Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "

In jos 
+32
Katalyn
Adrian78
M.I.C.I.
electrica912
DanyCfrPascani
Sabik
Dutzu
kristi kkk
Vitosa
membru dezactivat ,
liviulav33
Cont.dezactivat
Kogayon
NicuS
ALEXCFR
Bobby_TM
COSTACHE MIHAIL
AndiCFR
19jimmy84
Simply18
Spartan1948
allred
Adirmvl
AlexD
Vlad
Andrey_tm
cortexedge
Teodor
lapsanszkitamas
c o r v i n
Alex Avram
DUAL
36 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34  Urmatorul
AutorMesaj
ALEXCFR

ALEXCFR

Numarul mesajelor : 2205
Varsta : 29
Localizare : Rm.Sarat-Brasov
Reputatie : 6759
Data de inscriere : 05/03/2013

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 8 Icon_minitimeVin 24 Ian 2014, 20:32

la http://www.forumtrenuri.com/t3372p20-fotografia-nr-96#187845 a pus la nimereala allred si la  fotografie nr.62  am ghicit autorul ca este lapsanszkitamas cu electricele conservate la TARGU MURES
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 8 Icon_minitimeVin 24 Ian 2014, 20:34

lapsanszkitamas a scris:
405ul cand se uneste cu M300. este o distanta de 3-5 km linie dreapta intre gligoresti hm si intrarea in razboieni, si cand trec trenurile pe acolo se vede si se aude super daca stai pe terasamentul M300

parca un pic nu mai e amuzant concursul... multi ma nominalizeaza pe mine la toate pozele care au ca subiect un Sulzer sau o GFRista :roll: dragii mei, mi-ar fi placut sa calatoresc eu atat cu trenurile si sa fac atatea poze. din pacate am "trenuit" foarte putin, si putinul acela l-am facut pe aici pe la noi, pe 405+406 Sad 
totusi ma bucur ca votandu-ma pe mine, imi cresteti mie sansele de a lua 2-3 puncte Razz 
Racord ar fi daca ar fi o linie care saevite Razboieniul.
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5792
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 8 Icon_minitimeSam 25 Ian 2014, 01:24

intradevar, racord nu e termenul potrivit. pur si simplu 405 inainte de razboieni (gligoresti hm-razboieni)
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15505
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 8 Icon_minitimeSam 25 Ian 2014, 07:29

Am o rugaminte la membri care participa cu poze la acest concurs, sa i le trimita lui Vlad. Eu mai am cateva poze de pus, si dupa ce termin, voi plasa concursul lui Vlad!
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13807
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 8 Icon_minitimeSam 25 Ian 2014, 11:09

lapsanszkitamas a scris:
intradevar, racord nu e termenul potrivit. pur si simplu 405 inainte de razboieni (gligoresti hm-razboieni)

Nu sunt aşa sigur. Din ce ştiu eu, termenul de racord se referă la o porţiune de linie ce face legătura între 2 secţii.
Deci şi acea porţiune se poate numi racord (oarecum). Dan se referea la racordul de evitare (al staţiei Războieni) care nu există, în acest caz.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 8 Icon_minitimeSam 25 Ian 2014, 13:17

Imi pare rau ca nu te-am nominalizat pe tine lapsanszkitamas .. se pare ca m-ai pacalit si pe mine .. desi postasem! ca acolo ar putea fi facuta poza Very Happy .. Cert e ca am ajuns prea sus in top si nu imi mai bateam capul Smile).. Eu am intrat in concurs pentru distractie si aventura,nu pentru un loc anume in acel top Very Happy.. Data viitoare cand te descompir,sa stii ca am sa fac mai public acest lucru Smile)...
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13104
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 8 Icon_minitimeSam 25 Ian 2014, 19:19

Costache, ziceam in gluma ca e a lui DUAL. Asta e, datile viitoare o sa fiu mai serios. Very Happy
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 8 Icon_minitimeSam 25 Ian 2014, 20:43

Da Adi, daca scriai si in mesaj ca zici in gluma DUAL, imi dadeam seama , dar eu am vazut doua nume acolo si nu stiam ce vrei sa zici. oricum tot pe locul 10 erai si daca primeai acel punct. Daca doresti, iti dau si acel punct!

adirmvl a scris:
DUAL.  Laughing mariuscfrbucuresti.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 8 Icon_minitimeSam 25 Ian 2014, 21:31

Au fost atentionati de faptul ca nu au voie sa nominalizeze 2 autori la o poza sau sa posteze 2 autori Very Happy.. Vina este a lui ,aici in cazul de fata nu-l avantajeaza punctul Very Happy.. Sper ca pe viitor intelege acest aspect al votului Very Happy
Felicitarile mele pentru primiele 3 locuri! si multumiri tuturor participantilor...Ca fapt divers la inceputul concursului pe la poza 12 ,vorbeam cu dl Costache ca Andrey va castiga acest concurs Smile) .. Se pare ca nu a dezamagit , a dat dovada de zel si sper sa continue cu competitia apriga Very Happy.

Ultima editare efectuata de catre DUAL in Sam 25 Ian 2014, 21:38, editata de 2 ori
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 8 Icon_minitimeSam 25 Ian 2014, 21:34

Lasa ca sunt sigur ca adirmvl isi va da silinta si la finalul editiei a doua va fi unul din ocupantii locurilor 1, 2 sau 3!! Laughing 
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13104
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 8 Icon_minitimeSam 25 Ian 2014, 21:54

Felicitari castigatorului! :DDar si celor care au pus poze neghicite de nimeni! Aici cu o mentiune speciala pentru Spartan. Ne-a luat prin surprindere.  Very Happy 

A fost vina mea. Nu am votat doi colegi. Am mai scris si la alte posturi initial ca e a lui DUAL poza, dar apoi am mentionat pe cine vreau sa votez. In cazul ala nu am fost, insa, destul de clar.  Embarassed Cer scuze, Costache!
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6908
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 8 Icon_minitimeSam 25 Ian 2014, 22:12

adirmvl a scris:
Felicitari castigatorului! :DDar si celor care au pus poze neghicite de nimeni! Aici cu o mentiune speciala pentru Spartan. Ne-a luat prin surprindere.  Very Happy 

A fost vina mea. Nu am votat doi colegi. Am mai scris si la alte posturi initial ca e a lui DUAL poza, dar apoi am mentionat pe cine vreau sa votez. In cazul ala nu am fost, insa, destul de clar.  Embarassed Cer scuze, Costache!

Placerea a fost de partea mea Very Happy. Pregatesc surprize in continuare, insa mai spre final, cand se incinge lupta . :>
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 8 Icon_minitimeSam 25 Ian 2014, 23:06

Si allred a avut cateva neghicite Smile) .. Am uitat de poza din Cluj cu botul acelui EA .. A fost dauna totala Smile) .. Si ne-a si zis ca asteapta sa i identificam o poza in afara Bucurestiului,dar nici 1 secunda nu mi a zburat mintea la el Smile) !
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 8 Icon_minitimeDum 26 Ian 2014, 16:43

In editia a doua, deja ii vad castigatori pe adirmvl, DUAL, lapsanszkitamas, Teodor,

Stiti care e secretul ca sansele de castig sa fie mai mari? Sa se voteze la fiecare poza in parte, nu numai la pozele care unii membri au vreo banuiala.
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 48
Reputatie : 8511
Data de inscriere : 16/10/2013

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 8 Icon_minitimeDum 26 Ian 2014, 18:42

Is suparat ca n-ati dat si mentiuni la final! Razbunarea va fi ...dulce!!! Razz Very Happy Razz 
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 8 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "
Sus 
Pagina 8 din 34Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Vot Recunoaste autorul + Autor Anonim [Vot Multiplu,Atentie!]
» Discutii privind magistralele reabilitate
» Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"
» Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"
» Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: