Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

INTREBARI SI RASPUNSURI

In jos 
+100
EuroNight
andreiutzu
huiu_goe
Norbi
PrisecaruFlorin
Andrey_tm
Kriszti219
ANDU2100HP
Goanga
daniel_c
Rarau
discoid21
bybyutza
Nk11
mureseanu_976
costi_dumitru
bostanesku gigel
Volk
cortexedge
bogdan srl
Teodor
ionutz85
get.
Razvan
Karl
cfr500
kristi kkk
Adisoft1991s
Radu Tudor
raoul
cnusi
rich1974
KQQ
stefan_br
alinx3330
Raduku09
andrei florin
Stratan-Tttggvv
DAS 2011
buldozer2
membru inactiv
laur 133
riciu
Desiro256
Razvan Tudor
cardinal
Silver
060-EA078
bostanescu gigel
George33
The Legend
Cito
tuborgtnp
dany90
TVlad
didinul
Vale
Vlad
Costin.H
AMX 97-0548-4
R936
TonyGFR
vanchorusebulgaria
Hurricane
manuela
halmarius
razvan - trenuri
ionutz72
Amiralul
ldh80
redeme
popovici
Ionutz
IonutCFR2009
rizelgeorgel2004
Luna
ravers75
eu
traian
pannonia express
decward
Marius Iulian
Caravelle_Zg
AndiCFR
Nesebar
DPS
Dr2005
COSTACHE MIHAIL
Balto
nenuandrei
M.I.C.I.
Vitosa
DUAL
AlexD
Adrian78
cont dezactivat .
Cobra
cont inactiv
lovekomotive
ATM
104 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 60 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 54 Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 54 Icon_minitimeJoi 31 Mai 2012, 12:33

Si eu faceam asa cand nu aveam loc la geam pe vremuri in 20-54/55 cand circulau pe trenurile acc. cum adica sa nu stau eu la geam si sa stea altul Smile)

Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6049
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 54 Icon_minitimeJoi 31 Mai 2012, 12:36

DUAL a scris:
21-96 au cam exagerat un pic cu afisajul electronic la fiecare loc ..

Ca tot suntem la capitolul intrebari, la rezervare CFR online ai oare posibilitatea sa-ti alegi vagonul , respectiv locul in compartiment , in exterior sau la geam ? Ca atunci se justifica ... Eu zic ca e mai frumos cu afisaj electronic dar daca se schimba ledurile la fel ca la cel exterior al unor vagoane mai bine o lasa balta cu afisaj cu tot Smile
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 54 Icon_minitimeJoi 31 Mai 2012, 12:37

popovici a scris:
DUAL a scris:
21-96 au cam exagerat un pic cu afisajul electronic la fiecare loc ..

Ca tot suntem la capitolul intrebari, la rezervare CFR online ai oare posibilitatea sa-ti alegi vagonul , respectiv locul in compartiment , in exterior sau la geam ? Ca atunci se justifica ... Eu zic ca e mai frumos cu afisaj electronic dar daca se schimba ledurile la fel ca la cel exterior al unor vagoane mai bine o lasa balta cu afisaj cu tot Smile

Am luat eu bilet on-line pentru o colega la IR acum 2 zile dar nus e poate sa alegi locul , cel mult vagonul stiu ca se poate atat .

Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 54 Icon_minitimeJoi 31 Mai 2012, 12:46

Eu ma refeream la chestia locul Ocupat/Liber.. Ala este pentru o integrare in viitor a sistemului de vanzare de la casa cu garniturile trenului.Si mai mult ca sigur si la celalate displayurile sunt legate de cel exterior.. astfel ca la modul in care se schimba acum cu siguranta vor schimba tot cu creta si in viitor pe acele afisaje.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 54 Icon_minitimeJoi 31 Mai 2012, 12:50

La cat de "pline" sunt unele IR chiar si in week-end e imposibil sa gasesti loc la geam sau oriunde vrei, avand bilet nasul nu poate sa-ti restrictioneze acest drept, nu mai zic de cei care merg cu nasul ca se asaza unde vor ei.

Mergeti cu IR 1583, cu 1622 indifirent de zi de la Brasov la Bucuresti si stati unde vreti sunt locuri destule, calatori lipsesc.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 54 Icon_minitimeJoi 31 Mai 2012, 12:56

Dintr un motiv inca necunoscut in general 1622 e gol in primele 2 vagoane,in schimb vagoanele de Brasov si ultimele 2, sunt mereu pline .. cred ca e de la modul cum sistemul repartizeaza biletele.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 54 Icon_minitimeJoi 31 Mai 2012, 13:10

DUAL te referi la 1622 pe sectorul Timisoara - Brasov nu ??
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6049
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 54 Icon_minitimeJoi 31 Mai 2012, 13:13

DUAL a scris:
Eu ma refeream la chestia locul Ocupat/Liber.. Ala este pentru o integrare in viitor a sistemului de vanzare de la casa cu garniturile trenului.

Corect , insa nu se poate aplica in prezent ... Afisajul asta ar fi foarte bun doar daca la IR -uri macar nu ar fi rezervarea obligatorie a locurilor , astfel daca nu ai bilet cu loc poti observa cu usurinta pe ce loc poti sa te asezi ca sa nu ai surpriza ca vine cineva si isi revendica locul . La noi rezervarea locului este o prostie , ar trebui facut ca afara , adica cine vrea rezervare sa plateasca in jur de 2E rezervarea de loc si cine nu sa mearga la plesneala daca gaseste loc gol .

Un singur exemplu , iau IR pe distanta mica de 20-50km pai ce-mi trebuie rezervare de loc , pot sa stau si in picioare ca nu mor ...
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 54 Icon_minitimeJoi 31 Mai 2012, 13:18

am stat in picioare Ploiesti-Onesti si nu am mai murit, ba din contra arat la 27 de ani ca la 20, cand merg cu Regio la Brasov stau jos numai pana la Campina apoi 2 ore in picioare la usa, demulte ori cu usa deschisa tot drumul de la Campina la Brasov, nasii is de Ploiesti pe multi dintre ei ai cunosc asa ca nu au treaba cu usa de la etajat.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 54 Icon_minitimeJoi 31 Mai 2012, 14:08

Eh .. locul e 3 lei .. nu cred ca ala e o problema in costul biletului ..
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 54 Icon_minitimeJoi 31 Mai 2012, 14:12

Locul trebuie sa fie facultativ pentru cine vrea rezervare si cine nu iar costul locului sa fie mai mare , undeva pe la 20-30 de lei iar aceasta suma sa scada din bilet astfel daca acum un bilet Buc-Brasov costa 60 de lei sa zicem pe viitor sa fie 40 de lei fara loc si 60 cu loc si uite asa putem sa platim mai putin pentru o calatorie cu trenul , cel putin eu as alege doar fara loc pentru ca locuri oricum se gasesc iar cu loc cu siguranta aleg cei care zic ca vor loc rezervat speriati ca nu vor gasii loc Laughing

Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 54 Icon_minitimeJoi 31 Mai 2012, 14:15

Nicăieri în Europa nu costă locul cât 25% din bilet... în Ungaria e vreo 270 forinţi (deci cam 4 RON) şi e obligatoriu doar la IC, prin Austria tot numai la IC pe anumite rute îţi trebuie loc... numai la noi îţi bagă locul pe gât la IR la orice distanţă.
Până şi la avion dacă vrei loc rezervat (că la low-cost, de regulă, e primul venit, primul servit, te aşezi unde nimereşti, degeaba urlă naşii CFR în tren ,,da' cum puteţi să urcaţi în tren cu bilet fără loc, ce la avion urcaţi fără loc?") mai plăteşti 10 euro... dar e vorba de mii de km, nu de 160.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 54 Icon_minitimeJoi 31 Mai 2012, 14:21

Sunt trenuri in Europa la care un loc costa 9 euro , stiu foarte bine ce am platit , costul unui loc difera de la tren la tren si de la tara la tara . Eu plateam locul doar acolo unde era obligatoriu unde nu era obligatoriu ma asezam unde vroiam si si acolo unde era obligatoriu ma suiam fara loc iar daca zicea nasu ca trebuie musai sa platesc loc atunci il plateam direct la el .

Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 54 Icon_minitimeJoi 31 Mai 2012, 14:30

Totusi oameni buni ... nu cred ca va zgarciti la 3 lei ,e jumate de shaorma pentru numele lu' Dumnezeu.Intradevar nu ar trebuii sa fie obligatoriu cum zice popovici pe distante mici la IR.Dar totusi .. e 3 lei.

Intrebare .. stie cineva conditia vagoanelor 20-31 ce circula pe 1681/2 ?Ca vad ca si vagoanele respective nu sunt incluse la revizie,si imi e total necunoscuta starea lor , de cand au fost date Iasiului ... sau ma rog ,de cand circula la Iasi.A fost schimbata statia de domiciliu?Sau sunt doar "imprumutate" .. care e conditia lor pe interior ? avand in vedere ca au facut regiouri ,intre CT-CL
Cele 2 care circula pe Vatra-Iasi am aflat de la un user YT! ca sunt in stare excelenta,merge AC ul in ele.Restul .. habar n-am.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 54 Icon_minitimeJoi 31 Mai 2012, 14:53

DUAL 21-31 sau 20-31 ?? 20-31 is numai 8 bucati si sunt ale Brasovului care 3 din ele fac pe 1632/1631 grupa Brasov-Constanta-Brasov. 21-31 stiam ca circula pe 1681/1682.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 54 Icon_minitime

Sus In jos

INTREBARI SI RASPUNSURI
Sus 
Pagina 54 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 60 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Întrebări şi răspunsuri
» INTREBARI SI RASPUNSURI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: