Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Revista presei (partea III)

In jos 
+93
dandel
Simply18
19jimmy84
NicuS
ORWO
get.
roseanu
adytm
AMX 97-0548-4
Semafor
Tomi13leu
costi_dumitru
IonutCFR2009
lapsanszkitamas
Alex Avram
alex.alexus.tm
George33
mtk
Re6/6
DAS 2011
membru exclus
cnusi
eu
cristi ar
The Legend
Adirmvl
debian_alex
redeme
Teodor
cfr500
andreiutzu
daniel_c
IonutChircu
Andrey_tm
mishu88
riciu
Vale
@ndrey
cont dezactivat .
cont inactiv
alex1987
EuroNight
bostanescu gigel
ionutz72
Ionutz
AndiCFR
Razvan Tudor
Razvan
Norbi
cardinal
membru inactiv
halmarius
cristi CFR
Nk11
manuela
alinx3330
rizelgeorgel2004
Radu Tudor
DPS
ravers75
Costin.H
sp59
kristi kkk
rich1974
didinul
cristyadaX
Amiralul
ionutz85
Goanga
bostanesku gigel
Kriszti219
Rarau
Gabry Gabriel
Codrut1985
Vlad
AlexD
Luna
Balto
Florin C
bogdan srl
Gaby005
COSTACHE MIHAIL
DUAL
raoul
nenuandrei
popovici
laur 133
Dr2005
cstefan
razvan - trenuri
Vitosa
Adrian78
Nesebar
97 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 48 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8690
Data de inscriere : 09/01/2011

Revista presei (partea III) - Pagina 30 Empty
MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 30 Icon_minitimeSam 07 Iul 2012, 22:56

Gaz? Esti bland... What a Face
Sus In jos
bostanescu gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 423
Varsta : 101
Localizare : Giulesti-Bucuresti
Reputatie : 5462
Data de inscriere : 20/02/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 30 Icon_minitimeSam 07 Iul 2012, 23:06

Suntem umanisti ce dracu! Very Happy
Sus In jos
nenuandrei
V.I.P Member
V.I.P Member
nenuandrei

Numarul mesajelor : 1542
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti Nord
Reputatie : 6391
Data de inscriere : 16/09/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 30 Icon_minitimeSam 07 Iul 2012, 23:32

Eu as sugera sa se intre cu buldozerul peste ei ca sa scapam odata de rromii astia
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/nenuandrei1
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 30 Icon_minitimeSam 07 Iul 2012, 23:47

Să fie puşi la muncă... adică, dacă te prinde că furi, să îţi dea 3-4 ani de muncă să te termine. Bine, nu exterminare, 8 ore pe zi, dar să muncească (şi păziţi cu mitraliera, să nu fugă). Şi am avea şi autostrăzi şi căi ferate şi de toate. De ce să aducem muncitori din China şi Congo, când putem să îi folosim pe coloraţii noştrii?

cstefan

cstefan

Numarul mesajelor : 273
Varsta : 38
Localizare : Stuttgart
Reputatie : 5049
Data de inscriere : 19/11/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 08 Iul 2012, 10:54

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/groaznicul-accident-de-tren-din-zona-filipestii-de-padure-refacut-pe-computer-video.html
Sus In jos
riciu

riciu

Numarul mesajelor : 1376
Reputatie : 6664
Data de inscriere : 27/06/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 08 Iul 2012, 11:03

Haideti totusi sa nu fim rasisti. Am fi putut foarte bine sa ne nastem tigani. Exterminarea e o tampenie.

O solutie simpla zic eu ar fi ca furtul de la calea ferata, sosele, constructii etc sa fie considerat atentat la siguranta nationala si sa se dea niste pedepse strasnice (gen 20 de ani de puscanie). Ar fi suficiente 5-10 cazuri care sa fie bine mediatizate si s-ar linistii lumea (tigani sau romani sau orice alta etnie).
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7655
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 08 Iul 2012, 11:59

Iar o dam in balarii, tiganii sunt doar 2000000 din 20, o parte din ei sunt sa fure din occident. Doar 25% din infractiuni sunt savarsite de tigani. Am impresia ca in loc sa-i romanizam, ne tiganizam noi.
Sus In jos
bostanescu gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 423
Varsta : 101
Localizare : Giulesti-Bucuresti
Reputatie : 5462
Data de inscriere : 20/02/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 08 Iul 2012, 12:56

Exterminarea ramane SIGURA OPTIUNE VIABILA cand o anumita rasa nu vrea sa se integreze.Drama poporului roman este ca ne tiganizam din ce in ce mai mult,imprumutam limbajul lor,apucaturile lor,muzica lor.Integrarea tiganilor este o utopie,o sa imi dati dreptate odata cu trecerea timpului.....o sa fie prea tarziu atunci
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8443
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 08 Iul 2012, 13:51

bostanescu gigel a scris:
Exterminarea ramane SIGURA OPTIUNE VIABILA cand o anumita rasa nu vrea sa se integreze.Drama poporului roman este ca ne tiganizam din ce in ce mai mult,imprumutam limbajul lor,apucaturile lor,muzica lor.Integrarea tiganilor este o utopie,o sa imi dati dreptate odata cu trecerea timpului.....o sa fie prea tarziu atunci

Are dreptate, 90 % din ei nu vor sa se integreze, ca de', ei sunt mai speciali. Am patit-o chiar acum cateva zile la un teren de fotbal, au venit 15 tigani si " au pus stapanire " pe teren, in sensul ca faceau mizerie, injurau, dadeau acele jeguri numite manele la maxim si asa mai departe. Le puteai spune ceva ? Daca ii spuneai la unu dintre ei ceva sareau toti pe tine. Si inca ceva, daca ati observat, cam la toti " rromi " nu prea le pasa de consecinte, il enervezi, scoate cutitu si rezolva problema. La stiri ne sunt prezentate atatea si atatea altercatii intre tigani. Ba ca s-au batut cu sabii, ba cu bate, ba ca s-au impuscat si asa mai departe. Daca vei fi singur niciodata nu vei avea ce sa le faci. De ce ? Pentru ca stau in grup, cate 3, 4 sau chiar 5. Tocmai din acest motiv stau in grup, pentru ca stiu foarte bine ca daca il prinzi singur isi ia o bataie sora cu moartea. Lucru demonstrat de atatea si atatea ori. Unii spun ca trebuie sa incerci sa le vorbesti frumos. Eu unul am incercat, credeti ca am rezolvat ceva ? Nu, nu am rezolvat nimic, pentru ca aceste specimene sunt cam certate cu comunicarea si intelegerea. In minte lor ai doua variante, ceva de genul " ori ca mine, ori ca mine, cum o dai ca mine vine ". Cand am fost in urma cu cateva luni pe 901 intre Pitesti si Piatra Olt, trenul format din 2 vagoane 21 - 47 era arhiplin. Stand inghesuit langa usa, la Corbu am vazut ca din salon au inceput sa se imbulzeasca oamenii sa coboare. Ce m-am gandit eu ? S-a eliberat ! I love you Am lasat repede acel loc ( care evident s-a ocupat instantaneu dupa plecarea mea ) si am intrat grabit in salon sa prind loc. Cand am intrat, ce sa vezi ? ! Plin ! De unde or fi venit toti acei oameni nu stiu. Si nu numai ca era plin, era plin de tigani, mirosea, era mizerie, cand am dat sa ma intorc nu mai aveam unde sa ma duc, asa ca am zarit repede un loc langa un baiat si m-am dus acolo. Ca sa nu par prea nesimtit ca vin asa " nepoftit ", l-am intrebat daca este ocupat locul si daca ma pot aseza. A facut o fata de parca i-as fi spus vreo teorema. ( dovada ca nu au habar de comunicare ) Ragaiau, scuipau, faceau mizerie, injurau, ascultau manele, si ce nu mai faceau ! La intrare in Sinesti, semaforul era pe oprire, linia fiind in curba. La oprirea trenului, acesta era destul de inclinat. Cand au vazut " maestrii " ca se opreste trenul au inceput sa faca gura si sa coboare repede sa vada ce s-a intamplat. As fi dat orice sa fi plecat trenul si sa-i fi lasat acolo, orice as fi dat, dar din pacate s-au urcat la timp. No Cand au coborat in Potcoava am simtit cum creste inima in mine, o bucurie de nedescris. 🐰 Am deschis repede toate geamurile sa aerisesc, dar ghinion, au urcat alti calatori ( nu tot tigani ), si au inchis geamurile pe motivul ca era frig, desi erau vreo 22 de grade afara, iar in vagon 25. Deci cam asa sta treaba cu aceste creaturi. Nu vor sa renunte la obiceiurile lor prostesti si sa se integreze in societate ? Atunci sa suporte batjocura !
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Reputatie : 5453
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 08 Iul 2012, 21:27

Autoturism lovit de tren în judeţul Covasna, o persoană a fost rănită
vezi articolul in HTML5
B.T. | 08 Iul 2012, 19:52

Un tren a lovit o maşină, duminică după-amiază, în zona localităţii covăsnene Chichiş, după ce aceasta nu a oprit la o trecere la nivel cu calea ferată, informează Mediafax. În urma impactului o persoană a fost rănită.

Potrivit Dispeceratului Poliţiei Covasna, o maşină a fost lovită, duminică după-amiază, de un tren Regio în zona localităţii Chichiş, după ce şoferul nu s-a asigurat la trecerea lanivel cu calea ferată.

Poliţiştii covăsneni spun că, în condiţiile în care în accident a fost implicat un tren Regio, acesta circula cu viteză redusă.

În urma impactului, o persoană a fost rănită.

La această oră, traficul feroviar în zonă este întrerupt din cauza accidentului.

iar accident Sad
Sus In jos
cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3335
Reputatie : 8739
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 08 Iul 2012, 21:38

cred ca din cauza caldurii, animalele( si oamenii) devin mai agresivi
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 08 Iul 2012, 23:23

Sunt mulţi bizoni în ţara asta... acum câteva ore stăteam la o trecere la nivel din Eforie, semnalizată corespunzător (clipeau lămpile roşii şi făceau gălăgie ... toţi opriţi, cât am stat doi bizoni au depăşit coloana şi au trecut. Asta în condiţiile în care vizibilitatea spre CF e aproape zero (curbă, boscheţi şi vegetaţie). Al 3lea nu a mai apucat, că a văzut locomotiva, da' era să ne ia pe noi în bot, care circulam regulamentar (noroc că şoferul nostru a tras tare dreapta de volan şi a ieşit pe acostament, la fel şi următorii doi şoferi din spate, drumul având o bandă pe sens).

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 30 Icon_minitimeDum 08 Iul 2012, 23:33

Si daca patesc ceva vai vai ma lovit trenu si trebuie compatimiti ca vai ce s-a intamplat , domnule daca nu respectii anumite reguli si patesti ceva insemna ca platesti pentru acea abatere de la regula clar , eu nu compatimesc pe nimeni care pateste ceva in astfel de cazuri , imi pare rau de acea locomotiva sau acel automotor ca are avarii altceva nimic , ba chiar ma bucur ca le striveste masinuta lor scumpa poate poate se invata minte dar de multe ori nu se invata din ce patesc si vor continua cu abaterile de la regula . Mad

Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24325
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 30 Icon_minitimeLun 09 Iul 2012, 10:06

CFR Călători a primit de la stat subvenţii de 1,6 mld. € în ultimii cinci ani. Cu ce strategie de dezvoltare vine noul director, un istoric de 35 de ani?

http://www.zf.ro/companii/cfr-calatori-a-primit-de-la-stat-subventii-de-1-6-mld-in-ultimii-cinci-ani-cu-ce-strategie-de-dezvoltare-vine-noul-director-un-istoric-de-35-de-ani-9822225
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Reputatie : 8690
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 30 Icon_minitimeLun 09 Iul 2012, 10:27

Degeaba arunca pisica in curtea MT, ignoranta cea mai mare si delasarea la CFR este. Sau sa spunem altfel, smecheria, cardasenia si prostia din CFR au dus la dezastrul care e acum. MT nu are nici o vina, vinovatii lucreaza la CFR.

Daca cei din CFR ar fi venit cu proiecte viabile mai mult ca sigur MT ar fi finantat acele proiecte dar la CFR lenea, prostia si ipocrizia sunt la ele acasa.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 30 Icon_minitime

Sus In jos

Revista presei (partea III)
Sus 
Pagina 30 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 48 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Revista presei (partea II)
» Revista presei (partea IV)
» Revista presei (partea I)
» Revista presei
» Revista presei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: