalizat pe myster2008 la o editie, altii pe Marius Drula, altul pe Marian Andrei,, Eu am incercat sa va derutez cateodata, imi aduc aminte la o poza de la Dr2005, facuta la Predeal, am scris, ..Cine tot sta si pozeaza pe la munte?'' Voi deja va gandeati la TonyGFR, sau AndiCFR dar nici prin minte nu va trecea voua ca ar fi Dr2005 autorul pozei. Mi-a placut ca mereu va luati dupa cel care da raspuns primul. Si unii dintre voi repeta si ei acelasi autor. La urmatoarea editie se va ocupa Vlad de concurs, din pacate eu mi=am gasit de munca la tara la mine la biserica din sat undeva prin Jud Gorj, , si voi sta in casa bunicii ca a ramas parasita de cand a murit bunica. Acolo din pacate nu am trenuri, si nici net momentan Insa am semnal in Digi si o sa imi iau un modem dar nu stiu cand. Am sa mai vin prin Bucuresti din cand in cand si voi intra de aici pe net, asta pana imi fac rost de un modem. La editia a treia poate il lasam pe DUAL sa aiba grija de concurs.
Ultima editare efectuata de catre COSTACHE MIHAIL in Joi 23 Ian 2014, 10:58, editata de 1 ori |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13107 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mier 22 Ian 2014, 22:26 | |
| Corect, e foarte amuzant concursul. :DImi place ca sint nominalizat la ceva poze si eu. Nu zic, sint vinovat pentru unele, dar cu altele nu am nici o legatura. Abia astept urmatoarea editie. |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mier 22 Ian 2014, 22:34 | |
| Va mai anunt ca nici o poza din cele trimise de voi pentru concurs, nu va ramanea nepusa! Toate vor participa! |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8693 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mier 22 Ian 2014, 23:47 | |
| - AndiCFR a scris:
- La fotografia nr. 98 vreau sa schimb din AlexD in mariuscfrbucuresti
Data viitoare cand ne vedem stam de vorba am si eu anumite standarde . Cred ca am fost printre cei mai votati cu toate ca am avut doar 3 poze in concurs . |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13280 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Joi 23 Ian 2014, 00:03 | |
| @ Costache Mihail ,am rezolvat problema cu punctajul userului apogeo.Poata pana la editia 3 se rezolva problema cu internetul si o sa participi alaturi de userii forumului ). Multumim lui apogeo pentru fairplay! @ lapsanszkitamas .. daca deea te-a votat la poza 93 :Dpe tine sa stii ca poza putea fi facuta tocmai pe racordul de intrare in Razboieni dinspre Ludus .. Si mie mi-a trecut prin cap asta .. insa au fost alte elemente cum ar fi zoom'ul care au determinat raspunsul meu .. Ar fi tare ca Deea sa ia +3 ). Cat despre concurs nu stiu ce e cu paranoia asta generala ) .. Va pot doar confirma ca mai am 1 poza in concurs .. Oare care este?! Ia ganditi-va bine (una i norocoasa din noua ) )! Mai usor de atat se putea )? http://www.forumtrenuri.com/t3364-fotografia-nr-91 Adica Vlad chiar m-a dat pe spate cu raspunsul lui .. Va rog pe toti sa va verificati punctajul .. Ca mai primiti unul in plus,nu-i problema .. Dar sa nu fiti neindreptatiti cumva!Greseli se pot strecura! Spor la votat! |
| | | lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5795 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Joi 23 Ian 2014, 23:34 | |
| va rog frumos la 98 din andreicfrbucuresti in mariuscfrbucuresti. mersi nu stiu care a sugerat racordul de la razboieni, dar a avut dreptate! 2 mai 2013, poza facuta de pe M300 (in sensul literar, fiindca stateam pe sine). cele trei vagoane sau cuplat la cele doua grupuri(?) de cazane aduse de frumoasa EA487, dupa aceea 1551 a trecut in tromba pe langa noi si nu am apucat sa scoatem camerele, dar mecanicii stiau ca suntem acolo fiindca colegii de pe 487 i-au anuntat si am primit o salva de goarne de nota 100. din pacate cei 8 GB de material de la acea aventura feroviara sunt pe unitatea centrala veche, si inca nu am transbordat HDDul, de aceea nu le pot publica |
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13107 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Joi 23 Ian 2014, 23:38 | |
| Nu l-a sugerat nimeni, dar era destul de evident. Eu, cel putin, am trecut de destul de multe ori pe acolo. Prin urmare... |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Joi 23 Ian 2014, 23:55 | |
| - lapsanszkitamas a scris:
- va rog frumos la 98 din andreicfrbucuresti in mariuscfrbucuresti. mersi
nu stiu care a sugerat racordul de la razboieni, dar a avut dreptate! 2 mai 2013, poza facuta de pe M300 (in sensul literar, fiindca stateam pe sine). cele trei vagoane sau cuplat la cele doua grupuri(?) de cazane aduse de frumoasa EA487, dupa aceea 1551 a trecut in tromba pe langa noi si nu am apucat sa scoatem camerele, dar mecanicii stiau ca suntem acolo fiindca colegii de pe 487 i-au anuntat si am primit o salva de goarne de nota 100. din pacate cei 8 GB de material de la acea aventura feroviara sunt pe unitatea centrala veche, si inca nu am transbordat HDDul, de aceea nu le pot publica Am rezolvat. Haideti sa facem un topic in care sa scriem numai despre aceste modificari si sa il lasam pe acesta doar pentru discutii despre concurs! Il fac eu acum! |
| | | Bobby_TM V.I.P Member
Numarul mesajelor : 679 Varsta : 41 Localizare : Timisoara Reputatie : 5253 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Vin 24 Ian 2014, 00:00 | |
| Ca si ideie cel care ghiceste primul autorul unei poze sa primeasca un punct in plus... ca si-a batut capul sa-si deie seama ce si cum si sa aibe un "avantaj" fata de urmatori care "copiaza" raspunsul... |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Vin 24 Ian 2014, 00:03 | |
| Ne complicam prea mult. Nu e bine ca sa se ia unii dupa altii, pentru ca poate fi gresit raspunsul chiar daca este postat primul. E mai bine asa cum facem acum, adica sa dam 3 puncte celui care ghiceste singur si doua puncte celor care ghicesc doar doi la o fotografie ! |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13280 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Vin 24 Ian 2014, 01:04 | |
| Eu am scris lapsz de racord ) .. aici http://www.forumtrenuri.com/t3274p90-discutii-privind-concursul-recunoaste-autorul#187505 Nu eram sigur ,si am zis ca a facut o katalyn .. ca e stilul lui asa cu zoom maxim .. De aia l-am votat pe el! Cat despre poza lui dantm .. de ce nu am votul trecut la poza nush ... Eu stiu ca-l votasem ) .. Asta e ,azi am fost plecat si nu am apucat sa trec voturile .. Am sa votez la astea ramase neaparat |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Vin 24 Ian 2014, 11:19 | |
| Unde este racord la Razboieni? eu cred ca nu e corect ce scrieti despre racord. |
| | | lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5795 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Vin 24 Ian 2014, 13:55 | |
| 405ul cand se uneste cu M300. este o distanta de 3-5 km linie dreapta intre gligoresti hm si intrarea in razboieni, si cand trec trenurile pe acolo se vede si se aude super daca stai pe terasamentul M300 parca un pic nu mai e amuzant concursul... multi ma nominalizeaza pe mine la toate pozele care au ca subiect un Sulzer sau o GFRista :roll: dragii mei, mi-ar fi placut sa calatoresc eu atat cu trenurile si sa fac atatea poze. din pacate am "trenuit" foarte putin, si putinul acela l-am facut pe aici pe la noi, pe 405+406 totusi ma bucur ca votandu-ma pe mine, imi cresteti mie sansele de a lua 2-3 puncte |
| | | allred V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2058 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6606 Data de inscriere : 02/08/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Vin 24 Ian 2014, 17:14 | |
| |
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Vin 24 Ian 2014, 17:21 | |
| Io am zis la misto ca votez ca plagiatorul la concursul asta, dar acum e serioasa treaba. )) Oricum, bravo lui! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " | |
| |
| | | | Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |