Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Informatii generale despre Softrans

In jos 
+50
Norbi
StefanD_
alliens
ciprian71
marius664
cristi ar
kristi kkk
billy752-istu
Rarau
alex.alexus.tm
dan tm
florin.lifticariu
mielutu zburator
3ERLY
gvd
LanceR
lifetec
Jurnal Feroviar
Katalyn
Adisoft1991s
rich1974
IonutCFR2009
DAS 2011
didinul
cristy79
Vitosa
Nesebar
cristi CFR
baiazid
laur 133
Balto
Radu
riciu
Teodor
MariusM
AlexD
Dr2005
Adrian78
membru dezactivat ,
razvan - trenuri
Luna
DUAL
COSTACHE MIHAIL
vatmanul
AndiCFR
Adirmvl
Andrey_tm
Lumunita Stana
cont sters
Ionutz
54 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Urmatorul
AutorMesaj
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22396
Data de inscriere : 06/12/2009

Informatii generale despre Softrans - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 12 Icon_minitimeLun 12 Oct 2015, 16:52

Softrans:

Incepand de azi este disponibila plata online cu cardul a biletelor pentru rutele Craiova - Brasov si Craiova - Constanta.

Numarul mesajelor : 865
Reputatie : 6470
Data de inscriere : 31/08/2009

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 12 Icon_minitimeMier 06 Ian 2016, 15:01

Mâine, 07.01, trenul de Constanţa este anulat.
Sus In jos
Jurnal Feroviar

Jurnal Feroviar

Numarul mesajelor : 340
Reputatie : 3836
Data de inscriere : 27/05/2015

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 07 Ian 2016, 00:26

Pe CT nu au calatori, asta cred ca e motivul "anularii". Posibil sa intre in dubla pentru prima oara pe BV...Atentie la substratul mesajului. RES 001/2 nu au avut niciodata peobleme de fiabilitate Smile)
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25569
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 07 Ian 2016, 08:59

Orice defect e o problemă de fiabilitate. De fapt, e o problemă de fiabilitate şi mentenanţă, pentru că cele două ,,discipline" merg mână în mână.

O să caut pe acasă cursurile de fiabilitate şi mentenanţă din facultate, erau multe chestii interesante pe acolo.

Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11196
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 07 Ian 2016, 09:12

didinul a scris:
Mâine, 07.01, trenul de Constanţa este anulat.

Ce se intampla cu cei care au facut rezervari si nu au intrat pe Pagina lor de Facebook ori pe site de ieri dupa-amiaza inainte sa afiseze anuntul ca nu circula azi la Constanta ? S-au dus ca fraieri in gara sa astepte multa laudatele tramvaie unul pentru munte si altul pentru mare dar defapt a venit doar cel pentru munte ? E frumos, e corect, e normal ? Imi aduc aminte de TFC pe ruta PL.Sud-Targoviste cand le-au picat un motor au pus imediat anunt ca maine nu circula trenul x.

La cat a fost de laudat Hyperion, mai rau ca pe o minune nu ar trebuie sa aiba probleme cel putin 5 ani de zile dar asa e la noi cand majoritatea decide Wink pietrele raman si apa trece.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18756
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24335
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 07 Ian 2016, 09:36

Ramane de vazut dupa primii 5 anincum se v-a comporta sper sa nu ajunga ca locomotivele modernizate clasa 47
Eu as fi curios cat s-a amortizat din pret pentru ca are capacitate mica si pretul la bilete e ieftin
Sus In jos
Jurnal Feroviar

Jurnal Feroviar

Numarul mesajelor : 340
Reputatie : 3836
Data de inscriere : 27/05/2015

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 07 Ian 2016, 09:37

Pana la urma daca e sa nu circule aia e. Oamenii poate vor sa-si protejeze materialul rulant. Ieri au cazut 7 locomotive cu pantografele facute zdrente din cauza ghietii de pe catenara dar pe alea nu le-a vazut nimeni.

Dragos, sa trimiti cursurile alea celor de la CFR, au mare nevoie de ele.
Cataline, cei care fac rezervari la misto nu au ce sa piarda, ceilalti au varianta CFR, iti garantez ca nu sunt mai mult de 5 calatori.
Sus In jos
didinul

Numarul mesajelor : 865
Reputatie : 6470
Data de inscriere : 31/08/2009

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 07 Ian 2016, 13:14

Adrian78 a scris:
Ramane de vazut dupa primii 5 anincum se v-a comporta sper sa nu ajunga ca locomotivele modernizate clasa 47
Eu as fi curios cat s-a amortizat din pret pentru ca are capacitate mica si pretul la bilete e ieftin

Dacă se menţine PMZ-ul actual, la cinci ani face deja primul RR.

Katalyn: La capitolul comunicare e loc de mult mai bine la Softrans. Totuşi pe timp de iarnă un călător are obligaţia (de bun simţ) să se intereseze dacă circulă mijlocul de transport cu care doreşte să se deplaseze. S-au anulat şi curse aeriene din varii cauze, iar la transportul auto (autobuze, autocare şi microbuze) comunicarea cu publicul călător e şi mai jalnică.
Mai ia în calcul şi faptul că trenurile acelea confortabile şi ieftine ale SNTFC-ului (foarte bune) n-ar fi existat dacă privaţii nu reglau preţurile pe Braşov-Bucureşti şi Bucureşti-Craiova.
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9104
Reputatie : 13012
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 07 Ian 2016, 13:16

De ce nu au ridicat ambele pantografe sa nu se rupa cel de la urma? si daca stau sa ma uit nici nu a fost iarna.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22396
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 07 Ian 2016, 14:44

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile trenul Hyperion de pe ruta Craiova - București - Constanța (tur-retur) va fi anulat si în data de 08.01.2016. Ne cerem scuze pentru inconvenient.

Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 07 Ian 2016, 15:39

Deci si maine inseamna ca e ceva la mijloc nu placa cu conditiile meteo doar in caz de vant puternic cand se limiteaza viteza
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 07 Ian 2016, 15:51

didinul a scris:

Katalyn: La capitolul comunicare e loc de mult mai bine la Softrans. Totuşi pe timp de iarnă un călător are obligaţia (de bun simţ) să se intereseze dacă circulă mijlocul de transport cu care doreşte să se deplaseze. S-au anulat şi curse aeriene din varii cauze, iar la transportul auto (autobuze, autocare şi microbuze) comunicarea cu publicul călător e şi mai jalnică.
Mai ia în calcul şi faptul că trenurile acelea confortabile şi ieftine ale SNTFC-ului (foarte bune) n-ar fi existat dacă privaţii nu reglau preţurile pe Braşov-Bucureşti şi Bucureşti-Craiova.

Aici e problema cu comunicarea caci tura trecuta am anuntat de greseala cu biletele de bike la ei pe site si abia dupa 22 zile au modificat timp in care lumea era dusa in eroare de o nenorocita de fraza care putea fi modificata in maxim 60 secunde.

Unde scrie ca esti obligat sa te interesezi daca trenul x circula in ziua y la o gluma de ploaie inghetata ? Revin cu intrebarea zilei daca ploua mai rau si cu gheata adevarata sau daca erau temeperaturi de -20 de grade ce faceam domnilor, inchideam oblonul si puneam lacatul pana la primavara ? Vad ca acum anunta imediat la faza cu biletele de bike i-am anuntat pe pagina si abia dupa 22 de zile au modificat deci trageti concluzile Wink Daca asta e comunicare eu ma lasa de meserie.

Despre trenurile ieftine am tot spus mereu ba chiar m-am certat cu multi pe FB dar si aici pe privat mai ales la subiectul despre Regiotrans cand toti copii prost crescuti beneficiau de reducerile trenurilor cu oferta de la CFR datorita RT dar ei pe internet aruncau cu noroi ca asa i-au educat parinti, ce sa mai daca nu sunt legat la ochi ca sa pot sa supravietuiesc trebuie sa intru in hora cu hoti altfel te elimina asa si cu trenurile ieftine. Mai stiu eu uni care aruncau cu noroi intr-o anumita companie mari zmeii ai internetului ca ei nu merg cu acea companie ca pe dracu si pe lacu supriza chiar mergeau ca era mai ieftin decat CFR dar ei pe internet erau primi care aruncau cu noroi.

dan tm a scris:
De ce nu au ridicat ambele pantografe sa nu se rupa cel de la urma? si daca stau sa ma uit nici nu a fost iarna.

Prin PL.Vest a trecut ieri RES 001 spre Brasov cu ambele pantografe ridicate, ce iarna domnule daca la o ploaie gasim scuze atunci clar tramvaiul asta laudat a fost fabricat pentru tari mai calde, nicidecum Romania, Bulgaria sau altele.

@Karpaty si Adrian eu am spus de prima data ca e o gluma buna faza cu conditile meteo.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 07 Ian 2016, 16:01

Katalyn faza de ieri cu ploaia care se transforma in gheata la contact cu solu e destul de nasoala apare arcul electric intre fir si periile de la sania pantografului si am mai spus la viteze mari si temperaturi mici prin frecare se ajunge sa inghete instantaneu unele piese de sub vehicolele feroviare
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 07 Ian 2016, 21:25

Nu mai zic nimic, m-a dezamagit complet cel mai laudat tren din Romania, faca bors din partea mea asta e parca si aud comentari din partea calatorilor "Romania frate ce vrei". Nu avea voie sa dea astfel de rateuri intr-un timp atat de scurt desi anticipasem de mult ca acest lucru avea sa se intample odata, mult prea devreme avea sa se intample.

Cum am mai spus daca se lua ceva rame de afara si patea la cateva luni chestii de genul sareau experti in sus vai CFR, varza, manarie si hotie cu comisioane etc, ca de ce nu am ajutat industria romaneasca bla bla bla.

Asta e, ma opresc aici la capitolul tramvaiul mileniului oricum vad ca aparatori lui au intrat in ceata, s-au pitit cand au vazut ca se ingroasa treaba.

Din toata chestia asta m-am ales cu niste beri, daca puneam la pariuri nebune ca Hyperion va pica in curand, azi eram mai bogat cu cateva zeci de milioane de lei vechi.
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9104
Reputatie : 13012
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 12 Icon_minitimeJoi 07 Ian 2016, 21:39

Katalyn a scris:

Din toata chestia asta m-am ales cu niste beri,

beri Ciuc?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 12 Icon_minitime

Sus In jos

Informatii generale despre Softrans
Sus 
Pagina 12 din 20Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC
» Informatii generale despre RegioCalatori
» Informatii generale despre operatorul Interregional Calatori
» INFORMATII GENERALE
» Discutii generale despre transport III

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: OPERATORI PRIVATI DIN ROMANIA :: SOFTRANS-
Mergi direct la: