|
| 304 : Ploiesti Sud - Maneciu | |
|
+75Nk11 tcm Andrey_tm mielutu zburator TonyCFR LanceR cata stefan_br Tomi13leu Norbi gabrielcr alex.alexus.tm cristi ar impuls NIKU24 marius664 spiderpc Radu161 dan tm Katalyn Alextasy Costin.B jay2012 Lumunita Stana cristy79 alliens Adirmvl KOSTYK baiazid vatmanul kido Rarau Ciprian Semafor cortexedge Katalin4653 kristi kkk Amiralul Czirjak Arpad Luna TVlad AlexD boldalexandru petcu.adrian popovici dan_dinca M.I.C.I. Radu Tudor Adrian78 Radu email2bav Dr2005 Teodor IonutCFR2009 Michael mishu88 Stere Serban razvan - trenuri adycfrbucuresti Jhonyla Nesebar mardaryroby cont dezactivat . Vitosa cristi CFR eu COSTACHE MIHAIL knd Vlad loryjonel srazvi tudor_vl KQQ Lde 2100 myster2008 79 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11198 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Joi 20 Noi 2014, 02:04 | |
| Poze si reportaj poate cand vor veni adevarati pasionati de la Timisoara sau Buc.Obor ca la Ploiesti nu mai sunt fraieri sa puna repede pozele de care sa se bucure toata lumea gratis si tot nemultumiti sunt uni experti care nu au nicio treaba cu trenurile.
Vreti sa vedeti poze rugati-va de Andi_CFR, Karpaty sau Dr_2005 ca altfel nu aveti nicio sansa, noi ne-am saturat sa ne fie munca calcata in picioare de niste anonimi si aiuriti crescuti in puf. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22398 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Joi 20 Noi 2014, 07:50 | |
| Chiar daca merg la Maneciu duminica nu pun poze, a avut cineva grija sa zica ca eu nu valorez nimic, sunt egal cu 0 ca merg cu trenu si pun poze, deci pentru ce sa mai pun poze ? Sa-si bata joc unu si altu cum vrea, lasa asa, daca are cineva curiozitatea sa vada cum e pe linia x sa plateasca bilete de tren sa se deplaseze si sa faca poze, eu am pus destule poze din toata tara si tot nu valorez nimic . |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20639 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25584 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Joi 20 Noi 2014, 09:11 | |
| TFC a avut ocazia să închirieze secţia asta de nenumărate ori... nici măcar nu s-a deranjat să se prezinte la ultimele licitaţii. Ar trebui să îşi facă un calcul: cât îi costă TUI şi cât îi costă chiria + salariile personalului. _________________ :TTT:
|
| | | NIKU24
Numarul mesajelor : 207 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4423 Data de inscriere : 27/05/2013
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Joi 20 Noi 2014, 15:26 | |
| - Karpaty a scris:
- Chiar daca merg la Maneciu duminica nu pun poze, a avut cineva grija sa zica ca eu nu valorez nimic, sunt egal cu 0 ca merg cu trenu si pun poze, deci pentru ce sa mai pun poze ? Sa-si bata joc unu si altu cum vrea, lasa asa, daca are cineva curiozitatea sa vada cum e pe linia x sa plateasca bilete de tren sa se deplaseze si sa faca poze, eu am pus destule poze din toata tara si tot nu valorez nimic .
Degeaba faceti poze,nu este nimic mai frumos daca nu te duci personal mai ales pe aceasta ruta nu s-a putut merge de ani buni,asa sustinem si linia prin plimbare. |
| | | Costin.B
Numarul mesajelor : 233 Reputatie : 4983 Data de inscriere : 04/12/2011
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Joi 20 Noi 2014, 19:35 | |
| Pretul intreg al biletelor de tren pe diferite relatii:
Ploiesti Sud-Maneciu 7,5 lei Ploiesti Nord-Maneciu 7 lei Ploiesti Sud-Maneciu Pamanteni 7 lei Ploiesti Sud-Izvoarele 7 lei Ploiesti Sud-Homoraciu 7 lei Ploiesti Sud-Teisani 5,5 lei Ploiesti Sud-Valenii de Munte 5,5 lei Ploiesti Nord-Valenii de Munte 4,5 lei Ploiesti Sud-Faget Teleajen 4,5 lei Ploiesti Sud-Magurele Prahova 4,5 lei Ploiesti Nord-Magurele Prahova 4 lei Ploiesti Sud-Lipanesti 4 lei Ploiesti Sud-Boldesti 4 lei Ploiesti Nord-Boldesti 3,5 lei Ploiesti Sud-Scaieni 4 lei Ploiesti Sud-Blejoi 3,5 lei Ploiesti Nord-Blejoi 2 lei Valenii de Munte-Maneciu 4 lei Valenii de Munte-Izvoarele 4 lei Valenii de Munte-Homoraciu 3,5 lei Valenii de Munte-Teisani 3,5 lei Valenii de Munte-Magurele Prahova 3,5 lei Valenii de Munte-Lipanesti 4 lei Valenii de Munte-Scaieni 4 lei Valenii de Munte-Blejoi 4,5 lei Valenii de Munte-Bucuresti Nord (TFC+CFR) 13 lei Valenii de Munte-Bucuresti Nord (cu 2 trenuri TFC) 14,5 lei Maneciu-Bucuresti Nord (TFC+CFR) 15 lei Maneciu-Bucuresti Nord (cu 2 trenuri TFC) 16,5 lei |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15509 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Joi 20 Noi 2014, 20:05 | |
| - kerpeten ali a scris:
- Poze si reportaj poate cand vor veni adevarati pasionati de la Timisoara sau Buc.Obor ca la Ploiesti nu mai sunt fraieri sa puna repede pozele de care sa se bucure toata lumea gratis si tot nemultumiti sunt uni experti care nu au nicio treaba cu trenurile.
Vreti sa vedeti poze rugati-va de Andi_CFR, Karpaty sau Dr_2005 ca altfel nu aveti nicio sansa, noi ne-am saturat sa ne fie munca calcata in picioare de niste anonimi si aiuriti crescuti in puf. Poze vor aparea oricum pe forum, nu este nevoie sa ne spui ca nu iti mai doresti sa contribui la acest forum sau sa enumeri tu persoane pe care ar trebui sa le rugam. Si nu sunt nici fraieri asa cum gresit ii consideri tu pe cei care pun poze , iar fraza cu anonimi aiuriti crescuti in puf este irelevanta, nu are ce cauta in mesajul tau decat daca stai cu impresia ca munca celor care posteaza fotografii nu este apreciata ci calcata in picioare. Cel putin asa crezi tu, fiecare membru se bucura si apreciaza pe cei care posteaza mesaje cu fotografii. Problema insa este alta: Cei care se arata nemultumiti sunt cei carora nu le plac astfel de mesaje postate ca cel de mai sus care iti apartine. Ei se simt ca munca le este calcata in picioare de niste anonimi crescutu in puf! Forumul nu iti place! Cei care au fost alesi moderatori nici atat. De contribuit nici vorba. De seriozitate nici atat. Ai spus ca nu vei mai posta nici un mesaj de acest fel, ai scirs cu mana ta. Ai spus ca vrei sa te linistesti si nu vei mai posta nici un mesaj pana la craciun. Nu faci nimic din ce spui. Si cum sa te linistesti daca in fiecare mesaj iti place sa iti arati nemultumirea? Asa te linisteti? Incearca macar acum in post sa dai dovada de intelegere si cauta sa te linistesti!Daca nu te poti abtine, nu mai intra pe forum! |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11198 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Joi 20 Noi 2014, 21:57 | |
| Costache nu ma mai provoca ce treaba am eu cu moderatori tai ? Ai 3 admini despre care ti-am spus totul in privat nu vrei sa intelegi e problema ta nu mai cauta vinovati si nu ma mai acuza pe mine. Chiar nu te-ai saturat de showul asta ieftin in care eu sunt mai putin vinovat decat ceilalti ? Pentru ultima oara iti spun, fac ce vreau pe forum si cand vreau atata timp cat imi vad de treaba mea, nu mai pune paie pe foc ca de pe forum o sa plec cand vreau eu !! Ai altele mai importante de rezolvat nu-ti mai pierde timpul cu mine si fa o sedinta in care sa-i mai educi un pic pe "experti aia crescuti in puf" Si vezi ca de cand ai venit tot continui sa imi faci imagine negativa dar eu ti-am spus de cateva ori ca nu ma intereseaza parea ta sau a altora caci de bine de rau de-a lungul timpului am mai cunoscut si eu "pasionati" si la cum gandesc uni numai de parerea lor nu stateam eu ))))) Forumul nu ma deranjeaza si daca vreau sa contribui la el bine daca nu iar bine, oricum la cat am contribuit eu pentru forumul ar trebui sa va fie rusine pentru ceea ce faceti si ca va luati mereu de mine dar cum ti-am mai spus de aia nu mai pot eu ce zice lumea ))) atata timp cat lumea e mult mai nebuna ( sa nu folosesc alt termen mai adevarat ) decat mine. Spor in continuare la imaginea rea pe care vrei sa mi-o faci mai ales tu care ar trebui sa gandesti numai pozitiv si sa fi un exemplu pentru ceilalti prin prisma meseriei pe care o ai dar si datorita ca esti fondator sau administrator sef. Ti-am propus sa face pace dar te-a durut in 14 asa ca in 15 o sa ma doara si pe mine de ce spui tu aici in public sau ca ma vorbiti de rau la topicul "expertilor" |
| | | gabrielcr
Numarul mesajelor : 160 Varsta : 45 Localizare : Craiova Reputatie : 4332 Data de inscriere : 01/07/2013
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Joi 20 Noi 2014, 22:09 | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- kerpeten ali a scris:
- Poze si reportaj poate cand vor veni adevarati pasionati de la Timisoara sau Buc.Obor ca la Ploiesti nu mai sunt fraieri sa puna repede pozele de care sa se bucure toata lumea gratis si tot nemultumiti sunt uni experti care nu au nicio treaba cu trenurile.
Vreti sa vedeti poze rugati-va de Andi_CFR, Karpaty sau Dr_2005 ca altfel nu aveti nicio sansa, noi ne-am saturat sa ne fie munca calcata in picioare de niste anonimi si aiuriti crescuti in puf. Poze vor aparea oricum pe forum, nu este nevoie sa ne spui ca nu iti mai doresti sa contribui la acest forum sau sa enumeri tu persoane pe care ar trebui sa le rugam. Si nu sunt nici fraieri asa cum gresit ii consideri tu pe cei care pun poze , iar fraza cu anonimi aiuriti crescuti in puf este irelevanta, nu are ce cauta in mesajul tau decat daca stai cu impresia ca munca celor care posteaza fotografii nu este apreciata ci calcata in picioare.
Cel putin asa crezi tu, fiecare membru se bucura si apreciaza pe cei care posteaza mesaje cu fotografii. Problema insa este alta: Cei care se arata nemultumiti sunt cei carora nu le plac astfel de mesaje postate ca cel de mai sus care iti apartine. Ei se simt ca munca le este calcata in picioare de niste anonimi crescutu in puf!
Forumul nu iti place! Cei care au fost alesi moderatori nici atat. De contribuit nici vorba. De seriozitate nici atat. Ai spus ca nu vei mai posta nici un mesaj de acest fel, ai scirs cu mana ta. Ai spus ca vrei sa te linistesti si nu vei mai posta nici un mesaj pana la craciun. Nu faci nimic din ce spui. Si cum sa te linistesti daca in fiecare mesaj iti place sa iti arati nemultumirea? Asa te linisteti?
Incearca macar acum in post sa dai dovada de intelegere si cauta sa te linistesti!Daca nu te poti abtine, nu mai intra pe forum! un prost ca mine spera ca va ajunge in jurul datei de 01.12.2014 in Ploiesti si va pleca spre Maneciu dus-intors sa fac niste poze si sa se bucure de un drum cu trenul. daca nu apare nimic neprevazut, atunci in jurul datei de 03.12.2014 voi pune pozele pe forum. PS Daca o sa am cumva companie atunci, ii rog sa ma anunte in privat ca sa luam legatura |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15509 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Joi 20 Noi 2014, 22:30 | |
| Nu ti-am facut imagine negativa Katalyn! Prin postarea de astfel de mesaje tu singur iti faci imaginea!Eu doar vreau sa iti arat unde gresesti dar nu realizezi! Acum de ce te iei de mine? Mesajul acela este chiar jignitor, ai dat de inteles ca cei care posteaza trenuri sunt fraieri. Adica impiedici membri sa mai posteze. Si tot tu te superi daca ma iau de tine ca postezi astfel de mesaje, singur ai spus ca faci ce vrei pe forum, deci cu alte cuvinte nu vrei sa ti cont si de reguli. Iar eu nu pot sa spun ca faci bine atat timp cat mesajele sunt descurajante pentru cei de pe forum.
Daca ai fi inteles si ti-ai fi vazut de treaba prin postarea altor mesaje utile imaginea ta ar fi aratat altfel. Dar daca mesajele tale arata in felul acesta, ne dam seama ca nu vrei sa intelegi si singur iti provoci o stare de tensiune .
Nu stiu ce mai vrei de la mine! Sau de la forum! Sau de la ceilalti administratori! Eu intr-un mesaj mi-am cerut scuze ca din graba si fortat de imprejurari a trebuit sa fac promovari fara sa va mai intreb pe voi! Am recunoscut ca am gresit, si am specificat ca urmatoarele promovari vor fi facute prin vot ca sa fie toata lumea multumita! Iar cu administratorii am vorbit ca sa nu fie aroganti, sa nu se creada superiori, sa ajute pe cei care nu stiu cum sa posteze sau ce sa posteze pe forum, sper ca sa puna si in practica acest lucru!
Daca nici acum nu ai inteles si vei fi nemultumit in continuare, chiar ca nu mai am cu cine sa imi bat capul! Mesajele tale sunt oglinda caracterului tau, nu ceea ce spun eu in mesajele mele! De comportamentul tau depinde imaginea ta, deci nu te mai lua de mine ca ti-am stricat imaginea! Ci tu singur! Vrei sa iti schimbi imaginea? Inceteaza odata cu mesajele care intimideaza membri de a posta fotografii, si incheie odata discutia asta interminabila de la acel eveniment care a avut loc acum cateva luni si de la care nu iti mai revii deloc! Chiar nu ai un pic de putere sa reusesti, mai Katalyne, sincer credeam altceva despre tine! |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Joi 20 Noi 2014, 22:39 | |
| Vezi ca nu mai sunt moderator sa pot sa editez mesajul. Ia mai citeste odata mesajul ala in care am zis de fraieri sa vezi ca am facut fraieri pe cei din Ploiesti, ori eu nu mai stiu limba romana ori tu chiar ai ceva cu mine !!! Cat despre fraieri din Ploiesti care posteaza aici sunt doar eu si cu tovarasul Alexstasy Citeste cu atentie mesajul "ca la Ploiesti nu mai sunt fraieri sa puna repede pozele" Cat despre excluderea mea ti-am mai spus ca nu este o solutie. Ma dai afara maine peste 1 luna ma inscriu iar sau daca ma dai afara fara motiv internetul e mare si o sa afle toata lumea cum se conduce acest forum, plus ca forumul pot sa-l urmaresc si fara sa fiu logat, e un pic de chin ca nu mai poti vedea mesajele noi postate iar cele 3 topice care nu le poti vedea daca nu esti logat stai linistit ca am peste 20 de insi care la orice ora ( atata timp cat sunt onnline ) sa-mi trimita print screen caci spre deosebire de tine si ceilalti zmeii mai sunt si oameni pe aici care vad partea buna a lucrurilor. Tu nu lasi garda deloc jos, eu de as faceo ? |
| | | Costin.B
Numarul mesajelor : 233 Reputatie : 4983 Data de inscriere : 04/12/2011
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Sam 22 Noi 2014, 11:58 | |
| www.ziarulprahova.ro/stiri/realitatea-zilei/193955/maine-se-reia-circulatia-trenurilor-pe-ruta-ploiesti-sud-valenii-de-munte-maneciu |
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9710 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Sam 22 Noi 2014, 14:07 | |
| Mersul trenurilor, PDF format A5 http://tren.transira.ro/Tabele/2013-2014/TFC/120_304_Ploiesti_Sud-Maneciu_2014.pdf _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6586 Reputatie : 12462 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Sam 22 Noi 2014, 14:13 | |
| Versiunea „single” tabela 304: |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20639 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25584 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Sam 22 Noi 2014, 14:45 | |
| Oare se schimbă şi noul mers? Pentru că mai sus e vorba de 1h40min, pe când de la noul mers vor fi 2 ore în cap... _________________ :TTT:
|
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6916 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu Dum 23 Noi 2014, 00:28 | |
| Probabil timpii de parcurs sunt mai mari in noul mers pentru ca vor fi mai multe perechi de trenuri si implicit mai multe incrucisari pe traseu... |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 304 : Ploiesti Sud - Maneciu | |
| |
| | | | 304 : Ploiesti Sud - Maneciu | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |