Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

INTREBARI SI RASPUNSURI

In jos 
+100
EuroNight
andreiutzu
huiu_goe
Norbi
PrisecaruFlorin
Andrey_tm
Kriszti219
ANDU2100HP
Goanga
daniel_c
Rarau
discoid21
bybyutza
Nk11
mureseanu_976
costi_dumitru
bostanesku gigel
Volk
cortexedge
bogdan srl
Teodor
ionutz85
get.
Razvan
Karl
cfr500
kristi kkk
Adisoft1991s
Radu Tudor
raoul
cnusi
rich1974
KQQ
stefan_br
alinx3330
Raduku09
andrei florin
Stratan-Tttggvv
DAS 2011
buldozer2
membru inactiv
laur 133
riciu
Desiro256
Razvan Tudor
cardinal
Silver
060-EA078
bostanescu gigel
George33
The Legend
Cito
tuborgtnp
dany90
TVlad
didinul
Vale
Vlad
Costin.H
AMX 97-0548-4
R936
TonyGFR
vanchorusebulgaria
Hurricane
manuela
halmarius
razvan - trenuri
ionutz72
Amiralul
ldh80
redeme
popovici
Ionutz
IonutCFR2009
rizelgeorgel2004
Luna
ravers75
eu
traian
pannonia express
decward
Marius Iulian
Caravelle_Zg
AndiCFR
Nesebar
DPS
Dr2005
COSTACHE MIHAIL
Balto
nenuandrei
M.I.C.I.
Vitosa
DUAL
AlexD
Adrian78
cont dezactivat .
Cobra
cont inactiv
lovekomotive
ATM
104 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 55 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
didinul

Numarul mesajelor : 865
Reputatie : 6467
Data de inscriere : 31/08/2009

INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 44 Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 44 Icon_minitimeDum 13 Mai 2012, 22:36

Scuzați off-topicul, dar vă rog să vă uitați în următorul link și să precizați ce nu vi se pare în regulă!

http://www.gfr.ro/locomotive#
Sus In jos
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 898
Varsta : 48
Reputatie : 6551
Data de inscriere : 10/10/2009

MesajSubiect: xxcvnnm   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 44 Icon_minitimeDum 13 Mai 2012, 22:44

didinul a scris:
Scuzați off-topicul, dar vă rog să vă uitați în următorul link și să precizați ce nu vi se pare în regulă!

Fotografii folosite in scopuri de publicitate fara a li se specifica sursa! Incalcare flagranta a unei reguli...
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24324
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 44 Icon_minitimeDum 13 Mai 2012, 22:50

didinul a scris:

Descrierea locomotivelor nu se potriveste cu pozele!!
Te referi la puterea EC-ului 4130kw?
Sus In jos
didinul

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 44 Icon_minitimeDum 13 Mai 2012, 22:51

Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:
didinul a scris:

Fotografii folosite in scopuri de publicitate fara a li se specifica sursa! Incalcare flagranta a unei reguli...

În plus sunt prezentate aiurea, dați click pe fiecare și vedeți. Și la disele e deranj mare.
Sus In jos
didinul

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 44 Icon_minitimeDum 13 Mai 2012, 22:56

adrian78 a scris:
didinul a scris:

Descrierea locomotivelor nu se potriveste cu pozele!!
Te referi la puterea EC-ului 4130kw?

Din câte știu alea franțuzești au 4130, dar și EA-urile și EC-urile sunt încurcate.

Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Reputatie : 24324
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 44 Icon_minitimeDum 13 Mai 2012, 23:10

Din ce am auzit si 462 009 ar fi incadrat ca EG s ar avea 4400kw
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 44 Icon_minitimeDum 13 Mai 2012, 23:24

Ce conteaza Smile)?Credeti ca programatorii aia care au facut site ul ? stiau ei de locomotive electrice si diesel?Au dat si eu un google acolo,au luat 1 poza 2,si gata site ul.Pentru ei chestiile astea nu sunt relevante.Relevant e pt prima impresie a companiei,daca GFR permite asemenea greseli,ce-i intreseaza pe ei ?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 44 Icon_minitimeLun 14 Mai 2012, 01:24

Pozele sunt vechi, erau şi pe site-ul vechi, e posibil să fie făcute chiar de ei (mai ales că multe sunt făcute în remize/alte unităţi). În schimb, ND-ul cu pantograf e chiar super...prost_realizat Laughing

razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8365
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 44 Icon_minitimeLun 14 Mai 2012, 22:23

Cred ca ne putem astepta la o surpriza placuta in vara. Introducerea din nou de zi a IR 1840 si 1841. Ca alta explicatie nu vad la faptul caci pe mersultrenurilor aceste trenuri apar dublate - desi acum sunt trecute cu rosu (adica nu circula acum), iar acum cateva saptamani nu apareau DUBLATE IN MERS.

Cred ca inca ei nu stiu data de cand ar urma exact sa le introduca. Poate vom avea aceasta sansa.

Very Happy
Sus In jos
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6179
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 44 Icon_minitimeLun 14 Mai 2012, 22:47

As dori sa stiu din partea dvs ce fel de lucrari se efectueaza pe tronsonul Bucuresti - Titu, si intre ce statii. Acestea produc intarzieri semnificative trenurilor de calatori?
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6048
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 44 Icon_minitimeLun 14 Mai 2012, 23:08

razvan - trenuri a scris:
Cred ca ne putem astepta la o surpriza placuta in vara. Introducerea din nou de zi a IR 1840 si 1841. Ca alta explicatie nu vad la faptul caci pe mersultrenurilor aceste trenuri apar dublate - desi acum sunt trecute cu rosu (adica nu circula acum), iar acum cateva saptamani nu apareau DUBLATE IN MERS.

Cred ca inca ei nu stiu data de cand ar urma exact sa le introduca. Poate vom avea aceasta sansa.

Very Happy

Tu vorbesti de Infofer , eu n-am vazut niciodata 1840/1841 scos de pe acest site chiar daca nu circula . Parerea mea personala este ca nu va circula vara ci mai degraba in extrasezon.
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
didinul

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 44 Icon_minitimeLun 14 Mai 2012, 23:45

popovici a scris:
razvan - trenuri a scris:

Very Happy

Tu vorbesti de Infofer , eu n-am vazut niciodata 1840/1841 scos de pe acest site chiar daca nu circula . Parerea mea personala este ca nu va circula vara ci mai degraba in extrasezon.

Trenul e foarte bun, dar e greu de ținut constant în circulație pe timp de vară, întrucât circulă pe secții cu cale simplă la ore când sunt închideri pentru reparații.
Sus In jos
vanchorusebulgaria
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 323
Reputatie : 5414
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 44 Icon_minitimeMar 15 Mai 2012, 16:31

As soon as I know that from the ticket office or a train brigade of Regiotrans or another private operator cannot be bought a ticket for CFR train I have a few questions about some stations and their ticket offices because I'm planning a summer trip to Anina but it's not sure.

So, here there are the following questions :
1. There are just three minutes from the train of Regiotrans 14461 (22:25) to the CFR train 9170 (22:28). Is there a working ticket office at station Resita at 22 in the evening or the tickets should be bought from the train brigade
2. If the Regio's train is late, does the CFR one (9170) waits ?
3. The same : train 14475 is a Regiotrans one, and it arrives at Oravita at 14:41. At 14;45 departs the train to Anina. Does the train to Anina waits if the Regio one is late and how should I buy a ticket for just 4 minutes ? Or from the ticket office of Regiotrans could be bought tickets for CFR trains ?

The line Oravita - Anina is a really interesting one, but why there are so stupid kind of timetables and the different operators don't have a good connections between themselves Sad It's really hard to reach it and when you are close to doing it, it proves to be impossible Sad
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 44 Icon_minitimeMar 15 Mai 2012, 16:55

Hey Vancho .. any new word on your wagons that were in Aiud ? Have any of them came back to Bulgaria?
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6048
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 44 Icon_minitimeMar 15 Mai 2012, 17:08

vanchorusebulgaria a scris:
As soon as I know that from the ticket office or a train brigade of Regiotrans or another private operator cannot be bought a ticket for CFR train I have a few questions about some stations and their ticket offices because I'm planning a summer trip to Anina but it's not sure.

So, here there are the following questions :
1. There are just three minutes from the train of Regiotrans 14461 (22:25) to the CFR train 9170 (22:28). Is there a working ticket office at station Resita at 22 in the evening or the tickets should be bought from the train brigade
2. If the Regio's train is late, does the CFR one (9170) waits ?
3. The same : train 14475 is a Regiotrans one, and it arrives at Oravita at 14:41. At 14;45 departs the train to Anina. Does the train to Anina waits if the Regio one is late and how should I buy a ticket for just 4 minutes ? Or from the ticket office of Regiotrans could be bought tickets for CFR trains ?

The line Oravita - Anina is a really interesting one, but why there are so stupid kind of timetables and the different operators don't have a good connections between themselves Sad It's really hard to reach it and when you are close to doing it, it proves to be impossible Sad

First of all , even if the Resita trains station office is open at 22 (in my opinion is open), I guess is not enough time to take the train ticket as there is a stupid rule in Romania that say that the ticket stations are not entitle to sell train tickets with 5 minutes before the train depart. (no necessary this rule but the probability that the train is late or that are other people who waits for the tickets and BANG !!!) But if you buy your online ticket I guess the problem is solved. If you want to buy ticket directly from the train conductor the ticket price will be another one , of course but take care to hurry for get in touch with him ...

At your question 2 all I can say is probably that the train are supposed to wait another train (are both regio) but in Romania practically there is not a rule so everything is faith...

From the ticket office of Regiotrans you cannot buy tickets for CFR trains or viceversa becouse I didn't heard yet about any convention between these 2 company. But is possible to buy Regiotrans tickets online from their personal site too , and this is a good idea if we are in Germany and the conections are 99% SURE. You can buy also tickets from the Regiotrans train conductor and this is my personal advice in this case . You just enter in the Regiotrans train and ask the conductor for a train ticket .
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 44 Icon_minitime

Sus In jos

INTREBARI SI RASPUNSURI
Sus 
Pagina 44 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 55 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Întrebări şi răspunsuri
» INTREBARI SI RASPUNSURI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: