| 304 : Ploiesti Sud - Maneciu | |
|
+75Nk11 tcm Andrey_tm mielutu zburator TonyCFR LanceR cata stefan_br Tomi13leu Norbi gabrielcr alex.alexus.tm cristi ar impuls NIKU24 marius664 spiderpc Radu161 dan tm Katalyn Alextasy Costin.B jay2012 Lumunita Stana cristy79 alliens Adirmvl KOSTYK baiazid vatmanul kido Rarau Ciprian Semafor cortexedge Katalin4653 kristi kkk Amiralul Czirjak Arpad Luna TVlad AlexD boldalexandru petcu.adrian popovici dan_dinca M.I.C.I. Radu Tudor Adrian78 Radu email2bav Dr2005 Teodor IonutCFR2009 Michael mishu88 Stere Serban razvan - trenuri adycfrbucuresti Jhonyla Nesebar mardaryroby cont dezactivat . Vitosa cristi CFR eu COSTACHE MIHAIL knd Vlad loryjonel srazvi tudor_vl KQQ Lde 2100 myster2008 79 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22398 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Sam 04 Mai 2013, 20:01 | |
| Ceva trenuri tot trec , altfel linia era ruginita dar se vede clar ca linia este putin lucioasa ! |
|
| |
TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8418 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Sam 04 Mai 2013, 20:13 | |
| Anul trecut in august am fost pe podul din imagine si am observat ca linia era lucioasa: Nu stiu ce anume se transporta atunci, nu am vazut nici un tren dar de circulat circula ceva. |
|
| |
eu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 408 Reputatie : 5734 Data de inscriere : 05/05/2010
| Subiect: Linie inchisa Sam 11 Mai 2013, 14:33 | |
|
Pozele sunt vechi! Linia este inchisa cel putin din Octombrie 2012, nu a mai trecut niciun tren de marfa pe aici, liniile sunt ruginite, si jumatate din personal a fost concediat/redistribuit. Au ramas cativa angajati care se spune ca se ocupa cu paza. Linia nu are alocat pachet social si nici nu va avea. Este inchisa definitiv.
|
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Sam 11 Mai 2013, 20:51 | |
| Pozele sunt din 02.05.2013, am plecat din Ploiesti cu duba de 14:00 de Valeni De Munte. Data viitoare citeste si continutul mesajului nu te uita doar la poze. |
|
| |
KOSTYK
Numarul mesajelor : 189 Varsta : 35 Localizare : Brasov/Blejoi Reputatie : 4739 Data de inscriere : 16/06/2012
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Lun 20 Mai 2013, 15:46 | |
| Astazi in gara din Blejoi, era o echipa de muncitori care gresa schimbatoarele de cale de la intrarea in gara dinspre Ploiesti. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Mier 22 Mai 2013, 08:52 | |
| statia ploiesti Nord si liniile ce pleaca spre poarta Rafinariei Rompetrol free upload pictures image hosting 10mb limit how to do a screenshot on a pc windows automatic screenshot screenshot utility picture host screen shot windows 7 small screenshot software how to make screen shot screen shot apple photo hosting sites screenshot tools software screenshot screen capture windows 7 imag imageshackus image shack In poza se vede Ldh 725 folosit la manevre. La Rompetrol mai este un Ldh galben-negru ( fosta schema Rompetrol ) si inca un Ldh albastru posibil seria 86. In gara Ploiesti Nord erau vreo 8-10 vagoane cu fier vechi, pazite cu paza si arme care cel mai probabil proveneau de la Rematul din poza de mai jos. program to take screenshots |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Mier 22 Mai 2013, 09:03 | |
| Ce cladire pentru o statie de pe o linie secundara.
Sa inteleg ca a fost electrificata si mai nou se dezafecteaza firul de contact? |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Mier 22 Mai 2013, 09:07 | |
| electrificata a fost decat Ploiesti Est - Dacia - Ploiesti Nord si Ploiesti Sud - Dacia - Ploiesti Nord. Acolo unde se vede ca se termina stalpii e doar pentru cele 2 linii care duc la Rompetrol. Electrificarea liniei 304 cred ca se termina undeva dupa capatul dinspre Blejoi. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Mier 22 Mai 2013, 09:11 | |
| Acuma eu nu stiu ce statie e Dacia dar inteleg ca pina in Ploiesti Nord a fost fir de contact asa incit trenurile formate cu cisterne puteau fi aduse/preluate cu electrica. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Mier 22 Mai 2013, 09:21 | |
| Dacia i se spune haltei Ploiesti Est Post 1 ca asa era trecuta in Mersul trenurilor. Si acum se foloseste firul de contact, de luni-vineri in jur de 14-15 vine mereu 425-208 de la Ploiesti Nord la Ploiesti Est prin Dacia cu cazane de toate tipurile : hexan, gpl, propilena, motorina, pacura, titei, etc...Intr-o zi cred ca avea peste 35 de cazane la cat de lung era trenul. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Lun 27 Mai 2013, 20:26 | |
| Am vorbit iri cu un mecanic TFG in Baile Felix.
Zicea ca o sa intre pe Maneciu si pe Pietrosita.
Dar nu cumva TFG sau toti operaturii au luat teapa ca n-au luat liniile mai demult cind erau ,,la oferta" toate la gramada? |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22398 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Lun 27 Mai 2013, 21:31 | |
| Zvonuri cum ca TFC intra pe Maneciu sunt de aproape un an de zile dar nimic adevarat , se stie clar care sunt interesele in acea zona poate doar daca au cazut la pace cu ........ ramane de vazut . La fel si pentru Pietrosita , se tot vorbeste ca vor intra , inca de 2-3 luni am auzit aceste zvonuri , mai nou chipurile ar intra din Septembrie , sa vedem ce va fi , asteptam ca oricum altceva nu avem ce face .
dan tm , daca ai fost la Felix nu ai intrebat de ce nu suplimenteaza si numarul de curse pe Oradea-Felix ? a venit vara si de acum tot vin turisti la Felix iar cu acel mers clar nu vor atrage calatori . |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Lun 27 Mai 2013, 22:02 | |
| Eu sint inca in Felix, am intrebat dar cei de acolo erau doar partida trenului ce stiau ei. Am intrebat ce rost au trenurile alea de la ora 3 dar ei isi aduc acolo garniturile de la Cluj Napoca.
Am intrebat de ce nu circula cel care astepta acum citiva ani pe 1834 de la timisoara.
Cica am circulat ani de zile fara calatori inclusiv pina la Cordau unde distrugeam bandajele pe curbele alea.
Pai da dar 1631 soseste la 09.06 , 1834 si 364 intra concomitent in gara, legatura spe Felix?
NOI venim dinspre Cluj si Avenm legatura si la 1741.
Au fost mai multe discutii. Asta e, lumea nu stie, ei au sait etc.
Am numrat 7 pasageri in tren. |
|
| |
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9710 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Lun 27 Mai 2013, 23:00 | |
| @Karpaty am facut niste calcule bazate pe licitatiile mai vechi, daca ar fi luat in 2011 pachetul Bucuresti ieseau mult mai ieftin.
_________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Sam 20 Iul 2013, 22:43 | |
| Azi dimineata pe racordul Ploiesti Nord - Pl.Est Post 1 - Ploiesti Est era un marfar DB cu fals-uri DB cu o ludmila alb-rosie in jurul orei 07:45 a ajuns in PL.Est, cel mai probabil venea de la Teisani. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu | |
| |
|
| |
| 304 : Ploiesti Sud - Maneciu | |
|