|
| 302 : Ploiesti Sud - Targoviste | |
|
+69LanceR cosminhoratiu aris86 cristi ar Luca tgv dan tm impuls mielutu zburator NIKU24 marius664 alex.alexus.tm Katalyn phnegativ cristy79 DUAL yeu1 Balto Norbi apmatei ldh80 Costin.B ttavi Lumunita Stana vatmanul Jhonyla dorru Vale boldalexandru Adirmvl AlexandruC rich1974 Vlad ionutz85 Mihai-Aurel TVlad popovici DAS 2011 AndiCFR cortexedge Radu cristi CFR Radu Tudor Tomi13leu Axwell21 060-EA078 Luna M.I.C.I. Scoop tuborgtnp Adrian78 mihaiuc Dr2005 Teodor eu alliens nenuandrei rizelgeorgel2004 razvan - trenuri Stere Serban cont dezactivat . Vitosa decward liviulav33 Nesebar MariusM IonutCFR2009 COSTACHE MIHAIL Lde 2100 myster2008 73 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Sam 07 Noi 2015, 13:20 | |
| Sunt sectii unde orice ai face efectiv nu vine lumea la tren, ori ca e gara departe, ori ca trenul face mult, ori ca nu e la ora la care le trebuie, etc. Trebuie sa fim constienti de faptul asta cum ca trenul nu mai este in optiunea populatiei pe primul loc atunci cand pleaca undeva, mai ales daca ruta ocoleste atunci din start trenul a pierdut. Ce se poate face, pai se pot introduce oferte tarifare dar la tariful de Regio ce oferta sa mai faci ca deja este ieftin, chiar gratis nu ai cum, practic ar circula degeaba doar sa circule ceva, iar nu se poate, atunci solutia pentru sectiile astea fara clatori ar fi sa ramana doar 2 perechi pe zi, dimineata si dupamasa, adica sa fie posbilitatea de a te deplasa cu trenul, daca nu iti convine mersul trenurilor atunci esti liber sa mergi cu orice altceva dar statul sa sustina pe fiecare sectie macar 2 perechi pe zi, adica acest pachet cu 2 perechi pe zi sa fie sustinut de stat ca si transport social, daca sunt calatori atunci se creste numarul de perechi, subventia se da altfel, dar pachetul minim social sa fie sustinut de stat. |
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6585 Reputatie : 12460 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Sam 07 Noi 2015, 13:31 | |
| Sa repare linia pentru viteza proiectata, apoi sa intocmeasca mersul real nu cel in care trenul doarme pe drum si mai vedem daca vin sau nu calatorii. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Sam 07 Noi 2015, 13:37 | |
| Cine sa o repare? Ei nu investesc in liniile principale dar in secundarele astea. Vezi ca ai magistrale cu viteza maxima 40/50 pe anumite bucati si acolo chiar circula lumea dar pe o sectie uitata de vreme............ Si acum, care calatori sa vina daca nici duba nu circula plina, deci dubele nu circula pline in cursul sapatamanii ci doar in weekend, deci pentru ce sa ai 10 trenuri daca lumea efectiv NU vine la tren? Care e motivul pentru care sa ti in circulatie multe trenuri, doar sa le faca poze x si y sau sa se vada in mersul trenurilor ca exista 10 perechi, dar el circula goale, pentru ce? |
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Sam 07 Noi 2015, 13:41 | |
| Lumea nu circula cu duba pentru ca 9 lei pe 45 km este foarte mult. Cineva care are treaba in Ploiesti sa ajunga in anumite locatii mai da in plus niste bani la transportul local sau taxi, asa ca prefera sa mearga cu auto personal, iar mersul actual cu 2 trenuri pe zi este o gluma proasta a celor de la TFC. |
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Sam 07 Noi 2015, 13:52 | |
| Si ce te face sa crezi ca cine are masina personala lasa masina acasa pentru a merge cu trenu? Nu vad rostul pentru ce mai ai masina daca o ti acasa si circuli cu trenu sau alte mijloace de transport, deci ori iti iei masina sa circuli cu ea, sa o folosesti, ori nu iti mai iei, dar sa o iei si sa o ti degeaba iar tu sa folosesti alte mijloace de transport mi se par bani aruncati degeaba pe acea masina. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11197 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Sam 07 Noi 2015, 13:59 | |
| Ce gluma proasta crezi ca e asta ? Inca de acum 3 ani de cand au aparut primele zvonuri ca intra TFC pe Pietrosita s-a auzit ca nu vor opera pe PL-Tgv ci doar vor duce automotorul pe aici. Iata ca dupa 3 ani zvonul s-a adeverit in plus de asta trebuie sa intelegi ca nici microbuzele nu o duc mai bine sunt "sabotati" de rechini iar sa spui ca vrei sa repari linia de pe sectia Pl-Tgv asta chiar e o gluma proasta, crezi ca daca o repari rezolvi ceva ? Statile sunt apropiate la ce iti trebuie viteza, in plus v-am mai spus ca nu sunt calatori si sa repari sectia asta pentru 2-3 perechi pe zi si 1 tren de marfa nu cred ca se renteaza. Sa repare acolo unde exista cerere mai mare atat pe partea de marfa cat si pe pe partea de calatori.
Soseaua e giugiuc aseara am scos 42 minute, pai cu rechini scoteam si 35, cat face trenul ?
Evident ca trenul e mai bun ca duba, poti sa iei bagaje dupa tine, copii mici, biciclete, un caine etc dar nici nu poti sa ti niste trenuri pentru 10 calatori. |
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Sam 07 Noi 2015, 14:08 | |
| Merge duba sau rechinul la gara Ploiesti Sud sau Ploiesti Vest, in pretul de 9 lei? Si cat ar face duba sau rechinul de la Targoviste la gara Ploiesti Sud sau Ploiesti Vest ? Va zic eu... la fel cat face si trenul. Deci la momentul de fata calatorul nu are de unde sa aleaga transportul cel mai potrivit, cu 2 trenuri pe zi e ca si cum n-ar fi nimic. Si mersul ala de 1h40min in loc de 1h30min cat este corect, face parte tot din gluma oferita de TFC. |
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Sam 07 Noi 2015, 14:20 | |
| Oameni bun, nu mai ganditi cu sufletul sau cu interesul prorpiu, ganditi logic si corect. Cum zice si Katalyn, efectiv nu are rost sa bagi mai multe trenuri, nu are cine sa mearga cu ele! In ziua de azi in 2015 nu mai e cum era in 1980, nu se mai face atat naveta, nu are lumea pentru ce sa mearga plus ca au aparut mijloace de transport diversificate nu mai sta lumea dupa tren cum era pe vremuri. Efectiv sunt sectii care nu mai prezinta interes, degeaba pui trenuri ca nu merge nimeni. Poti sa faci linia noua si cu trenuri din ora in ora, nu merge nimeni. S-a incercat redeschiderea liniei Oradea-Cheresig, bani investiti sa se repare linia, munca, materiale, si in final s-a abandonat, nu mergea mai nimeni. Repet, ca si pasionati care iubesc trenurile, da e de inteles ca vreti 50 de trenuri pe zi, dar economic este un esec total, o mare pierdere, paguba, deci nu are rost, de asta trebuie sa ganditi logic si drept nu cu sufletul. Un om mare din istorie a spus: "cel ce gandeste cu sufletul e un om slab" |
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Sam 07 Noi 2015, 14:38 | |
| Tren regio: IL Caragiale - Ploiesti Vest - Bucuresti Nord (fara oprire intre Brazi-Buftea) Tren regio: Targoviste - Ploiesti Vest - Slanic (fara oprire intre Targoviste-IL Caragiale) Tren regio: Targoviste - Ploiesti Sud - Maneciu (fara oprire intre Targoviste-IL Caragiale) Tren regio: Targoviste - Ploiesti Sud - Buzau (fara oprire intre Targoviste-IL Caragiale)
Astea ar avea succes? Pe 3 din rutele de mai sus, TFC ar putea opera fara probleme. De ce trebuie neaparat sa ramana doar Targoviste - Ploiesti Sud ca punct de reper? |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11197 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Sam 07 Noi 2015, 15:18 | |
| Am raspuns pentru orice cand vine vorba de Ploiesti-Targoviste si Targoviste-Pietrosita cand o sa ajung acasa o sa-ti raspund la toate, acum sunt in duba de 15:30 Targoviste-Ploiesti, acelasi microbuz nou cu care am mers aseara. Sunt deja 9 calatori la 15:15 doar 3 de Ploiesti restul de Razvad si Adanca. |
| | | Luca tgv
Numarul mesajelor : 282 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4116 Data de inscriere : 06/06/2014
| Subiect: Sam 07 Noi 2015, 22:18 | |
| - IonutCFR2009 a scris:
- Linia a fost proiectata pentru 100 km/h. Ca indiferenta cfr a dus-o la dezastruoasa viteza de 50 km/h este alt aspect. Sa ne gandim cate minute ar face un tren fara oprire la 100 km/h... undeva la 35 minute pe 52 km. Trenul mai are un avantaj fata de rutier: nu trebuie sa reduca viteza la 50 km/h in localitati. Asadar nu putem vorbi de eficienta la trenurile pe 302 câta vreme se tarasc cu 50 km/h...
Dacă pe 901 se circula cu 50, la ce ne mai așteptam de la 302... |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Lun 09 Noi 2015, 08:47 | |
| - IonutCFR2009 a scris:
- Sa repare linia pentru viteza proiectata, apoi sa intocmeasca mersul real nu cel in care trenul doarme pe drum si mai vedem daca vin sau nu calatorii.
Nu vrei sa intelegi ca linia asta nu poate fi reparata si chiar daca ar fi reparata nu s-ar mai intoarce lumea la tren din mai multi factori : Nu mai sunt calatori, navetisti s-au combinat cate 3-4 la o masina, alti merg cu dubele/autocarele care sunt la ore convenabile, elevi nu mai sunt ( nu a mai facut lumea copii dupa revolutie ) iar trenul...e cum e, pentru uni e ceva jignitor sa mearga cu trenul in Romania, alti nu au de ce sa se duca la tren pentru 1-2 ori pe luna cand vin la oras iar transportul cu microbuze pe DN72 se desfasoara in cele mai bune conditi datorita stari drumului, daca mai prinzi si un microbuz bun deja uiti ca a exista vreodata transport feroviar pe aceasta ruta. - IonutCFR2009 a scris:
- Lumea nu circula cu duba pentru ca 9 lei pe 45 km este foarte mult. Cineva care are treaba in Ploiesti sa ajunga in anumite locatii mai da in plus niste bani la transportul local sau taxi, asa ca prefera sa mearga cu auto personal, iar mersul actual cu 2 trenuri pe zi este o gluma proasta a celor de la TFC.
Cati crezi ca merg saptamanal la oras pentru taxe, cumparaturi, spital etc ?? Daca mergi de 2 ori pe luna ce afacere faci ca te duci cu trenul si scutesti 3 lei ? 9 lei pentru 45-50-55 minute si 45 km e destul de ok, du-te la Adjud si ia duba sa te duci la mine la tara 8 lei pentru 25 km inca din 2012, cum e ? Putin, acceptabil sau bataie de joc ? Asa am facut eu vineri seara si sambata la prinz am luat duba din statia Muntenia pana la Gara Targoviste, traseul 5 cel mai important traseu din Targoviste pe timpuri cu troleibuz dar eu am prins duba WV in 3 minute am ajuns la gara, nici mai mult nici mai putin 3 minute. Sambata la fel am luat duba de sub pod de la statia din autogara Milenium pana la Muntenia am stat in picioare, soferul spunea ca autobuzul circula SD doar pana la 14, apoi duba, dar acelasi sofer spunea ca duba 17 deja incepe sa circule cu doar 3-4 calatori, atentie vorbesc de cel mai important traseu din Targoviste 5-ul are o duba odata pe ora in week-end. - IonutCFR2009 a scris:
- Merge duba sau rechinul la gara Ploiesti Sud sau Ploiesti Vest, in pretul de 9 lei? Si cat ar face duba sau rechinul de la Targoviste la gara Ploiesti Sud sau Ploiesti Vest ? Va zic eu... la fel cat face si trenul. Deci la momentul de fata calatorul nu are de unde sa aleaga transportul cel mai potrivit, cu 2 trenuri pe zi e ca si cum n-ar fi nimic. Si mersul ala de 1h40min in loc de 1h30min cat este corect, face parte tot din gluma oferita de TFC.
Dac mergi cu rechinul scoti si 35 minute si daca te dai jos la Podul Inalt fix cand pleaca troleul spre Gara de Sud deja 1h de la Enachita din Targoviste pana la Gara de Sud e mult prea bine, trenul ajunge la peste 1h30 9 lei cu un bilet TCE vine 11 lei, asta-i situatia nu mai sunt vremurile de acum 15 ani care sa circule lumea cu trenul. - IonutCFR2009 a scris:
- Tren regio: IL Caragiale - Ploiesti Vest - Bucuresti Nord (fara oprire intre Brazi-Buftea)
Tren regio: Targoviste - Ploiesti Vest - Slanic (fara oprire intre Targoviste-IL Caragiale) Tren regio: Targoviste - Ploiesti Sud - Maneciu (fara oprire intre Targoviste-IL Caragiale) Tren regio: Targoviste - Ploiesti Sud - Buzau (fara oprire intre Targoviste-IL Caragiale)
Astea ar avea succes? Pe 3 din rutele de mai sus, TFC ar putea opera fara probleme. De ce trebuie neaparat sa ramana doar Targoviste - Ploiesti Sud ca punct de reper? 1. Nu ar avea succes in anul in care traim, daca schimbi data din calendar si te intorci in urma cu 10 ani poate poate. 2. Trenul trebuie sa-l duci la PL.Sud nu sa-l rebrusezi la PL.Vest. 3. Doar daca ti neaparat sa faci economie, sta trenul 10 minute la PL.Sud si pleaca mai departe la Maneciu 4. Nicio sansa pentru vremurile de acum, nu sunt calatori. |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Lun 09 Noi 2015, 08:48 | |
| Si acum filmuL. Am plecat vineri seara dupa munca direct la tara, m-a asteptat mama cu rucsacul la capatul de la Podul Inalt pentru a lua microbuzul de ora 20:00 spre Targoviste. Daca miercuri si joi microbuzul a plecat cu doar jumatate de calatori ei bine vineri la 19:45 deja toate cele 19 locuri erau ocupate. Am plecat din Ploiesti cu 19 + 3 in picioare dar eu am stat ghemuit pana la Darmanesti ca eram in fata si eram prea inalt. Soferul a stins lumina ca sa nu-l vada militia ca are calatori in picioare si nu i-a mai dat drumul pana la sosirea in Darmanesti si asta doar pentru ca i-am adus eu aminte. Sa vedeti ce frumos arata microbuzul doar luminile de la telefoanele scumpe ale elevilor. La ora 20:02 am plecat de la Podul Inalt, prima oprire la 20:12 la Darmanesti unde au coborat 12, 10 din ei erau elevi fiecare cu rucsac si cate o sacosa/geanta fusese la Kaufland la cumparaturi, la 20:21 treceam prin dreptul gara I.L.Caragiale, la 20:23 oprim in localitatea I.L.Caragiale unde coboara 6 calatori, 3 din ei elevi, la 20:26 treceam de Mija, 20:28 prin dreptul haltei Bucsani, la 20:35 treceam calea ferata la Razvad, 20:40 alta bariera exact unde e halta Valea Voievozilor iar la 20:42 intram in Targoviste unde la 20:44 am coborat la capat la Liceul Enachita Vacarescu la 5 minute de zona centrala a orasului Targoviste. Deci 42 minute cu doar 2 opriri nu a urcat nimeni de pe traseu, in localitati s-a mers exact cum mergeau si ceilalti participanti la trafic 50-60-70 km/h in afara cu 90-100. Luati mersul trenurilor din vremurile bune, din anul 2005-2006 sau 2009-2010 si faceti o comparatie cat face trenul si cat face microbuzul. Ionut ca duba nu te duce la Gara de Sud in Ploiesti nu e vina operatorului ATYC asa sunt legile ca dubele sa aiba capatul la marginea orasului ca lumea sa foloseasca transportul in comun, aici si alte orase mari cu transportul bine pus la punct se merita dar sunt orase unde Dumnezeu cu mila. Daca nu aveam rucsacul full si o sacosa cu vreo 4-5 kg de la 20:44 pana la 21:50 cand aveam trenul si intr-un picior ajungeam la gara Targoviste dar eu de cand ma stiu de pe vremea troleibuzului targovistean folosesc transportul in comun, asa ca am luat duba de pe linia 5, cum va spuneam cel mai important traseu din Tragoviste cu doar 4 cucoane in 3 minute eram la Gara. Despre Targoviste ce sa va zic, e un oras municipiu, resedinta judetului Dambovita a avut troleibuz, acum transportul in comun s-a mai existins si infiintat si alte trase prin oras dar daca nu ai programul de circulatie esti un om mort. Nu are mall nici KFC si nici mec, s-a construit acum o cladire in zona centrala sa vedem ce va fi. Aceleasi masini scumpe de ultima generatie cu aceeasi soferi tineri si imbracati in haine cat mai largi si nu in ultimul rand sapca e la mare moda in Targoviste, taxiurile o duc bine se vede ca lumea are destui bani transportul in comun e full doar in cursul saptamani in week-end e un fel de fantoma taxiul e la putere. Magazinul Muntenia, Ceausescu a facut cate un magazin in fiecare oras cum e la Ploiesti Omnia sau Mercur, cum e la Sfantul Gheorghe magazinul Sugas sau la Targoviste Muntenia, in unele orase au devenit Winmarkt in altele precum la Targoviste au ajuns super-market-uri. screenshot tool Cea mai noua cladire din zona centrala a Targovistei aici ar putea amenaja un mall, clienti sunt slava Domnului targovisteni au destui bani. pic upload image ru Orarul cu transportul in comun al cel mai importante stati din oras, statia Muntenia. L-V gif image hosting SD image upload no size limit Autogara Grup Atyc Enachita Vacarescu la 5 minute de zona centrala de unde pleaca cursele ATYC spre Moreni si Ploiesti upload gambar Un microbuz spre Moreni img Microbuzul cu care aveam sa ma intorc sambata inapoi la Ploiesti cursa de 15:30 si cu care mersesem vineri seara de la Ploiesti la Targoviste. free image hosting Nici nu am intrat bine pe trotuarul spre aceasta autogara ca am si fost intrebat de catre 2 rechini unde merg, unul din ei mai avea nevoie de un om l-a gasit si a plecat, celelalt a mai venit odata dupa mine in autogara si incerca sa ma convinga, deci in autogara de fata cu soferi si dispecerul unde mai poti vedea asa ceva decat in Romania ? La 15:00 trage duba la peron si ne urcam unde plecam la 15:31 dar inainte sa plecam mai vin vreo 3 calatori care vroiau sa mearga pana la Razvad iar soferul le spune sec : "Daca am locuri la plecare va iau ca nu pot sa las ploiesteni jos sa va iau pe voi" ei bine au mai venit inca 2 aceeasi poveste la ora plecari la 15:31 niciunul din cei 5 nu mai erau in statie plecase cu rechini. In fine plecam la 15:31 cu doar 12 calatori din care eu de Ploiesti si inca 2. 15:31 - Plecare 15:35 - Halta Valea Voievozilor 15:49 - Halta Bucsani 15:51 - Gara Mija 15:55 - Halta I.L.Caragiale Vest 16:01 - Darmanesti 16:03 - Bratasanca 16:06 - Stoienesti 16:07 - Halta Crangul Lui Tei 16:10 - Gara Crangul lui Bot 16:14 - Coborare la Podul Inalt 43 minute cu 5 opriri viteza in localitati 50-60-70 in afara 90-100. Pe traseu au coborat/urcat asa : Razvad - coboara 1 studenta Sacuieni - coboara 4. Adanca - coboara 1 studenta si inca unul. Mija colonie - coboara 1 si urca 1 care merge la Ploiesti si 2 amarati care erau fusese dupa ghebe si au coborat la prima statie la I.L.Caragiale unde e halta I.L.Caragiale Vest. Darmanesti - coboara 1. La Ploiesti am ajuns cu doar 4 calatori, eu cel urcat de la Mija si inca 2 de la Targoviste. Evident ca nu o sa aplic stilul lui Dr2005 sa spun ca asa e in fiecare zi dar la cate drumuri am eu din clasa a 4-a pana in prezent cu trenul, cu rechini sau cu duba pe traseul Ploiesti-Targoviste-Ploiesti nu cred ca e vreunul de pe forum care sa stie cum sta treaba pe aici mai bine ca mine, la fel si in cazul lui 904 Targoviste-Pietrosita. Ce a fost nu va mai fi, vremurile bune au apus, oameni care fac naveta s-au combinat 3-4 insi la o masina nu sta nici dupa duba si nici dupa tren, cine nu are masina, permis sau nu are cu cine sa se combine la o masina sta duba duba, trenul e istorie pe aceasta ruta, si daca baga TFC alea 4 perechi pe zi de la noul mers situatia nu va fi buna, vor veni cativa la tren. Avantajul trenului fata de microbuz este ca poti urca cu mai multe bagaje, stai mai lejer si poti lua copii cu tine cum am vazut pe 904 o sa vedeti acolo despre ce spun. Microbuzul cu care am mers vineri seara la Targoviste si cu care m-am intors sambata inapoi B-501-GGR image hosting without account free image host Podul Inalt, locul de unde pleaca dubele spre Targoviste. img host *Pozele au fost realizate cu telefonul mobil, Nokia C2-01 3,2MP. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9104 Reputatie : 13013 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Lun 09 Noi 2015, 09:34 | |
| Fain articol, mie mi-a placut, o comparatie intre auto si tren precum si citeva informatii despre Tirgoviste. Pentru mine care o sa ajung mai greu in zona informatii de stul de interesante.
Mi-a placut aia cu telefoanele scumpe ale elevilor, lumea a evoluat nu mai e ca pe vremea noastra cind navetam cu trenul de 06.40 si stateam prin gara.
Am fost o data in Tirgoviste si am coborit din tren la Romlux unde era si o autogara si foarte aproape era centrul orasului.Apoi am mers cu o masina la gara si am luat trenul spre Ploiesti Sud. |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste Lun 09 Noi 2015, 09:47 | |
| Si acum exista autogara de la Romlux, a fost a lui Mondotrans Sa Targoviste care acum a fost preluata de Holding Atlassib. Pe vremuri cand spuneai Targoviste toata lumea stia de tren, troleibuzul targovistean si autogara de la Romlux in afara de Curtea Domneasca si Turnul Chindiei astea 3 erau in top 5 cand aduceai vorba de Targoviste. Nu mai sunt Ikarus articulate si nici DAC 112/117 tot parcul a fost schimbat cu Isuzu Turquaise si Irisbus Crosway iar multe din trasee au ajuns pe la Atyc si alti, dar de la Autogara de la Romlux inca pleaca cateav zeci de curse pe zi atat judetene cat si inter-judetene.
A fost singura autogara a orasului Targoviste pe urma cu aparitia dubelor s-au mai facut si altele dar foarte mici aproape ca sunt niste magazine cu o curte unde incap cateva dube.
De la Autogara Romlux traseul 5 merge la Gara cel mai bun traseu din oras pacat ca nu sunt calatori decat L-V unde circula autobuze pline iar in week-end o duba pe ora.
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 302 : Ploiesti Sud - Targoviste | |
| |
| | | | 302 : Ploiesti Sud - Targoviste | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |