Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "

In jos 
+32
Katalyn
Adrian78
M.I.C.I.
electrica912
DanyCfrPascani
Sabik
Dutzu
kristi kkk
Vitosa
membru dezactivat ,
liviulav33
Cont.dezactivat
Kogayon
NicuS
ALEXCFR
Bobby_TM
COSTACHE MIHAIL
AndiCFR
19jimmy84
Simply18
Spartan1948
allred
Adirmvl
AlexD
Vlad
Andrey_tm
cortexedge
Teodor
lapsanszkitamas
c o r v i n
Alex Avram
DUAL
36 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34  Urmatorul
AutorMesaj
liviulav33
V.I.P Member
V.I.P Member
liviulav33

Numarul mesajelor : 1505
Varsta : 50
Localizare : Buzău
Reputatie : 6967
Data de inscriere : 14/03/2010

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 21 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 21 Icon_minitimeSam 24 Mai 2014, 15:57

La poza 305,vreau să-l nominalizez pe Fofo650. Mulțumesc !
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11656
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 21 Icon_minitimeSam 24 Mai 2014, 16:52

liviulav33 a scris:
La poza 305,vreau să-l nominalizez pe Fofo650. Mulțumesc !

Modificat!
Sus In jos
ALEXCFR

ALEXCFR

Numarul mesajelor : 2205
Varsta : 29
Localizare : Rm.Sarat-Brasov
Reputatie : 6759
Data de inscriere : 05/03/2013

MesajSubiect: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 21 Icon_minitimeDum 01 Iun 2014, 19:10

la poza 334 vreau sa stergi mesajul meu
Sus In jos
Andrey_tm
Andrey_tm

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 21 Icon_minitimeDum 01 Iun 2014, 20:14

ALEXCFR a scris:
la poza 334 vreau sa stergi mesajul meu

L-am șters.
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6908
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 21 Icon_minitimeDum 01 Iun 2014, 22:38

Poza 324, m-a ghicit Simply, asadar trebuie sa obtina 3 puncte Smile.
Sus In jos
Andrey_tm
Andrey_tm

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 21 Icon_minitimeDum 01 Iun 2014, 22:53

Am modificat. Mulțumesc mult, Spartan, pentru că m-ai corectat!
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 21 Icon_minitimeLun 02 Iun 2014, 08:25

La 327, schimb nominalizarea in Dual. Multam.
Sus In jos
Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

Numarul mesajelor : 1085
Varsta : 30
Localizare : Bacau
Reputatie : 5677
Data de inscriere : 25/06/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 21 Icon_minitimeLun 02 Iun 2014, 14:25

Spartan1948 a scris:
Poza 324, m-a ghicit Simply, asadar trebuie sa obtina 3 puncte Smile.

Am luat-o prin eliminare . Tu ai fost recent la P.Neamt ... ma tenta sa zic Fofo650 calitatea pozei fiind aproximativa cu ce face el ( din pacate) , da' daca mergea el la P.Neamt stia tot forumul si Fb  Laughing , deci clar nu era el pentru ca nu a existat asa ceva .
Sus In jos
http://www.flickr.com/photos/t-dan-m/
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 21 Icon_minitimeLun 02 Iun 2014, 14:37

Nu ma asteptam sa mai tina cineva minte ca am fost spre Piatra, avand in vedere ca s-a intamplat acum cateva luni Smile.
Referitor la calitatea pozei (pozelor)...ce sa zic...atat poate Samsungul meu cu ai sai 5MP Smile. Oricum, nefiind pasionat de fotografie...ma multumesc cu cateva amintiri (feroviare in acest caz) din locurile vizitate, iar pentru mine e suficient Smile.
Sus In jos
Andrey_tm
Andrey_tm

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 21 Icon_minitimeLun 02 Iun 2014, 14:40

Spartan1948 a scris:
La 327, schimb nominalizarea in Dual. Multam.

Modificat. Smile 
Sus In jos
Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 21 Icon_minitimeLun 02 Iun 2014, 14:52

Spartan1948 a scris:
Nu ma asteptam sa mai tina cineva minte ca am fost spre Piatra, avand in vedere ca s-a intamplat acum cateva luni Smile.

Sa-ti zic si de ce tin minte? Laughing La editiile trecute ai avut o poza cu garnitura IR-ului Bacau - Bucuresti N , la care , noi cei din zona ( Bacau , P.Neamt , Iasi , Pascani , Suceava ) ne-am "atacat" unii pe altii  Smile . Si mai sunt pozele de la Topicul cu gara P.Neamt , in care lumina e aceeasi ...

Legat de poze , 5 mpx is arhi-suficienti pe o lumina buna . Si acolo , mi se pare ca esti contra-soare si de aceea calitatea e slabuta . In aceeasi zi , cum aminteam mai sus ai facut poze la peroane , si erau destul de ok ...

Fofo650 are un fujifilm s2950 , mod automat , treburi-socoteli si din pricina faptului ca nu stie sa il foloseasca la capacitate maxima (sau nu vrea sa inteleaga din cate am inteles) ii ies cum ii ies(cateodata chiar am impresia ca face poze cu camera de 3 mpx  Neutral  ) ... e pacat , pentru ca stiu ca aparatul ala poate mai mult , da' conteaza si cine il foloseste intr-adevar...
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 21 Icon_minitimeLun 02 Iun 2014, 16:48

Nu cred ca eram contra-soare... . Daca bine tine minte, era ceaţa si poate din acest motiv a iesit o poza mai slaba. Bine...nu ca precedentele poze ale mele erau capodopere Very Happy . Oricum...nu-i stres, bravos pt cele 3 puncte.  Very Happy 
Sus In jos
Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 21 Icon_minitimeMar 03 Iun 2014, 14:56

Andrei ,daca tot te-ai apucat de concurs eu zic sa iti faci si un program de inchis/adaugat poze . Ieri spre exemplu nu ai urcat nimic si ai inchis pozele destul de tarziu fata de alte zile (asta inseamna ca ai o zii intarziere in programul de inchidere). Ai inceput bine , incearca sa continui tot asa...

Eu zic ca seara pe la 9 sa inchizi pozele si apoi sa adaugi altele , ca sa nu te aglomerezi prea mult .
Sus In jos
Andrey_tm
Andrey_tm

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 21 Icon_minitimeMar 03 Iun 2014, 15:32

Mulțumesc pentru sfat!

Eu scriu pe la poze când închid următoarele X fotografii. Termenul de închidere este de 5-7 zile, dar de acum înainte va fi de doar 5 zile. Mai aveam zile aglomerate și nu puteam să mă ocup zilnic de concurs, de aceea au rămas zile în care nu puneam nimic. Dar de acum voi fi liber și voi putea pune poze zilnic.

Pozele le voi încărca în orice moment al zilei, nu cred că are vreo importanță, și le voi închide după ora 21, după cum ai spus și tu.

Așadar, termenul de nominalizare va fi de 5 zile, iar pozele le voi închide după ora 21:00. Baftă la concurs!

PS Acea oră este valabilă începând cu 8 mai. Pozele puse până acum au stat estul deschise.
Sus In jos
Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 21 Icon_minitimeMar 03 Iun 2014, 20:04

DUAL a scris:
327-> Simply .. E ceva dubios la poza aia ..

Cum s-ar zice ... ai fost inspirat  Very Happy 
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 21 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "
Sus 
Pagina 21 din 34Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Vot Recunoaste autorul + Autor Anonim [Vot Multiplu,Atentie!]
» Discutii privind magistralele reabilitate
» Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"
» Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"
» Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: