|
| DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC | |
|
+71Katalyn mielutu zburator Ciprian.bucur.92 Lumunita Stana danlascau marius_catalin84 Radu.B sytrus Mos Craciun DUAL baiazid vatmanul alliens Ionutz lapsanszkitamas roseanu EuroNight AndiCFR kido Re6/6 Vale_ntin DAS 2011 Adirmvl valean nenuandrei Radu alinx3330 Costin.H pety Shinkasen Rarau eu mos_ion IonutCFR2009 popovici alex.alexus.tm mishu88 AMX 97-0548-4 Gabry Gabriel kristi kkk halmarius Alex Avram Marius Iulian paiu.cristian ldh80 roadster buldozer2 Radu Tudor sergiu88 FeroFan97 Valentin Sava cortexedge boldalexandru cont inactiv Adrian78 mureseanu_976 Norbi soulcage alexpopa rizelgeorgel2004 transferoviarcalatori Vitosa Razvan razvan - trenuri AlexD cristi CFR M.I.C.I. Luna Dr2005 Nesebar COSTACHE MIHAIL 75 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12456 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC Mier 31 Oct 2012, 20:04 | |
| Casier la bilete cu studii la CENAFER... Asta-i prea de tot. Liceul economic e suficient. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| | | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC Mier 31 Oct 2012, 23:22 | |
| - IonutCFR2009 a scris:
- Casier la bilete cu studii la CENAFER... Asta-i prea de tot. Liceul economic e suficient.
Da trebuie sa ai cursurile de casier altfel nu te primeste cel putin la CFR nu angajeaza fara cursurile de casier la CNAFER . |
| | | transferoviarcalatori Operator Feroviar Privat
Numarul mesajelor : 71 Reputatie : 4779 Data de inscriere : 20/01/2012
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC Mier 07 Noi 2012, 13:16 | |
| Stimati membri,
Dorim sa raspundem, pe cat posibil, la intrebarile dvs si intr-un timp cat mai scurt, insa va rugam sa dati dovada de intelegere atunci cand raspunsurile nu sunt atat de prompte precum v-ati dori. Cum am mai spus, ne-am bucura sa putem introduce mai multe trenuri pe cat mai multe sectii, insa suntem conditionati de aprobarile de la CNCFR S.A. si de materialul rulant limitat. Referitor la filmatul si fotografiatul in tren, vom instrui personalul sa nu le mai interzica, desigur cu conditia ca ceilalti calatori sa nu fie deranjati de acest lucru. In ceea ce priveste deschiderea unei case de bilete in Gara de Nord, am avut in plan acest lucru si chiar am dorit sa fie ceva surprinzator prin modul de prezentare, insa nu am primit aprobarile necesare pentru introducerea trenurilor Slanic-Bucuresti si Maneciu-Bucuresti. Astfel, prin cresterea numarului de trenuri si implicit a numarului de calatori s-ar fi justificat infiintarea unei case de bilete care implica niste costuri cu chiria, utilitatile si personalul. CV-urile sunt toate primite si arhivate, iar persoanele sunt introduse in baza de date. In functie de necesitatile societatii si de profilul candidatului se fac angajari si nu pe baza de “PCR”. Daca profilul corespunde nu avem nici un fel de problema cu vechimea si experienta. Intotdeauna avem in vedere ca personalul sa fie bine dimensionat astfel incat sa nu il impovaram cu sarcini si responsabilitati cat nu poate duce, insa nici nu putem angaja personal care sa nu isi justifice activitatea. Momentan, nu va putem spune ce noi trenuri se vor introduce deoarece totul este sub forma de propunere si asteptam aprobarile necesare. In ceea ce priveste “micul training”, acesta se poate aplica doar in cazul casierelor si al vanzatorilor de bilete, celelalte functii cum sunt ''sef tren'' si ''mecanic'' obligatoriu trebuie sa aiba cursuri CENAFER, sa fie autorizati si totodata apti medical si psihologic pentru a executa aceasta functie.
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC Mier 07 Noi 2012, 13:21 | |
| Deci sa inteleg ca nu vor exista trenurile Slanic-Bucuresti-Slanic ? in cazul asta se vor suplimenta numarul de curse pe relatia Slanic-Ploiesti-Slanic ? macar aici sa fie mai multe cu legatura spre Bucuresti . |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC Mier 07 Noi 2012, 14:23 | |
| - karpaty a scris:
- macar aici sa fie mai multe cu legatura spre Bucuresti .
Măcar 15338 să ajungă cu 10 minute mai devreme la Ploieşti Vest, să se prindă R3008. _________________ :TTT:
|
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13277 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC Dum 11 Noi 2012, 14:09 | |
| Va rog sa va limitati aici la intrebari puse operatorului feroviar TFC,pentru a le face munca mai usoara in a va raspunde prompt.Exista o gramada de alte topicuri la care puteti sa discutati referitor la alte lucruri decat TFC.Intr-un sens va faceti tot voua,utilizatorii forumului, un bine,pentru ca doriti raspunsuri cat mai rapide din partea TFC.Va multumesc.Am sa vorbesc cu domnul Costache si eventual facem un topic nou cu titlul "Sugestii pentru operatorul feroviar TFC" .. astfel incat userii care au intrebari sa le poata adresa aici ,si cel care sa raspunda sa fie doar operatorul TFC(eventual si membrii care cunosc situatia unor intrebari care nu necesita neaparat raspuns oficial TFC). |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15505 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC Dum 11 Noi 2012, 21:51 | |
| Am creat alt topic numit ,, Sugestii pentru operatorul feroviar T.F.C.'' la topicul acesta: http://www.forumtrenuri.com/t2482-sugestii-pentru-operatorul-feroviar-tfc in care am mutat mesajele de la acest topic in care nu erau adresate intrebari operatorului feroviar. Pentru a nu ingreuna acest topic cu mesaje care nu aduc intrebari, este bine sa discutati aici, http://www.forumtrenuri.com/t2482-sugestii-pentru-operatorul-feroviar-tfc iar acest topic sa ramana in continuare pentru postarea de intrebari catre T.F.C. |
| | | kido
Numarul mesajelor : 202 Varsta : 31 Localizare : Slanic Reputatie : 5345 Data de inscriere : 01/11/2010
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC Lun 19 Noi 2012, 20:55 | |
| |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC Mar 11 Dec 2012, 14:10 | |
| Veti pastra trenurile de pe relatia Cluj-Caransebes? |
| | | M.I.C.I.
Numarul mesajelor : 541 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5319 Data de inscriere : 18/11/2011
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC Joi 13 Dec 2012, 14:34 | |
| Buna ziua!
Am si eu o intrebare!
Posesorii foilor de drum ai legii 448/2006 pot circula pe o anumita distanta daca sunt nevoiti sa foloseasca doua trenuri? De exemplu pe ruta Buzau - Ploiesti - Slanic. Chiar daca este o singura calatorie, trebuie schimbat trenul In Ploiesti. Sau este nevoie de doua foi de drum, pentru fiecare tren in parte?
Va multumesc! |
| | | Mos Craciun
Numarul mesajelor : 25 Varsta : 2022 Localizare : Laponia Reputatie : 5502 Data de inscriere : 12/12/2009
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC Mar 18 Dec 2012, 22:46 | |
| Un batran cu chipul drag, Va veni la voi in prag, Nu-l goniti , e Mos Craciun, Si v-aduce'un an mai bun! Calatori mai multumiti Sa nu mearga-nghesuiti, Si tarife cat mai mici Pentru copii si bunici! Sa va bucurati din plin, Iata calatorii vin, Sa calatoreasca des De la munte pan'la ses Tot cu trenuri T.F.C. Te miri si intrebi de ce? Tarifele sunt mai mici Iar confortul este brici! Din Oltenita-n Titan, Calatorii-s an de an Tot mai multumiti mereu, Si nu le mai este greu! Au sapte perechi pe zi Si mai multe ele-or fi Calatorii merg cinstit Ca biletul l-au platit! Nu se mai merge cu nasu Cum mergeau cu ceferasu'! Calatoru' e atent Nu fumeaza-n compartiment! Nu mai arunca pe jos Sa fie trenul jegos Nici seminte nici hartii, Cu trenul de drag tu vii Din Budesti in Bucuresti Calatori cinstiti gasesti Si curat in tren mereu, Ca asa-i la tefeceu! Ce era la cefereu? Gunoaie vedeai mereu! Tigari pe jos aruncate Si vagoane devastate! Iar la Felix daca vreti, Mai taiati un pic din pret Ca s-aveti multi calatori Sa mearga de multe ori! Din Galati pan' la Buzau Drumul nu mai este rau! Trenuri TFC gaseti Cu ele calatoresti! In tren nu te plictisesti Timp ai ca sa te gandesti Ce frumos calatoresti! Si-ai ajuns la Bucuresti! Din Buzau la Nehoiasu Nu se mai merge cu nasu! Calatorii au bilet Iar altii abonament! Din Ploiesti pan' la Slanic, Nu mai circula nimic! Acum trenuri multe sunt Si multumim cu-n cuvant! Sectia s-anchiriat, Tefeceul o a luat Trenuri multe a bagat Dubele s-au dsfiintat! Fiecare calator, Din Galati pan' la Barlad De-acum sa tot mergi cu drag Cu trenul cel minunat Care multi l-au asteptat! Iar acum el a venit, Calatorii s-au suit Pe scaun s-au asezat Si bilete ei si-au luat De la partida din tren, Ca tariful este mic Aproape nu dai nimic! Si-am ajuns si la Cordau, Drumul nu mai este rau Dar nu prea sunt calatori Nici nu stii cand sa cobori La Maneciu noi dorim, Trenuri multe sa gasim Sa calatorim mereu Si nu ne mai este greu Dubele noi le lasam Vrem sa le falimentam Microbuze blestemate Sa le vedem fara roate! Fie toate aruncate Si la fier vechi rasturnate Ca microbuzele toate, Sunt cosciuge blestemate Daca vrei sa mai traiesti Sa nu mai calatoresti! Cu asa blestematii, Ca sa nu murim de vii! Noi acum toti ne dorim In tren sa calatorim Cu operator privat Care nu mai e de stat Cu trenul particular, T.F.C.! Sa fie clar! Cine merge-acum cu trenul, A inteles fenomenul! Mult iubitul calator Si-a gasit operator! Un operator privat Foarte multi l-au cautat! T.F.C. el s-a chemat Toti calatorii l-au luat! Daca vrei din Bucuresti, Poti sa ajungi la Ploiesti! Si-apoi chiar si la Slanic! Mai calatoresti un pic! Din Ploiesti pan' la Buzau Din Oradea la Cordau La Maneciu, la Valeni, La Foltesti si la Baleni! La Beresti si Balintesti Talasmani si la Lungesti, Trenurile toate merg, Eu pe ele le aleg! La Roscani si Frumusita, La Foltesti si la Silvita Statii multe cate vrei, Sunt pe sapte sute trei! Si asa merg cu mult dor Pana la Targu Bujor! Cu ramele T.F.C.! Si sa nu intrebi de ce! Chiar si pe opt sute unu Statii multe pe tot drumul: Plataresti si Frunzanesti Vasilati si Negoiesti Luica, Curcani si Budesti, Si-am ajuns in Bucuresti Chiar in halta la Titan C-am trecut si la Tangan' Sa vezi pe cinci sute patru Statii ca la nimeni altul Denumiri cat mai frumoase Le enumerez pe toate Dupa Buzau Nord, Veresti Vine imediat Candesti! Apoi Berca si Ojasca Le privesti de-ti cade basca!! Alte statii or sa vina, N-am gasit o alta rima! Unguriu, Magura Parscov si cu Badila Rusavatu, Viperesti, TFC! Sa ne traiesti! C-ai preluat atatea sectii In cat mai multe directii! Si putem sa ne plimbam, Si-n vacanta noi sa stam! Am ajuns si la Cislau Drumul este frumos rau! Eu mai sus de basca-am spus Gura Bascii am ajuns Uite, vine papurisu' Si-am ajuns la Maruntisu Pe Valea Sibicului La poala Nehoiului! Si mai sunt si alte sectii In cat mai multe directii Insa ma opresc putin, Ca trebuie sa-mi revin! Ca ma simt imbatranit De CFR parasit! Parasit, batran, uitat, De CFR abandonat! Merg incet si drumu-i lung, La Snagov eu vreau s-ajung! Statiunea cea frumoasa Langa padurea cea deasa! Loc frumos si plin de vraja Se numeste Snagov Plaja Unde linia ferata Ce frumos trecea odata! Chiar prin inima Vlasiei Prin padurea bucuriei Padurea deasa de fagi Si unde sunt codrii dragi Unde trenu'ncet trecea Foarte mult ma bucura! Ajungea la Snagov Sat Loc in care am umblat! Iar acum privesc tacut Linia care-a avut Patru garnituri pe zi Pan' la orele tarzii! Si privesc in departare, Cu adanca intristare Trenul ca sa il zaresc Dar nu vine...Nu-l gasesc! Cine stie, poate-odata Aceasta sectie, preluata De-un operator privat, Sa bage un tren spre sat! Sa ajunga pan'la plaja La Snagov, locul cu vraja Sa calatorim am vrea, La Snagov! S-ar mai putea????
Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra tuturor angajatilor T.F.C. doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite! |
| | | rizelgeorgel2004 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 608 Reputatie : 6180 Data de inscriere : 23/10/2009
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC Mier 19 Dec 2012, 00:50 | |
| Raspuns la urarea Mosului:
Si Targovistea e trista Ar dori un tren pe lista, De Ploiesti e izolat. De un an a incetat Orice tren ca sa mai mearga Si-asta ruta vor s-o stearga... An de an au mers, se stie Doar pe blat, pe smecherie, Tot mergand pe 10 mii, Fara calatori, sa stii! Le bagau la ore rele, 4 dimineata, nene... Se mirau ca nu le merge De la mita...se-ntelege, Nici bilete nu luau, Nici in tren nu le taiau, Trenurile merg in jos... Iara mita doar la bossss.... Si iata, ca n-a mai mers Ca solutie...l-au sters... Si-am ramas noi fara tren La ploiesti ca sa mergem Si-acuma-i facem cu bani Pe rechini...niste golani. Nu mai poti sa mergi, mai frate Nici macar la facultate, C-ai ramas in fundul gol, Fara tren...dar avem MALL.
Dar sa revenim la tren Ca nu-i sanie cu ren... LDH cu o TE Mare tren la CFR... 10 calatori in ele Si fara bilete, vere... Si-atunci vezi ca e palpabil Si trenu e nerentabil? Motorina este scumpa Pe ea multi bani se arunca Sa bage un tren pitic Duaweg, Malaxa mic, Sau o sageata, ceva Economie-ar facea, Dar unde capul prosteste Vai de picioare cam este... Si-acum plangem dupa tren C-a trecut...vrem sau nu vrem...
Pietrosita-i suparata ca e o gara uitata De trenuri cam duce lipsa... Trei pe zi...atat pe lista, C-acolo nu este lume, E desert....ca n-are nume Nici un sef nu prea-i de-acolo C-altfel, frate, tre' sa stii Bagau tren Inter CITY!!! Cu un mers de personal, Dar tarife de bashtan. De unde bani, fratioare, Oamenii servicii "n-are" De-abia poa' sa-si ia o paine Si o floare baga-n vaza, Si statu'-o impoziteaza....
Si-a ramas sarac romanul N-are porc, vine Craciunul, Dar unde speranta nu-i Nu facem nimic, va spui, Tre' sa fim uniti, mai frate, Vine FMI prin spate Sa ne vanda toata munca Sa ne-o ia pe mai nimica, Ce regim a fost, mai greu, Lumea a muncit mereu, Comunism, democratie, Toate ni le ia, se stie. Ce-am muncit noi an de an Ni le iau doar pe un ban C-avem sefi destepti ca gardul Ne-au vandut la hoti, cu cardul. Rabdam noi cat om rabda Pan-le vine ziua rea Cand le-om lua tot ce-i al nostru Si om da la oameni, iar Loc de munca, un salar, Si om pune mana toti Tara s-o luam de la hoti Sa traim iarasi cu bine In frumoasa Romanie Si sa dam oricare viata S-o facem iarasi mareata, Tara noastra cea iubita, Ce este de multi hulita.
Dar le-om arata noi lor, Ce-i al nostru nu-i al lor!!! Si-om scapa tara, cu dor, De hoti si de tradatori!!!
Si-om avea trenuri pe sine Si lacrima ce ne vine S-o stergem noi bine bine. C-o s-avem trenuri sa mearga Sunetul ca sa il sparga, Si-o s-avem tren campion Sa zburam ca-n avion, doar cu trenuri de valoare Ca sa-mpodobim un brad Din Constanta la Arad.
Sa ne dispara tristetea Chiar daca-n tara e jale Ca-i ramane frumusetea Si nu-i sta nimic in cale!!!
Va urez doar sanatate Si mult spor s-aveti in toate Un an nou cu bucurie, Si cu trenuri iar, SE STIE
|
| | | transferoviarcalatori Operator Feroviar Privat
Numarul mesajelor : 71 Reputatie : 4779 Data de inscriere : 20/01/2012
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC Mier 19 Dec 2012, 09:01 | |
| - M.I.C.I. a scris:
- Buna ziua!
Am si eu o intrebare!
Posesorii foilor de drum ai legii 448/2006 pot circula pe o anumita distanta daca sunt nevoiti sa foloseasca doua trenuri? De exemplu pe ruta Buzau - Ploiesti - Slanic. Chiar daca este o singura calatorie, trebuie schimbat trenul In Ploiesti. Sau este nevoie de doua foi de drum, pentru fiecare tren in parte?
Va multumesc! Se foloseste o singura foaie de drum, dar se emit bilete pentru fiecare tren in parte. Acest lucru se poate face atat la casele de bilete cat si in tren la seful de tren in situatia in care calatorul se urca dintr-o statie fara casa de bilete sau care nu are program la ora de sosire a trenului. Va multumim pentru urari si pentru poezie . Echipa noastra va ureaza, de asemenea, toate cele bune si Sarbatori Fericite! |
| | | sytrus
Numarul mesajelor : 124 Reputatie : 4574 Data de inscriere : 22/09/2012
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC Mier 19 Dec 2012, 23:50 | |
| In primu rand felicitari pentru treaba care ati facut-o de aproape 3 ani pe ruta Oradea - Cordau. Insa, inca consider ca ar trebui prelungita macar pana in Mierlau, daca nu - Calea Mare. Legaturile rutiere sunt aproape inexistente pentru satele acelea, in plus, Mierlau e mai aproape pe calea ferata decat pe sosea de Oradea. Aveti asta in plan macar pe urmatorii 5-6 ani? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC | |
| |
| | | | DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |