|
| DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC | |
|
+71Katalyn mielutu zburator Ciprian.bucur.92 Lumunita Stana danlascau marius_catalin84 Radu.B sytrus Mos Craciun DUAL baiazid vatmanul alliens Ionutz lapsanszkitamas roseanu EuroNight AndiCFR kido Re6/6 Vale_ntin DAS 2011 Adirmvl valean nenuandrei Radu alinx3330 Costin.H pety Shinkasen Rarau eu mos_ion IonutCFR2009 popovici alex.alexus.tm mishu88 AMX 97-0548-4 Gabry Gabriel kristi kkk halmarius Alex Avram Marius Iulian paiu.cristian ldh80 roadster buldozer2 Radu Tudor sergiu88 FeroFan97 Valentin Sava cortexedge boldalexandru cont inactiv Adrian78 mureseanu_976 Norbi soulcage alexpopa rizelgeorgel2004 transferoviarcalatori Vitosa Razvan razvan - trenuri AlexD cristi CFR M.I.C.I. Luna Dr2005 Nesebar COSTACHE MIHAIL 75 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
transferoviarcalatori Operator Feroviar Privat
Numarul mesajelor : 71 Reputatie : 4778 Data de inscriere : 20/01/2012
| Subiect: Multumiri pentru "PLUGUSOR Joi 20 Dec 2012, 09:21 | |
| Va intrebam daca putem posta acest deosebit PLUGUSOR pe pagina noastra de Facebook. Consideram ca trebuie sa citeasca mult mai multi calatori aceasta urare. Multumiri anticipate. - Mos Craciun a scris:
- Un batran cu chipul drag,
Va veni la voi in prag, Nu-l goniti , e Mos Craciun, Si v-aduce'un an mai bun! Calatori mai multumiti Sa nu mearga-nghesuiti, Si tarife cat mai mici Pentru copii si bunici! Sa va bucurati din plin, Iata calatorii vin, Sa calatoreasca des De la munte pan'la ses Tot cu trenuri T.F.C. Te miri si intrebi de ce? Tarifele sunt mai mici Iar confortul este brici! Din Oltenita-n Titan, Calatorii-s an de an Tot mai multumiti mereu, Si nu le mai este greu! Au sapte perechi pe zi Si mai multe ele-or fi Calatorii merg cinstit Ca biletul l-au platit! Nu se mai merge cu nasu Cum mergeau cu ceferasu'! Calatoru' e atent Nu fumeaza-n compartiment! Nu mai arunca pe jos Sa fie trenul jegos Nici seminte nici hartii, Cu trenul de drag tu vii Din Budesti in Bucuresti Calatori cinstiti gasesti Si curat in tren mereu, Ca asa-i la tefeceu! Ce era la cefereu? Gunoaie vedeai mereu! Tigari pe jos aruncate Si vagoane devastate! Iar la Felix daca vreti, Mai taiati un pic din pret Ca s-aveti multi calatori Sa mearga de multe ori! Din Galati pan' la Buzau Drumul nu mai este rau! Trenuri TFC gaseti Cu ele calatoresti! In tren nu te plictisesti Timp ai ca sa te gandesti Ce frumos calatoresti! Si-ai ajuns la Bucuresti! Din Buzau la Nehoiasu Nu se mai merge cu nasu! Calatorii au bilet Iar altii abonament! Din Ploiesti pan' la Slanic, Nu mai circula nimic! Acum trenuri multe sunt Si multumim cu-n cuvant! Sectia s-anchiriat, Tefeceul o a luat Trenuri multe a bagat Dubele s-au dsfiintat! Fiecare calator, Din Galati pan' la Barlad De-acum sa tot mergi cu drag Cu trenul cel minunat Care multi l-au asteptat! Iar acum el a venit, Calatorii s-au suit Pe scaun s-au asezat Si bilete ei si-au luat De la partida din tren, Ca tariful este mic Aproape nu dai nimic! Si-am ajuns si la Cordau, Drumul nu mai este rau Dar nu prea sunt calatori Nici nu stii cand sa cobori La Maneciu noi dorim, Trenuri multe sa gasim Sa calatorim mereu Si nu ne mai este greu Dubele noi le lasam Vrem sa le falimentam Microbuze blestemate Sa le vedem fara roate! Fie toate aruncate Si la fier vechi rasturnate Ca microbuzele toate, Sunt cosciuge blestemate Daca vrei sa mai traiesti Sa nu mai calatoresti! Cu asa blestematii, Ca sa nu murim de vii! Noi acum toti ne dorim In tren sa calatorim Cu operator privat Care nu mai e de stat Cu trenul particular, T.F.C.! Sa fie clar! Cine merge-acum cu trenul, A inteles fenomenul! Mult iubitul calator Si-a gasit operator! Un operator privat Foarte multi l-au cautat! T.F.C. el s-a chemat Toti calatorii l-au luat! Daca vrei din Bucuresti, Poti sa ajungi la Ploiesti! Si-apoi chiar si la Slanic! Mai calatoresti un pic! Din Ploiesti pan' la Buzau Din Oradea la Cordau La Maneciu, la Valeni, La Foltesti si la Baleni! La Beresti si Balintesti Talasmani si la Lungesti, Trenurile toate merg, Eu pe ele le aleg! La Roscani si Frumusita, La Foltesti si la Silvita Statii multe cate vrei, Sunt pe sapte sute trei! Si asa merg cu mult dor Pana la Targu Bujor! Cu ramele T.F.C.! Si sa nu intrebi de ce! Chiar si pe opt sute unu Statii multe pe tot drumul: Plataresti si Frunzanesti Vasilati si Negoiesti Luica, Curcani si Budesti, Si-am ajuns in Bucuresti Chiar in halta la Titan C-am trecut si la Tangan' Sa vezi pe cinci sute patru Statii ca la nimeni altul Denumiri cat mai frumoase Le enumerez pe toate Dupa Buzau Nord, Veresti Vine imediat Candesti! Apoi Berca si Ojasca Le privesti de-ti cade basca!! Alte statii or sa vina, N-am gasit o alta rima! Unguriu, Magura Parscov si cu Badila Rusavatu, Viperesti, TFC! Sa ne traiesti! C-ai preluat atatea sectii In cat mai multe directii! Si putem sa ne plimbam, Si-n vacanta noi sa stam! Am ajuns si la Cislau Drumul este frumos rau! Eu mai sus de basca-am spus Gura Bascii am ajuns Uite, vine papurisu' Si-am ajuns la Maruntisu Pe Valea Sibicului La poala Nehoiului! Si mai sunt si alte sectii In cat mai multe directii Insa ma opresc putin, Ca trebuie sa-mi revin! Ca ma simt imbatranit De CFR parasit! Parasit, batran, uitat, De CFR abandonat! Merg incet si drumu-i lung, La Snagov eu vreau s-ajung! Statiunea cea frumoasa Langa padurea cea deasa! Loc frumos si plin de vraja Se numeste Snagov Plaja Unde linia ferata Ce frumos trecea odata! Chiar prin inima Vlasiei Prin padurea bucuriei Padurea deasa de fagi Si unde sunt codrii dragi Unde trenu'ncet trecea Foarte mult ma bucura! Ajungea la Snagov Sat Loc in care am umblat! Iar acum privesc tacut Linia care-a avut Patru garnituri pe zi Pan' la orele tarzii! Si privesc in departare, Cu adanca intristare Trenul ca sa il zaresc Dar nu vine...Nu-l gasesc! Cine stie, poate-odata Aceasta sectie, preluata De-un operator privat, Sa bage un tren spre sat! Sa ajunga pan'la plaja La Snagov, locul cu vraja Sa calatorim am vrea, La Snagov! S-ar mai putea????
Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra tuturor angajatilor T.F.C. doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite! |
| | | Mos Craciun
Numarul mesajelor : 25 Varsta : 2022 Localizare : Laponia Reputatie : 5501 Data de inscriere : 12/12/2009
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC Joi 20 Dec 2012, 10:55 | |
| Cum sa nu , dragii mosului!! Cu cea mai mare placere ! Chiar ma bucur ca acest plugusor v-a mers la suflet si doriti sa il faceti cunoscut la cat mai multi calatori! Este compus putin in graba din lipsa timpului liber, si daca vreun pasaj nu prea isi are rostul in plugusor, il puteti scoate. Mult succes T.F.C. si la anul cand mai vin pe aici, vreau sa alcatuiesc un plugusor lung cu toate sectiile si cu toate statiile care le veti avea in dotare!! La multi ani!!! |
| | | Radu.B
Numarul mesajelor : 208 Varsta : 37 Localizare : Frunzanesti, linia secundara 801 Reputatie : 4692 Data de inscriere : 08/10/2012
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC Vin 21 Dec 2012, 20:20 | |
| |
| | | marius_catalin84 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 579 Reputatie : 6193 Data de inscriere : 23/08/2009
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC Mar 01 Ian 2013, 17:05 | |
| Buna seara si un nou an fericit plin de realizari! As vrea sa stiu daca compania dumneavoastra isi va extinde serviciile si pe alte rute cum ar fi Buzau-Marasesti ? |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC Mar 15 Ian 2013, 21:41 | |
| 1. Aveti in planurile dvs viitoare extinderea spre Brasov? Ar avea succes cel putin in week-end un tren extensie Buda-Brasov la cel de 7.10 dimineata din Bucuresti Nord apoi sa penduleze Brasov-Ploiesti Sud-Brasov pentru ca seara sa se intoarca la 21.24 in Bucuresti. Si cred ca un singur automotor ar fi insuficient la cati calatori ar avea. 2. Trenuri Buzau-Constanta sau Bucuresti-Constanta cel putin in sezonul estival aveti in planurile dvs de viitor? Multumesc |
| | | danlascau
Numarul mesajelor : 22 Reputatie : 5109 Data de inscriere : 25/12/2010
| Subiect: Oradea-Felix Mar 22 Ian 2013, 01:26 | |
| Nu cred ca Oradea-Felix-Cordau merita o asemenea soarta.
Conform Hotararii nr. 1263 din 18 decembrie 2012 aveati dreptul la 3 trenuri/zi, nu la doua!
Si acelea la 7 dimineata si 7 seara, si doar pana in Felix.
Al treilea ar putea fi dupa ce soseste IR 1631, Constanta-Oradea, intre 9.30 si 10.00.
Schimbati denumirea sectiei din Oradea-Baile Felix-Cordau in Oradea-Baile Felix-Cordau
|
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC Mar 22 Ian 2013, 09:01 | |
| - danlascau a scris:
- Conform Hotararii nr. 1263 din 18 decembrie 2012 aveati dreptul la 3 trenuri/zi, nu la doua!
Conform HG 74/2012, modificată prin HG 1263/2013, art. 6: - Citat :
- (1) Numărul trenurilor de călători pe fiecare categorie, care vor fi operate pe reţeaua feroviară de către Transferoviar Calatori, este inclus în pachetul minim social aprobat prin contractul de activitate al Companiei Naţionale de Căi Ferate "C.F.R." - S.A.conform legii şi este prevăzut în anexa nr.2.
(2) În scopul adaptării la cerinţele concrete de piaţă ale serviciului public social de transport feroviar de călători, Transferoviar Calatori poate face modificări în lista prevăzută la anexa nr. 2, cu respectarea instrucţiunilor feroviare referitoare la introducerea sau scoaterea unui tren în/din circulaţie şi fără a depăşi volumul total de tren-km din listă. Deci numărul de trenuri nu e bătut în cuie. _________________ :TTT:
|
| | | vatmanul V.I.P Member
Numarul mesajelor : 646 Varsta : 38 Localizare : Oradea Reputatie : 5105 Data de inscriere : 14/10/2012
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC Vin 25 Ian 2013, 14:12 | |
| Dragi pasionati feroviari, legat de sectia Oradea - Baile Felix - Cordau, le-am adresat celor de la TFC o intrebare prin intermediul formularului de contact de pe site-ul lor oficial, si am primit in scurt timp un raspuns pe care vreau sa vi-l arat si voua. Mai intai, aceasta a fost intrebarea mea:
Intentionati sa reintroduceti mai multe perechi de trenuri pe relatia Oradea - Baile Felix odata cu sosirea sezonului cald, sau halta Baile Felix o mai tineti doar pentru a va parca automotoarele ce sosesc de la Cluj, iar odata cu mersul de tren 2013-2014 sa creati un astfel de mers pe Oradea - Cluj incat sa nu mai fie nevoie de Felix si sectia sa aiba aceeasi soarta ca Boutari? Totusi, daca veti introduce mai multe trenuri pe Felix in sezonul cald, veti mai circula macar cu doua trenuri si pana la Cordau?
Iar raspunsul lor a fost acesta:
Pentru moment, asa cum arata la momentul acesta graficul pe Oradea - Baile Felix, asa se pare ca va fi tot anul, pentru ca altfel am depasi km alocati. Nu am renuntat la ideea de a mai redeschide discutiile la nivel de minister, dar din cauza constrangerilor bugetarea pe care le au, nu ne pot acorda mai mult. Noi am fi vrut sa operam cu toate trenurile pe care le-am avut anuntate, inclusiv sectia Ploiesti Sud - Maneciu, dar se pare ca sortii ne-au fost potrivnici anul acesta.
Deci tot ce mai putem face noi, e sa acceptam situatia si sa mergem mai departe. Pentru anul acesta am putea spune cu regret ca nu mai avem tren la Baile Felix... Ceea ce este acum si se pare ca va fi tot anul, nu se mai poate numi tren la Felix.
|
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Mă mir Dum 10 Feb 2013, 15:23 | |
| Ce s-a întâmplat cu secţiile Caransebeş - Bouţari sau Ploieşti Sud - Măneciu ? Le tot caut pe site dar nu le găsesc nicăieri. La fel şi Oradea - Băile Felix.
Dacă CFR-ul nu mai vrea liniile acestea, este absurd să stabilească un număr de km dinainte alocaţi. Corect este să puteţi pune şi 100 trenuri pe zi, dacă vreţi, pe secţiile închiriate. Odată ce CFR-ul şi-a luat mâna de pe aceste secţii, nu văd de ce limitează nr de trenuri. Voi ce păziţi ?
De asemenea, linia Căciulaţi - Snagov Plajă, a fost dată la pachet cu linia spre Olteniţa. Pe când vedem trenuri şi spre Snagov ?
Linia Băile Felix - Cordău - Rogoz - Holod : când o refaceţi integral şi s-o daţi în exploatare ?
Altă întrebare : înţeleg că vreţi profit, dar v-aţi gândit să luaţi / închiriaţi / cumpăraţi o linie îngustă ? De exemplu, fosta linie 309 : Turda - Abrud, în lungime de 93 km. Pe termen lung puteţi face profit cu ea, prin organizarea unor pachete turistice pt străini. Cu mocăniţa, desigur. |
| | | AndiCFR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8756 Data de inscriere : 10/06/2011
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC Dum 10 Feb 2013, 18:03 | |
| Pe Ploiesti Sud-Maneciu inca nu s-au bagat trenuri,pe Caransebes-Boutari le-au scos. |
| | | alinx3330
Numarul mesajelor : 342 Varsta : 39 Localizare : Iasi Reputatie : 5492 Data de inscriere : 23/10/2010
| Subiect: sal Vin 26 Apr 2013, 19:52 | |
| este adevarat ca incepand cu data de 15 iunie vei prelua magistrala 600 iasi - tecuci si vei prelua in acelasi timp toate trenurile personale de pe aceasta ruta? |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8300 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC Mier 18 Dec 2013, 15:37 | |
| Ce ziceti de imbodobirea cate unui pom de craciun/alte decoruri de craciun cu ocazia sarbatorilor de iarna in fiecare automotor ? |
| | | Lumunita Stana
Numarul mesajelor : 167 Varsta : 54 Reputatie : 4183 Data de inscriere : 28/11/2013
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC Mier 02 Iul 2014, 19:01 | |
| Aici cand au fost intrebati pe ce sectii opereaza nici o vorba nu au spus despre linia Oradea-Felix,semn ca pe ei nu ii mai intereseaza aceasta cale ferata si anul acesta in septembrie cand se termina contractul vor pleca 100% de pe ea. https://www.youtube.com/watch?v=et1IrOqnl6E |
| | | Ciprian.bucur.92
Numarul mesajelor : 22 Varsta : 23 Localizare : Bucuresti Reputatie : 3964 Data de inscriere : 10/02/2014
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC Dum 02 Noi 2014, 22:18 | |
| Transferoviar calatori aveti de gand sa introduceti oprirea trenurilor 15072/15073 in COTORCA HM. ? |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC Dum 02 Noi 2014, 22:29 | |
| - Ciprian.bucur.92 a scris:
- Transferoviar calatori aveti de gand sa introduceti oprirea trenurilor 15072/15073 in COTORCA HM. ?
Doar 7001/7002 vor opri acolo, TFC nu va opri . |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC | |
| |
| | | | DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |