Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Revista presei (partea III)

In jos 
+93
dandel
Simply18
19jimmy84
NicuS
ORWO
get.
roseanu
adytm
AMX 97-0548-4
Semafor
Tomi13leu
costi_dumitru
IonutCFR2009
lapsanszkitamas
Alex Avram
alex.alexus.tm
George33
mtk
Re6/6
DAS 2011
membru exclus
cnusi
eu
cristi ar
The Legend
Adirmvl
debian_alex
redeme
Teodor
cfr500
andreiutzu
daniel_c
IonutChircu
Andrey_tm
mishu88
riciu
Vale
@ndrey
cont dezactivat .
cont inactiv
alex1987
EuroNight
bostanescu gigel
ionutz72
Ionutz
AndiCFR
Razvan Tudor
Razvan
Norbi
cardinal
membru inactiv
halmarius
cristi CFR
Nk11
manuela
alinx3330
rizelgeorgel2004
Radu Tudor
DPS
ravers75
Costin.H
sp59
kristi kkk
rich1974
didinul
cristyadaX
Amiralul
ionutz85
Goanga
bostanesku gigel
Kriszti219
Rarau
Gabry Gabriel
Codrut1985
Vlad
AlexD
Luna
Balto
Florin C
bogdan srl
Gaby005
COSTACHE MIHAIL
DUAL
raoul
nenuandrei
popovici
laur 133
Dr2005
cstefan
razvan - trenuri
Vitosa
Adrian78
Nesebar
97 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 57 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11656
Data de inscriere : 08/09/2011

Revista presei (partea III) - Pagina 47 Empty
MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 47 Icon_minitimeJoi 23 Aug 2012, 16:11

Goanga a scris:
Nu ar fi ceva iesit din comun. Din moment ce ei isi fac veacul pe acolo...
Păi și în Timișoara Nord au mai dat ei foc vagoanelor.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8690
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 47 Icon_minitimeJoi 23 Aug 2012, 16:56

Poa sa arda toate, erau vandute deja catre o firma care la randul ei le ducea la fiare vechi. Ca in RO, CFR nu poate sa vanda direct la fier vechi vagoanele, trebuie sa existe vre-un intermediar smecher care sa le ia aproape gratis. Imi pare rau ca nu au ars toate.
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5453
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 47 Icon_minitimeJoi 23 Aug 2012, 22:08

Circa 1.200 de locuinţe de serviciu aflate în proprietatea CFR SA vor putea fi cumpărate de chiriaşi

astăzi, 00:00 Autor: Mediafax

Circa 1.200 de locuinţe de serviciu aflate în proprietatea CFR SA vor putea fi cumpărate de către actualii chiriaşi, preţul de vânzare fiind stabilit în funcţie de cel de pe piaţă de către un expert autorizat, măsură prin care compania feroviară urmăreşte creşterea veniturilor.
"CNCF CFR va vinde 1.178 de locuinţe de serviciu, aflate în proprietatea privată a companiei. Locuinţele de serviciu se află în clădiri proprietate a CNCF CFR, situate în zona staţiilor de cale ferată, halte, puncte de oprire etc., şi sunt ocupate de chiriaşi în baza unor contracte de închiriere, încheiate cu cele 8 regionale de cale ferată", se arată într-un comunicat al companiei.

Preţul este stabilit în conformitate cu prevederile legislaţiei privind vânzarea de locuinţe şi spaţii cu altă destinaţie construite din fondurile statului şi din fondurile unităţilor economice sau bugetare de stat, care stabileşte că valoarea de vânzare a locuinţei se calculează raportat la preţul pieţei de către un expert autorizat, în condiţiile legii.

Vânzarea locuinţelor de serviciu poate începe doar la solicitarea scrisă a titularului care ocupă imobilul în baza contractului de închiriere.

"Adoptarea acestei măsuri va contribui la creşterea veniturilor companiei, în conformitate cu ţintele prevăzute în acordul semnat de Guvern cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană", se menţionează în comunicat. Compania Naţională de Căi Ferate CFR administrează infrastructura feroviară publică.

http://www.zf.ro/eveniment/circa-1-200-de-locuinte-de-serviciu-aflate-in-proprietatea-cfr-sa-vor-putea-fi-cumparate-de-chiriasi-9971202[b]
Sus In jos
rich1974

Numarul mesajelor : 430
Varsta : 50
Localizare : jud Arges
Reputatie : 5275
Data de inscriere : 20/08/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 47 Icon_minitimeJoi 23 Aug 2012, 22:34

acuma sa vezi smecherii! asa s-au vandut si apartamentele dupa revolutie!
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 47 Icon_minitimeJoi 23 Aug 2012, 23:35

Să nu uităm că acei chiriaşi stau acolo de ani de zile, iar banii băgaţi în întreţinerea locuinţelor, reparaţii şi alte lucrări compensează cu vârf şi îndesat preţul redus al locuinţelor.

Dacă după Revoluţie nu se dădea dreptul chiriaşilor să cumpere apartamentele, azi am fi fost o naţie de aurolaci, după modelul american, unde toată lumea are ipotecă pe casă şi băncile le iau casele pentru datorii.

rich1974

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 47 Icon_minitimeVin 24 Aug 2012, 08:25

ce vorbesti frate? apartamentele s-au vandut pe nimic fiindca trebuia sa ramana psd-ul la putere, sau nu stii pe ce lume traiesti?

tine cont de un fapt: a da cuiva ceva pe de-a moaca, inseamna sa iei de la altul.
Sus In jos
cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3335
Reputatie : 8739
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 47 Icon_minitimeVin 24 Aug 2012, 08:44

da, in cazul de fata, inseamna ca s-a luat de la smecheri si s-a dat la oamenii cinstiti
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13807
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 47 Icon_minitimeVin 24 Aug 2012, 09:55

http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/Peronul-Ceausescu-strategice-GALERIE-FOTO_0_761323863.html#
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 47 Icon_minitimeVin 24 Aug 2012, 17:17

Dacă nu se dădeau, ai mei nu şi-ar fi permis niciodată o locuinţă. Valabil şi pentru 90% din restul oamenilor.
Probabil suntem singura ţară din Europa unde apartamentele se moştenesc Smile Şi avem şi numărul cel mai mare de proprietari de locuinţe, ceea ce e un lucru bun, mai ales la salariile de r***t din România.

rich1974

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 47 Icon_minitimeVin 24 Aug 2012, 20:49

pai normal ca tie iti convine ca ti-au dat casa.....de fapt, ce ai facut tu este un furt de la cei care nu au primit nimic. ce ma intereseaza pe mine ca nu iti permiti sa ai casa? ce, mie mi-a construit statul casa pe care o am la tara?
tie ti-au dat casa iar ei au ramas la putere si au furat tot, frumoasa treaba....nu mai zic de saracii oameni de la CAP care au muncit pe 5 (cinci) lei pe zi ca sa se construiasca apartamente pentru pomanagii de la oras (la care, dupa aia a trebuit sa le plateasca si subventie la caldura)

ceea ce ma intriga este ca nu vad in presa nici un articol de demascare a jafului ce se face pe banii europeni. adica, ce rost are sa se construiasca o gara de 18 mil de euro la pitesti cand trenurile si liniiile sunt vai de mama lor. chiar mu are nimeni oo ca sa puna pe tapet subiectul asta, sunt toti anesteziati cu pastile? Sad
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13104
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 47 Icon_minitimeVin 24 Aug 2012, 20:55

rich, cu a doua parte a articolului sunt de acord. Dar daca iti permite meniul ar fi mai bine sa stergi prima parte a mesajului.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7655
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 47 Icon_minitimeVin 24 Aug 2012, 21:02

Procentul foarte mare de proprietari intr-o tara este o anomalie, nu faptul ca americanii nu au locuinte proprii, incepusera si ei sa fie proprietari dar aceasta "aroganta' a costat scump economia mondiala. De altfel si in Europa civilizata era la fel pana acum aprox. 15 ani cand au inceput creditarile cu buletinul, nu noi am inventat-o, era la fel. Criza aceasta puternica provine din aceasta creditare lejera, nemaiputandu-se plati a insemnat incasari mai putin la buget din tranzactii imobiliare, financiare si altele in stransa legatura cu sistemul bancar. Cine face o socoteala lejera vede ca o rata in Europa e mult mai mare decat chiria. Doar Romanica poate sa puna pe aceeasi treapta o rata ipotecara cu chiria lunara si aici e grava anomalie. Specific ca si eu sunt proprietar, am obtinut locuinta acum 10 ani de la parintii mei care au muncit in afara, nu vorbesc doar sa atac pe acestia.

Ultima editare efectuata de catre kristi kkk in Vin 24 Aug 2012, 21:15, editata de 1 ori
Sus In jos
rich1974

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 47 Icon_minitimeVin 24 Aug 2012, 21:09

nu sterg fratele meu nimic, eu am curaj sa spun lucrurilor pe nume, nu ma bucur daca iau ceva de la altul. inca nu sunt anesteziat de propaganda si de pastile sa nu mai gandesc cu capul meu.
in speta de fata, vreau sa stie cei care au apartamente luate gratis ca nu valoreaza doua parale in ochii mei. de fapt, nici un om care pretinde vreun ajutor, subventie, etc. nu valoreaza doi bani. astea sunt punctele mele de vedere si am curajul sa le spun cu voce tare. chiar daca nu rezolv mare lucru, macar sa stie pomanagii ca stiu pe spatele cui traiesc, sa nu fiu luat de prost ca nu-mi dau seama de escrocherie.

am vorbit cu cineva pe chat de la uniunea europeana si mi-a zis ca sa reclam chestia cu gara din pitesti la oficiul antifrauda. cand o sa am timp o sa fac o petitie. mi se pare inadmisibil ca liniile sa fie varza, trenurile regio au niste vagoane de curge rugina de pe ele si se plimba un sulzer cu 2 vagoane, in automotoarele desiro AC-ul merge doar in juma de vagon, wc-ul e infundat mai tot timpul de parca mergi in hazna, in timp ce, la pitesti dse face gara de 18 mil de euro.

LE. iti multumesc domule kristi pentru mesaj, imi pare bine ca mai sunt si oameni care gandesc normal. felicitarile mele!
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13104
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 47 Icon_minitimeVin 24 Aug 2012, 21:13

rich1974 a scris:
nu sterg fratele meu nimic, eu am curaj sa spun lucrurilor pe nume, nu ma bucur daca iau ceva de la altul. inca nu sunt anesteziat de propaganda si de pastile sa nu mai gandesc cu capul meu.
in speta de fata, vreau sa stie cei care au apartamente luate gratis ca nu valoreaza doua parale in ochii mei. de fapt, nici un om care pretinde vreun ajutor, subventie, etc. nu valoreaza doi bani. astea sunt punctele mele de vedere si am curajul sa le spun cu voce tare. chiar daca nu rezolv mare lucru, macar sa stie pomanagii ca stiu pe spatele cui traiesc, sa nu fiu luat de prost ca nu-mi dau seama de escrocherie.

Iti spuneam asta pentru ca exista riscul sa degenereze discutia si nu cred ca vrea cineva asa ceva.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 47 Icon_minitimeVin 24 Aug 2012, 21:20

rich1974 a scris:
ce, mie mi-a construit statul casa pe care o am la tara?
Nu, au construit-o străbunicii tăi, pe terenul primit de la stat pe vremea lui Cuza, care a împărţit terenurile statului şi ale boierilor către vreo jumătate de milion de ţărani. Care apoi şi-au făcut case, terenuri agricole, livezi etc. pe care le-au lăsat moştenire şi ai căror stră-stră-stră-nepoţi le-au mai vândut/schimbat/închiriat/dat în arendă.

[quote?"rich1974"]am vorbit cu cineva pe chat de la uniunea europeana si mi-a zis ca sa reclam chestia cu gara din pitesti la oficiul antifrauda. cand o sa am timp o sa fac o petitie. mi se pare inadmisibil ca liniile sa fie varza, trenurile regio au niste vagoane de curge rugina de pe ele si se plimba un sulzer cu 2 vagoane, in automotoarele desiro AC-ul merge doar in juma de vagon, wc-ul e infundat mai tot timpul de parca mergi in hazna, in timp ce, la pitesti dse face gara de 18 mil de euro.[/quote]
Ce treabă are starea materialului rulant cu clădirea staţiei? Trenurile aparţin CFR Călători, staţia e a CFR S.A., deci nu se leagă. A, că traficul de călători din zonă nu justifică asemenea clădire sunt de acord, dar dacă argumentele tale sunt doar că materialul rulant e jegos, energofag şi prost întreţinut, cred că faci reclamaţie degeaba, pentru alea mai bine scrii la ANPC.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 47 Icon_minitime

Sus In jos

Revista presei (partea III)
Sus 
Pagina 47 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 57 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Revista presei (partea II)
» Revista presei (partea IV)
» Revista presei (partea I)
» Revista presei
» Revista presei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: