|
| Informatii generale despre Softrans | |
|
+50Norbi StefanD_ alliens ciprian71 marius664 cristi ar kristi kkk billy752-istu Rarau alex.alexus.tm dan tm florin.lifticariu mielutu zburator 3ERLY gvd LanceR lifetec Jurnal Feroviar Katalyn Adisoft1991s rich1974 IonutCFR2009 DAS 2011 didinul cristy79 Vitosa Nesebar cristi CFR baiazid laur 133 Balto Radu riciu Teodor MariusM AlexD Dr2005 Adrian78 membru dezactivat , razvan - trenuri Luna DUAL COSTACHE MIHAIL vatmanul AndiCFR Adirmvl Andrey_tm Lumunita Stana cont sters Ionutz 54 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5871 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Mier Mar 23, 2016 7:50 am | |
| Cei de la Softrans au anuntat oficial pe site-ul lor reluarea circulatiei trenului spre Constanta incepand cu 1 Aprilie 2016. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11196 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Mier Mar 23, 2016 7:55 am | |
| |
| | | cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5871 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Mier Mai 04, 2016 8:19 pm | |
| Incet-incet trenul Softrans se consolideaza pe Constanta.
Astazi am venit cu el si in ciuda vremii groaznice (ploua si batea un vant turbat) a fost plin cel putin 75% - deloc rau pt o zi lucratoare din cursul saptamanii. Se urcau si calatori pe parcurs - 7 din Cernavoda si cel putin 15 din Fetesti. Erau calatori de toate felurile - studenti, pensionari, muncitori care au urcat din Fetesti, lume civilizata si multi platitori de pret intreg - nu 95% pomanagii ca la CFR.
Cel mai bun raport pret/calitate de pe aceasta ruta - am plecat la 15.55 din Constanta si la 18.15 eram la peron in Gara de Nord. Si asta la 40 de lei pret intreg cu: automat de cafea la 1 leu, prize functionale la fiecare scaun (niciodata de cate ori am mers nu am patit sa nu mearga vreuna), scaune foarte comode, personal de treaba si o buda impecabila.
O gura de aer proaspat care a facut multa lume sa mearga din nou cu trenul - desi unii au si spus ca nu mai mersesera de 15 ani de zile. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18756 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24335 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Mier Mai 04, 2016 10:03 pm | |
| Cred că intro tara mai civilizată ramele astea ar circula maxim pe linii secundare iar SFT ar fi un simplu operator |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25569 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Mier Mai 04, 2016 10:45 pm | |
| Ştii că toate facilităţile stabilite prin acte normative sunt obligatorii şi se acordă şi la Softrans, nu? Poate cândva o ieşi şi Legea Statutului Personalului Feroviar, care prevede clar gratuitatea la transport feroviar a tuturor angajaţilor din sistemul feroviar, la toţi operatorii de transport feroviar _________________ :TTT:
|
| | | LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11402 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Joi Mai 05, 2016 8:28 am | |
| si eu sunt de acord ca tot personalul feroviar sa mearga gratis cu orice tren,daca asta era problema... eu consider ca, fata de restul trenurilor din Romania,Hyprionul este foarte civilizat s nu ar trebui folosit pe regio,unde circula multi oameni cu comportament necivilizat. |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13279 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Joi Mai 05, 2016 9:59 pm | |
| Dupa judecata asta si aia de la Posta ar trebui sa poata trimite colete gratis,iar maturatorul din aeroport zbor gratuit spre Dubai... Deserventii sistemului feroviar nu sunt "vitregiti social", ca o vaduva a unui veteran de razboi sau a unuia condamnat politic. Batranii la fel, contribuie unii "o viata" altii au contribuit si nu mai apuca sa beneficieze, de/la sistemul social al statului.. Asadar, 1 cursa pe luna la batranete e ceva de bun gust, intr-un stat care se considera civilizat. Iar asta e o chestie care o ofera ministerul muncii sau ministerul educatie, care sunt ministere sociale!! si care au legatura cu cei amintiti mai sus. |
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25569 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Joi Mai 05, 2016 11:11 pm | |
| - DUAL a scris:
- maturatorul din aeroport zbor gratuit spre Dubai...
Am impresia că TAROMul nostru nu are prea multe facilităţi pentru angajaţi (mă rog, au acces la ofertele speciale înainte să apară pe site). În schimb, piloţii (şi cred că şi însoţitorii de zbor) de la WizzAir au gratuit când călătoresc în interes personal. Şi nici nu ştiu dacă se impozitează, că sediul firmei e la Budapesta, deci călătoriile sunt supuse codului fiscal unguresc. - DUAL a scris:
- Deserventii sistemului feroviar nu sunt "vitregiti social", ca o vaduva a unui veteran de razboi sau a unuia condamnat politic.
În toată Europa se dau facilităţi pentru personalul feroviar. Impozit plătim doar noi şi polonezii. Iar singura ţară care nu dă nimic e Maica Rusie. În plus, prin convenţia FIP se acordă numeroase facilităţi pentru ,,agenţii căii ferate", la călătoria în interes personal: - 8 zile de călătorii gratuită, clasa I sau clasa II (în funcţie de tipul de autorizaţie/cupon din România) în aproape toate statele Europei (exclusiv trenuri de mare viteză; exclusiv trenuri S-Bahn în Germania); multe ţări acordă aceste facilităţi şi pentru membrii de familie (soţ/soţie) şi copiii minori/elevi/studenţi<26 ani, ba chiar şi pentru pensionarii feroviari - nelimitat reducere 50% la clasa I sau clasa II (exclusiv trenuri de mare viteză; exclusiv trenuri S-Bahn în Germania) pentru titular, membrii de familie, copiii şi pensionari feroviari - pentru statele OCCF/OSJD se acordă călătorii gratuite la clasa I, pe baza unor cupoane, dar nu ştiu cum se folosesc, nu am folosit până acum - pentru Turcia una călătorie dus-întors - până acum vreo 10 ani se acordau şi câteva călătorii gratuite la Amtrak SUA (!) Pentru interesul serviciului se acordă: - gratuit nelimitat la clasa I şi VD cu 2 paturi pe baza de autorizaţii naţionale (operatorii fac schimb de autorizaţii pe bază de reciprocitate) şi suplimente gratuite cu menţiunea ,,FIP duty". În România acestea sunt gestionate de CFR Călători şi se acordă pe baza ordinului de deplasare. - gratuit nelimitat la clasa I şi VD cu 2 paturi pe bază de autorizaţie FIP (se acordă la fel ca cele de mai sus), cu care poţi să te duci şi direct la VD fără să treci pe la casă (bine, la noroc, că nu ştii dacă mai sunt locuri, deci cel mai bine e să te duci din timp la casa de bilete). - ,,bilet de serviciu OCCF" (OSJD slujebnâi bilet) - pentru ţările membre OCCF/OSJD (adică statele ex-URSS, fostele state comuniste, China, Coreea de Nord, Iran şi încă vreo câteva), călătorii nelimitate la clasa I (VD-ul se rezervă separat, dar e tot gratuit) Toate călătoriile la VD de mai sus sunt supuse taxei de admitanţă, între 25 şi 50 de euro/călătorie în funcţie de operatorul vagonului. Până acum 2 ani eram de râsul cailor, se plimbau feroviarii noştrii gratuit în concedii prin Europa, dar trebuiau să plătească bilet pentru parcursul din interiorul României. _________________ :TTT:
|
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9104 Reputatie : 13012 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Joi Mai 05, 2016 11:23 pm | |
| Deci unele VD pentru asta sint la trenuri? |
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Vin Mai 06, 2016 12:20 am | |
| E vorba de călătoria în afara ţării.
M-a pus pe mine CFR Călători odată să plătesc vreo 250 lei din banii mei, ca să îmi dea ei supliment pe FIP Duty + bilet OSJD ca să merg cu Dacia la Budapesta. Să vedeţi distracţie la financiar cu decontul... _________________ :TTT:
|
| | | baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6739 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Mar Iul 26, 2016 6:39 pm | |
| 003 din 2017 pe Craiova-Targu Jiu-Deva-Alba Iulia-Blaj-Medias-Sighisoara-Brasov
Asta daca nu le cumpara privatii pe toate trei, asa cum se aude... |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8368 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Mier Iul 27, 2016 12:57 am | |
| - baiazid a scris:
- 003 din 2017 pe Craiova-Targu Jiu-Deva-Alba Iulia-Blaj-Medias-Sighisoara-Brasov
Asta daca nu le cumpara privatii pe toate trei, asa cum se aude... Nu cred ca este posibil un traseu asa de lung dus - intors cu doar o rama si cu lucrari care genereaza intarzieri. Cred ca TE-AU MINTIT cei de la SOFTRANS si tu ai crezut.
Ultima editare efectuata de catre razvan - trenuri in Mier Iul 27, 2016 1:06 am, editata de 2 ori |
| | | baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6739 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Mier Iul 27, 2016 1:05 am | |
| - razvan - trenuri a scris:
Si returul in aceiasi zi? Nu cred ca este posibil un traseu asa de lung dus - intors cu doar o rama si cu lucrari care genereaza intarzieri.
Totusi ar fi interesant. Limitat la Sighisoara(incep lucrari Brasov-Sighisoara)... Sub 7 ore Craiova-Sighisoara ca timpi Depinde cum merg lucrarile... - razvan - trenuri a scris:
Cred ca TE-AU MINTIT cei de la SOFTRANS si tu ai crezut.
Clar ca nu... |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13106 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Mier Iul 27, 2016 1:40 am | |
| Daca e pe bune, pe ce criterii au ales varianta asta? Mai ales cand din Teius mai ai 100 de kilometri pana la Cluj. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22396 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Mier Iul 27, 2016 10:38 am | |
| Arunca unu o galusca si unii chiar au timp sa creada.
Oare pe ce motiv, pe motiv de frustrare personala, normal ca nu are rost sa faca acel inel si ce sa caute pe acea ruta cand logic e ca acel 003 cand se va face ca momentan nu sunt bani , deci anul asta nu iese 003 sa circule Craiova-Cluj si retur, dar nu, pe motiv de nebunie ca e o linie amarata noua bagam doar pe acolo trenuri si atat. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans | |
| |
| | | | Informatii generale despre Softrans | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |