Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia

In jos 
+91
ALEXCFR
Vale_ntin
cfr500
ets2oltromânia
Cipri Andrei Neculai
laurentzu
miguel1975
alex.alexus.tm
ciprian71
Ovidiu Andrei
billy752-istu
Simo1971
sorinache96
Ayumi
teoiasi
decward
CristianSM
alex1987
baiazid
COSTACHE MIHAIL
Luna
claudiubycn
DPS
alinutz23
marius664
traian
ANDU2100HP
AlexandruC
Jurnal Feroviar
nenuandrei
florin.lifticariu
ldh.ro
TVlad
riciu
mielutu zburator
bobi
mariuscfrbucuresti
Katalyn
cristy79
Alextasy
florin29sv
Mihay
dan tm
@ndrey
cortexedge
afrodita.popescu.7
IonutChircu
lapsanszkitamas
NicuS
kristi kkk
Grigor
cristi CFR
bubu
cardinal
Balto
Alex Avram
allred
razvan - trenuri
Adrian78
rizelgeorgel2004
cristi ar
sibiustation
stefan_br
TonyGFR
AndiCFR
KOSTYK
dan_dinamo_bm
Shinkasen
Sabik
phnegativ
cont dezactivat .
mureseanu_976
Norbi
didinul
Katalin4653
ATM
AlexD
Adirmvl
IonutCFR2009
AndreiStefan
DUAL
Spartan1948
Dr2005
Andrey_tm
92Dragos
ravers75
Vitosa
Nesebar
Vlad
Ionutz
myster2008
95 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 62 ... 66  Urmatorul
AutorMesaj
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11194
Data de inscriere : 09/10/2014

IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia - Pagina 59 Empty
MesajSubiect: Re: IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia   IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia - Pagina 59 Icon_minitimeMier 31 Mai 2017, 15:18

laurentzu a scris:
miguel1975 a scris:
cred ca 1944/1945 va fi printre cele mai lungi trenuri anul acesta.7-8 vag de la sm,3 de la cj,2 de la sighet si 2 de la tg mures,nu stiu daca va mai atasa din bv 1-2 vag.sunt curios sa vad compunerea trenului.

De intarzierile lui nu esti curios ? lol!

Eu nu inteleg de ce intrebarile astea fara sens vin de fiecare data din partea Moldovei si a Republici Moldova, cred ca o sa imbatranesc si nu o sa gasesc raspuns pentru asta, apoi tot eu sunt acuzat degeaba si din oficiu de catre niste indivizi si hateri care nu exista ca am ceva cu moldoveni. Nu sunt rasist dar am boala mare pe moldoveni din Republica cu care am avut de a face 6 ani de zile la fostul loc de munca din Ploiesti si mai nou alta categorie de prosti, inculti, needucati si grandomani cu care lucrez intr-o tara civilizata si care pentru ei ( basarabeni ) practic a fost ultimul tren pe care l-au si prins pe ultima suta, dar sa revenim pe subiect si te intreb si eu :

Ce intarzieri a avut anul trecut sau acum 2 ani acest tren de vorbesti de parca ai vedea in viitor ? IN afara de prostia aia de schimb de locomotive la PL.Vest si a cazurilor speciale ( furtuna pe Valea Prahovei sau incendiul de la Sarulesti ) ori defectiuni ale locomotivelor in rest despre ce intarzieri vrei sa spui ? Eu stiu ca pe unii ca tine nu i intereseaza decat topicul liniei 511 restul postati doar de dragul de a posta dar iti reamintesc caci eu stau foarte bine cu memoria lucru dovedit peste tot ca IR 1944 e trenul care a reusit sa recupereze vreo 40-45 minute de la Deda pana la Constanta vara trecuta in conditile in care doar la Brasov avea statioanare de peste 10 minute asa ca e bine sa ramanem fiecare pe tarlaua lui si sa dam informati forumului ( bineinteles daca dorim ) din zona unde cunoastem cel mai bine, sectia 511 celebra Veresti-Botosani.
Sus In jos
laurentzu

Numarul mesajelor : 424
Varsta : 39
Localizare : Iasi
Reputatie : 3516
Data de inscriere : 08/06/2016

IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia - Pagina 59 Empty
MesajSubiect: Re: IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia   IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia - Pagina 59 Icon_minitimeMier 31 Mai 2017, 16:52

Katalyn a scris:
laurentzu a scris:

De intarzierile lui nu esti curios ? lol!

Eu nu inteleg de ce intrebarile astea fara sens vin de fiecare data din partea Moldovei si a Republici Moldova, cred ca o sa imbatranesc si nu o sa gasesc raspuns pentru asta, apoi tot eu sunt acuzat degeaba si din oficiu de catre niste indivizi si hateri care nu exista ca am ceva cu moldoveni. Nu sunt rasist dar am boala mare pe moldoveni din Republica cu care am avut de a face 6 ani de zile la fostul loc de munca din Ploiesti si mai nou alta categorie de prosti, inculti, needucati si grandomani cu care lucrez intr-o tara civilizata si care pentru ei ( basarabeni ) practic a fost ultimul tren pe care l-au si prins pe ultima suta, dar sa revenim pe subiect si te intreb si eu :

Ce intarzieri a avut anul trecut sau acum 2 ani acest tren de vorbesti de parca ai vedea in viitor ? IN afara de prostia aia de schimb de locomotive la PL.Vest si a cazurilor speciale ( furtuna pe Valea Prahovei sau incendiul de la Sarulesti ) ori defectiuni ale locomotivelor in rest despre ce intarzieri vrei sa spui ? Eu stiu ca pe unii ca tine nu i intereseaza decat topicul liniei 511 restul postati doar de dragul de a posta dar iti reamintesc caci eu stau foarte bine cu memoria lucru dovedit peste tot ca IR 1944 e trenul care a reusit sa recupereze vreo 40-45 minute de la Deda pana la Constanta vara trecuta in conditile in care doar la Brasov avea statioanare de peste 10 minute asa ca e bine sa ramanem fiecare pe tarlaua lui si sa dam informati forumului ( bineinteles daca dorim ) din zona unde cunoastem cel mai bine, sectia 511 celebra Veresti-Botosani.

Si eu ce treaba am cu basarabenii tai? In primul rand era o gluma pentru ca mereu trenul de la Satu Mare la Bucuresti vine cu intarziere. Stiu ca asta are un alt traseu si ce sa zic iti dau dreptate ca la cate opriri are si la cate minute sta prin gari e normal sa ajunga la timp. Numa in Deda sta un sfert din timpul pe care unii il fac pe Bucuresti Constanta.
In al doilea rand sa stii ca si eu sunt o persoana educata, care am facut o facultate si am un servici. Nu inteleg pentru ce trebuie sa jignesti moldovenii doar pentru ca esti tu din Ploiesti.
Daca nu stii sa intelegi o gluma atunci nu e vina mea.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia   IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia - Pagina 59 Icon_minitimeMier 31 Mai 2017, 17:05

Cam multe glume proaste in ultima perioada, glume fara sens si care nu au ce cauta pe la majoritatea topicelor si vezi ca faci confuzie asta e un alt tren nu are are legatura cu trenurile 1742 sau 1746 Satu.Mare-Bucuresti pentru ca e sezonier si doi la mana circula pe alt traseu. Pe M400 doar imprevizibilul poate face sa intarzie un tren pe cand ruta Cluj-M300-Brasov e la ordinea zilei.

Si ce rahat faci cu facultatea si cu serviciul daca bati campii aiurea pe aici ? Zici ca ai facut facultatea pentru mine nu pentru tine, sau la fel si cu salariul pe care il incasezi. Daca esti sanatos si mai esti ai si facultate incearca sa pleaci afara ca, cu facultatea nu faci nicio branza aici, aveam colegi care au facut facultate si luau salariu cat luam eu ca agent de securitate deci care e diferenta ? Cauta sa faci ceva nu doar te lauda daca vrei sa mergi vreodata si cu trenuri adevarate ca in Vestul Europei nu glume de tramvaie ca Hyperion ori carute ca malaxa 900 Wink Succes !!
Sus In jos
laurentzu

MesajSubiect: Re: IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia   IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia - Pagina 59 Icon_minitimeMier 31 Mai 2017, 19:10

Probabil am intrat in polemici prea mari cu tine si nu ar avea sens sa continui. Bine ca esti tu destept si le stii pe toate. Nici macar nu ai citit ca ti.am zis ca stiu ca acest tren are o ruta diferita dupa Cluj. As putea si eu acuma sa critic ca de ce se merg asa multe vagoane la Satu-Mare si nu sunt limitate la Oradea sau Cluj. Dar nu m.am legat de asta pentru ca sunt un pasionat si imi doresc ca trenurile sa mearga peste tot. Sincer as propune ca trenurile spre Molvova sa fie toate limitate la Ploiesti ca sa fii tu fericit. Evident ca nu are treaba acest forum cu pregatirea unui om,dar m.am saturat sa ii tot iei de prosti pe moldoveni ma refer, la cei din Romania. Si culmea vorba aia e plin Bucuresti-ul de moldoveni si vad ca nu se mai plange ni.eni ca tine.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia   IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia - Pagina 59 Icon_minitimeMier 31 Mai 2017, 19:17

Pe viitor nu mai posta aiurea, tot tu faci pe victima citeste ce am zis in ultimele 2 postari legate de partea feroviara nu si de moldoveni sa vezi cine si unde a gresit, eu doar te-am corectat pentru ca sunt in masura si pot sa te corectez oricand mai ales ca nu ai dreptate.

Nu am nimic cu moldoveni eu am spus doar niste adevaruri si nu ma afecteaza pe mine deloc daca toate trenurile spre ARdeal ar trece mai intai si prin Moldova, mi se rupe mie de trenuri si de moldoveni. Nu exista padure fara uscaturi dar deschide ochi cand postezi ca daca nu greseai nu mai intram in polemici offtopic

Prima data faci glume fara sens, apoi confuzi trenurile fi mai atent pe viitor...
Sus In jos
laurentzu

MesajSubiect: Re: IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia   IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia - Pagina 59 Icon_minitimeMier 31 Mai 2017, 23:12

Katalyn a scris:
Pe viitor nu mai posta aiurea, tot tu faci pe victima citeste ce am zis in ultimele 2 postari legate de partea feroviara nu si de moldoveni sa vezi cine si unde a gresit, eu doar te-am corectat pentru ca sunt in masura si pot sa te corectez oricand mai ales ca nu ai dreptate.

Nu am nimic cu moldoveni eu am spus doar niste adevaruri si nu ma afecteaza pe mine deloc daca toate trenurile spre ARdeal ar trece mai intai si prin Moldova, mi se rupe mie de trenuri si de moldoveni. Nu exista padure fara uscaturi dar deschide ochi cand postezi ca daca nu greseai nu mai intram in polemici offtopic

Prima data faci glume fara sens, apoi confuzi trenurile fi mai atent pe viitor...

N.am confundat niciun tren.Ti.am zis din start ca stiu ca acest tren are un alt traseu si apoi ti.am dat dreptate ca nici nu prea are cum sa intarzie la cat se doarme pe traseu. Te rog sa citesti tu mai atent. ,....
Sus In jos
Cipri Andrei Neculai

Cipri Andrei Neculai

Numarul mesajelor : 387
Localizare : M400, km 130
Reputatie : 3364
Data de inscriere : 29/09/2016

MesajSubiect: Re: IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia   IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia - Pagina 59 Icon_minitimeVin 09 Iun 2017, 21:36

Astazi tren 1944, plecare Satu Mare: 44-31, 71-70, 2 x 20-76 + 19-76;
Grupa de Cluj la 1944: 20-49 fara AC de Cluj + 40-31 008-0 de Bucuresti Grivita;
azi a circulat fara WLABmee.
Sus In jos
92Dragos
Moderator si Fotograful anului
92Dragos

Numarul mesajelor : 2942
Localizare : Targu Mures / Gheorgheni
Reputatie : 8372
Data de inscriere : 24/05/2010

MesajSubiect: Re: IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia   IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia - Pagina 59 Icon_minitimeDum 11 Iun 2017, 12:17

Aseara la cruce cu a doua garnitura a lui 1944 am vazut ca are si un 20-49 2 pozitionat dupa clasa I in rest ideem compunerea cu ceea din prima zi.
Sus In jos
Ionutz
Moderator
Moderator
Ionutz

Numarul mesajelor : 1493
Localizare : Baia Mare
Reputatie : 7937
Data de inscriere : 16/04/2009

MesajSubiect: Re: IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia   IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia - Pagina 59 Icon_minitimeDum 11 Iun 2017, 15:31

Probabil ca acel 20-49 2 e cel din compunerea grupei de sighet.
Sus In jos
ciprian71

Numarul mesajelor : 1682
Varsta : 53
Localizare : BUCURESTI
Reputatie : 4750
Data de inscriere : 19/07/2016

MesajSubiect: IR 1944: Satu M/Sighet/Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia   IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia - Pagina 59 Icon_minitimeDum 11 Iun 2017, 18:03

20-49.2 sunt cele mai improprii vagoane sa circuli si noaptea de la Sighet la Mangalia.Aceste vagoane nu au ce cauta pe curse atat de lungi.Nu gaseau 21-80 sau 19-80 cu tarif de cl.2?
Sus In jos
92Dragos
92Dragos

Numarul mesajelor : 2942
Localizare : Targu Mures / Gheorgheni
Reputatie : 8372
Data de inscriere : 24/05/2010

MesajSubiect: Re: IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia   IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia - Pagina 59 Icon_minitimeDum 11 Iun 2017, 18:23

Nu stiu daca era grupa Sighet, stiu ca v-am promis filmarea dar nu am mai mers dupa el, din 406 l-am prins el era oprit in Galautas, iar noi am trecut fara oprire plus ca am fost foarte obosit in ultimile doua saptamani mai mult de 4-5ore pe noapte nu am dormit si sunt vreo 5000 de km condusi in urma mea. In schimb sper ca va pot recompensa cu fotografiile realizate in cele 11 zile ale excursiei. Era langa 19-76 , nu mai tin minte cate vagoane rosii clasice mai erau dupa el, una cu siguranta ca daca au fost doua alea erau cele de Sighet, iar de la Mures doua 21-86 in coada. Asta inseamna ca 20-49 200 s-ar fi facut parte din grupa SM.
Sus In jos
Cipri Andrei Neculai

Cipri Andrei Neculai

Numarul mesajelor : 387
Localizare : M400, km 130
Reputatie : 3364
Data de inscriere : 29/09/2016

MesajSubiect: Re: IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia   IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia - Pagina 59 Icon_minitimeDum 11 Iun 2017, 23:37

In dupa amiaza asta, la Dej.
Primele doua vagoane sunt grupa de Cluj la 1944.
Azi a venit de la Satu Mare pana la Dej cu GM-ul 974.
Vizionare placuta! Smile
Sus In jos
Ionutz
Moderator
Moderator
Ionutz

Numarul mesajelor : 1493
Localizare : Baia Mare
Reputatie : 7937
Data de inscriere : 16/04/2009

MesajSubiect: Re: IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia   IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia - Pagina 59 Icon_minitimeVin 16 Iun 2017, 07:40

Oare in acest an sunt sanse sa avem un vagon BAR pe acest tren? In 1 iulie plec si eu la mare si eram curios de acest aspect, daca se poate afla de undeva.
Sus In jos
decward
V.I.P Member
V.I.P Member
decward

Numarul mesajelor : 2594
Varsta : 27
Localizare : Bükreş
Reputatie : 7998
Data de inscriere : 15/08/2010

MesajSubiect: Re: IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia   IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia - Pagina 59 Icon_minitimeVin 16 Iun 2017, 23:37

16 iunie 2017
La coborârea în București Băneasa din IRN1945 Mangalia - Satu Mare, având loc în vagonul 15, adică primul după locomotivă, am fost nevoit să parcurg toată lungimea trenului pentru a ajunge la stația RATB de pe Șos. București-Ploiești, ocazie cu care am aruncat un ochi peste gradul de ocupare al acestui tren:
Grupa de Tîrgu Mureș: Aproximativ 40 de persoane în 2 vagoane.
Grupa de Sighetu Marmației: 3 persoane distribuite în două compartimente din vagonul 12
Grupa de Satu Mare ( vagoanele clasă): Maxim 10 persoane dintre care, zero la 19-76
Grupa de Satu Mare ( vagoanele de dormit și cușetă): Am reușit să zăresc undeva pe la 7 persoane
Grupa ( Vagonul) de Cluj-Napoca: 2 persoane ( o bunică și o nepoată sub 10 ani), deci practic, un bilet întreg.

După mine, grupele de Sighetu Marmației și Cluj-Napoca, efectiv sunt inutile și nu vor da randament...
Sus In jos
Sabik

Numarul mesajelor : 341
Localizare : Cluj Napoca
Reputatie : 4693
Data de inscriere : 24/12/2012

MesajSubiect: Re: IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia   IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia - Pagina 59 Icon_minitimeSam 17 Iun 2017, 13:01

decward a scris:
16 iunie 2017
La coborârea în București Băneasa din IRN1945 Mangalia - Satu Mare, având loc în vagonul 15, adică primul după locomotivă, am fost nevoit să parcurg toată lungimea trenului pentru a ajunge la stația RATB de pe Șos. București-Ploiești, ocazie cu care am aruncat un ochi peste gradul de ocupare al acestui tren:
Grupa de Tîrgu Mureș: Aproximativ 40 de persoane în 2 vagoane.
Grupa de Sighetu Marmației: 3 persoane distribuite în două compartimente din vagonul 12
Grupa de Satu Mare ( vagoanele clasă): Maxim 10 persoane dintre care, zero la 19-76
Grupa de Satu Mare ( vagoanele de dormit și cușetă): Am reușit să zăresc undeva pe la 7 persoane
Grupa ( Vagonul) de Cluj-Napoca: 2 persoane ( o bunică și o nepoată sub 10 ani), deci practic, un bilet întreg.

După mine, grupele de Sighetu Marmației și Cluj-Napoca, efectiv sunt inutile și nu vor da randament...

Vezi ca grupa de Cluj are si un vagon de cuseta.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia   IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia - Pagina 59 Icon_minitime

Sus In jos

IR1944/45 Satu M-Baia M./Tg Mures-M.Ciuc-Brasov-Buc. Baneasa-Mangalia
Sus 
Pagina 59 din 66Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 62 ... 66  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» IR 1941/1942 Baia M./Cluj.-Dej-M.Ciuc-Brasov-Bucuresti N-Mangalia
» dfdggg
» IR 14038/14039 Brasov-Ploiesti Vest-Bucuresti Baneasa-Constanta (RT)
» IR 1946/1947 Satu M.-Oradea-Cluj-Medias-Brasov-Buc.N-Mangalia
» IR1932/1931 Oradea-Cluj N.-Medias-Brasov-Bucuresti Baneasa-Mangalia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: TRENURILE DIN ROMANIA :: TRENURI SEZONIERE-
Mergi direct la: