| INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|
+100EuroNight andreiutzu huiu_goe Norbi PrisecaruFlorin Andrey_tm Kriszti219 ANDU2100HP Goanga daniel_c Rarau discoid21 bybyutza Nk11 mureseanu_976 costi_dumitru bostanesku gigel Volk cortexedge bogdan srl Teodor ionutz85 get. Razvan Karl cfr500 kristi kkk Adisoft1991s Radu Tudor raoul cnusi rich1974 KQQ stefan_br alinx3330 Raduku09 andrei florin Stratan-Tttggvv DAS 2011 buldozer2 membru inactiv laur 133 riciu Desiro256 Razvan Tudor cardinal Silver 060-EA078 bostanescu gigel George33 The Legend Cito tuborgtnp dany90 TVlad didinul Vale Vlad Costin.H AMX 97-0548-4 R936 TonyGFR vanchorusebulgaria Hurricane manuela halmarius razvan - trenuri ionutz72 Amiralul ldh80 redeme popovici Ionutz IonutCFR2009 rizelgeorgel2004 Luna ravers75 eu traian pannonia express decward Marius Iulian Caravelle_Zg AndiCFR Nesebar DPS Dr2005 COSTACHE MIHAIL Balto nenuandrei M.I.C.I. Vitosa DUAL AlexD Adrian78 cont dezactivat . Cobra cont inactiv lovekomotive ATM 104 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 24 Ian 2012, 14:36 | |
| Pall doar o singura calatorie dus-intors pe weekend indiferent cu ce trenuri Razvan nu se mai aplica alta reducere!! |
|
| |
popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6049 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 24 Ian 2012, 14:59 | |
| - karpaty a scris:
- Cum adica sa nu coste nimic ? Cartea VSD este un bilet valabil numai in weekend pe anumite relatii la alegere de catre calator , cum eu am acum Bucuresti-Slanic si ma costat 62 de lei pentru 5 weekenduri , deci am cumparat aceasta carte si gata nu mai cumpar nimic in ziua plecarii doar mi se bifeaza pe bilet data calatoriei pentru c ape bilet este specificat un calendar in care este valabila , oricine poate sa aleaga acest bilet si e valabil de vineri pana luni la 12 , este valabil doar pe ruta solicitata pentru o calatorie dus-intors .
Ma gandeam ca actioneaza ca un card pe care il cumperi si apoi beneficiezi de reducere , nu stiam ca este un bilet... Unde se bifeaza pe bilet , la casierie sau in tren ? Si poti sa pleci cu care tren vrei si la orice ora (facand abstactie ca tu mergi cu regio) ? |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 24 Ian 2012, 15:12 | |
| http://www.forumtrenuri.com/t289p220-bilete-c-f-r |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 24 Ian 2012, 15:26 | |
| Este valabila doar un drum Dus-Intors indiferent cu ce tren alegi sa circuli pe acea relatie de valabilitate , bifarea se face in tren de catre controlor . |
|
| |
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6049 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 24 Ian 2012, 15:43 | |
| - karpaty a scris:
- Este valabila doar un drum Dus-Intors indiferent cu ce tren alegi sa circuli pe acea relatie de valabilitate , bifarea se face in tren de catre controlor .
Pai si daca alegi un IC de exemplu (unde estre obligatorie rezervarea) trebuie musai sa mergi cu VSD-ul la casierie si sa-ti iei rezervarea la trenul X , nu-i asa ? Si mai scrie ca aceasta carte (bilet) este valabila 1 luna de zile ... Deci , daca vreau sa cumpar doar o singura calatorie dus-intors de weekend se poate sau sunt obligat sa cumpar cinci calatorii ? Ca vad ca tu o folosesti 5 weekenduri... |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 24 Ian 2012, 16:58 | |
| Deci eu cand am cumparat acest bilet ma intrebat casiera daca vreau sa merg la Slanic toate cele 5 weekenduri , in caz in care nu vroiam imi dadea doar 3 la Slanic si restul Bucuresti-Chitila , deci doar un singur weekend nu se poate , cartea VSD se emite pe o perioada de o luna iar in acea perioada sunt ori 4 ori 5 weekenduri si in fiecare weekend trebuie sa corespunda o relatie pe care merge calatorul deci nu numai un singur weekend .
Cat despre rezervare in cazul in care se calatoreste cu tren de rang superior nu stiu daca e obligatorie rezervarea , atata timp cat ai bilet la trenul IR sau IC iar parerea mea este ca nu ar fi normal sa fie obligatorie rezervarea , stiu sigur ca in cazul in care un calator poseda biletul "cartea de calatorie" poate sa mearga cu orice tren fara sa aibe rezervare la trenurile IR si IC |
|
| |
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 24 Ian 2012, 17:06 | |
| - karpaty a scris:
- Deci eu cand am cumparat acest bilet ma intrebat casiera daca vreau sa merg la Slanic toate cele 5 weekenduri , in caz in care nu vroiam imi dadea doar 3 la Slanic si restul Bucuresti-Chitila , deci doar un singur weekend nu se poate , cartea VSD se emite pe o perioada de o luna iar in acea perioada sunt ori 4 ori 5 weekenduri si in fiecare weekend trebuie sa corespunda o relatie pe care merge calatorul deci nu numai un singur weekend .
Cat despre rezervare in cazul in care se calatoreste cu tren de rang superior nu stiu daca e obligatorie rezervarea , atata timp cat ai bilet la trenul IR sau IC iar parerea mea este ca nu ar fi normal sa fie obligatorie rezervarea , stiu sigur ca in cazul in care un calator poseda biletul "cartea de calatorie" poate sa mearga cu orice tren fara sa aibe rezervare la trenurile IR si IC E clar acum , este doar un bilet de fidelizare si trebuie sa-l folosesti cat mai mult din cele 4-5 weekenduri ca sa iesi bine... Cat despre rezervare , banuiesc ca este obligatorie ca in restul cazurilor ca altfel nu s-ar fi specificat (vezi prezentarea lui Adrian)faptul ca tariful de rezervare nu poate fi redus ... Oricum , multumesc pentru detalii si lamuriri ! |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 25 Ian 2012, 12:07 | |
| - karpaty a scris:
- Oare exista persoane care au achizitionat "cartea de calatorie" , este 3630 pe 6 luni , sunt curios daca au vandut asa ceva .
Intr-un articol de presa parca am citit ca s-au vandut cateva zeci de astfel de bilete. Si eu vroiam sa imi cumpar, dar parca as prefera sa fie valabila doar o luna si la pret mai mic. |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 25 Ian 2012, 12:32 | |
| - Luna a scris:
- karpaty a scris:
- Oare exista persoane care au achizitionat "cartea de calatorie" , este 3630 pe 6 luni , sunt curios daca au vandut asa ceva .
Intr-un articol de presa parca am citit ca s-au vandut cateva zeci de astfel de bilete. Si eu vroiam sa imi cumpar, dar parca as prefera sa fie valabila doar o luna si la pret mai mic. Si eu ma gandeam la acest bilet dar din Aprilie sa pot merge toata vara sa prin si perioada concediului pentru a merge cat mai mult sa ies in castig . |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 25 Ian 2012, 13:07 | |
| Eu calatoresc iarna si vara mult, darrr se pune problema ca oricum as cumpara biletul as pierde cateva luni care ar fi primavara sau toamna. |
|
| |
AndiCFR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8757 Data de inscriere : 10/06/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 26 Ian 2012, 20:23 | |
| Stie cineva cate pluguri de zapada au actionat astazi in sudul tarii? |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Vin 27 Ian 2012, 00:08 | |
| PZH 010 l-am văzut eu, probabil au mai ieşit din PZH-uri, că WPZ-urile cred că sunt toate expirate. _________________ :TTT:
|
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Vin 27 Ian 2012, 08:32 | |
| Eu cred ca sint furate toate piesele de pe ele, avind in vedere pe unde stau ele prin gari. Sau e ca si faza asta cu rovigneta, la dezapezire, de le-a intors din drum. |
|
| |
dany90
Numarul mesajelor : 54 Reputatie : 5294 Data de inscriere : 23/07/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Vin 27 Ian 2012, 16:52 | |
| salut.vreau sa plec maine cu R 3001,credeti ca vor fii probleme cu acest tren. Multumesc |
|
| |
Vale
Numarul mesajelor : 250 Varsta : 43 Localizare : Tirgu Mures Reputatie : 4989 Data de inscriere : 08/12/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Vin 27 Ian 2012, 17:15 | |
| Nu cred sa fie probleme, eu acum sunt in IR1346 si pana acum pe Bucuresti - Busteni a circulat la minut dupa Livret |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI | |
| |
|
| |
| INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|