|
| Discutii libere pe seama liniei M800 | |
|
+67vatmanul marius.andrei cristi_tgv alex.barac.5 kristi kkk mariushal ATM ANDU2100HP Razvan Tudor mtk alexmorph3us ldh80 stefan_br Balto cstefan Mihai531 Teodor KOSTYK Norbi brutusel TVlad Rarau alliens laur 133 bostanescu 2 marius_catalin84 cont dezactivat . Caspar sytrus liviulav33 ravers75 Katalin4653 gardianlinux Vitosa lifetec Radu.B phnegativ bogdan.perejuc Sergiu rmn allred IonutCFR2009 Capsuneanu Alex Avram dan_dinca Silver Vlad AndiCFR Adrian78 Adirmvl NicuS cosmin br Andrey_tm riciu Sorinus DUAL DPS myster2008 Nesebar revenge Amiralul baiazid razvan - trenuri AndreiStefan cfr500 COSTACHE MIHAIL Dr2005 AlexD 71 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6736 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mier Mar 19, 2014 12:59 pm | |
| Iar eu imi mentin parerea ta despre tine cum ca esti foarte greu de cap, sunt useri pe-aici gen ALEXCFR care ar intelege si mai repede, dar si mai bine despre ce este vorba.
Si asta in conditiile in care :
1. vine IonutCFR si iti explica cum poate scoate trenul 36' cu 3 restrictii de circulatie dar tu crezi ca esti mai destept ca el
2. vrei bilete de la mine dupa mai bine de 24 de ore desi poate eu am stat in locomotiva, am condus trenul, am taiat bilete, sau doar m-am sters la fund cu biletul. Dar tu insisti doar pentru a parea interesant la fel cum faci cu toate postarile de gen chat.
3. esti agasant si provoci facand comparatie aiurea cu nu stiu ce greseala pe care a facut-o IDM-ul la Ciulnita desi eu ti-am spus clar ca am fost in acel tren
4. ma intrebi ce e ala ,,mers'' de parca nu ai auzit de mersul trenurilor si ce e ala ,,ceas'' de parca nu ai auzit de ceasul de la mana
5. iti dai cu parerea aiurea despre mine si persoana mea si imi comentezi afirmatiile de parca ma urmaresti tu zi de zi sa vezi in ce tren ma urc si unde merg. Tipic muieresc. |
| | | DPS
Numarul mesajelor : 2206 Reputatie : 7572 Data de inscriere : 27/04/2010
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mier Mar 19, 2014 1:14 pm | |
| Oi fi eu greu de cap, n-oi fi, astia suntem, cu astia defilam. Asta nu inseamna ca trebuie sa fiu de acord cu absolut toate postarile tale, ci (poate) doar cu o parte din ele.
In alta ordine de idei. eu nu mi-am permis niciodata sa jignesc pe cineva pe acest forum... |
| | | baiazid Utilizator Blocat
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mier Mar 19, 2014 1:24 pm | |
| Iar eu nu mi-am permis niciodata sa agasez, sa urmaresc, sa iau la misto, sa provoc sau sa enervez pe cineva de pe acest forum, pentru ca pot sa comentez civilizat si fara a apela la astfel de metode.
|
| | | alex.barac.5
Numarul mesajelor : 324 Varsta : 36 Localizare : Sibiu Reputatie : 4527 Data de inscriere : 21/05/2013
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mier Mar 19, 2014 2:58 pm | |
| Ce se mai aude de timpii IR-urilor Buc. N - Cta? Se mentine durata de 2:30 sau mai putin, cu 4 opriri? |
| | | baiazid Utilizator Blocat
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mier Mar 19, 2014 3:17 pm | |
| - alex.barac.5 a scris:
- Ce se mai aude de timpii IR-urilor Buc. N - Cta? Se mentine durata de 2:30 sau mai putin, cu 4 opriri?
In prezent se fac toate eforturile pentru ca din luna iunie trenurile sa circule fara restrictii pe ambele fire, iar daca nu apar alte evenimente neprevazute (furturi, pentru ca lucrarile la podurile dunarene se pare ca vor incepe din toamna) acest lucru se va intampla cu siguranta. Se lucreaza inca la mersul sezonier care va fi imbunatatit fata de ce arata livretul, 2h20'-2h35' cu timpi de rezerva ca deobicei . |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mier Mar 19, 2014 9:23 pm | |
| Nu stiu daca s-a scris pe forum despre faptul ca pe relatia Bucuresti Obor - Fundulea- Lehliu - Ciulnita - Fetesti, se mergea cu nasul in prostie. Doar 2-3 insi aveau bilet intr-o garnitura, Se manca seminte si se aruncau cojile pe jos, se asculta manele la maxim de pe telefonul mobil, se fuma in vagoane, se vorbea tare , foarte multi vanzatori volanti vindeau seminte, bastoane(asa le spuneau la niste batoane mici de ciocolata) salam, cascaval, (luate de la Antrefrig) se mai vindeau telefoane mobile, bere, energizante,chiar si imbracaminte, chiar si fructe, cei din zona cunosc situatia. Ei bine, nu se mai merge cu nasul! De mai bine de o luna, la fiecare garnitura pe langa controlori umbla si supracontrolori insotiti de vreo 3-4 agenti de paza de la o firma. Bravo lor ca s-a revenit la civilizatia demult pierduta pe trenurile personale de pe aceasta sectie. In trenuri este liniste, curatenie, iar acei indivizi care se plimbau cu trenul doar de dragul de a polua aerul cu mirosul lor pestilential , au disparut. Si bineinteles au disparut si cei care urmareau pe calatorii singuri in compartiment pentru a-i jefui. |
| | | DPS
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mier Mar 19, 2014 9:55 pm | |
| Cu toata stima dar, chiar azi am mers pe Obor-Pantelimon (sa vad daca e serpuita linia de la zona neutra). Am fost cu 8017 (2 etajate) si aspectul in mare parte e acelasi: comert cu seminte, bere, haine, batoane, chiar portocale...se fumeaza in tren (la capete), se asculta manele, se discuta despre cat sa se dea la nas si sa se spuna de unde s-a urcat fiecare... ...intr-adevar, si la dus si la intors am vazut acele echipe de "pachete de muschi" care insotesc trenul...dar per total, fauna / damful / imaginea s-au pastrat...se sta pe jos pe scari pe unde se apuca, se vorbeste tare si se bea la doza sau la pet...si azi e doar miercuri, vinerea e de mers si "studiat" problema ...despre procentul de blatisti / calatori cu bilet nu ma pot pronunta intrucat am coborat "la a doua" si pana acolo nu vine nasul |
| | | alexmorph3us
Numarul mesajelor : 459 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5714 Data de inscriere : 13/07/2010
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mier Mar 19, 2014 10:38 pm | |
| Da asa este si eu folosesc trenurile de Obor si de fiecare data asa a fost.Faptul ca sunt insotiti de jandarmi nu schimba cu nimic pentru ca asa au fost invatati tot de capu lor fac.Cel mai rau e cand nu gasesti loc si esti nevoit sa stai pe coridor in fumul lor de tigara.Acum ca au bagat etajate e mai rau ca mirosul ala nu are pe unde sa mai iasa |
| | | alexmorph3us
Numarul mesajelor : 459 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5714 Data de inscriere : 13/07/2010
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mier Mar 19, 2014 10:44 pm | |
| - Dragos a scris:
- Cu toata stima dar, chiar azi am mers pe Obor-Pantelimon (sa vad daca e serpuita linia de la zona neutra). Am fost cu 8017 (2 etajate) si aspectul in mare parte e acelasi: comert cu seminte, bere, haine, batoane, chiar portocale...se fumeaza in tren (la capete), se asculta manele, se discuta despre cat sa se dea la nas si sa se spuna de unde s-a urcat fiecare...
...intr-adevar, si la dus si la intors am vazut acele echipe de "pachete de muschi" care insotesc trenul...dar per total, fauna / damful / imaginea s-au pastrat...se sta pe jos pe scari pe unde se apuca, se vorbeste tare si se bea la doza sau la pet...si azi e doar miercuri, vinerea e de mers si "studiat" problema
...despre procentul de blatisti / calatori cu bilet nu ma pot pronunta intrucat am coborat "la a doua" si pana acolo nu vine nasul La intoarcere e mai multa liniste si calatorii parca sunt altii fiind cei care poate vin in Bucuresti sa-si viziteze rudele.E mult mai sigur sa mergi in contra timp cu cei care fac naveta. |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mier Mar 19, 2014 10:57 pm | |
| Orice minune tine 3 zile. Inseamna ca navetistii s-au acomodat cu noul sistem alcatuit din supracontrolori si acei jandarmi sau ce or fi. La inceput cand au fost introdusi era liniste deplina. Dar inseamna ca pe zi ce trece, fauna se acomodeaza foarte rapid si cu toata paza din tren, ei fac tot ce stiu si cum sunt invatati.
Intr-adevar, sunt cateva garnituri cu care te poti plimba cu cea mai mare placere pe aceasta sectie, cele doua trenuri care pleaca dimineata din Obor, si cele doua trenuri care se intorc dupa amiaza in Obor. Adice cele care circula invers de programul navetistilor |
| | | DPS
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mier Mar 19, 2014 11:08 pm | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- Intr-adevar, sunt cateva garnituri cu care te poti plimba cu cea mai mare placere pe aceasta sectie, cele doua trenuri care pleaca dimineata din Obor, si cele doua trenuri care se intorc dupa amiaza in Obor. Adice cele care circula invers de programul navetistilor
Aici sunt 100% de acord. Opus acestora, sunt trenurile de 16:30, in special vinerea dar si sambata dimineata pana in pranz. |
| | | alexmorph3us
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Mier Mar 19, 2014 11:13 pm | |
| Imi placeau vagoanele acelea vechi albastre.Fiind din Bucuresti era singurul loc unde aveam aceasta ocazie sa merg cu trenul.De cand cu astea etajate am renuntat parca nu mai e la fel. |
| | | DPS
| | | | baiazid Utilizator Blocat
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 Sam Mar 22, 2014 7:41 pm | |
| A inceput sa isi revina si sensul spre Bucuresti.
IR 1586 astazi:
18.52 Lehliu 19.21 Baneasa 19.23 Pajura 19.31 Bucuresti Nord
Lehliu- Bucuresti Nord in 39' nu am mai vazut de ani de zile
Si pe sensul invers spre Constanta vedem progrese:
IR 1587 plecat intarziat cu 6'
Bucuresti Nord 17.06 Sarulesti 17.38 Lehliu 17.44 Ciulnita 18.03 6 18.09 Baraganu 18.23 Fetesti 18.30 11 18.41 Cernavoda Pod 19.01 6 19.07 Medgidia 19.22 2 19.44 Constanta 19.48
De evidentiat Bucuresti Nord -Lehliu in 38' iar Bucuresti Nord - Ciulnita 57' per total Din luna mai se schimba mersul. |
| | | Capsuneanu
Numarul mesajelor : 225 Reputatie : 4788 Data de inscriere : 28/05/2012
| Subiect: daca datele de pe infofer au o acuratete buna.... Lun Mar 24, 2014 11:53 am | |
| Detalii circulatie tren 1582
0 Constanta 08:30 Real 35 Medgidia 08:52 5 08:57 Real -3 59 Cernavoda Pod 09:13 1 09:14 Real 79 Fetesti 09:38 4 09:42 Real -2 116 Ciulnita 10:06 7 10:13 Real -6 225 Bucuresti Nord 11:12 Real -8
Ciulnita - Nord in 59' e un timp foarte bun. Ma intreb daca s-a mai reparat / repus in functiune din semnalizare, sau daca acest timp e pura intamplare. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800 | |
| |
| | | | Discutii libere pe seama liniei M800 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |