|
| Informatii generale despre Softrans | |
|
+50Norbi StefanD_ alliens ciprian71 marius664 cristi ar kristi kkk billy752-istu Rarau alex.alexus.tm dan tm florin.lifticariu mielutu zburator 3ERLY gvd LanceR lifetec Jurnal Feroviar Katalyn Adisoft1991s rich1974 IonutCFR2009 DAS 2011 didinul cristy79 Vitosa Nesebar cristi CFR baiazid laur 133 Balto Radu riciu Teodor MariusM AlexD Dr2005 Adrian78 membru dezactivat , razvan - trenuri Luna DUAL COSTACHE MIHAIL vatmanul AndiCFR Adirmvl Andrey_tm Lumunita Stana cont sters Ionutz 54 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Jurnal Feroviar
Numarul mesajelor : 340 Reputatie : 3836 Data de inscriere : 27/05/2015
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Mier 27 Iul 2016, 11:36 | |
| Nu mai culcati urechea la toate zvonurile imprastiate de un personaj dubios ferit de toata lumea, avid de putere si autoritate. Acum ca avem parte le liniste(multumesc karpaty) va pot spune ca la RES 003 se lucreaza. Structura de rezistenta a fost taiata, peretii laterali si podelele sunt gata iar tablele au fost decupate. Se va incepe sudura si asamblarea finala a acestor componente cat de curand, daca nu s-a inceput deja. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9104 Reputatie : 13012 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Mier 27 Iul 2016, 11:59 | |
| Sint de parere ca nu trebuia exclus deoarece depinde din ce unghi privesti daca vrei sa faci scandal sau sa polemizezi la nesfirsit atunci o poti face din orice. Practic diferenta de opinii creeaza forumul, asa cum a fost el imaginat de cei care l-au inventat, de fapt grecii prin agora apoi l-au preluat romanii(forum). Acum noi ceilalti care eram pe margini si asistam la discutiile voastre o sa luam informatiile doar din partea asta a ta jurnal feroviar si a lui karpaty ceea ce nu e chiar ok. Ma intreb daca si baiazid era administrator cam ce iesea aici pe forum.Nu e prima data cind opiniile diferite ale unor useri si administratori duc la eliminarea unor membrii. parca am fi Daesh sau Turcia. timpul parca zboara in epoca asta, parca ieri era 8 iulie si deja e septembrie - Jurnal Feroviar a scris:
- Oameni buni, nu mai contati pe mine 2 luni de acum incolo. E mult mai bine pentru mine sa iau o pauza, poate pana in septembrie unora le mai vine mintea la cap, cei 7 ani de acasa sigur nu revin dupa atata timp.
Succes. |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6989 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Mier 27 Iul 2016, 12:58 | |
| El nu știa să discute civilizat, de-asta a plecat. Normal că am sărit și eu la atac și l-am insultat când el a continuat să-mi aducă insulte în mod repetat, în ciuda faptului că-i prezentam dovezi într-un mod obiectiv. |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7657 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Mier 27 Iul 2016, 17:31 | |
| Da, Agora e un exemplu de dezbatere! Ce nu știu, și nici voi, e dacă Pericle ar fi început să jignească pe ceilalți participanți la dezbatere! |
| | | Jurnal Feroviar
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Mier 27 Iul 2016, 23:01 | |
| A inviat pe facebook sub numele de CC, atat de penibil a ajuns, se auto intituleaza "era pe forumuri un cretin numit baiazid", personaj mai dubios ca asta nu am vazut in viata mea. El joaca teatru acum, crede ca nu stie lumea cine e... @dan tm, dute frate dupa el, s-a dovedit ca nimic din ce spune nu e adevarat si nici nu o sa fie. Chiar nu putem sa avem deloc liniste aici sa discutam civilizat. Individul chiar nu are cei 7 ani de acasa si punct. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9104 Reputatie : 13012 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Mier 27 Iul 2016, 23:34 | |
| jurnal feroviar, ce inseamna pentru tine liniste pe forum, sa intram si sa aprobam ce spui tu si atit?
mai multi de aici nu au 7 ani de acasa, dar ca sa putem avea o discutie trebuie ca toti sa vrea sa o aiba, in caz contrar daca unii( cei vremelnic sus pusi) vorbesc si ceilalati trebuie doar sa aprobe atunci nu mai este discutie, e un monolog sau poate o cuvintare de la tribuna, o dovada in acest sens este replica ta la ce am scris eu, mi-e nu mi se pare indemn la discutie in liniste.
Crezi ca daca nu am participat la discutiile alea, nu am mai urmarit diverse informatii pe net si astfel sint nedemn de forumul asta? consider ca am stat in liniste pe forum urmarind discutiile voastre. Faptul ca celalalt nu a avut puterea sa scoata de la butoane pe celalalt din forum nu inseamna automat ca doar el nu a avut dreptate.
dovada puterii butoanelor in fata argumentelor sau poate de fapt in fata lipsei de argumente dupa epuizarea jignirilor e razboiul dintre karpaty si doctor.
|
| | | LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11402 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Joi 28 Iul 2016, 09:32 | |
| - Dr2005 a scris:
- DUAL a scris:
- maturatorul din aeroport zbor gratuit spre Dubai...
Am impresia că TAROMul nostru nu are prea multe facilităţi pentru angajaţi (mă rog, au acces la ofertele speciale înainte să apară pe site). În schimb, piloţii (şi cred că şi însoţitorii de zbor) de la WizzAir au gratuit când călătoresc în interes personal. Şi nici nu ştiu dacă se impozitează, că sediul firmei e la Budapesta, deci călătoriile sunt supuse codului fiscal unguresc.
TAROM nu are mari facilitati pentru angajati;un coleg a plecat in Dubai cu Wizzair,iar ofertele speciale nu le stiu prea multi daca nu esti aproape de cei ce lucreaza la serviciile responsabile de rute si tarife( intre sediu si zonele tehnica si cargo e o distanta de vreo 3 km) La aeroport se ocupa de curatenie firma Romprest,la care nu are cum femeia de serviciu sa zboare gratis( cu cine?) A, ca au multe avantaje financiare, angajatii aeroportului,e altceva... |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25569 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Joi 28 Iul 2016, 18:31 | |
| - Jurnal Feroviar a scris:
- Nu mai culcati urechea la toate zvonurile imprastiate de un personaj dubios ferit de toata lumea, avid de putere si autoritate. Acum ca avem parte le liniste(multumesc karpaty) va pot spune ca la RES 003 se lucreaza. Structura de rezistenta a fost taiata, peretii laterali si podelele sunt gata iar tablele au fost decupate. Se va incepe sudura si asamblarea finala a acestor componente cat de curand, daca nu s-a inceput deja.
Da, într-adevăr, sunt mai bune informaţiile de la cineva aflat pe ştatul de plată al Softransului, exclus o dată de pe forum pentru un motiv întemeiat şi renăscut apoi sub alt username, asemeni păsării phoenix... - dan tm a scris:
- Sint de parere ca nu trebuia exclus
Şi eu la fel. Dar uite că de câte ori nu am eu acces la net, se întâmplă câte una din asta, se trezeşte cineva să acţioneze asemeni justiţiei române, aia care dacă furi o găină noaptea te bagă la zdup 6 ani (furt calificat), dar dacă omori 3 oameni că ai depăşit ca boul în curbă îţi dă 2 ani cu suspendare. Se vede cum e treaba cu butoanele... dacă nu e nimeni să contracareze, se întâmplă multe nedreptăţi. Partea bună e că majoritatea dictatorilor au sfârşit executaţi de popor. _________________ :TTT:
|
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7657 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Joi 28 Iul 2016, 19:18 | |
| Departe de a fi fanul lui Karpaty, avem niște antecedente... Da' dacă invoci pasărea Phoenix în cazul lui Alex D/Jurnal Feroviar, ai uitat cumva cum Popovici devenea Roseanu, urma Baiazid, mai departe Solomon și iar Baiazid? Sau cum tipu' încropea pe aici liste negre cu diverși? Citeste ultimele postări ale "defunctului virtual" Baiazid și vezi că ori îi lipsesc mai multe uluci ori noi nu înțelegem să apreciem un geniu pustiu! Iar comparatia cu dictatorii și sfârșitul lor e, măcar, penibilă! De ce trebuie noi, userii fără butoane, să vedem diverși prieteni ai ly' X sau Y ținuți în puf cu multe trecute cu vederea, păruieli între galbeni iar unu' normal și-o fură la prima? |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14505 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Joi 28 Iul 2016, 19:55 | |
| Rog un admin sa mute tot off-topicul la rubrica tomberonul forumului. Iar pe viitor indem la calm, foarte mult calm. Chiar mi-as fi dorit sa-l lasam in pace pe baiazid si sa vedem peste ani cat la ℅ se adevereste din ce ne spune el pe aici. Si cu siguranta ca ne vom mai intalni peste ani ori aici, ori pe alte forumuri sau facebook sau de ce nu si in viata reala si apoi sa tragem linie cine a avut dreptate si cine nu. Va multumesc pentru intelegere. |
| | | Jurnal Feroviar
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Joi 28 Iul 2016, 22:57 | |
| E adevarat ca mi-am furat-o acum 2 ani dar, dupa ce am fost facut in toate felurile si numai dupa ce am reactionat la acele atacuri. Respectivul nu fusese sanctionat de nimeni iar dupa o saptamana i-am dat replica si, pa. E frumos asa? Asta e dreptate? Cat despre statul de plata, multumesc, esti un dragut, acum pe tine cine te sanctioneaza pentru o astfel de jignire, eu o consider o jignire sa stii, destul de urata. Daca nu mai doriti informatii de la Softronic puteti sa-mi spuneti, nu mai deranjez pe nimeni acolo si gata. Ma gasiti pe FB. Gata cu ul. |
| | | cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5871 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Vin 29 Iul 2016, 06:30 | |
| Stau si acum si ma minunez de cata ura vad la adresa amaratelor alea de rame de la Softrans. Tot ei zic ca sunt mici si nu conteaza, si pe urma arunca galeti de zoaie si se vede din avion cata ura si frustrare au... Fratilor - daca sunt asa mici si neimportanti de ce atata ura si inversunare? Au loc toti sub soare, cine vrea si are diverse pomeni merge mai mult cu CFR-ul, noi astilalti mergem si cu Softransul, fiecare merge cu ce doreste. Eu merg cu ambele companii in functie de raportul calitate/pret care mi se pare mai convenabil. Nu am de ce sa dau 50 de lei pana la Brasov sau 60 pana la Constanta cand am alternativa mult mai ieftina si in aceleasi conditii, daca nu cumva un pic peste. Cand se va intelege ca e loc sub soare pentru toti si ca daca suntem pasionati feroviari adevarati ar trebui sa apreciem si sa promovam tot ce inseamna calitate si progres pe caile ferate din Romania, indiferent ca vine de la SFT sau CFR Calatori care fac si ei cu eforturi mari tot ce pot in limita banilor alocati care sunt penibili. Asa inteleg decidentii de la varf sa sprijine calea ferata romaneasca, oricat ar vrea CFR sa faca ceva se lovesc mereu de lipsa banilor si oricat ai incerca au aceasta limitare care iti taie orice initiativa... Eu am fost printre primii care am salutat noua directie a CFR Calatori si o sustin atat cat pot si am incercat sa (re) aduc cat mai multa lume la tren, dar trebuie sa am si argumente in acest sens. Nu am cum sa recomand IR de la CFR pe Brasov unor oameni care nu au nicio pomana si trebuie sa plateasca pretul intreg iar pt 2 persoane dus-intors ar trebui sa scoata din buzunar 2 milioane dus-intors Repet, fiecare merge cu ce il avantajeaza si nu e normal sa aruncam cu noroi in ceva pe motiv de frustrari personale sau interese de nu stiu ce tip. |
| | | Jurnal Feroviar
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Vin 29 Iul 2016, 20:58 | |
| Luni imi vin informatii noi despre RES 003 |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8368 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Sam 30 Iul 2016, 01:37 | |
| Dupa cateva luni de circulatie a RAMEI in mod sigur CFR CALATORI va veni cu reduceri de tarife la trenurile rang interregio care circula in apropierea intervalului orar ai ramei RES 03. O astept ca "painea calda". |
| | | cristi ar
Numarul mesajelor : 866 Varsta : 46 Localizare : Arad Reputatie : 6557 Data de inscriere : 28/05/2009
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Dum 31 Iul 2016, 00:28 | |
| Vagonul verde al Softrans era azi in Timisoara Nord. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans | |
| |
| | | | Informatii generale despre Softrans | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |