| INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|
+100EuroNight andreiutzu huiu_goe Norbi PrisecaruFlorin Andrey_tm Kriszti219 ANDU2100HP Goanga daniel_c Rarau discoid21 bybyutza Nk11 mureseanu_976 costi_dumitru bostanesku gigel Volk cortexedge bogdan srl Teodor ionutz85 get. Razvan Karl cfr500 kristi kkk Adisoft1991s Radu Tudor raoul cnusi rich1974 KQQ stefan_br alinx3330 Raduku09 andrei florin Stratan-Tttggvv DAS 2011 buldozer2 membru inactiv laur 133 riciu Desiro256 Razvan Tudor cardinal Silver 060-EA078 bostanescu gigel George33 The Legend Cito tuborgtnp dany90 TVlad didinul Vale Vlad Costin.H AMX 97-0548-4 R936 TonyGFR vanchorusebulgaria Hurricane manuela halmarius razvan - trenuri ionutz72 Amiralul ldh80 redeme popovici Ionutz IonutCFR2009 rizelgeorgel2004 Luna ravers75 eu traian pannonia express decward Marius Iulian Caravelle_Zg AndiCFR Nesebar DPS Dr2005 COSTACHE MIHAIL Balto nenuandrei M.I.C.I. Vitosa DUAL AlexD Adrian78 cont dezactivat . Cobra cont inactiv lovekomotive ATM 104 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 31 Mai 2012, 12:33 | |
| Si eu faceam asa cand nu aveam loc la geam pe vremuri in 20-54/55 cand circulau pe trenurile acc. cum adica sa nu stau eu la geam si sa stea altul ) |
|
| |
popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6049 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 31 Mai 2012, 12:36 | |
| - DUAL a scris:
- 21-96 au cam exagerat un pic cu afisajul electronic la fiecare loc ..
Ca tot suntem la capitolul intrebari, la rezervare CFR online ai oare posibilitatea sa-ti alegi vagonul , respectiv locul in compartiment , in exterior sau la geam ? Ca atunci se justifica ... Eu zic ca e mai frumos cu afisaj electronic dar daca se schimba ledurile la fel ca la cel exterior al unor vagoane mai bine o lasa balta cu afisaj cu tot |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 31 Mai 2012, 12:37 | |
| - popovici a scris:
- DUAL a scris:
- 21-96 au cam exagerat un pic cu afisajul electronic la fiecare loc ..
Ca tot suntem la capitolul intrebari, la rezervare CFR online ai oare posibilitatea sa-ti alegi vagonul , respectiv locul in compartiment , in exterior sau la geam ? Ca atunci se justifica ... Eu zic ca e mai frumos cu afisaj electronic dar daca se schimba ledurile la fel ca la cel exterior al unor vagoane mai bine o lasa balta cu afisaj cu tot Am luat eu bilet on-line pentru o colega la IR acum 2 zile dar nus e poate sa alegi locul , cel mult vagonul stiu ca se poate atat . |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13277 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 31 Mai 2012, 12:46 | |
| Eu ma refeream la chestia locul Ocupat/Liber.. Ala este pentru o integrare in viitor a sistemului de vanzare de la casa cu garniturile trenului.Si mai mult ca sigur si la celalate displayurile sunt legate de cel exterior.. astfel ca la modul in care se schimba acum cu siguranta vor schimba tot cu creta si in viitor pe acele afisaje.
|
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 31 Mai 2012, 12:50 | |
| La cat de "pline" sunt unele IR chiar si in week-end e imposibil sa gasesti loc la geam sau oriunde vrei, avand bilet nasul nu poate sa-ti restrictioneze acest drept, nu mai zic de cei care merg cu nasul ca se asaza unde vor ei.
Mergeti cu IR 1583, cu 1622 indifirent de zi de la Brasov la Bucuresti si stati unde vreti sunt locuri destule, calatori lipsesc. |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13277 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 31 Mai 2012, 12:56 | |
| Dintr un motiv inca necunoscut in general 1622 e gol in primele 2 vagoane,in schimb vagoanele de Brasov si ultimele 2, sunt mereu pline .. cred ca e de la modul cum sistemul repartizeaza biletele. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 31 Mai 2012, 13:10 | |
| DUAL te referi la 1622 pe sectorul Timisoara - Brasov nu ?? |
|
| |
popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6049 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 31 Mai 2012, 13:13 | |
| - DUAL a scris:
- Eu ma refeream la chestia locul Ocupat/Liber.. Ala este pentru o integrare in viitor a sistemului de vanzare de la casa cu garniturile trenului.
Corect , insa nu se poate aplica in prezent ... Afisajul asta ar fi foarte bun doar daca la IR -uri macar nu ar fi rezervarea obligatorie a locurilor , astfel daca nu ai bilet cu loc poti observa cu usurinta pe ce loc poti sa te asezi ca sa nu ai surpriza ca vine cineva si isi revendica locul . La noi rezervarea locului este o prostie , ar trebui facut ca afara , adica cine vrea rezervare sa plateasca in jur de 2E rezervarea de loc si cine nu sa mearga la plesneala daca gaseste loc gol . Un singur exemplu , iau IR pe distanta mica de 20-50km pai ce-mi trebuie rezervare de loc , pot sa stau si in picioare ca nu mor ... |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 31 Mai 2012, 13:18 | |
| am stat in picioare Ploiesti-Onesti si nu am mai murit, ba din contra arat la 27 de ani ca la 20, cand merg cu Regio la Brasov stau jos numai pana la Campina apoi 2 ore in picioare la usa, demulte ori cu usa deschisa tot drumul de la Campina la Brasov, nasii is de Ploiesti pe multi dintre ei ai cunosc asa ca nu au treaba cu usa de la etajat. |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 31 Mai 2012, 14:08 | |
| Eh .. locul e 3 lei .. nu cred ca ala e o problema in costul biletului .. |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 31 Mai 2012, 14:12 | |
| Locul trebuie sa fie facultativ pentru cine vrea rezervare si cine nu iar costul locului sa fie mai mare , undeva pe la 20-30 de lei iar aceasta suma sa scada din bilet astfel daca acum un bilet Buc-Brasov costa 60 de lei sa zicem pe viitor sa fie 40 de lei fara loc si 60 cu loc si uite asa putem sa platim mai putin pentru o calatorie cu trenul , cel putin eu as alege doar fara loc pentru ca locuri oricum se gasesc iar cu loc cu siguranta aleg cei care zic ca vor loc rezervat speriati ca nu vor gasii loc |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 31 Mai 2012, 14:15 | |
| Nicăieri în Europa nu costă locul cât 25% din bilet... în Ungaria e vreo 270 forinţi (deci cam 4 RON) şi e obligatoriu doar la IC, prin Austria tot numai la IC pe anumite rute îţi trebuie loc... numai la noi îţi bagă locul pe gât la IR la orice distanţă. Până şi la avion dacă vrei loc rezervat (că la low-cost, de regulă, e primul venit, primul servit, te aşezi unde nimereşti, degeaba urlă naşii CFR în tren ,,da' cum puteţi să urcaţi în tren cu bilet fără loc, ce la avion urcaţi fără loc?") mai plăteşti 10 euro... dar e vorba de mii de km, nu de 160. _________________ :TTT:
|
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 31 Mai 2012, 14:21 | |
| Sunt trenuri in Europa la care un loc costa 9 euro , stiu foarte bine ce am platit , costul unui loc difera de la tren la tren si de la tara la tara . Eu plateam locul doar acolo unde era obligatoriu unde nu era obligatoriu ma asezam unde vroiam si si acolo unde era obligatoriu ma suiam fara loc iar daca zicea nasu ca trebuie musai sa platesc loc atunci il plateam direct la el . |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 31 Mai 2012, 14:30 | |
| Totusi oameni buni ... nu cred ca va zgarciti la 3 lei ,e jumate de shaorma pentru numele lu' Dumnezeu.Intradevar nu ar trebuii sa fie obligatoriu cum zice popovici pe distante mici la IR.Dar totusi .. e 3 lei.
Intrebare .. stie cineva conditia vagoanelor 20-31 ce circula pe 1681/2 ?Ca vad ca si vagoanele respective nu sunt incluse la revizie,si imi e total necunoscuta starea lor , de cand au fost date Iasiului ... sau ma rog ,de cand circula la Iasi.A fost schimbata statia de domiciliu?Sau sunt doar "imprumutate" .. care e conditia lor pe interior ? avand in vedere ca au facut regiouri ,intre CT-CL Cele 2 care circula pe Vatra-Iasi am aflat de la un user YT! ca sunt in stare excelenta,merge AC ul in ele.Restul .. habar n-am. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 31 Mai 2012, 14:53 | |
| DUAL 21-31 sau 20-31 ?? 20-31 is numai 8 bucati si sunt ale Brasovului care 3 din ele fac pe 1632/1631 grupa Brasov-Constanta-Brasov. 21-31 stiam ca circula pe 1681/1682. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI | |
| |
|
| |
| INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|