|
| Informaţii generale | |
|
+96DPS gabrielcr TVlad lifetec truscamihai matei vulcan mielutu zburator ultras bobi Elful stefan_br ttavi Amiralul florin.lifticariu florin29sv bubu cfr500 alex1987 cardinal LanceR mtk get. Vale DAS 2011 Desiro256 legolass TonyGFR didinul Dutzu frank81 dan tm Nk11 Ryan Anderson phnegativ cortexedge M.I.C.I. Caspar Norbi alinx3330 gardianlinux Razvan Tudor alexpopa Luna 92Dragos vatmanul ALEXCFR marius664 mureseanu_976 alex.alexus.tm Gabry Gabriel lapsanszkitamas riciu Rarau AlexD apmatei marius_catalin84 user dezactivat... cnusi rich1974 Spartan1948 c o r v i n Lafont rizelgeorgel2004 maris.constantin Arsen22 Cont.dezactivat Simply18 Sabik IonutCFR2009 membru dezactivat , Vitosa COSTACHE MIHAIL Petre_IFTE cstefan yeu1 Balto Radu Tudor Teodor Dr2005 Jhonyla Adrian78 Vlad kristi kkk NicuS Andrey_tm Katalin4653 baiazid allred AndiCFR Tomi13leu cristi CFR cristy79 Adirmvl DUAL razvan - trenuri Nesebar 100 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 20 Feb 2014, 10:49 | |
| Prostie mare la inalt nivel ridicat ce au facut ei cu Targovistea, daca lasau 2-3 trenuri pana la Pietrosita nu mai statea Targovistea asa rau la capitolul trenuri/calatori/bilete. Cu Desiro pe Tragoviste-Pietrosita se rezolva toata treaba dar ei bagau GM cu 4 etajate la 9103 pentru 120 calatori intre Tragoviste-Pietrosita.
Ploiesti-Urziceni o duce bine, sunt calatori chiar si cele 5 trenuri care sunt facute cu cotete au calatori destui, unele din ele la anumite ore de varf din anumite zile pleaca cu 2 cotete pline si cu calatori in picioare. Se face blatul in continuare dar nu mai e cum era odata, multi au trecut de la mersul cu nasul la abonamente, dar aici CFR a bagat trenuri cadentate si astfel calatori sunt multumiti automat ca au trecut la abonamente. Niste controale mai dese si putem vorbi de maxim 10 calatori/tren cu nasul, dar aici totul depinde de nasi, daca ei zic nu si te pune sa mai scoti 2 lei si iti da bilet e bine, dar daca zice ca e ok, asta e, sunt fel si fel de nasi uni mai tari alti mai fricosi sau nepasatori. |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8692 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 20 Feb 2014, 10:49 | |
| Si pe mine m-au chemat la scolarizare anul trecut dar am refuzat, nu ai loc de rubedeniile celor care deja lucreaza in sistem iar inca o diploma acasa(mai am 4) nu mai vreau. |
| | | Jhonyla
Numarul mesajelor : 1458 Reputatie : 6558 Data de inscriere : 30/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 20 Feb 2014, 11:00 | |
| se pare ca policlinica CFR din Timisoara se desfinteaza asta spunea un mecanic de la Simc ca este trimis la Simeria pentru medicina muncii sau nu mai stiu exact |
| | | Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11658 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 20 Feb 2014, 11:02 | |
| Da, spitalele CFR sunt în pragul falimentului: http://www.fedafer.ro/social/284-spitalele-cfr-in-pragul-falimentului.html |
| | | Jhonyla
Numarul mesajelor : 1458 Reputatie : 6558 Data de inscriere : 30/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 20 Feb 2014, 11:05 | |
| parca aveau si hoteluri faceau reclama la ele in mersul trenurilor dar asta prin 2000-2002 ceva de genu nici astea nu mai sunt? |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8692 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 20 Feb 2014, 11:12 | |
| SFT avea si hoteluri, exista o emisiune Romania te iubesc pe tema asta, cum ca daca ar fi functionat SFT la intreaga capacitate numai banii facuti din hoteluri puteau sa sustina CFR Calatori fara probleme...
|
| | | rizelgeorgel2004 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 608 Reputatie : 6182 Data de inscriere : 23/10/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 20 Feb 2014, 11:53 | |
| Merg pe Targoviste - Bucuresti de peste 15 ani, din pacate nasii locali sunt prea depasiti intelectual ca sa inteleaga ca prin bucuria lor de a primi 3 lei spaga de fapt se dau singuri afara din sistem. Inainte toti injurau si invidiau privatul, acum Idm si nasii din Tgv stau la acelai birou, si cand i-am intrebat daca stiu ceva de Tfc si trenurile pe Ploiesti ziceau ca: Da' ce bine ar fi sa vina, sa creeze locuri de munca...daca subminezi sistemul in care esti nu te mai mira apoi ca ramai somer si noi vom fi obligati sa mer gem cu maxi sicriu. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22396 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 20 Feb 2014, 12:05 | |
| Titu-Targoviste , tiganie la nivel maxim , cine sa plateasca ca si aia 15% romani care mai merg cu trenul pe aceasta relatie merg cu nasul iar daca vine controlul civil se combina 2-3-4 pe un bilet dar a doua zi daca nu e civil tot cu 1 leu se merge . Imi spunea cineva de la Regiotrans ca atunci cand au bagat trenurile directe Bucuresti-Campulung tiganimea din xxxxxx s-au pus pe linie sa nu lase trenul sa plece din statie (se intampla intre Titu si Gaesti) pe motiv ca ei nu au bani si asta e , daca vrea nasul 1 leu bine daca nu nu iar nasul nu a vrut , drept pentru care a avut un ochi vanat si o piatra in cap , deci cu tiganimea nu te pui , sa ii faci sa plateasca bilet iti trebuie o echipa de jandarmi altfel nu reusesti , ce am spus nu are treaba cu Titu-Targoviste doar am vrut sa scot in evidenta ce se intampla cu tiganii . Lumea civilizata din Dambovita nu mai foloseste trenul , au masina personala sau merg la autocar , la tren au mai ramas tiganii-blatistii si ceva elevi care si acestia sunt in scadere , deci pentru ce sa ti trenuri in tara Romaneasca , pentru tiganie ? nu se merita , aici doar cu pusca la spate faci ordine , altfel mai bine anuleaza tot si pa , sa se descurce fiecare cum poate . Sibiu-Copsa , da se merge cu trenurile pline , sunt trenuri cu peste 100% dar si acolo tiganie la greu Ploiesti-Urziceni , alta linie cu multi blatisti si tiganie , cam asta e realitatea zilnica din trenurile romanesti , fara o firma de paza care sa puna bata pe ei nu se face treaba dar asta inseamna costuri suplimentare si mai ieftin este sa se anuleze si fiecare merge cu ce poate . - Jhonyla a scris:
- eu vreau sa vin din urma :)asta daca ma lasa ei...
Si eu am vrut sa intru in CFR dar fara pile/relatii bune nu poti , am fost de acord sa dau cat imi cerea doar doar sa intru dar nu am avut cui sa dau ca nu cunosc pe nimeni mare in CFR iar la specializare cand mergeam mereu nu nu nu , nu facem cursuri pentru cei din afara sistemului ................. spui Romania si tragi apa . |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3356 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8369 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 20 Feb 2014, 15:06 | |
| Este posibil sa ma angajez peste un timp.... in functie de evolutile politice (nu sunt membru de partid). Oricum am mai lucrat la CFR CALATORI. Fara pile si relatii este greu, poate chiar imposibil. |
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 20 Feb 2014, 15:45 | |
| Faza cu tiganii e mai mult pe Bucuresti - Titu, de la Titu la Tgv merge treaba mult mai relaxat, crede-ma. De la Titu la Pitesti problema e insa colorata. N-am nimic cu ei, si fara sa fiu rasist recunosc ca problemele "colorate" sunt reale. Insa faza e ca "albii" s-au tiganizat in comportament, si aici e durerea cea mare. Vor ramane toti fara trenuri, si atunci va fi bine pt toata lumea. Noi la maxi-sicriu, nasii fara serviciu, cei mai instariti cu masina proprie, si calatorii din comune vor sta acasa. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 20 Feb 2014, 20:30 | |
| Deja între Bucureşti şi Târgovişte se merge în mare măsură cu autostopul (au apărut şi rechinii), pentru că dubele de Târgovişte nu opresc pe traseu (iar dacă nu se umplu, nu pleacă în cursă), iar din Bucureşti pur şi simplu nu iau călători pentru Răcari şi alte localităţi.
Pe Târgovişte - Titu e o ţigănie comparabilă cu cea ce pe Chitila - Titu. Am mers pe acolo cu un grup de biciclişti... se cam supărase naşul că nu am dat nimic, după ce ne văzuse pe toţi cu banii în mână (noi strângeam bani să îi dăm celui care ne cumpărase biletele). Acel Desiro de 72 de locuri a avut 28 călători, adică noi. NIMENI, dar NIMENI dintre cei care au mai fost în tren nu a avut bilet. Chiar dacă presupunem prin absurd că toţi care au urcat din Bucureşti aveau abonamente, absolut toţi care au urcat pe traseu au dat între 1 şi 3 RON în funcţie de distanţă. _________________ :TTT:
|
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18757 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24336 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 20 Feb 2014, 20:51 | |
| Si nu era un inceput sa dea nasii afara sa se mai limpezeasca apele |
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 20 Feb 2014, 21:17 | |
| Am uitat sa rectific: Doar un inconstient ar merge cu IR pe ruta Titu - Targoviste - 32 km, 15 lei |
| | | rich1974
Numarul mesajelor : 430 Varsta : 50 Localizare : jud Arges Reputatie : 5277 Data de inscriere : 20/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 21 Feb 2014, 20:55 | |
| aceeasi situatie este si intre pitesti si costesti: 12.5 lei pentru 22 km. din pacate, tarifele nu au nici o legatura cu viata reala. |
| | | Radu Tudor V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 28 Localizare : Targoviste Reputatie : 5799 Data de inscriere : 06/02/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 21 Feb 2014, 21:14 | |
| - rizelgeorgel2004 a scris:
- Am uitat sa rectific: Doar un inconstient ar merge cu IR pe ruta Titu - Targoviste - 32 km, 15 lei
Eu zic altfel: doar un inconstient ar merge cu IR-ul pe Bucuresti-Targoviste/Pitesti. Recunosc ca si eu le folosesc, dar numai in caz de forta majora, in rest numai cu Regio circul. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informaţii generale | |
| |
| | | | Informaţii generale | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |