|
| INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|
+100EuroNight andreiutzu huiu_goe Norbi PrisecaruFlorin Andrey_tm Kriszti219 ANDU2100HP Goanga daniel_c Rarau discoid21 bybyutza Nk11 mureseanu_976 costi_dumitru bostanesku gigel Volk cortexedge bogdan srl Teodor ionutz85 get. Razvan Karl cfr500 kristi kkk Adisoft1991s Radu Tudor raoul cnusi rich1974 KQQ stefan_br alinx3330 Raduku09 andrei florin Stratan-Tttggvv DAS 2011 buldozer2 membru inactiv laur 133 riciu Desiro256 Razvan Tudor cardinal Silver 060-EA078 bostanescu gigel George33 The Legend Cito tuborgtnp dany90 TVlad didinul Vale Vlad Costin.H AMX 97-0548-4 R936 TonyGFR vanchorusebulgaria Hurricane manuela halmarius razvan - trenuri ionutz72 Amiralul ldh80 redeme popovici Ionutz IonutCFR2009 rizelgeorgel2004 Luna ravers75 eu traian pannonia express decward Marius Iulian Caravelle_Zg AndiCFR Nesebar DPS Dr2005 COSTACHE MIHAIL Balto nenuandrei M.I.C.I. Vitosa DUAL AlexD Adrian78 cont dezactivat . Cobra cont inactiv lovekomotive ATM 104 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 08 Feb 2012, 22:59 | |
| - maryus74 a scris:
- Cum e trasa asta prin Pascani a trenurilor Buc-Iasi-Buc cu stationare in Pascani DOAR 2 minute??? (sursa infofer). Cand mai rebruseaza locom? Sau cumva la Bacau ataseaza locomotiva impingatoare legata la tren si frana?
Ce parere aveti despre noul ministru de la transporturi? Alexandru Nazare 32 de ani. Probabil opreste pe racord , acum nu stiu daca are si peron acolo pe racord . |
| | | manuela
Numarul mesajelor : 603 Reputatie : 5410 Data de inscriere : 03/11/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 09 Feb 2012, 07:39 | |
| - maryus74 a scris:
- Cum e trasa asta prin Pascani a trenurilor Buc-Iasi-Buc cu stationare in Pascani DOAR 2 minute??? (sursa infofer). Cand mai rebruseaza locom? Sau cumva la Bacau ataseaza locomotiva impingatoare legata la tren si frana?
Ce parere aveti despre noul ministru de la transporturi? Alexandru Nazare 32 de ani. iti voi spune eu diseara cand ajung la iasi;plec din bucuresti la 12,00. o parere foarte buna,era timpul de o noua garnitura. |
| | | cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7010 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 09 Feb 2012, 13:33 | |
| - AlexD a scris:
- maryus74 a scris:
Ce parere aveti despre noul ministru de la transporturi? Alexandru Nazare 32 de ani. Invatacelul lui Boagioaica => marioneta lui Basescu. Cam asta e manevra si cu ceilalti ministrii 'noi' sunt dirijati din spate tot de cei care au 'plecat' si implicit tot de Basescu. Pana nu pleaca si 'seful de gara' degeaba ne bucuram.
E o manevra tipic securista/basesciana, hai da dam praf in ochi ciumpalacilor cu marea intinerire dar in realitate tot noi hotaram. Stii cum e, la vremuri noi tot noi. Da, bine spus colegu' insa guvernul nu a fost acceptat asa ca noul ministru de la transporturi inca nu e ministru, e doar propus, dar e asa analfabet ca 3 fraze nu putea sa le spuna fara sa citeasca si fara 20 de aaaaaa intercalati in fraze. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 09 Feb 2012, 14:59 | |
| A fost validat guvernul... se pare că PD-L-ul s-a mobilizat exemplar şi a adus toţi parlamentarii la vot, obţinând 3 voturi peste minimul necesar. _________________ :TTT:
|
| | | andrei florin
Numarul mesajelor : 7 Reputatie : 5066 Data de inscriere : 16/01/2011
| Subiect: Loc bagaje Joi 09 Feb 2012, 23:48 | |
| Salutare! stie cineva daca in gara Timisoara Nord exista un loc pentru a lasa bagaje pentru cateva ore? Anul trecut, tot pe vremea asta, stiu ca l-am lasat intr-o camera la femeile de serviciu, dar nu ma pot baza pe asta si ma gandesc ca poate s-a redeschis acel loc special amenajat care exista in trecut. |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8365 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Vin 10 Feb 2012, 23:41 | |
| VARIANTE DE TRANSPORT CU TRENUL CAND VOR FII CAILE FERATE DIN SUD-EST BLOCATE :
O varianta pentru oamenii care doresc sa ajunga la Bucuresti, Muntenia, Oltenia din Moldova sau retur : sa circule pana la Brasov (via Adjud, Onesti, Sfantu Gheorghe).
De la Brasov sunt trenuri dese si directe cu zonele mai sus mentionate. |
| | | 060-EA078
Numarul mesajelor : 326 Reputatie : 5655 Data de inscriere : 04/05/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 11 Feb 2012, 00:11 | |
| Pai si cum facem in situatia data, cand toate caile de acces catre jud Galati ( inclusiv feroviare) au fost blocate ? Nu stiu cum a stat treaba in zona Barlad-Vaslui. Aceeasi treaba pentru Tulcea sau Craiova. De la Brasov directe da, dese nu stiu cat. La Timisoara ai un tren pe zi, la fel si catre multe alte orase. Ce faci daca vrei sa calatoresti cu trenul de la Barlad la Satu Mare via Iasi-Pascani? O iei prin Brasov doar pentru ca e linia buna ? Pai prefer sa caut alt mijloc, oricat de mult iubesc trenul... |
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8365 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 11 Feb 2012, 00:14 | |
| - 060-EA078 a scris:
- Pai si cum facem in situatia data, cand toate caile de acces catre jud Galati ( inclusiv feroviare) au fost blocate ? Nu stiu cum a stat treaba in zona Barlad-Vaslui. Aceeasi treaba pentru Tulcea sau Craiova. De la Brasov directe da, dese nu stiu cat. La Timisoara ai un tren pe zi, la fel si catre multe alte orase. Ce faci daca vrei sa calatoresti cu trenul de la Barlad la Satu Mare via Iasi-Pascani? O iei prin Brasov doar pentru ca e linia buna ? Pai prefer sa caut alt mijloc, oricat de mult iubesc trenul...
SATU MARE ESTE LOCALIZAT IN TRANSILVANIA, NORDUL TARII. Eu mai sus am spus pentru calatorii care doresc sa vina spre sudul tarii din zona Moldovei. DE LA GALATI/BRAILA ca si acum prin Tecuci si 501.
Ultima editare efectuata de catre razvan - trenuri in Sam 11 Feb 2012, 00:38, editata de 1 ori |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 11 Feb 2012, 00:17 | |
| Galati/Braila-Satu Mare nu ai cum sa mergi pe 501 pentru ca nu ai legaturi , atunci din Galati/Braila se vine la Bucuresti si de aici la Satu Mare . Barlad-Satu Mare , ruta cea mai buna este prin Iasi-Pascani-Dej , iar daca vrei sa te plimbi poti face Barlad-Bucuresti ; Bucuresti-Timisoara ; Timisoara-Satu Mare , deci esti liber sa alegi orice ruta vrei . |
| | | 060-EA078
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 11 Feb 2012, 00:29 | |
| Stiu bine unde sunt localizate toate orasele din Romania,deoarece intamplarea face ca le-am parcurs pe toate, la fel ca si liniile CFR. Situatia pe care am expus-o este ca din Galati TOTUL era blocat, deci nu puteai ajunge nici in Craiova, nici in Satu Mare, nici in Oradea nici oriunde vroiai, deoarece erau INCHISE LINIILE, ca sa tip si eu ca e la moda. Deci daca nu se putea iesi din judetul Galati tu ne spui ca exista varianta de a circula prin Brasov ? Ce relevanta are, daca problema e in judetul Galati ? Cu ce ma ajuta sa ajung la Brasov daca la Faurei trenul de Galati a ramas trei zile inzapezit ? Nu inteleg unde vrei sa ajungi cu afirmatia ? Si ce legaturi bune si dese ai de la Brasov catre restul tarii ca sa te faca sa o iei cu trenul prin Brasov daca vrei sa circuli de la Galati pe aici ? Nu inteleg. Galatiul e in sud-est, iar apoi spui ca liniile sunt blocate. Daca sunt blocate, cum circula trenul ? Sorry, nu inteleg cum te-ai gandit cand ai pus problema ? Iar din Moldova ca sa ajung in sud-est ce treaba am cu Brasovul ? E mai rentabil sa circul de la Suceava la Constanta via Brasov decat via Buzau ? Sorry, n-am inteles ce vrei sa spui, mai reformuleaza pe intelesul tuturor |
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 11 Feb 2012, 00:42 | |
| Cand vor liniile intre Buzau si Marasesti, Buzau - Faurei si altele prin sud. 704 pana acum nu a fost inchisa. Si deasemenea drumul european E85 si toate cele din Galati, Braila, Buzau, Ialomita, Calarasi au fost si cred ca vor mai fii inchise/blocate. |
| | | 060-EA078
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 11 Feb 2012, 00:59 | |
| Acuma depinde. Daca se va intampla in viitor sa fie doar Marasesti-Buzau cu probleme, se poate devia via Tecuci-Galati spre Bucuresti. Buzau-Fauresi nu e chiar asa problematic daca se blocheaza : traficul dinspre Constanta poate fi deviat pe Tecuci sau Urziceni, functie de destinatie. Problema e cand se blocheaza toate. In situatia in care doar 704 ramane operabila, poti devia trenurile pe acolo via Marasesti-Buzau, cu conditia ca Ploiesti-Buzau sa fie operabila. In situatia in care nu e, mare lucru nu s-a rezolvat. C
eea ce spuneai mai sus in legatura cu 1732, il poti trimite temporar pe 501, insa ideea acelui tren e ca sunt multi pasageri care calatoresc pana la Ploiesti cu el si mai ales pe V Prahovei. Sa trimiti 1732 pe M501 e ca si cum trimit 532-ul pe 400...mai bine il anulezi. Trenurile Galati-Bucuresti nu stiu daca e o solutie buna sa le trimiti via 501. Asta ar insemna ca cineva sa suporte costurile in plus, iar CFR nu cred ca se gandeste la asta .... Desi, n-ar fi prima oara cand circula. In anul 2001 parca, pe vremea cand circula ca tren Galati-Cluj a circulat o perioada pe 501-400 cu ocazia lucrarilor de pe 300. Pe urma a ramas Galati-Brasov... |
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 11 Feb 2012, 01:06 | |
| Nu as dori sa fie blocate cel putin caile ferate. |
| | | 060-EA078
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 11 Feb 2012, 01:09 | |
| Nimeni nu vrea asta, dar uite ca se intampla... Anul asta s-a intamplat cum n-a mai fost de ceva vreme buna... Prin 2003 au mai fost niste chestii dar parca nu ca acum... |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 11 Feb 2012, 10:14 | |
| La Galaţi nu e chiar totul blocat, spre Bârlad se circulă :shock: _________________ :TTT:
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI | |
| |
| | | | INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |