Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "

In jos 
+32
Katalyn
Adrian78
M.I.C.I.
electrica912
DanyCfrPascani
Sabik
Dutzu
kristi kkk
Vitosa
membru dezactivat ,
liviulav33
Cont.dezactivat
Kogayon
NicuS
ALEXCFR
Bobby_TM
COSTACHE MIHAIL
AndiCFR
19jimmy84
Simply18
Spartan1948
allred
Adirmvl
AlexD
Vlad
Andrey_tm
cortexedge
Teodor
lapsanszkitamas
c o r v i n
Alex Avram
DUAL
36 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34  Urmatorul
AutorMesaj
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15508
Data de inscriere : 06/03/2009

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 7 Icon_minitimeMier 22 Ian 2014, 22:21

Am pus in joc si ultima poza a acestei editii, eu m-am distrat de minune, dar cred ca si voi, este tentant jocul, banuiesc ca nu am gresit pe undeva cand am modificat clasamentul dupa fiecare poza. Am inteles de la DUAL, ca va fi mai ingaduitor cu voi si va posta poze mai usor de ghicit, dar ce o sa va faceti cu lapsanszkitamas, el e pus pe sotii si vrea sa ajunga el de temut la editia 2, o sa aveti de furca cu el, stie sa va si deruteze, la fel ca DUAL. Oricum distractia e destul de mare , mai ales cand vad ce perle scriu unii dintre voi, cineva l-a nominalizat pe myster2008 la o editie, altii pe Marius Drula, altul pe Marian Andrei,,  Laughing  Eu am incercat sa va derutez cateodata, imi aduc aminte la o poza de la Dr2005, facuta la Predeal, am scris, ..Cine tot sta si pozeaza pe la munte?'' Voi deja va gandeati la TonyGFR, sau AndiCFR dar nici prin minte nu va trecea voua ca ar fi Dr2005 autorul pozei. Mi-a placut ca mereu va luati dupa cel care da raspuns primul. Si unii dintre voi repeta si ei acelasi autor.
La urmatoarea editie se va ocupa Vlad de concurs, din pacate eu mi=am gasit de munca la tara la mine la biserica din sat undeva prin Jud Gorj, , si voi sta in casa bunicii ca a ramas parasita de cand a murit bunica. Acolo din pacate nu am trenuri, si nici net momentan Insa am semnal in Digi si o sa imi iau un modem dar nu stiu cand. Am sa mai vin prin Bucuresti din cand in cand si voi intra de aici pe net, asta pana imi fac rost de un modem.

La editia a treia  poate il lasam pe DUAL sa aiba grija de concurs.

Ultima editare efectuata de catre COSTACHE MIHAIL in Joi 23 Ian 2014, 10:58, editata de 1 ori
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13107
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 7 Icon_minitimeMier 22 Ian 2014, 22:26

Corect, e foarte amuzant concursul. :DImi place ca sint nominalizat la ceva poze si eu.  Nu zic, sint vinovat pentru unele, dar cu altele nu am nici o legatura.  Laughing Abia astept urmatoarea editie.  Very Happy
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 7 Icon_minitimeMier 22 Ian 2014, 22:34

Va mai anunt ca nici o poza din cele trimise de voi pentru concurs, nu va ramanea nepusa! Toate vor participa!
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8693
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 7 Icon_minitimeMier 22 Ian 2014, 23:47

AndiCFR a scris:
La fotografia nr. 98 vreau sa schimb din AlexD in mariuscfrbucuresti  scratch 

Data viitoare cand ne vedem stam de vorba  Evil or Very Mad  am si eu anumite standarde Razz .
Cred ca am fost printre cei mai votati cu toate ca am avut doar 3 poze in concurs Very Happy .
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13280
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 7 Icon_minitimeJoi 23 Ian 2014, 00:03

@ Costache Mihail ,am rezolvat problema cu punctajul userului apogeo.Poata pana la editia 3 se rezolva problema cu internetul si o sa participi alaturi de userii forumului Smile).
Multumim lui apogeo pentru fairplay!

@ lapsanszkitamas .. daca deea te-a votat la poza 93 :Dpe tine sa stii ca poza putea fi facuta tocmai pe racordul de intrare in Razboieni dinspre Ludus .. Si mie mi-a trecut prin cap asta Very Happy.. insa au fost alte elemente cum ar fi zoom'ul care au determinat raspunsul meu Very Happy.. Ar fi tare ca Deea sa ia +3 Smile).

Cat despre concurs nu stiu ce e cu paranoia asta generala Smile) .. Va pot doar confirma ca mai am 1 poza in concurs .. Oare care este?! Ia ganditi-va bine (una i norocoasa din noua ) Smile)!
Mai usor de atat se putea Smile)?
http://www.forumtrenuri.com/t3364-fotografia-nr-91
Adica Vlad chiar m-a dat pe spate cu raspunsul lui   What a Face   ..

Va rog pe toti sa va verificati punctajul .. Ca mai primiti unul in plus,nu-i problema Very Happy .. Dar sa nu fiti neindreptatiti cumva!Greseli se pot strecura! Spor la votat!
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5795
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 7 Icon_minitimeJoi 23 Ian 2014, 23:34

va rog frumos la 98 din andreicfrbucuresti in mariuscfrbucuresti. mersi

nu stiu care a sugerat racordul de la razboieni, dar a avut dreptate! 2 mai 2013, poza facuta de pe M300 (in sensul literar, fiindca stateam pe sine). cele trei vagoane sau cuplat la cele doua grupuri(?) de cazane aduse de frumoasa EA487, dupa aceea 1551 a trecut in tromba pe langa noi si nu am apucat sa scoatem camerele, dar mecanicii stiau ca suntem acolo fiindca colegii de pe 487 i-au anuntat si am primit o salva de goarne de nota 100. din pacate cei 8 GB de material de la acea aventura feroviara sunt pe unitatea centrala veche, si inca nu am transbordat HDDul, de aceea nu le pot publica  Sad 
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 7 Icon_minitimeJoi 23 Ian 2014, 23:38

Nu l-a sugerat nimeni, dar era destul de evident. Eu, cel putin, am trecut de destul de multe ori pe acolo. Prin urmare...  Very Happy
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 7 Icon_minitimeJoi 23 Ian 2014, 23:55

lapsanszkitamas a scris:
va rog frumos la 98 din andreicfrbucuresti in mariuscfrbucuresti. mersi

nu stiu care a sugerat racordul de la razboieni, dar a avut dreptate! 2 mai 2013, poza facuta de pe M300 (in sensul literar, fiindca stateam pe sine). cele trei vagoane sau cuplat la cele doua grupuri(?) de cazane aduse de frumoasa EA487, dupa aceea 1551 a trecut in tromba pe langa noi si nu am apucat sa scoatem camerele, dar mecanicii stiau ca suntem acolo fiindca colegii de pe 487 i-au anuntat si am primit o salva de goarne de nota 100. din pacate cei 8 GB de material de la acea aventura feroviara sunt pe unitatea centrala veche, si inca nu am transbordat HDDul, de aceea nu le pot publica  Sad 

Am rezolvat. Haideti sa facem un topic in care sa scriem numai despre aceste modificari si sa il lasam pe acesta doar pentru discutii despre concurs! Il fac eu acum!
Sus In jos
Bobby_TM
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 679
Varsta : 41
Localizare : Timisoara
Reputatie : 5253
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 7 Icon_minitimeVin 24 Ian 2014, 00:00

Ca si ideie cel care ghiceste primul autorul unei poze sa primeasca un punct in plus... ca si-a batut capul sa-si deie seama ce si cum si sa aibe un "avantaj" fata de urmatori care "copiaza" raspunsul... Razz
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 7 Icon_minitimeVin 24 Ian 2014, 00:03

Ne complicam prea mult. Nu e bine ca sa se ia unii dupa altii, pentru ca poate fi gresit raspunsul chiar daca este postat primul. E mai bine asa cum facem acum, adica sa dam 3 puncte celui care ghiceste singur si doua puncte celor care ghicesc doar doi la o fotografie !
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13280
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 7 Icon_minitimeVin 24 Ian 2014, 01:04

Eu am scris lapsz de racord Smile) .. aici
http://www.forumtrenuri.com/t3274p90-discutii-privind-concursul-recunoaste-autorul#187505

Nu eram sigur ,si am zis ca a facut o katalyn .. ca e stilul lui asa cu zoom maxim Smile .. De aia l-am votat pe el!

Cat despre poza lui dantm .. de ce nu am votul trecut la poza nush ... Eu stiu ca-l votasem Smile) .. Asta e ,azi am fost plecat si nu am apucat sa trec voturile Very Happy.. Am sa votez la astea ramase neaparat Very Happy
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 7 Icon_minitimeVin 24 Ian 2014, 11:19

Unde este racord la Razboieni? eu cred ca nu e corect ce scrieti despre racord.
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5795
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 7 Icon_minitimeVin 24 Ian 2014, 13:55

405ul cand se uneste cu M300. este o distanta de 3-5 km linie dreapta intre gligoresti hm si intrarea in razboieni, si cand trec trenurile pe acolo se vede si se aude super daca stai pe terasamentul M300

parca un pic nu mai e amuzant concursul... multi ma nominalizeaza pe mine la toate pozele care au ca subiect un Sulzer sau o GFRista :roll: dragii mei, mi-ar fi placut sa calatoresc eu atat cu trenurile si sa fac atatea poze. din pacate am "trenuit" foarte putin, si putinul acela l-am facut pe aici pe la noi, pe 405+406 Sad 
totusi ma bucur ca votandu-ma pe mine, imi cresteti mie sansele de a lua 2-3 puncte Razz 
Sus In jos
allred
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 2058
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6606
Data de inscriere : 02/08/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 7 Icon_minitimeVin 24 Ian 2014, 17:14

http://www.forumtrenuri.com/t3372p20-fotografia-nr-96#187845

Embarassed Embarassed Uneori e bine sa nu tii cont de zona in care e facuta poza si sa dai frau liber nimerelii. :lol:Totusi, nu ma asteptam la un astfel de rezultat si imi cer scuze  Very Happy Very Happy
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 7 Icon_minitimeVin 24 Ian 2014, 17:21

Io am zis la misto ca votez ca plagiatorul la concursul asta, dar acum e serioasa treaba. Smile)) Oricum, bravo lui!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 7 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "
Sus 
Pagina 7 din 34Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Vot Recunoaste autorul + Autor Anonim [Vot Multiplu,Atentie!]
» Discutii privind magistralele reabilitate
» Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"
» Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"
» Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum