| Revista presei (partea III) | |
|
+93dandel Simply18 19jimmy84 NicuS ORWO get. roseanu adytm AMX 97-0548-4 Semafor Tomi13leu costi_dumitru IonutCFR2009 lapsanszkitamas Alex Avram alex.alexus.tm George33 mtk Re6/6 DAS 2011 membru exclus cnusi eu cristi ar The Legend Adirmvl debian_alex redeme Teodor cfr500 andreiutzu daniel_c IonutChircu Andrey_tm mishu88 riciu Vale @ndrey cont dezactivat . cont inactiv alex1987 EuroNight bostanescu gigel ionutz72 Ionutz AndiCFR Razvan Tudor Razvan Norbi cardinal membru inactiv halmarius cristi CFR Nk11 manuela alinx3330 rizelgeorgel2004 Radu Tudor DPS ravers75 Costin.H sp59 kristi kkk rich1974 didinul cristyadaX Amiralul ionutz85 Goanga bostanesku gigel Kriszti219 Rarau Gabry Gabriel Codrut1985 Vlad AlexD Luna Balto Florin C bogdan srl Gaby005 COSTACHE MIHAIL DUAL raoul nenuandrei popovici laur 133 Dr2005 cstefan razvan - trenuri Vitosa Adrian78 Nesebar 97 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24324 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Mier 06 Iun 2012, 18:24 | |
| - popovici a scris:
- adrian78 a scris:
- dar pretul de 3 mil de euro tot ramane pentru ramele Acvila
Nu cred Unde ? Ma faci sa caut sa vad cat ar costa un TGV duplex reconditionat Banuiesc ca vorbesti de toata rama (4 vagoane) deci asta vine cam 750000E/vagon , pai atunci am cam luat teapa cu 26 si 36 , mai bine cumparau Acvile si eventual le puneau push-pull cum zisesi... Pai stii ca doar CFR de luat tzepe e buna si cu Acvila tot contract umflat e Uite aici http://www.railwaygazette.com/nc/news/single-view/view/db-signs-EUR15bn-double-deck-framework.html Deutsche Bahn has awarded Bombardier Transportation a €362m contract to supply 137 Twindexx 2010 coaches and 27 Traxx P160AC electric locomotives to enter service from the end of 2013. While DB Regio uses around 2 000 double-deck cars on regional services, the contract announced on January 12 is DB's first order for long-distance routes. The 160 km/h push-pull trains will offer inter-city levels of comfort, to 'attract new passengers to inter-city routes which currently have lower demand.', according to Ulrich Homburg, DB Board Member for Passenger Services. Each trainset will have a second class driving car and three second and one first class intermediate cars, providing a total of 469 seats, 70 in first class. There will be carpeted floors, seats with footrests, sun blinds, luggage racks, air-conditioning, power sockets, indirect LED lighting, electronic seat reservations, exterior loudspeakers, mobile telephone signal amplifiers and electronic displays for entertainment and multi-language information. There will be 10 bicycle spaces and multi-purpose or family areas, and the intermediate cars will have two toilets. Last month LNVG placed a €46m order with Bombardier for a further 34 double-deck coaches for use on Metronom services south of Hamburg deci undeva la 1.35 mil de euro pe vagon sa nu mai zic ca e vagon nou de 160km/h frane pe disc si cateva cu post de conducere!! GERMANY: DB has placed a firm order for a further 18 Twindexx Vario double-deck push-pull coaches, Bombardier Transportation announced on December 20. The €34m contract has been placed within a December 2008 framework agreement, and follows from an order for 135 coaches placed in January 2011. The 160 km/h vehicles will be will be built at Bombardier's Görlitz plant, with bogies from Siegen. |
|
| |
popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6048 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Mier 06 Iun 2012, 18:49 | |
| - adrian78 a scris:
-
Last month LNVG placed a €46m order with Bombardier for a further 34 double-deck coaches for use on Metronom services south of Hamburg deci undeva la 1.35 mil de euro pe vagon sa nu mai zic ca e vagon nou de 160km/h frane pe disc si cateva cu post de conducere!!
Si totusi nu am gasit inca o informatie ca sa aflam cam cat a costat o rama Acvlila , desi undeva la 2,2 milioane de Euro parca tin minte fara TVA . Ca o parere personala , daca a costat in jur de 3000000E toata rama deci cam 750000E/vagon eu zic ca pretul este o.k. avand in vedere dotarile , banuiesc ca acum pretul oricum este mai jos iar in cazul unui contract mare gen DB pretul scade si mai mult la cca 600000E deci vine la jumatate de pret fata de duplexurile DB deci pretul este corect . |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24324 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Mier 06 Iun 2012, 19:31 | |
| Popovici ce dotari ma rog are? Bar care nu a functionat niciodata Wireless doar in vise Vorbim de un produs modernizat pe o rama din anii 80 si ramele pentru DB produse noi plus ca in contractul cu DB figureaza si ramele EMU Twindexx care in Elvetia ajung si la 18 mil de euro cu confort de IC si altele |
|
| |
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6048 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Mier 06 Iun 2012, 19:52 | |
| - adrian78 a scris:
- Popovici ce dotari ma rog are? Bar care nu a functionat niciodata Wireless doar in vise Vorbim de un produs modernizat pe o rama din anii 80 si ramele pentru DB produse noi plus ca in contractul cu DB figureaza si ramele EMU Twindexx care in Elvetia ajung si la 18 mil de euro cu confort de IC si altele
Pai are in comparatie cu 26 si 36 Totusi , daca articolul se referea la rame Acvila nu cred ca s-a mai semnat pentru atat de multe bucati , deoarece din 2008 a trecut ceva timp si CFR nu a primit decat vreo 5 pana acum iar pretul , ma repet , nu cred ca era asta (3000000E/rama) ci mai mic .Cred ca gasim mai multe informatii pe site-urile de licitatii , trebuie sa fie acolo ceva despre ramele astea 5 (eu nu prea am incredere in presa ). |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Mier 06 Iun 2012, 20:10 | |
| A primit 5(eu stiam de 4) din care mai circula doar 2(una stiu sigur ca face 'ministerialul' de Ploiesti) de bune ce sunt, sa nu mai spunem ca dupa un an 2 da rugina de sub vopsea. |
|
| |
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8365 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Mier 06 Iun 2012, 21:54 | |
| Iata ce face statul pentru CFR :
http://www.zf.ro/companii/guvernul-sare-in-ajutorul-cfr-compania-va-primi-un-imprumut-pentru-achitarea-datoriilor-fata-de-furnizorii-de-energie-electrica-9714880 |
|
| |
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Mier 06 Iun 2012, 22:04 | |
| - razvan - trenuri a scris:
- Iata ce face statul pentru CFR :
http://www.zf.ro/companii/guvernul-sare-in-ajutorul-cfr-compania-va-primi-un-imprumut-pentru-achitarea-datoriilor-fata-de-furnizorii-de-energie-electrica-9714880 Statul adica platitorii de taxe , tu si cu mine si alte cateva milioane... Poveste fara sfarsit |
|
| |
Adrian78 Administrator
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Mier 06 Iun 2012, 22:09 | |
| Banii aia in loc sa mearga in infrastructura merg pe datorii!!Aia de la CFR SA tot ce incaseaza din TUI nu le ajung nici sa isi plateasca salariile nu stiu ce mama naibii fac atatia oameni acolo!! |
|
| |
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Mier 06 Iun 2012, 22:14 | |
| - adrian78 a scris:
- Banii aia in loc sa mearga in infrastructura merg pe datorii!!Aia de la CFR SA tot ce incaseaza din TUI nu le ajung nici sa isi plateasca salariile nu stiu ce mama naibii fac atatia oameni acolo!!
Sunt interese foarte mari sa se consume degeaba curent , camatarii sunt tot baietii destepti care fac bani din energie... Plus de asta , sistemul piramidal din CFR este bine pus la punct pe baza de performanta proprie si de partid , de aceea nu avem mers de tren asa cum trebuie si tot de aceea se achizitioneaza material rulant la comanda... |
|
| |
Adrian78 Administrator
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Mier 06 Iun 2012, 22:51 | |
| Aaa da uitasem ca CFR cumpara curentul la a cincea mana de la baietii desteptii ca asa e "in tenis" si de aia nu facem nici un sistem de preluare a energiei recuperate de la locomotive pentru ca trebuie sa consume mult sa plateasca *rost*i la un loc pentru baietii cu offshore in Cipru sa nu mai zic ca la cati bani europeni am avut macar rezolvau cu niste panouri solare prin gari utilitatile de acolo |
|
| |
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Mier 06 Iun 2012, 22:59 | |
| - adrian78 a scris:
- macar rezolvau cu niste panouri solare prin gari utilitatile de acolo
Ideea e foarte buna , am vazut panouri solare la greu in Olanda chiar in apropiere de calea ferata insa ce ne face cu baietii destepti de la noi ca s-au bagat si in energia neconventionala ? |
|
| |
rich1974
Numarul mesajelor : 430 Varsta : 50 Localizare : jud Arges Reputatie : 5274 Data de inscriere : 20/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Joi 07 Iun 2012, 09:09 | |
| panourile solare nu-si scot banii in vecii vecilor. asta cu energia verde este tot o frauda de proprtii. pai daca ar fi panourile fotovoltaice atat de rentabile, ai vedea toate casele acoperite cu sticla in loc de tabla....dar omul simplu isi face socoteala, la institutiile de stat merge, ca e pe banii goimilor. daca tot ar vrea cineva sa faca economie, ar putea sa puna motoare cu GPL pe desiro. dar de, statul muta niste bani dintr-un buzunar in altul, pana la urma, goimii platesc! |
|
| |
cardinal
Numarul mesajelor : 3333 Reputatie : 8736 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Joi 07 Iun 2012, 09:55 | |
| - rich1974 a scris:
- panourile solare nu-si scot banii in vecii vecilor. asta cu energia verde este tot o frauda de proprtii.
pai daca ar fi panourile fotovoltaice atat de rentabile, ai vedea toate casele acoperite cu sticla in loc de tabla....dar omul simplu isi face socoteala, la institutiile de stat merge, ca e pe banii goimilor. daca tot ar vrea cineva sa faca economie, ar putea sa puna motoare cu GPL pe desiro. dar de, statul muta niste bani dintr-un buzunar in altul, pana la urma, goimii platesc! un baiat destept, desi nu ii plac cei care nu le plac masinile |
|
| |
rich1974
Numarul mesajelor : 430 Varsta : 50 Localizare : jud Arges Reputatie : 5274 Data de inscriere : 20/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Joi 07 Iun 2012, 10:19 | |
| merci frate! pai normal ca nu-mi plac cei care urasc masinile. sunt moduri de transport complementare, nu concurente. disputa asta nu are sens. totodata, sunt uimit la cat de usor pune lumea botul la propaganda, ma refer mai exact, la chestunea cu incalzirea globala. |
|
| |
cardinal
Numarul mesajelor : 3333 Reputatie : 8736 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Joi 07 Iun 2012, 11:08 | |
| - rich1974 a scris:
- merci frate!
totodata, sunt uimit la cat de usor pune lumea botul la propaganda, ma refer mai exact, la chestunea cu incalzirea globala. asta e chiar reala, incalzirea. pe ce se cearta oamenii, este daca se datoreaza oamenilor sau altor cauze(soare, vaci, metan din oceane) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) | |
| |
|
| |
| Revista presei (partea III) | |
|