| Revista presei | |
|
+74Florin C spiderpc allred NicuS Spartan1948 Vale EuroNight DPS Dutzu Sergiu187 alexmorph3us FeroFan97 nenuandrei Petre_IFTE stefan_br rizelgeorgel2004 sp59 ATM Gabry Gabriel Shinkasen mureseanu_976 alex.alexus.tm phnegativ Teodor @ndrey Tomi13leu bogdan.perejuc cristyadaX IonutCFR2009 Re6/6 Nesebar gardianlinux Bobby_TM TVlad apmatei AMX 97-0548-4 maris.constantin cristy79 redeme cstefan COSTACHE MIHAIL AlexD unguru22 cardinal kristi kkk AndiCFR AndreiCFRbv rich1974 Simply18 cristi CFR Vitosa Rarau Amiralul Dr2005 lapsanszkitamas Ciprian lifetec Norbi Jhonyla 19jimmy84 Adirmvl cnusi Luna Vlad cfr500 razvan - trenuri DAS 2011 florin.lifticariu DUAL baiazid Balto Radu Tudor Andrey_tm Adrian78 78 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6737 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Revista presei Mar 29 Oct 2013, 14:54 | |
| - dan tm a scris:
O fi avind ei nevoie de teleportare, dar uite ce ritm au la al III-lea pod.
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1039463&page=3 Pai n-au lucrat ei si la autostrada Bechtel, s-au speriat ai nostri ca termina mai repede si au rupt contractul ? Mai da astia fac si licitatie, adica putem sa ne prezentam si noi cu UMB et comp ? |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
| Subiect: Re: Revista presei Mar 29 Oct 2013, 16:35 | |
| Dane, m-am uitat la pozele de pe SSC cu infrastructura adiacenta a tunelului Marmaray si trebuie sa recunosti ca arata destul de ieftin si de prost gust, inclusiv garile. Iar 25% din bani au venit de la statul japonez cu restul finantare de la banci japoneze, cred ca daca aveam o asa pozitie geografica ne ajutau si pe noi. Plus ca Erdogan asta al lor cam pune biciul pe ei, de aia au si iesit in strada. Ciudata si pozitia lui Ponta in stanga lui Erdogan desi in dreapta lui statea presedintele Somaliei. Nici urma de Merkel si alti europeni semn ca Ponta nu a inteles ca mai mult decat Europa de proiect e interesata China si Japonia. Si sper ca Erdogan atunci cand l-a invitat pe Ponta nu s-a gandit la complezenta si sa invite langa el tarile cele mai sarace... |
|
| |
Balto
Numarul mesajelor : 1620 Reputatie : 6772 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: Revista presei Mar 29 Oct 2013, 21:44 | |
| Reportaj facut pe Titan Sud - Oltenita, inchiriata de TFC.
http://stirileprotv.ro/stiri/financiar/caile-private-romane-cum-au-reusit-companiile-particulare-sa-faca-bani-acolo-unde-statul-a-esuat.html
Am ramas :shock: de faza cu pietrele, am auzit sa arunce cu pietre in tren, dar sa puna cate 1-2 metri de pietre pe fiecare sina, salbatici tare.. |
|
| |
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9706 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Revista presei Mar 29 Oct 2013, 22:16 | |
| Au am mai vazut si prin zona de vest Dar linia cu pietre nu e pe oltenita _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Revista presei Mar 29 Oct 2013, 22:55 | |
| Inteligenta nu i-a fost pe masura ultimei dorinte: http://www.gandul.info/stiri/biletul-de-adio-emotionant-lasat-de-o-tanara-din-braila-care-s-a-aruncat-in-fata-trenului-11575543 |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Revista presei Mier 30 Oct 2013, 08:45 | |
| - baiazid a scris:
- Dane, m-am uitat la pozele de pe SSC cu infrastructura adiacenta a tunelului Marmaray si trebuie sa recunosti ca arata destul de ieftin si de prost gust, inclusiv garile. Iar 25% din bani au venit de la statul japonez cu restul finantare de la banci japoneze, cred ca daca aveam o asa pozitie geografica ne ajutau si pe noi. ;)Plus ca Erdogan asta al lor cam pune biciul pe ei, de aia au si iesit in strada.
Ciudata si pozitia lui Ponta in stanga lui Erdogan desi in dreapta lui statea presedintele Somaliei. Nici urma de Merkel si alti europeni semn ca Ponta nu a inteles ca mai mult decat Europa de proiect e interesata China si Japonia.
Si sper ca Erdogan atunci cand l-a invitat pe Ponta nu s-a gandit la complezenta si sa invite langa el tarile cele mai sarace... Da, sint de acord, nu pot arata decit turceste.Interesant ca pe ici pe colo prin Romania au mai fost diverse proiecte cu finantare japoneza, dar care din varii motive nu s-au mai facut. Imi vine in minte acima centura de sud a Timisoarei. La obsesia lui Ponta de a pleca pe undeva cred ca nu a remarcat cine sint invitatii. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Mier 30 Oct 2013, 08:53 | |
| Nici japonezii nu fac pe degeaba. E musai să le dai lor consultanţa... pe care o subcontractează după aia la un preţ de câteva ori mai mic. _________________ :TTT:
|
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Mier 30 Oct 2013, 09:05 | |
| Cu una peste alta oricum iesi mai ieftin decat in Romania unde se pierd banii in studii si proiecte si se misca o lopata de pamant Ponta e un idiot in loc sa bage banii in investitii le-a marit salariile la bugetari ca de acolo o sa avem prosperitate
|
|
| |
| Subiect: Re: Revista presei Mier 30 Oct 2013, 10:34 | |
| - dan tm a scris:
Interesant ca pe ici pe colo prin Romania au mai fost diverse proiecte cu finantare japoneza, dar care din varii motive nu s-au mai facut. Imi vine in minte acima centura de sud a Timisoarei. Cel mai important proiect ratat este linia de metrou spre Otopeni, dar poate e bine ca nu s-a facut. Acum au gasit alta finantare mai buna, chiar nerambursabila. - dan tm a scris:
- La obsesia lui Ponta de a pleca pe undeva cred ca nu a remarcat cine sint invitatii.
Am auzit ca Erdogan l-a chemat chiar in locul lui Mao Au fost si discutii cu presedintele Somaliei, ca de la reprezentantul celei mai sarace tari din UE la reprezentantul celei mai sarace tari din lume. Apropo, stii ce zic copiii cand il vad pe Ponta la Disneyland ? |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Revista presei Mier 30 Oct 2013, 11:11 | |
| Ce nu stiam este faptul ca Somalia e guvernabila si are presedinte. |
|
| |
| Subiect: Re: Revista presei Mier 30 Oct 2013, 11:26 | |
| - dan tm a scris:
- Ce nu stiam este faptul ca Somalia e guvernabila si are presedinte.
In general tarile de genul asta au doar presedinte pus de armata :lol:In 89' am avut si noi unul de care nu am scapat nici azi , ucenicii lui Jedi inca ne bantuie. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Mier 30 Oct 2013, 14:02 | |
| Cum vine asta ?Tunelul de la metroul Dr Taberei 6km costa 2 mld de dolari si tunelul Marmara 13.6 km costa 3 mld de dolari? Va rugam sa ne scuzati nu producem cat furati!! |
|
| |
| Subiect: Re: Revista presei Mier 30 Oct 2013, 14:09 | |
| - adrian78 a scris:
- Cum vine asta ?Tunelul de la metroul Dr Taberei 6km costa 2 mld de dolari si tunelul Marmara 13.6 km costa 3 mld de dolari?
Va rugam sa ne scuzati nu producem cat furati!! Adrian, tunelul Marmaray are doar 1.4 km si nu 13.6 !!! Si a costat 5 md $ si nu 3 md $ !!! Lasa-i pe turci ca nu sunt un model pentru noi si nici macar pentru ei: http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/Tunel+Bosfor+pana+de+curent+Istanbul+Turcia |
|
| |
Adrian78 Administrator
| Subiect: Re: Revista presei Mier 30 Oct 2013, 14:15 | |
| Pai 14km scrie si in articol..Lasa mai bine facute de turci si chineji decat facute la noi |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
|
| |
| Revista presei | |
|