|
| Informaţii generale | |
|
+96DPS gabrielcr TVlad lifetec truscamihai matei vulcan mielutu zburator ultras bobi Elful stefan_br ttavi Amiralul florin.lifticariu florin29sv bubu cfr500 alex1987 cardinal LanceR mtk get. Vale DAS 2011 Desiro256 legolass TonyGFR didinul Dutzu frank81 dan tm Nk11 Ryan Anderson phnegativ cortexedge M.I.C.I. Caspar Norbi alinx3330 gardianlinux Razvan Tudor alexpopa Luna 92Dragos vatmanul ALEXCFR marius664 mureseanu_976 alex.alexus.tm Gabry Gabriel lapsanszkitamas riciu Rarau AlexD apmatei marius_catalin84 user dezactivat... cnusi rich1974 Spartan1948 c o r v i n Lafont rizelgeorgel2004 maris.constantin Arsen22 Cont.dezactivat Simply18 Sabik IonutCFR2009 membru dezactivat , Vitosa COSTACHE MIHAIL Petre_IFTE cstefan yeu1 Balto Radu Tudor Teodor Dr2005 Jhonyla Adrian78 Vlad kristi kkk NicuS Andrey_tm Katalin4653 baiazid allred AndiCFR Tomi13leu cristi CFR cristy79 Adirmvl DUAL razvan - trenuri Nesebar 100 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Razvan Tudor V.I.P Member
Numarul mesajelor : 649 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5903 Data de inscriere : 10/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Dum 30 Mar 2014, 21:20 | |
| - cristy79 a scris:
1. In gara Ploiesti Vest am vazut asa-zisul IR 1634 Brasov-Bucuresti CARE NU AVEA NICIUN CALATOR, 3 VAGOANE PLIMBATE GOALE :shock:
Eu l-am vazut prin februarie 2 zile la rand in Sinaia, era cu Acvila pe atunci, si era pe la 70% gradul de ocupare inclusiv la cls I unde erau destui calatori. Inca mai sper sa-l faca R/RE odata cu intrarea Regiotransului de la 1.04. |
| | | maris.constantin
Numarul mesajelor : 433 Localizare : Arad Reputatie : 4858 Data de inscriere : 14/10/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 31 Mar 2014, 08:31 | |
| Nu pot sa nu-i dau reptate lui Karpaty pentru legaturiile directe pe care le-a expus...Are perfecta dreptate...Nu inteleg de ce tot timpul Doctoru sare ca si ars cand e vorba de legaturi directe....Eu inteleg ca manageri gandesc altfel,dar el ar trebui sa sustina cand se afirma ceva ok.... |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 31 Mar 2014, 08:56 | |
| IR 1634 e adevărat că circulă lejer dar asta e din vina lui R 3004 care circulă foarte aproape de 1634. Miercuri când l-am pozat la intrare în Pl.Vest era full, sâmbăta era normal să fie mai lejer.
Ieri 3008 a avut 6 etajate cu toate condiţile : 84-16 ptr bicle, 36-16 cu măsuţe ptr laptopuri şi 26-16 ca să stea lejer aproximativ cei 600 călători. În schimb cei mai grăbiţi au luat R 14094 cu RIO 06 şi RIO 09 cu toate locurile pline, ploieşteni nu doar că au mers în picioare dar au mers şi înghesuiţi. Fiecare alege ce îi place, pentru câteva min în plus mai bine stau jos decât înghesuit în RIO şi la CFR plăteşti şi mai puţin cu bilete luate în avans, dus-întors sau biletele de bike faţă de RGT.
Nici la Pl.Vest nu era afişat 11031/2 după ce le-am zis l-au pus pe tabelă dar tot necirculat e. Mai durează până află lumea de el, 11031 are un mic dezavantaj că pleacă din Basarab dar 11032 ar trebui să inceapă să fie circulat.
Aşadar fiecare e liber să aleagă între CFR sau RGT e bine că avem de unde să alegem în vreme ce pe 302+904 aş fi mulţumit dacă ar circula şi coteţe decât nimic. |
| | | baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6739 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 31 Mar 2014, 10:35 | |
| Domnilor, trenurile de lung parcurs se introduc cu precadere daca dispui de o infrastructura adecvata si in niciun caz variante de gen Galati-Bucuresti-Timisoara sau Constanta-Arad, deoarece orasele de plecare NU GENEREAZA TRAFIC mai departe de Bucuresti pentru a justifica introducerea unor astfel de trase. Pentru Constanta, bineinteles, sezonul constituie o exceptie, dar ati vazut ca a existat un astfel de tren si in extrasezon si care a generat foarte multe intarzieri si probleme.
Apoi, trenul in cauza, in afara de pierderi si cumuland atatea intarzieri pe parcurs, poate deregla atat alte trenuri cat si increderea calatorilor de pe parcursul sau, deoarece cu cat este mai lunga trasa cu atat este mai mare si uzura materialului rulant, nemaivorbind de conditiile de igiena.
Din punctul meu de vedere, atata vreme cat Bucurestiul este gara nr.1 din Romania, de aici ar trebui sa se formeze marea majoritate a garniturilor de tren iar gara ar trebui sa fie considerata pe viitor de trecere in special pentru garniturile internationale, vezi trecerile celor doua coridoare si legaturile dintre ele. Luati exemplul Budapestei si al Vienei si apoi mai vorbim se trenuri gen x-Bucuresti-z pentru ca din aceste orase nu pleaca mai departe spre vest decat trenuri internationale care vin de est si in niciun caz trenuri de importanta nationala !!!
Da, voi fi pentru cat mai multe trenuri de lung parcurs pe viitor, adica atunci cand CIV va fi finalizat sau pe-aproape iar multe trenuri de acest gen vor fi chiar internationale , dar pana atunci astfel de trenuri nu se justifica, ci mai degraba CFR Calatori ar trebui sa lucreze mai mult la un mers coerent astfel incat sa existe legaturi la maximum 30' intre trenuri si nu harababura din acest moment !!!
Deci hai mai bine sa vedem care este cauza si nu efectul ! |
| | | baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6739 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 31 Mar 2014, 17:03 | |
| Mocanita din Viseu va invita la plimbari de Sfintele Pasti !
http://www.vinsieu.ro/eveniment/maramures/viseu-de-sus/alte-evenimente/trenuri-speciale-cu-abur-de-pasti-si-1-mai-2014-mocanita/90850/e.html |
| | | Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11658 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 31 Mar 2014, 17:36 | |
| Am postat aici programul mocanitelor de la Brad, Covasna si Moldovita. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18757 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24336 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 03 Apr 2014, 17:31 | |
| Katalyn poate o prinzi pe DA1702 a plecat la Valenii de Munte is curios ce aduce de acolo |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 03 Apr 2014, 18:23 | |
| a plecat n-am cum so mai prind iar de întors sigur se întoarce la noapte. A cărui operator aparţine şi ce schemă are că pe stfp.net nu am găsito. |
Numarul mesajelor : 18757 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24336 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 03 Apr 2014, 19:14 | |
| E DB fosta poloneza Il prinzi ca acuma a trecut la Scaieni tren de Bicaz prin Ploiesti Nord-Est |
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier 09 Apr 2014, 10:57 | |
| E la Turceni un tren de 19 vagoane calatori ex DB se indreapta spre Giurgiu |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13279 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier 09 Apr 2014, 10:59 | |
| Ce serii Adi ? .. Si cuseta aia ce ai pozat-o in Petrosani stii ce serie are ? Sau e dormitor? |
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier 09 Apr 2014, 11:01 | |
| - DUAL a scris:
- Ce serii Adi ? .. Si cuseta aia ce ai pozat-o in Petrosani stii ce serie are ? Sau e de clasa(dormitor)?
Nu stiu ceva Bmzuri..Nu eu am pozato ci un coleg |
| | | vatmanul V.I.P Member
Numarul mesajelor : 647 Varsta : 38 Localizare : Oradea Reputatie : 5109 Data de inscriere : 14/10/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier 09 Apr 2014, 17:03 | |
| Referitor la introducerea pe infofer a mersului de tren a operatorilor privati, le-am adresat celor de la Regiotrans cat si celor de la Interregional o intrebare cu privire la acest aspect. In intrebarea mea am mentionat si faptul ca operatorului TFC ii este deja afisat mersul pe infofer. Cei de la Interregional nu mi-au dat inca nici un raspuns (desi e-mail-ul l-am trimis acum cateva zile), insa cei de la Regiotrans mi-au trimis raspuns. Postez mai jos raspunsul celor de la Regiotrans.
Domnule Pinzariu, Multumim pentru incredere si pentru preocuparea de a ne ajuta sa facem lucrurile mai bine. Facem eforturi constante de a intra in cat mai multe baze de date specifice, inclusiv mersul trenurilor Infofer, unde consideram un drept a figura intr-o astfel de baza de date a CFR Infrastructura, catre care platim TUI. N-as insista in motivele pentru care TFC figureza in aceasta baza de date si alti operatori privati nu. In general exista o dezbatere de idei axata pe dreptul de proprietate al unei astfel de date in format electronic vs formatul tiparit, dar este evident o dezbatere falsa, atata timp cat pe www.cfr.ro la rubrica "trenul meu", prin sistemul informatic IRIS, poti vizualiza toate trenurile in timp real, indiferent de operator. Speram sa gasim cat mai curand intelegere atat la CFR Infrastructura / INFOFER cat si cu ceilalti operatori privati si de stat in a servi calatorii cat mai bine. Pe curand!
Valentin Dima Marketing & Operatiuni Regiotrans Brasov
Astept si raspunsul celor de la Interregional, care odata primit, il voi posta tot aici. Sper sa imi trimita si ei un raspuns, desi ei nu prea raspund la e-mail-uri. Le-am mai adresat si alte intrebari, cu alte ocazii si nici pana azi nu am primit raspuns de la ei. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier 09 Apr 2014, 21:47 | |
| TFC are un contract cu S.C. Informatică Feroviară, prin care a achiziţionat licenţe pentru softul xSell. Automat, cei de la Infofer le-au făcut şi o bază de date compatibilă (probabil au făcut-o în baza informaţiilor din Routes, cum fac şi pentru CFR Călători). Cum motorul de căutare de pe Infofer.ro interoghează fix aceleaşi baze de date ca şi softul xSell... se pot vedea ambii operatori acolo. Pe când Regiotrans şi Regional folosesc un alt soft pentru emiterea biletelor, cu altfel de baze de date. Dar, cu puţin efort, s-ar putea crea un mic progrămel care să convertească bazele de date dintr-un format în altul, dar tot ar apărea o întârziere de câteva minute/ore/zile la actualizarea informaţiilor pe site. _________________ :TTT:
|
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8692 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier 16 Apr 2014, 10:00 | |
| Mesaj TFC inainte de Paste: Stimati calatori, va rugam sa consultati sectiunea de Anulari/ Intarzieri de pe site-ul www.transferoviarcalatori.ro pentru a fi informati cu privire la circulatia trenurilor TFC in perioada sarbatorilor. Va multumim pentru intelegere!
Mesaj RegioTrans inainte de Paste: O saptamana nebuna in traficul feroviar, ne-ar ajuta mult daca va luati bilete ONLINE pentru a incerca sa previzionam incarcarea trenurilor in timpul Sarbatorilor Pascale si eventual sa atasam vagoane acolo unde acest lucru este tehnic permis!
Si cam asta spune tot intre "mentaliatile" de functionare a celor 2 companii private feroviare din RO. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informaţii generale | |
| |
| | | | Informaţii generale | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |