|
| Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri | |
|
+61ets2oltromânia AeroX Katalyn ciprian71 Cris_Cr Razvan Tudor dan tm Shinkasen mielutu zburator allred TonyGFR Andrey_tm alex.alexus.tm gabrielle.niki Radu Tudor gtavicecity rangopol NicuS Adirmvl KQQ kristi kkk Teodor rich1974 Dr2005 cortexedge Alex Avram cristyadaX laur 133 razvan - trenuri DUAL traian billy752-istu mihaiuc redeme ATM alinx3330 Luna Adrian78 marius_catalin84 Nk11 PrisecaruFlorin jionutz membru inactiv cont inactiv Cobra raoul RazvanCFR didi cristi ar Nesebar srazvi cristi CFR AMX 97-0548-4 Vlad MariusM IonutCFR2009 lovekomotive mardaryroby Ionutz Lde 2100 COSTACHE MIHAIL 65 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18762 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24342 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Mier 28 Sept 2016, 21:56 | |
| Ce blatisti au speriat ca pe M900 merg aia fara bilet la greu ori inca nasii iau spaga ori nu fac fata la blatisti |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20634 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25578 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Mier 28 Sept 2016, 22:03 | |
| E săptămânal supracontrol pe acolo. _________________ :TTT:
|
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9106 Reputatie : 13015 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Mier 28 Sept 2016, 22:29 | |
| Conform unei cutume a CFR probabil ca supracontrolorii taie bilet la care cum vin de citi bani au sau conform unei alte cutume de la CFR supracontrolorii sint intelesi cu sefii, doar am vazut eu cind un supracontrolor a ,,dat" bilet de 20 de lei dela Cluj Napoca la Suceava.
Si tot dupa cutume supracontrolorii nu se legitimeaza, devin obraznici daca indraznesti sa ii intrebi de legitimatie sau de alte aspecte ce tin de calatorie, te trimit la alte mijloace de transport.
Cutumele de la CFR implica tratarea cu dispret si in limbaj de lemn a petitiilor si reclamatiilor etc.
O sa fac doua drumuri de Bucuresti cu personalul si cu acceleratul cind se stirpeste sau se reduce blatismul.
Normal pedeapsa e disproportionata cu fapta, numai cheltuielile cu flagrantul au depasit probabil 124 de lei. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20634 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25578 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Mier 28 Sept 2016, 23:36 | |
| - dan tm a scris:
- Si tot dupa cutume supracontrolorii nu se legitimeaza, devin obraznici daca indraznesti sa ii intrebi de legitimatie sau de alte aspecte ce tin de calatorie, te trimit la alte mijloace de transport.
Tu nu ai dreptul să îi legitimezi, şeful de tren şi conductorii trebuie doar să aibă un ecuson cu numărul de serviciu şi pe ăla îl reţii, iar la supracontrol reţii numărul legitimaţiei de supracontrol nominală sau nenominală care e prezentată. De asta ai nevoie dacă vrei să reclami ulterior. _________________ :TTT:
|
| | | Razvan Tudor V.I.P Member
Numarul mesajelor : 649 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5904 Data de inscriere : 10/01/2011
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Joi 29 Sept 2016, 00:09 | |
| Or fi speriat blatistii de pe Bucuresti-Rosiori/Titu/Ciulnita (cu toate ca daca erau speriati nu mai gaseau la fiecare control 400-500 fara bilet, dar ma rog...), dar cu blatistii de pe alte linii ce facem? Pe 909 se circula la greu cu nasul, 1-2 lei. Acolo unde sunt controale? Azi, R9368 Malaxa 77. De la Zimnicea la Alexandria cam 15 calatori, toti cu bilet taiat de nas. Dupa Alexandria s-a stat si in picioare dar bilete doar vreo 6-7, plus abonamente la vreo 9 elevi. In rest efectiv toti au cotizat cu "leul" la nas. Dar nu, noi vedem doar M 800 si 900 si uitam secundarele. Dar 20-30 calatori de colo, 20-30 de dincolo si uite asa se aduna cateva sute. Astia de sus se dau mari si tari ca fac si dreg dar de fapt nu fac nimic. Totul e de fatada! |
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Joi 29 Sept 2016, 09:07 | |
| - Dr2005 a scris:
- dan tm a scris:
- Si tot dupa cutume supracontrolorii nu se legitimeaza, devin obraznici daca indraznesti sa ii intrebi de legitimatie sau de alte aspecte ce tin de calatorie, te trimit la alte mijloace de transport.
Tu nu ai dreptul să îi legitimezi, şeful de tren şi conductorii trebuie doar să aibă un ecuson cu numărul de serviciu şi pe ăla îl reţii, iar la supracontrol reţii numărul legitimaţiei de supracontrol nominală sau nenominală care e prezentată. De asta ai nevoie dacă vrei să reclami ulterior. Eu am reclamat, dar tot pe mine m-au scos vinovat.Vezi ca am pus si textul petitiei si raspunsul lor aici pe forum. |
| | | Cris_Cr
Numarul mesajelor : 204 Varsta : 43 Localizare : Pelendava Reputatie : 3177 Data de inscriere : 06/10/2016
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Lun 31 Oct 2016, 22:11 | |
| http://stirileprotv.ro/stiri/travel/minune-la-cfr-dupa-ce-conducerea-vede-mizeria-din-vagoane-cum-arata-trenul-de-pe-aceeasi-ruta-cateva-zile-mai-tarziu.html
"Minune" la CFR, dupa ce conducerea vede mizeria din vagoane. Cum arata trenul de pe aceeasi ruta, cateva zile mai tarziu |
| | | laur 133
Numarul mesajelor : 415 Varsta : 39 Localizare : Craiova Reputatie : 5705 Data de inscriere : 01/06/2010
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Mar 01 Noi 2016, 21:38 | |
| Eu lucrez la CFR si imi e jena sa le zic la controlori de ce nu taie bilete. Cand calatoresc impreuna cu cineva din afara cfr ii zic sa se ia de nas. Oricum si asa ma mai iau de ei pe unele rute straine mie. Saptamana asta era o tiganca in IR 1346 Dacia ,si nasul i-a taiat bilet in tren de la Bucuresti la Sibiu. La Ploiesti a urcat si Politia si le-am facut scandal . Femeiea respectiva mirosea ingrozitor , deci nasul trebuia sa o indrume cel mult la un Regio, nu sa-i taie bilet. Politistii nu mai stiau ce sa zica ,si au luat totusi datele femeii. Cred ca oricine poate cere explicatii la ''nas'' in caz ca nu taie bilet si ii baga in buzunar mai ales in cazul tiganilor. Oricum am observat o atituditudine mai pozitiva a cotrolorilor , nu mai lasa tiganii sa urce in tren. Ieri intr-un IR, din intamplare era si un sef al unei firme ce se ocupa cu iginenizarea vagoanelor , si seful de tren i-a zis ca nu se face mai deloc curat in vagoane , iar la toalete doar se spala cu mopul fara dezinfectant ,si ca o sa faca nota in scris . |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13107 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Mier 02 Noi 2016, 00:31 | |
| - laur 133 a scris:
- Saptamana asta era o tiganca in IR 1346 Dacia ,si nasul i-a taiat bilet in tren de la Bucuresti la Sibiu. La Ploiesti a urcat si Politia si le-am facut scandal . Femeiea respectiva mirosea ingrozitor , deci nasul trebuia sa o indrume cel mult la un Regio, nu sa-i taie bilet.
Da' de ce sa o trimita la R? Aia care merg cu IR-ul sint mai cu mot? Daca eu merg cu Personalul nu platesc bilet? Nu merita si ei sa nu le faca mancarea cale intoarsa? Aia nu ar trebui sa aiba acces in mijloacele de transport in comun. Punct! Nu ma intelege gresit, nu ma iau de tine, dar am mai auzit ideea asta, ca nespalatii ar trebui sa aiba voie sa circule doar cu R-uri, si nu vad de ce ar fi in regula. Imi place ca pana recent la IR-urile formate din Desiro nu puteai cumpara bilete pentru bicicleta. Ca nu era optiunea. Din cate spun colegii pe forum inca sint probleme cu asta la destule trenuri. Cainelui ii platesti jumatate de bilet, dar daca un calator e deranjat nu iesi bine. Da' un imputit poate sta langa mine, indiferent de rangul trenului. |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7658 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Mier 02 Noi 2016, 11:59 | |
| Păi dacă nu lași hetnia în tren nu o să înceapă ONG-urile să țipe? Nu o să invoce faptul că rumânii i-au ținut robi până în 1864 și încă nu le ajunge 152 de ani să se civilizeze? Când aveam cont de FB avem "prieten" o fostă colegă de liceu, de etnie discriminată, și ea membră a etniei dar cu acces la educație care-mi făcea mizerii și reporturi de câte ori făceam o afirmație negativă la adresa oamenilor ferului și haurului. O să invoce că lipsa igieniei se datorează regimurilor ce i-a împins la marginea societății în ghetouri fără apă și canalizare și astfel curătenia nu au avut unde s-o învețe. Nu-i bai, am și eu în Telemorman suficienți majoritari iubitori de trandafiri, găleatoșag sau făinoșag pesedist pe care-i deosebește doar nuanța de discriminați, obiceiurile sunt identice. Sau mai dai peste asemenea majoritari și în Nord-Estul țării, recte Vaslui, Iași sau Botoșani. Da, igiena ar trebui să fie un criteriu în accesul în locuri publice! |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Mier 02 Noi 2016, 12:10 | |
| Persoanele care au o igiena precara pot fi excluse de la transport chiar daca poseda legitimatie de calatorie. Sau persoanele care deranjeaza restul calatorilor prin diferite moduri cum e si acesta cu miros greu de suportat, sau persoanele care murdaresc sau distrug interiorul vagonului sunt excluse de la transport. |
| | | ciprian71
Numarul mesajelor : 1683 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4754 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Mier 02 Noi 2016, 13:48 | |
| - Kapпaтй a scris:
- Persoanele care au o igiena precara pot fi excluse de la transport chiar daca poseda legitimatie de calatorie. Sau persoanele care deranjeaza restul calatorilor prin diferite moduri cum e si acesta cu miros greu de suportat, sau persoanele care murdaresc sau distrug interiorul vagonului sunt excluse de la transport.
Corect.Am asistat la o astfel de problema spre Fetesti.Din gara Bucuresti Baneasa m-am urcat in trenul de maramures.Controlorii au avut de furca cu un betiv care urla ca are bilet.A fost dat jos din tren la Fetesti unde il astepta politia. |
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Mier 02 Noi 2016, 14:44 | |
| A fost dat jos pe motiv ca urla nu ca era beat. E o diferenta. |
| | | laur 133
Numarul mesajelor : 415 Varsta : 39 Localizare : Craiova Reputatie : 5705 Data de inscriere : 01/06/2010
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Mier 02 Noi 2016, 20:43 | |
| Adirmvl totusi acela era un tren international. Sunt unii calatori care prefera sa plateasca mai mult pt IR doar pt ca se asteapta sa fie mai curat. Tiganca era la vaagonul clasa 2 in zona usilor , dar exact langa vagonul de clasa 1, care era full. Mai avea si 3-4 copii dupa ea care erau cu mainile prin WC. Pt ca am facut scandal politistii au vrut sa o dea jos dar s-au razgandit. Oricum am facut o sesizare. |
| | | alex.alexus.tm
Numarul mesajelor : 1311 Varsta : 35 Localizare : Doha - Qatar Reputatie : 7109 Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Vin 03 Mar 2017, 16:49 | |
| Propun ca in toate garile cu trafic mare de studenti sa se stabileasca doar anumite case de unde acestia sa isi poata cumpara bilete. De ce ?! Saptamana trecuta am mers la Arad si planificam sa merg cu Regio 2028. Am ajuns in gara Timisoara N cu 25 de minute inainte de plecare si supriza... Am pierdut trenul. Motivul: prea multi studenti la coada. Erau deschise 5 din cele 6 sau 7 case ale CFR-ului si chiar si asa am stat la coada 30 de minute. Pana la urma am luat IR 72 si am platit cu 11 lei mai mult pe bilet (pe moment nu mi-a picat fisa sa imi cumpar bilet direct din trenul regio - chiar daca plateam suprataxa, era mai ieftin decat biletul de IR). Nu mi se pare normal ca cei care platesc bilete sa riste sa piarda trenul din cauza celor cu gratuitati. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri | |
| |
| | | | Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |