| Revista presei (partea III) | |
|
+93dandel Simply18 19jimmy84 NicuS ORWO get. roseanu adytm AMX 97-0548-4 Semafor Tomi13leu costi_dumitru IonutCFR2009 lapsanszkitamas Alex Avram alex.alexus.tm George33 mtk Re6/6 DAS 2011 membru exclus cnusi eu cristi ar The Legend Adirmvl debian_alex redeme Teodor cfr500 andreiutzu daniel_c IonutChircu Andrey_tm mishu88 riciu Vale @ndrey cont dezactivat . cont inactiv alex1987 EuroNight bostanescu gigel ionutz72 Ionutz AndiCFR Razvan Tudor Razvan Norbi cardinal membru inactiv halmarius cristi CFR Nk11 manuela alinx3330 rizelgeorgel2004 Radu Tudor DPS ravers75 Costin.H sp59 kristi kkk rich1974 didinul cristyadaX Amiralul ionutz85 Goanga bostanesku gigel Kriszti219 Rarau Gabry Gabriel Codrut1985 Vlad AlexD Luna Balto Florin C bogdan srl Gaby005 COSTACHE MIHAIL DUAL raoul nenuandrei popovici laur 133 Dr2005 cstefan razvan - trenuri Vitosa Adrian78 Nesebar 97 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24324 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Vin 29 Iun - 9:52 | |
| Daca nu poate sa ii dea afara eu ma gandesc la un salar fara plata de 3 luni sau somaj tehnic ar merita cam jumate din cei care o ard aiurea!! |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Vin 29 Iun - 11:15 | |
| Şomaj tehnic probabil le-ar conveni, că iau 85% din salariu şi stau acasă fără să facă nimic. _________________ :TTT:
|
|
| |
cstefan
Numarul mesajelor : 273 Varsta : 38 Localizare : Stuttgart Reputatie : 5048 Data de inscriere : 19/11/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Vin 29 Iun - 18:58 | |
| http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/bucuresti-stiri_din_bucuresti-ministerul_transporturilor-ovidiu_silaghi-parteneriat_romana-belgian-ambasador_belgia-infrastructura-feroviar-gara-tren_0_727727437.html Vad ca iar se vorbeste despre acest proiect. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24324 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Vin 29 Iun - 19:05 | |
| Eu nu stiu ce mare nod feroviar este Bucurestiul in afara de Sofia nu exista alte linia apropiata spre vreo capitala de tara!! |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8300 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Vin 29 Iun - 23:36 | |
| Dar in schimb e/cred ca e cea mai folosita gara de catre calatori. |
|
| |
Gabry Gabriel V.I.P Member
Numarul mesajelor : 491 Varsta : 46 Localizare : Peciu Nou.Jud Timis Reputatie : 6228 Data de inscriere : 06/04/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Sam 30 Iun - 0:01 | |
| Un copil a cărui identitate nu se cunoaște încă a murit electrocutat, astăzi, în gara CFR din Roman, după ce s-a urcat pe un vagon al unui tren. http://www.evz.ro/detalii/stiri/roman-un-copil-a-murit-electrocutat-dupa-ce-s-a-urcat-pe-un-vagon-989513.html Altu'. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Sam 30 Iun - 0:01 | |
| - adrian78 a scris:
- Eu nu stiu ce mare nod feroviar este Bucurestiul in afara de Sofia nu exista alte linia apropiata spre vreo capitala de tara!!
Există trenuri de Sofia, Budapesta, Viena, Kiev, Minsk, Moscova şi Chişinău... deci o groază de capitale (şi erau şi de Belgrad, dar nu mai sunt). _________________ :TTT:
|
|
| |
membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6551 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Sam 30 Iun - 11:59 | |
| - Dr2005 a scris:
- adrian78 a scris:
- Eu nu stiu ce mare nod feroviar este Bucurestiul in afara de Sofia nu exista alte linia apropiata spre vreo capitala de tara!!
Există trenuri de Sofia, Budapesta, Viena, Kiev, Minsk, Moscova şi Chişinău... deci o groază de capitale (şi erau şi de Belgrad, dar nu mai sunt). Inainte de toate este Capitala Romaniei -fieca ne place, fie ca nu! Mie-mi place Bucurestiul anilor '80 pe care l-am cunoscut si i-am mirosit Dambovita pe cand era un vad plin de balarii dar cu un farmec caci in acele balarii auzeai ciripit de pasari... Si chiar este nod feroviar important. Sunt foarte multe trenuri internationale ce leaga Bucurestiu de alte capitale europene. Plus ca la Bucuresti-Nord se centralizeaza toate informatiile cu privire la trafic si toata reteaua feroviara din Romania. |
|
| |
Dr2005 Administrator
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Sam 30 Iun - 19:52 | |
| Cred că ideea e că Bucureşti are 2,5 milioane de locuitori cu acte în regulă şi vreo 500.000 de locuitori fără acte pe Bucureşti, navetişti ori oameni veniţi din zonele periferice care oficial nu ţin de Bucureşti. 3.000.000 oameni înseamnă de 10 ori mai mulţi decât în Timişoara, Galaţi, Constanţa sau Iaşi. _________________ :TTT:
|
|
| |
Gabry Gabriel V.I.P Member
Numarul mesajelor : 491 Varsta : 46 Localizare : Peciu Nou.Jud Timis Reputatie : 6228 Data de inscriere : 06/04/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Dum 1 Iul - 18:51 | |
| Cum întârzii o lucrare de infrastructură cu contestaţii. Studiu de caz: sectorul feroviar Vinţu de Jos - Simeria
http://www.evz.ro/detalii/stiri/cum-intarzii-o-lucrare-de-infrastructura-cu-contestatii-studiu-de-caz-sectorul-feroviar-98970.html
Hmm,sunt niste smecherii pe aici de nu primeste anumite firme contractul de modernizare.
|
|
| |
Luna
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Mar 3 Iul - 1:43 | |
| Accident la Vulcan:
Un angajat feroviar a suferit ieri un grav accident de muncă. Cornel Covrig, ajutor de mecanic de locomotivă, în cursul după-amiezii de ieri a fost prins între tampoanele a două vagoane, în timp ce încerca să le desprindă. Bărbatul, originar din municipiul Vulcan, a fost transportat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, diagnosticul pus fiind de „politraumatism prin zdrobire şi hemoragie internă”. Cornel Covrig, angajat ca ajutor de mecanic de locomotivă, a avut parte de mult ghinion, ieri, 2 iulie 2012. Accidentul s-a produs în timp ce se efectua manevra privind transportul a patru vagoane, din incinta EPCVJ spre Exploatarea Minieră Vulcan, pe linia uzinală care aparţine EPCVJ, moment în care s-a produs deraierea ultimelor două vagoane din convoi. Se pare că motivul care stă la baza acestui accident feroviar este lipsa unor elemente din structura căii ferate, cauzate de unele furturi. Cornel Covrig a coborât din locomotivă pentru a interveni în scopul desprinderii vagoanelor deraiate de partea aflată pe şine, moment în care a fost surprins între vagoane. În funcţie de evoluţia stării de sănătate a pacientului vom afla dacă acesta va scăpa cu viaţă sau nu.
sursa: http://www.zvj.ro/articole-13311-Ghinionul+unui+ceferist+vulc++nean+hellip+++Zdrobit+de+tampoanele+a+dou+++vagoane.html |
|
| |
rich1974
Numarul mesajelor : 430 Varsta : 50 Localizare : jud Arges Reputatie : 5274 Data de inscriere : 20/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Mar 3 Iul - 9:43 | |
| asta fiindca politia nu impusca hotii! nu inteleg de ce-i mai platim... |
|
| |
Luna
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Mar 3 Iul - 10:51 | |
| Politia doar aplica legea ... |
|
| |
bostanescu gigel Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 423 Varsta : 101 Localizare : Giulesti-Bucuresti Reputatie : 5461 Data de inscriere : 20/02/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Mar 3 Iul - 11:15 | |
| Daca ii impusca sunt cercetati penal.Politia ii prinde si judecatorii le da drumu.Totul este in zadar,hotii sunt la putere.Aici trebuie dictatura si introdusa legea martiala vreun 1 an de zile pana potolim ciorile.Daca impusti vreo cioara sar aia in sus de la Amnesty Internationall ca ii discriminam pe tigani ca ei saracii vor sa munceasca dar nu gasesc.Democratia asta este un mare r***t pana la urma |
|
| |
Razvan
Numarul mesajelor : 567 Varsta : 38 Localizare : Nehoiu-BZ Reputatie : 5937 Data de inscriere : 14/04/2010
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Mar 3 Iul - 12:39 | |
| http://www.adevarul.ro/locale/cluj-napoca/Un_tren_numit_Transilvania-in_-gara-_Oscarurilor_din_turism_0_730127067.html |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) | |
| |
|
| |
| Revista presei (partea III) | |
|