|
| Revista presei (partea III) | |
|
+93dandel Simply18 19jimmy84 NicuS ORWO get. roseanu adytm AMX 97-0548-4 Semafor Tomi13leu costi_dumitru IonutCFR2009 lapsanszkitamas Alex Avram alex.alexus.tm George33 mtk Re6/6 DAS 2011 membru exclus cnusi eu cristi ar The Legend Adirmvl debian_alex redeme Teodor cfr500 andreiutzu daniel_c IonutChircu Andrey_tm mishu88 riciu Vale @ndrey cont dezactivat . cont inactiv alex1987 EuroNight bostanescu gigel ionutz72 Ionutz AndiCFR Razvan Tudor Razvan Norbi cardinal membru inactiv halmarius cristi CFR Nk11 manuela alinx3330 rizelgeorgel2004 Radu Tudor DPS ravers75 Costin.H sp59 kristi kkk rich1974 didinul cristyadaX Amiralul ionutz85 Goanga bostanesku gigel Kriszti219 Rarau Gabry Gabriel Codrut1985 Vlad AlexD Luna Balto Florin C bogdan srl Gaby005 COSTACHE MIHAIL DUAL raoul nenuandrei popovici laur 133 Dr2005 cstefan razvan - trenuri Vitosa Adrian78 Nesebar 97 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8690 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Sam 07 Iul 2012, 22:56 | |
| Gaz? Esti bland... |
| | | bostanescu gigel Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 423 Varsta : 101 Localizare : Giulesti-Bucuresti Reputatie : 5462 Data de inscriere : 20/02/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Sam 07 Iul 2012, 23:06 | |
| Suntem umanisti ce dracu! |
| | | nenuandrei V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1542 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Nord Reputatie : 6391 Data de inscriere : 16/09/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Sam 07 Iul 2012, 23:32 | |
| Eu as sugera sa se intre cu buldozerul peste ei ca sa scapam odata de rromii astia |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Sam 07 Iul 2012, 23:47 | |
| Să fie puşi la muncă... adică, dacă te prinde că furi, să îţi dea 3-4 ani de muncă să te termine. Bine, nu exterminare, 8 ore pe zi, dar să muncească (şi păziţi cu mitraliera, să nu fugă). Şi am avea şi autostrăzi şi căi ferate şi de toate. De ce să aducem muncitori din China şi Congo, când putem să îi folosim pe coloraţii noştrii? _________________ :TTT:
|
| | | cstefan
Numarul mesajelor : 273 Varsta : 38 Localizare : Stuttgart Reputatie : 5049 Data de inscriere : 19/11/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Dum 08 Iul 2012, 10:54 | |
| http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/groaznicul-accident-de-tren-din-zona-filipestii-de-padure-refacut-pe-computer-video.html |
| | | riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6664 Data de inscriere : 27/06/2010
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Dum 08 Iul 2012, 11:03 | |
| Haideti totusi sa nu fim rasisti. Am fi putut foarte bine sa ne nastem tigani. Exterminarea e o tampenie.
O solutie simpla zic eu ar fi ca furtul de la calea ferata, sosele, constructii etc sa fie considerat atentat la siguranta nationala si sa se dea niste pedepse strasnice (gen 20 de ani de puscanie). Ar fi suficiente 5-10 cazuri care sa fie bine mediatizate si s-ar linistii lumea (tigani sau romani sau orice alta etnie). |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7655 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Dum 08 Iul 2012, 11:59 | |
| Iar o dam in balarii, tiganii sunt doar 2000000 din 20, o parte din ei sunt sa fure din occident. Doar 25% din infractiuni sunt savarsite de tigani. Am impresia ca in loc sa-i romanizam, ne tiganizam noi. |
| | | bostanescu gigel Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 423 Varsta : 101 Localizare : Giulesti-Bucuresti Reputatie : 5462 Data de inscriere : 20/02/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Dum 08 Iul 2012, 12:56 | |
| Exterminarea ramane SIGURA OPTIUNE VIABILA cand o anumita rasa nu vrea sa se integreze.Drama poporului roman este ca ne tiganizam din ce in ce mai mult,imprumutam limbajul lor,apucaturile lor,muzica lor.Integrarea tiganilor este o utopie,o sa imi dati dreptate odata cu trecerea timpului.....o sa fie prea tarziu atunci |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8443 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Dum 08 Iul 2012, 13:51 | |
| - bostanescu gigel a scris:
- Exterminarea ramane SIGURA OPTIUNE VIABILA cand o anumita rasa nu vrea sa se integreze.Drama poporului roman este ca ne tiganizam din ce in ce mai mult,imprumutam limbajul lor,apucaturile lor,muzica lor.Integrarea tiganilor este o utopie,o sa imi dati dreptate odata cu trecerea timpului.....o sa fie prea tarziu atunci
Are dreptate, 90 % din ei nu vor sa se integreze, ca de', ei sunt mai speciali. Am patit-o chiar acum cateva zile la un teren de fotbal, au venit 15 tigani si " au pus stapanire " pe teren, in sensul ca faceau mizerie, injurau, dadeau acele jeguri numite manele la maxim si asa mai departe. Le puteai spune ceva ? Daca ii spuneai la unu dintre ei ceva sareau toti pe tine. Si inca ceva, daca ati observat, cam la toti " rromi " nu prea le pasa de consecinte, il enervezi, scoate cutitu si rezolva problema. La stiri ne sunt prezentate atatea si atatea altercatii intre tigani. Ba ca s-au batut cu sabii, ba cu bate, ba ca s-au impuscat si asa mai departe. Daca vei fi singur niciodata nu vei avea ce sa le faci. De ce ? Pentru ca stau in grup, cate 3, 4 sau chiar 5. Tocmai din acest motiv stau in grup, pentru ca stiu foarte bine ca daca il prinzi singur isi ia o bataie sora cu moartea. Lucru demonstrat de atatea si atatea ori. Unii spun ca trebuie sa incerci sa le vorbesti frumos. Eu unul am incercat, credeti ca am rezolvat ceva ? Nu, nu am rezolvat nimic, pentru ca aceste specimene sunt cam certate cu comunicarea si intelegerea. In minte lor ai doua variante, ceva de genul " ori ca mine, ori ca mine, cum o dai ca mine vine ". Cand am fost in urma cu cateva luni pe 901 intre Pitesti si Piatra Olt, trenul format din 2 vagoane 21 - 47 era arhiplin. Stand inghesuit langa usa, la Corbu am vazut ca din salon au inceput sa se imbulzeasca oamenii sa coboare. Ce m-am gandit eu ? S-a eliberat ! Am lasat repede acel loc ( care evident s-a ocupat instantaneu dupa plecarea mea ) si am intrat grabit in salon sa prind loc. Cand am intrat, ce sa vezi ? ! Plin ! De unde or fi venit toti acei oameni nu stiu. Si nu numai ca era plin, era plin de tigani, mirosea, era mizerie, cand am dat sa ma intorc nu mai aveam unde sa ma duc, asa ca am zarit repede un loc langa un baiat si m-am dus acolo. Ca sa nu par prea nesimtit ca vin asa " nepoftit ", l-am intrebat daca este ocupat locul si daca ma pot aseza. A facut o fata de parca i-as fi spus vreo teorema. ( dovada ca nu au habar de comunicare ) Ragaiau, scuipau, faceau mizerie, injurau, ascultau manele, si ce nu mai faceau ! La intrare in Sinesti, semaforul era pe oprire, linia fiind in curba. La oprirea trenului, acesta era destul de inclinat. Cand au vazut " maestrii " ca se opreste trenul au inceput sa faca gura si sa coboare repede sa vada ce s-a intamplat. As fi dat orice sa fi plecat trenul si sa-i fi lasat acolo, orice as fi dat, dar din pacate s-au urcat la timp. Cand au coborat in Potcoava am simtit cum creste inima in mine, o bucurie de nedescris. Am deschis repede toate geamurile sa aerisesc, dar ghinion, au urcat alti calatori ( nu tot tigani ), si au inchis geamurile pe motivul ca era frig, desi erau vreo 22 de grade afara, iar in vagon 25. Deci cam asa sta treaba cu aceste creaturi. Nu vor sa renunte la obiceiurile lor prostesti si sa se integreze in societate ? Atunci sa suporte batjocura ! |
| | | Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5453 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Dum 08 Iul 2012, 21:27 | |
| Autoturism lovit de tren în judeţul Covasna, o persoană a fost rănită vezi articolul in HTML5 B.T. | 08 Iul 2012, 19:52 Un tren a lovit o maşină, duminică după-amiază, în zona localităţii covăsnene Chichiş, după ce aceasta nu a oprit la o trecere la nivel cu calea ferată, informează Mediafax. În urma impactului o persoană a fost rănită. Potrivit Dispeceratului Poliţiei Covasna, o maşină a fost lovită, duminică după-amiază, de un tren Regio în zona localităţii Chichiş, după ce şoferul nu s-a asigurat la trecerea lanivel cu calea ferată. Poliţiştii covăsneni spun că, în condiţiile în care în accident a fost implicat un tren Regio, acesta circula cu viteză redusă. În urma impactului, o persoană a fost rănită. La această oră, traficul feroviar în zonă este întrerupt din cauza accidentului. iar accident |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3335 Reputatie : 8739 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Dum 08 Iul 2012, 21:38 | |
| cred ca din cauza caldurii, animalele( si oamenii) devin mai agresivi |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Dum 08 Iul 2012, 23:23 | |
| Sunt mulţi bizoni în ţara asta... acum câteva ore stăteam la o trecere la nivel din Eforie, semnalizată corespunzător (clipeau lămpile roşii şi făceau gălăgie ... toţi opriţi, cât am stat doi bizoni au depăşit coloana şi au trecut. Asta în condiţiile în care vizibilitatea spre CF e aproape zero (curbă, boscheţi şi vegetaţie). Al 3lea nu a mai apucat, că a văzut locomotiva, da' era să ne ia pe noi în bot, care circulam regulamentar (noroc că şoferul nostru a tras tare dreapta de volan şi a ieşit pe acostament, la fel şi următorii doi şoferi din spate, drumul având o bandă pe sens). _________________ :TTT:
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Dum 08 Iul 2012, 23:33 | |
| Si daca patesc ceva vai vai ma lovit trenu si trebuie compatimiti ca vai ce s-a intamplat , domnule daca nu respectii anumite reguli si patesti ceva insemna ca platesti pentru acea abatere de la regula clar , eu nu compatimesc pe nimeni care pateste ceva in astfel de cazuri , imi pare rau de acea locomotiva sau acel automotor ca are avarii altceva nimic , ba chiar ma bucur ca le striveste masinuta lor scumpa poate poate se invata minte dar de multe ori nu se invata din ce patesc si vor continua cu abaterile de la regula . |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Lun 09 Iul 2012, 10:06 | |
| CFR Călători a primit de la stat subvenţii de 1,6 mld. € în ultimii cinci ani. Cu ce strategie de dezvoltare vine noul director, un istoric de 35 de ani?
http://www.zf.ro/companii/cfr-calatori-a-primit-de-la-stat-subventii-de-1-6-mld-in-ultimii-cinci-ani-cu-ce-strategie-de-dezvoltare-vine-noul-director-un-istoric-de-35-de-ani-9822225 |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8690 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Lun 09 Iul 2012, 10:27 | |
| Degeaba arunca pisica in curtea MT, ignoranta cea mai mare si delasarea la CFR este. Sau sa spunem altfel, smecheria, cardasenia si prostia din CFR au dus la dezastrul care e acum. MT nu are nici o vina, vinovatii lucreaza la CFR.
Daca cei din CFR ar fi venit cu proiecte viabile mai mult ca sigur MT ar fi finantat acele proiecte dar la CFR lenea, prostia si ipocrizia sunt la ele acasa. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) | |
| |
| | | | Revista presei (partea III) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |