Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "

In jos 
+32
Katalyn
Adrian78
M.I.C.I.
electrica912
DanyCfrPascani
Sabik
Dutzu
kristi kkk
Vitosa
membru dezactivat ,
liviulav33
Cont.dezactivat
Kogayon
NicuS
ALEXCFR
Bobby_TM
COSTACHE MIHAIL
AndiCFR
19jimmy84
Simply18
Spartan1948
allred
Adirmvl
AlexD
Vlad
Andrey_tm
cortexedge
Teodor
lapsanszkitamas
c o r v i n
Alex Avram
DUAL
36 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 34  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 11 Icon_minitimeDum 02 Feb 2014, 23:31

Dar sa nu fie inclus in clasamentul ,,ghicitorilor" ci sa se faca un clasament al fotografilor.
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5791
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 11 Icon_minitimeDum 02 Feb 2014, 23:34

de acord!

@DUAL, nu stiu ce am scris eu ca nu imi mai amintesc dar cu siguranta m-am gandit ca Taurasu' e pe coridorul 4... ca doar am vazut si eu unul in Vintu de Jos  Very Happy 
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 48
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 8510
Data de inscriere : 16/10/2013

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 11 Icon_minitimeLun 03 Feb 2014, 00:14

Razz  Very Happy ...Nici eu!?! :roll: :shock: 
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 11 Icon_minitimeLun 03 Feb 2014, 07:58

Sa nu aglomeram prea mult jocul. Eu il las pe Vlad sa hotarasca, iar editia urmatoare, in locul lui Vlad se poate ocupa altcineva ca sa mai ia si Vlad o pauza, este foarte greu sa refaci clasamentul dupa fiecare poza. Poate DUAL se va ocupa in editia a treia.
@apogeo76 te felicit pentru locul 1 care este al tau momentan, poate va fi definitiv!! Laughing 
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 11 Icon_minitimeLun 03 Feb 2014, 08:50

Cum, sa nu il mai ajunga nimeni pe apogeo? acuma ca am inceput sa ii iau locul lui DUAL? poate merg si altii la plezneala ca el.
 abere 
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 11 Icon_minitimeLun 03 Feb 2014, 10:24

Nu e cazul de felicitari! Am mai spus... Mai este mult pana departe! Anticipez un raspuns la o intrebare gen "de data asta cum ai facut?..."(poza 127)... Sincer, am dat de autor intamplator fiind in cautarea a ceva poze si informatii despre GM-uri, loco ce mie mi-au placut de la prima vedere! Initial mersesem pe Vlad dar mi-am calcat pe inima si am cerut schimbarea, lucru ce nu imi place deloc, dar... face parte din joc! Cool Wink :roll: Laughing 
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5791
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 11 Icon_minitimeLun 03 Feb 2014, 10:38

@apogeo76: felicitari anticipate (si pline de resentiment  Laughing ). si totusi, la pozele mele cum ti-ai dat seama? fiindca nu le-am postat pe forum, si nici pe facebook nu le gasesti. si apoi am pus poze de oriunde numai din TgMures nu.
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 11 Icon_minitimeLun 03 Feb 2014, 13:07

...Tamas, la tine, cu "tripla" aia, intre noi fie vorba... Aia cu rama electrica, 100% nimereala, cea cu loco maghiara o ai pe undeva, insa oarecum decupata... Ce sa-i faci, nu mai trimite si...castigi! Stai ca o sa intre si ale mele(ramane de vazut cand!) si atunci ma ajungeti sigur din urma!!! Spor sa aveti! :roll: Very Happy :roll: 
Sus In jos
ALEXCFR

ALEXCFR

Numarul mesajelor : 2205
Localizare : Rm.Sarat-Brasov
Reputatie : 6758
Data de inscriere : 05/03/2013

MesajSubiect: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 11 Icon_minitimeLun 03 Feb 2014, 21:18

vreau sa schimb autorul de la poza 136 din andicfr in lapsansziktamas http://www.forumtrenuri.com/t3429-fotografia-nr-136
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 11 Icon_minitimeMar 04 Feb 2014, 00:11

Hahahaha dantm  Laughing  .. Welcome to my club  Twisted Evil  !
@ Costache Mihail .. Cu placere Smile
Sus In jos
ALEXCFR

ALEXCFR

MesajSubiect: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 11 Icon_minitimeMier 05 Feb 2014, 10:02

va rog frumos,sa-mi modificati aurorul din andu2100hp inl lapsanszkitamas la http://www.forumtrenuri.com/t3433-fotografia-nr-140
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13806
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 11 Icon_minitimeMier 05 Feb 2014, 10:08

Am modificat.
Sus In jos
NicuS
V.I.P Member
V.I.P Member
NicuS

Numarul mesajelor : 1024
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5563
Data de inscriere : 23/07/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 11 Icon_minitimeJoi 06 Feb 2014, 13:23

Apogeo, trebuie sa iti dau o bere pentru cum mi le ghicesti  Razz Oricum, de acum ar trebui sa trimit poze mai noi, ca majoritatea erau vechi de cativa ani si s-a obisnuit lumea cu "stilul" si cu camera cu care erau facute.
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 11 Icon_minitimeJoi 06 Feb 2014, 19:19

Berea e... reciproca! FAptul ca m-am cocotat in "varf" se datoreaza si tie, insa chiar a fost o "nimereala" continua cu pozele tale! Hai noroc!!! abere 
Sus In jos
ALEXCFR

ALEXCFR

MesajSubiect: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul    Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 11 Icon_minitimeVin 07 Feb 2014, 22:31

va rog frumos la poza nr.151 vreau sa schimb autorul din alex avram in cortexedge si la poza nr.153 sa schimb autorul din karpaty in dr.2005
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 11 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "
Sus 
Pagina 11 din 34Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 34  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Vot Recunoaste autorul + Autor Anonim [Vot Multiplu,Atentie!]
» Discutii privind magistralele reabilitate
» Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"
» Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"
» Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: