| Informatii generale despre Softrans | |
|
+50Norbi StefanD_ alliens ciprian71 marius664 cristi ar kristi kkk billy752-istu Rarau alex.alexus.tm dan tm florin.lifticariu mielutu zburator 3ERLY gvd LanceR lifetec Jurnal Feroviar Katalyn Adisoft1991s rich1974 IonutCFR2009 DAS 2011 didinul cristy79 Vitosa Nesebar cristi CFR baiazid laur 133 Balto Radu riciu Teodor MariusM AlexD Dr2005 Adrian78 membru dezactivat , razvan - trenuri Luna DUAL COSTACHE MIHAIL vatmanul AndiCFR Adirmvl Andrey_tm Lumunita Stana cont sters Ionutz 54 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11196 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans 07/01/16, 10:24 pm | |
| Nu stiu, Adysoft e dator ca i-am spus de prima data ca treaba asta cu asamblarea tramvaiului pe repede inainte nu era de bine, am anticipat demult ca avea sa dea defect odata dar nu ma asteptam sa se intample atat de repede la nici cateva luni de la intrarea in paine.
Daca era Regiotrans era forumul plin cu negative la adresa lor desi cei care folosesc astazi trenurile IR cu oferta CFR ar trebui sa multumeasca oarecum privatilor pentru asta, uite de ce e buna concurenta cu plusuri sau minusuri acum e foarte bun mersul trenurilor si sunt multe trenuri cu tarife minime.
Si cand mai auzem toti copii ca vai RT a primit cele mai bune trase, aberat de copii prost crescuti care habar n-au cum merg treburile in ramura asta si se las pacaliti de ce posteaza unul si altul.
Sper ca la RES 003 sa nu se mai grabeasca caci graba strica treaba iar scuzele de gradinita cu vreme nefavorita sa le foloseasca acolo unde e cazul nu aici.
|
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18756 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24335 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans 07/01/16, 10:35 pm | |
| - Katalyn a scris:
- Nu mai zic nimic, m-a dezamagit complet cel mai laudat tren din Romania, faca bors din partea mea asta e parca si aud comentari din partea calatorilor "Romania frate ce vrei". Nu avea voie sa dea astfel de rateuri intr-un timp atat de scurt desi anticipasem de mult ca acest lucru avea sa se intample odata, mult prea devreme avea sa se intample.
Cum am mai spus daca se lua ceva rame de afara si patea la cateva luni chestii de genul sareau experti in sus vai CFR, varza, manarie si hotie cu comisioane etc, ca de ce nu am ajutat industria romaneasca bla bla bla.
Asta e, ma opresc aici la capitolul tramvaiul mileniului oricum vad ca aparatori lui au intrat in ceata, s-au pitit cand au vazut ca se ingroasa treaba.
Din toata chestia asta m-am ales cu niste beri, daca puneam la pariuri nebune ca Hyperion va pica in curand, azi eram mai bogat cu cateva zeci de milioane de lei vechi. Noi hai acuma ca exagerezi dau rateuri si trenurile mult mai pestigioase gen ICE TGV EUROSTAR sa nu mai zic ca noul tren ICE4 a fost testat 1 mil de kilometri pe cand Hyperionul nu stiu daca a pupat 10000 km in teste |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25569 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans 07/01/16, 10:38 pm | |
| Stai puţin, e vorba de un defect la aproape un an jumate de circulaţie zilnică. Şi care defect o fi un pantograf avariat de gheaţa de pe fir. Plus că la un anumit număr de km trebuie anumite revizii. _________________ :TTT:
|
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14505 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans 07/01/16, 11:08 pm | |
| - Dr2005 a scris:
- Stai puţin, e vorba de un defect la aproape un an jumate de circulaţie zilnică. Şi care defect o fi un pantograf avariat de gheaţa de pe fir. Plus că la un anumit număr de km trebuie anumite revizii.
Cineva spunea ca avaria ar fi fost la disjunctor http://www.forumtrenuri.com/t2379p910-rame-electrice-hyperion |
|
| |
didinul
Numarul mesajelor : 865 Reputatie : 6470 Data de inscriere : 31/08/2009
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans 07/01/16, 11:28 pm | |
| - Vitosa a scris:
- Dr2005 a scris:
- Stai puţin, e vorba de un defect la aproape un an jumate de circulaţie zilnică. Şi care defect o fi un pantograf avariat de gheaţa de pe fir. Plus că la un anumit număr de km trebuie anumite revizii.
Cineva spunea ca avaria ar fi fost la disjunctor http://www.forumtrenuri.com/t2379p910-rame-electrice-hyperion Nu e informaţie sigură, foarte posibil să fi avut alte avarii tot în zona echipamentului de acoperiş. |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11196 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans 08/01/16, 08:43 am | |
| - Adrian78 a scris:
Noi hai acuma ca exagerezi dau rateuri si trenurile mult mai pestigioase gen ICE TGV EUROSTAR sa nu mai zic ca noul tren ICE4 a fost testat 1 mil de kilometri pe cand Hyperionul nu stiu daca a pupat 10000 km in teste Cand a iesit RES 002 la treaba ? Ca el e cel cu probleme si retinut la Cernele pentru reparati. Nici jumatate de an nu are !! Trebuie sa facem cheta sa-i trimitem lui Tata Putin poate avem o iarna blanda ( desi aici vor pierde cei din statiunile de la munte ) ca altfel ne facem de rusine cu tramvaie asamblate pe repede-inainte ca sa aveam cu ce ne lauda, da ne laudam cu prostia. Daca era sa cumpere ICE3 CFR Calatori nu cred ca era atat de laudat cat a fost tramvaiul asta oltenesc. Mai aruncati cate un ochi pe pagina lor de FB sa vedeti ca se plange lumea de comunicarea lor cu calatori, degeaba au site si pagina de FB si vedeti ca oameni aia care se vaita pe acolo nu au nimic in comun cu pasiunea pentru trenuri, sunt doar niste simpli oameni care au vrut sa incerce ceva nou dar si-au adus aminte ca traiesc in Romania iar visele nu tin decat vreo 3-4 zile. Si cu pasionati astia ma lasa rece, uni se vand mai ceva ca pe cartofi, in urma cu 1 an jumate se facea reclama masiva la trenul RT care pleca dimineata din Bucuresti spre Brasov ba chiar se umpleau cateva pagini pe aici, apoi a iesit Hyperion a uitat de reclamele facute lui RT s-a vandut si trecut de partea Hyperion. Daca maine imi fac eu firma de transport si aduc ICE3 respecvitul uita de Hyperion ca de RT a uitat demult si imi va face reclama gratis. |
|
| |
didinul
| |
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22396 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans 08/01/16, 07:12 pm | |
| Comunicat al celor de la Softrans: "Circulația trenului 15980 (București Nord – Constanța) este suspendată temporar, începând cu data de 9 ianuarie 2016. Circulația trenului 15982/15982-1 este suspendată temporar, începând cu data de 9 ianuarie 2016, pe distanța Constanța – București Nord. Ne cerem scuze călătorilor afectați de aceste măsuri pentru inconvenientele cauzate. Reluarea circulației trenurilor de mai sus va fi anunțată în timp util. În această perioadă trenurile 15930, respectiv 15931, circulă cu capacitate dublă pe distanța București – Brașov și retur. |
|
| |
alex.alexus.tm
Numarul mesajelor : 1311 Varsta : 35 Localizare : Doha - Qatar Reputatie : 7108 Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans 08/01/16, 08:40 pm | |
| Adica trenul de Constanta se pare ca nu s-a anulat din cauza ca ar fii una din rame defecta, din moment ce spun ca isi dubleaza capacitatea de transport pe Bucuresti-Brasov-Bucuresti, inseama ca o sa avem RES001 + RES002. |
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans 08/01/16, 09:03 pm | |
| Se pare ca nu ne intelegem deloc. Daca sti ca bagi rama a doua alaturi de prima pe Brasov anunti cu cateva zile inainte ca sa afle si calatori ca se dubleaza capacitatea pe ruta NR 1 nu anunti cu 15 ore inainte ca din motive tehnice maine nu circuli pe Constanta apoi mai prelungesti cu o zi. Pana si CFR cand s-a retras de pe Pietrosita sau Slanic a anuntat cu 2-3 zile inainte nu cu 15 ore. In plus ei cu gura lor au spus din motive tehnice, e bine ca au rezolvat problema si ca s-a luat decizia potrivita care trebuia luata inca de la noul mers. Nu regret deloc ca nu mai circula temporar pe Constanta era praf in ochi asa zisele tarife promotionale 23 lei Ciulnita - Buc.Nord si 40 lei Ciulnita-Videle.
In plus de asta cu anularea de pe Constanta timp de 2 zile au mai pierdut si la imagine si ceva calatori.
Deschideti ochi odata va lasati pacaliti ca pe niste copii.
S-au scos pana la urma, e un fel de recopensa ca au calcat stramb acum 2 zile, daca stiau ca le baga pe amandoua pe Brasov nu era corect si civilizat sa anunte cu cateva zile inainte ?
Oricum vorbesc degeaba aici fiecare stie mai bine, numai ingineri, experti si viitori manageri si directori avem aici. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18756 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24335 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans 08/01/16, 09:18 pm | |
| Eu nu inteleg de ce nu au facut de la inceput s-a mearga amandoua cuplate pana la Bucuresti pana la urma asta urmeaza si Buc-Cta sa fie doar in sezon s-au lacomit la doua trase sa ia subventia
Ultima editare efectuata de catre Adrian78 in 08/01/16, 10:58 pm, editata de 1 ori |
|
| |
didinul
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans 08/01/16, 10:16 pm | |
| Nu cred că-i vorba de lăcomie în momentul când discutăm despre o activitate cu grad mare de risc comercial. Când ai rată la bancă de peste juma' de milion de euro per ramă orice bănuţ contează.
Oricum ramele vor circula după programul vechi pe Craiova-Bucureşti, deci separat până în Videle, respectiv Bucureşti Nord la întoarcere.
La capitolul comunicare şi marketing mai au mult de lucrat cei de la Softrans, aici pot lua exemplu de la Regiotrans unde dl. Dima a adus un suflu profesionist în relaţiile cu publicul şi promovare dinamică. |
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans 08/01/16, 10:31 pm | |
| Demult nu am mai vazut o postare ca asta pe subiect mai ales finalul. Didinule meriti tot respectul. |
|
| |
Adrian78 Administrator
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans 08/01/16, 11:00 pm | |
| Cunosc partea cu creditul iar subventia merge pe intretinere |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25569 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans 09/01/16, 07:14 pm | |
| - alex.alexus.tm a scris:
- Adica trenul de Constanta se pare ca nu s-a anulat din cauza ca ar fii una din rame defecta, din moment ce spun ca isi dubleaza capacitatea de transport pe Bucuresti-Brasov-Bucuresti, inseama ca o sa avem RES001 + RES002.
Azi au circulat amândouă, deci orice a avut prima ramă a fost rezolvat. _________________ :TTT:
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans | |
| |
|
| |
| Informatii generale despre Softrans | |
|