| Informatii generale despre Softrans | |
|
+50Norbi StefanD_ alliens ciprian71 marius664 cristi ar kristi kkk billy752-istu Rarau alex.alexus.tm dan tm florin.lifticariu mielutu zburator 3ERLY gvd LanceR lifetec Jurnal Feroviar Katalyn Adisoft1991s rich1974 IonutCFR2009 DAS 2011 didinul cristy79 Vitosa Nesebar cristi CFR baiazid laur 133 Balto Radu riciu Teodor MariusM AlexD Dr2005 Adrian78 membru dezactivat , razvan - trenuri Luna DUAL COSTACHE MIHAIL vatmanul AndiCFR Adirmvl Andrey_tm Lumunita Stana cont sters Ionutz 54 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11196 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Sam 09 Ian 2016, 19:32 | |
| Doctore prima rama a avut probleme miercuri in GDN dar totusi a circulat la fel ca si RES 002. Ce probleme o fi avut de au tinuto la Cernele 2 zile ei stiu dar a doua rama ( RES 002 ) e cea care a stat pe tusa 2 zile nu prima. |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11196 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Lun 18 Ian 2016, 10:09 | |
| Din cauza conditiilor meteo nefavorabile trenul Hyperion 002 cu plecarea din Craiova ora 06:00 si intoarcerea din Bucuresti ora 18:36 nu va circula incepand de Luni 18.01 pana in data de Joi 21.01.
Pasagerii vor avea la dispozitie hyperion 001 Craiova 05:45 Bucuresti 09:10 - 09:22 sosire Brasov 11:54
Ne cerem scuze pentru inconvenient!
Retur Brasov 14:40 Bucuresti 17:11 - 17:25 sosire Craiova 20:30 Asta suna mai mult cu nu este nevoie de 2 rame Hyperion in cursul saptamani ci doar in week-end-uri cand sunt calatori de aproape 2 Hyperioane |
|
| |
Adisoft1991s V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1133 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5995 Data de inscriere : 30/09/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Lun 18 Ian 2016, 18:56 | |
| Deci RES 002 a fost retinut cateva zile pentru a se se monta ceva la cupla pentru comanda multipla! |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25569 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Lun 18 Ian 2016, 19:09 | |
| Adică RES 002 nu are cuplare electrică?! Înseamnă că ăştia au mers împotriva instrucţiei de câte ori le-au cuplat ) _________________ :TTT:
|
|
| |
Adisoft1991s V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1133 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5995 Data de inscriere : 30/09/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Lun 18 Ian 2016, 21:23 | |
| Are cuplare electrica! Comanda multipla e cu totul altceva. Poate vor lucra si la sitemul de capace |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25569 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Lun 18 Ian 2016, 22:08 | |
| Comanda multiplă nu ar trebui să se facă automat dacă cuplezi cupla automată? La Desiro se face automat. E drept, după aia poţi să izolezi un automotor dacă vrei, dar by default după ce cuplezi se trece automat în modul de tracţiune multiplă.
De aia ai cutie de cuplaj electric pe cupla automată, doar nu credeai că e doar pentru încălzirea trenului, nu? Bine, la Softronic nu m-ar mira... _________________ :TTT:
|
|
| |
alex.alexus.tm
Numarul mesajelor : 1311 Varsta : 35 Localizare : Doha - Qatar Reputatie : 7108 Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Mier 20 Ian 2016, 11:39 | |
| In data de 14 ian. R 15943 CRAIOVA - MOTRU EST GR. CALATORI a fost format din Loc (Softrans) + vag 20-55 st. dom. Craiova. Stie ceva ce s-a intamplat cu 21-47 lor? |
|
| |
cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5871 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Sam 23 Ian 2016, 09:50 | |
| De pe site-ul oficial al Softrans:
Pana la 31 Martie 2016 trenul Hyperion 2 va circula pe relatia Craiova-Bucuresti-Brasov doar in zilele de vineri-sambata-duminica-luni, in rest urmand a fi limitat la ruta Craiova-Bucuresti Nord.
Cred ca e cea mai buna decizie, in cursul saptamanii nu e nevoie de doua rame pe Brasov, pe cand pe ruta Craiova-Bucuresti si mai ales retur e binevenita dublarea lui Hyperion 1. Oricum banuiesc ca decizia a fost luata pe baza situatiei pe zile a vanzarilor de bilete si mi se pare cea mai potrivita.
Cel mai tarziu la 1 Mai Hyperion 2 ar trebui sa revina pe Constanta.
|
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Sam 23 Ian 2016, 10:10 | |
| Ce situatie/statistica crezi ca au putut face intr-o perioada atat de scurta ? Mai lucrezi si la banca aveam pretenti la tine cand colo tot ce faceti e doar sa laudati acest tren/companie mai mult decat merita. Plus ca multi au stat acasa in perioada asta cu frig si intarzieri decat sa stea aiurea prin trenuri sau sa nu ajunga la destinatie cand trebuie. Ma dezamageste complet modul de gandire al unora. Au avut probleme la RES 002 ca nu le-au dat pe fatza e partea a 2-a, era vorba de rusine s de imagine companiei dar fani Softronic s-au facut ca nu vede si vin si raspund de sus. Frate daca violezi o fata si te da aia la militie pei nu se uita in 2 zile asa si cu defectul de la RES 002 dar vad ca aceste detalii mult mai importante decat a face reclama companiei se trec usor cu vederea. Traiasca democratia si promovarea prostiei !! Cand o sa cumpere CFR Calatori rame electrice peste 70% din fanii sticlei Softronic se vor vinde de la Softrans/Hyperion catre CFR asa cum s-au vandut si alti de la Regiotrans catre Hyperion, o sa vina cat de curand si acele vremuri. Asa de satul ce sunt cand vad postarile de 2bani pupincuriste la adresa operatorului oltean ca imi vine sa ma impusc 8-) |
|
| |
cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5871 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Sam 23 Ian 2016, 11:20 | |
| Pai atunci ce te retine? Asa iti place tie sa te contrazici si sa te dai mare... pe bune ca nu am mai vazut asa ceva. RES 001 circula de mult timp pe Craiova-Brasov si s-a putut vedea ca in cursul saptamanii sunt mai putini calatori, nici nu se umple o rama, asa ca de ce sa plimbe doua cand nu e cazul ? Tu ar trebui sa stii mai bine ca doar vezi de la geamul blocului tau jumatate din trenurile din Romania nu? Am uitat insa ca tu le vedeai pline si pe dumele alea de IR de Targoviste... Nu-ti place Softrans - nu mergi cu el; nu am inteles ce te basici atata de parca acest tren amarat cu 200 de locuri e o insulta personala. Daca tu vrei sa circuli numai cu Regiotransul cu material rulant de 50 de ani e strict problema ta - lasa-ne pe noi sa apreciem ca se poate circula cu ceva nou-nout in conditii super -civilizate si pe calea ferata romaneasca. Regiotransul nu am nimic contra lui, am si mers cu ei de atatea ori - dar intreb si eu daca au avut si au atatia calatori si atata profit chiar nu puteau achizitiona ceva mai nou macar pe Buc-Brasov? Anii trec si ei tot cu vechiturile alea defileaza. Hai cat erau la inceput am inteles dar totusi suntem in 2016. Macar o rama mai noua puteau si ei sa cumpere ca nu cred ca dadeau faliment din asta. Probleme au avut toti operatorii in perioada asta. Intra pe site-ul CFR Calatori si o sa vezi cate trenuri facute cu automotoare Dezastro au fost anulate in fiecare zi. Au fost conditii extreme cu viscolul si acum cu gerul de -20 de grade atatea zile la rand. Nu ai fost in tara sau ce? Sau nu ai auzit decat de problemele la RES 002. In rest toate au fost bune si frumoase, bine ca aveai perdele la R 5071. Fiarele sunt fiare - se mai si strica, ti-am mai zis. Nu stiu daca RES002 a avut intr-adevar probleme si daca a avut ce? Eu m-am oprit aici chiar nu are rost sa discut cu tine, mi-ai facut alta impresie la inceput dar m-am inselat. |
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Sam 23 Ian 2016, 11:58 | |
| Incurci merele cu perele. Nu ma intereseaza pe mine de Regiotrans si nici de Softrans, ma doare pe mine undeva de aceste 2 compani ca circula goale sau pline daca fac sau nu fac profit si investiti. Eu v-am spus strict de defectiunea lui RES 002 de acum 2 saptamani, tu ma pui sa compar materialul rulant vechi si exploatat de 50 ani care are milioane de km parcursi cu rama asta noua care a picat dupa nici 6 luni ?
Vezi ca la Targoviste de cate ori am fost asa s-a nimerit sa ajung doar in week-end-uri daca am prins 80 calatori intr-un IR cu Desiro pai atat am spus, daca am prins 30 pai 30 am zis nu 100.
Sunt satul de Hyperion pana peste cap zici ca e vreun TGV si noi nu stim.
Cum ar fi sa cumpar un mercedes sau un X6 si dupa 5 luni sa-l duc in service cred ca le-as da masina inapoi i-as pune sa-mi dea toti bani inapoi si in judecata i-as da.
Au facut un tren, nu are cine sa il cumpere acum circula doar 4 zile pe saptamana cum vine treaba aia cu fiarele ca trebuie sa scoata investitia, sa alerge tot timpul, sa nu stea roata ? Vad ca la reclama va priceti toti fanii Hyperion cand a avut probleme ati dat repede vina pe vremea dura de parca am fi in nordul Siberiei. Reprezentanti lor nu au stiut cum sa faca sa se scoata dupa defectiunea de la RES 002 ca sa nu-si strice imaginea. Pai ma taticu eu daca iti spun ca azi nu pot sa vin cu masina la munca ca e stricata dupa 2 zile vin si zic ca nu am avut chef crezi ca mai ma crede cineva ?
Deschideti ochii odata nu e cazul sa faceti reclama non-stop unor fiare aduse de afara si asamblate in Oltenia, cand o sa vina ramele lui CFR o sa va vindeti jumate din voi, o sa uitati de Softronic si Tgv-ul oltenesc.
Ati umplut internetul cu Hyperion de parca ar fi scaune pe 3 randuri cu lcd pe fiecare spatar, cu viteza de 320 km si cel putin 6 vagoane. Arata a tramvai toata ziua si numai cand ma uit la topicul dedicat lui si vad zeci de pagini fara nimic relevant ma ia toate durerile de cap. Pai daca iesiti din tara si ajungeti sa vedeti RJ, TGV, ICE3 si altele o sa faceti precum copii aia mici cand se roaga de parinti sa ia si pe aia so pe ailanta ?
|
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13106 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Sam 23 Ian 2016, 15:31 | |
| Cataline, te-ai plimbat si cu cu Hyperionu si ai vazut cum e. Adevarat, 50% din ramele produse de ei prezinta probleme la putin timp dupa darea in folosinta. Da' uita-te la producatorii de masini. Cati nu au rechemat poate chiar sute de mii de unitati pentru tot felul de defecte, unele din ele la directie sau la sistemul de franare. Ba chiar parca au fost cazuti in care au si murit oameni din cauza asta. Aici cred ca exagerezi si tu legandu-te atat de faza cu Hyperion 2, cat si cei care ridica in slavi ramele. Da, inteleg ca tu tot vorbesti de asta pentru ca sint foarte laudate si ca de-asta insisti, dar poate ar trebui sa ne linistim cu totii.
Apropo, poate moderatorii si adminii se ocupa sa stearga din spam-urile viitoare de la topicul dedicat RES-urilor si Desiro-urilor cu poze facute in Bucuresti Nord.
Ca tot veni vorba de vechiturile RT-ului, am povestit un pic in Brasov cu doi domni mecanici inainte de Craciun si ziceau ca sint ok AM-urile lor. Cutiile si sasiurile sint in regula, au primit motoare noi, Volvo ziceau dumnealor, si consumul e decent. Unul dintre acestia zicea ca a facut 900 de kilometri cu 700 de litri de motorina. Deci cata vreme duc, sint curate, calatorii sint multumiti nu vad problema. |
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Sam 23 Ian 2016, 16:12 | |
| Dar nu inteleg de ce dati atat in Regiotrans. Fratilor nu am lucrat, nu lucrez si nu se stie daca o sa lucrez la Regiotrans in viitorul apropiat. Doi la mana alea au o vechime si rezista fara probleme, baga pe secti secundare de naveta si au tarif de Regio, nu au automotoare noi precum ramele de la Softrans si nici tarife de IR nu cer oameni. Si sa stiti ca de cand cu scandalul acela "politic" din primvara anului trecut cu certificatul si mai nou cu noul mers de pe Ploiesti-Brasov au mai pierdut din calatori. In loc sa va vedeti lungul nasului ca fara ei ar fi o gramada de sectii fara tren, o gramada de oameni ar ramane fara loc de munca si aici fac oparanteza. La mine la munca au vrut sa faca niste modificari sa mute oameni pe alte ture sa faca niste schimburi stiti ce au zis 3 colegi care fac naveta cu masina tocmai de la 45 km ? Ca pe ei daca i muta sa-i mute pe toti 3 sa aiba cu ce face naveta altfel isi da demisia ca n-au chef sa dea 300 lei de caciula pe naveta, mai bine sta acasa, si nu i-au mai mutat. Voi faceti comparati intre trenuri vechi decente care isi fac treaba si niste fiare noi care dau rateuri la prima ploaie inghetata.
Ati vazut cat a fost suspendat Regiotransul ce mers de tren a fost la CFR pe acele cateva secti puse din lipsa de material rulant si ca sa-si faca mecanici/nasi ore nicidecum in ajutorul populatiei. Nu e de vina nici CFR de vina stiti cu toti cine sunt cei de la AFER dar s-a tot discutat la vremea respectiva despre acest subiect care i doare pe unii.
Pe bune daca as fi fost admin sau moderator la topicul cu Hyperion maxim 50 pagini ar fi ramas nu 98 din care jumate cu poze puse parca in bataie de joc.
Revenind la Hyperion ma doare pe mine undeva de ei sau de Regiotrans dar cand vad ca prostia e cat casa cum sa stau pe bara sa nu intervin ?
Si da m-am plimbat cu ambele Hyperioane si crede-ma ca nu dau 2bani pe vagoanele 2 si 3, 1 si 4 merita dar 2 si 3 e cu mult sub ce ofera CFR Calatori chiar si pe unele Regio nu mai zic ca IR da clasa lui Hyperion si zi si noapte. |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13106 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Sam 23 Ian 2016, 16:53 | |
| Patronul RT nu era ceva stab in CFR? Sint de apreciat astia, da' nu chiar atat de tare, din moment ce petronul lor conduce o firma care face treaba buna, dar a contribuit la decaderea firmei de stat. Apropo, DNA-ul nu isi baga nasul in treaba CFR-ului?
Exagerezi cu comparatia intre Hyperion si ce ofera CFR Calatori pe IR-uri. Eu am o problema cu 21-76 din cauza inaltimii. Scaunele din 21-49 sint inferioare celor din Hyperion. Apoi mai sint IR-urile compuse din Desiro.
|
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Sam 23 Ian 2016, 17:00 | |
| Ia studiaza compunerea trenurilor IR sa vezi cate sunt de teapa Hyperion si cate sunt peste Hyperion si apoi o sa vezi daca exagerez sau nu. Prize, masute, saloane sau compartimentate mult mai lejere sau egale cu confortul oferit de Hyperion, nu uita ca ai mers cu el ce mi-e low-cost-ul 20/21-87 ce mi-e Hyperion e una si aceeasi mancare dar fiecare o intrepreteaza cum doreste de aia e democratie si libera exprimare. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans | |
| |
|
| |
| Informatii generale despre Softrans | |
|