Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

INTREBARI SI RASPUNSURI

In jos 
+100
EuroNight
andreiutzu
huiu_goe
Norbi
PrisecaruFlorin
Andrey_tm
Kriszti219
ANDU2100HP
Goanga
daniel_c
Rarau
discoid21
bybyutza
Nk11
mureseanu_976
costi_dumitru
bostanesku gigel
Volk
cortexedge
bogdan srl
Teodor
ionutz85
get.
Razvan
Karl
cfr500
kristi kkk
Adisoft1991s
Radu Tudor
raoul
cnusi
rich1974
KQQ
stefan_br
alinx3330
Raduku09
andrei florin
Stratan-Tttggvv
DAS 2011
buldozer2
membru inactiv
laur 133
riciu
Desiro256
Razvan Tudor
cardinal
Silver
060-EA078
bostanescu gigel
George33
The Legend
Cito
tuborgtnp
dany90
TVlad
didinul
Vale
Vlad
Costin.H
AMX 97-0548-4
R936
TonyGFR
vanchorusebulgaria
Hurricane
manuela
halmarius
razvan - trenuri
ionutz72
Amiralul
ldh80
redeme
popovici
Ionutz
IonutCFR2009
rizelgeorgel2004
Luna
ravers75
eu
traian
pannonia express
decward
Marius Iulian
Caravelle_Zg
AndiCFR
Nesebar
DPS
Dr2005
COSTACHE MIHAIL
Balto
nenuandrei
M.I.C.I.
Vitosa
DUAL
AlexD
Adrian78
cont dezactivat .
Cobra
cont inactiv
lovekomotive
ATM
104 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 44 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24325
Data de inscriere : 05/10/2010

INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 22 Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 22 Icon_minitimeMar 24 Ian 2012, 14:36

Pall doar o singura calatorie dus-intors pe weekend indiferent cu ce trenuri
Razvan nu se mai aplica alta reducere!!
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6049
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 22 Icon_minitimeMar 24 Ian 2012, 14:59

karpaty a scris:
Cum adica sa nu coste nimic ? Cartea VSD este un bilet valabil numai in weekend pe anumite relatii la alegere de catre calator , cum eu am acum Bucuresti-Slanic si ma costat 62 de lei pentru 5 weekenduri , deci am cumparat aceasta carte si gata nu mai cumpar nimic in ziua plecarii doar mi se bifeaza pe bilet data calatoriei pentru c ape bilet este specificat un calendar in care este valabila , oricine poate sa aleaga acest bilet si e valabil de vineri pana luni la 12 , este valabil doar pe ruta solicitata pentru o calatorie dus-intors .

Ma gandeam ca actioneaza ca un card pe care il cumperi si apoi beneficiezi de reducere , nu stiam ca este un bilet... Unde se bifeaza pe bilet , la casierie sau in tren ? Si poti sa pleci cu care tren vrei si la orice ora (facand abstactie ca tu mergi cu regio) ?
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24325
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 22 Icon_minitimeMar 24 Ian 2012, 15:12

http://www.forumtrenuri.com/t289p220-bilete-c-f-r
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 22 Icon_minitimeMar 24 Ian 2012, 15:26

Este valabila doar un drum Dus-Intors indiferent cu ce tren alegi sa circuli pe acea relatie de valabilitate , bifarea se face in tren de catre controlor .

Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 22 Icon_minitimeMar 24 Ian 2012, 15:43

karpaty a scris:
Este valabila doar un drum Dus-Intors indiferent cu ce tren alegi sa circuli pe acea relatie de valabilitate , bifarea se face in tren de catre controlor .

Pai si daca alegi un IC de exemplu (unde estre obligatorie rezervarea) trebuie musai sa mergi cu VSD-ul la casierie si sa-ti iei rezervarea la trenul X , nu-i asa ?

Si mai scrie ca aceasta carte (bilet) este valabila 1 luna de zile ... Deci , daca vreau sa cumpar doar o singura calatorie dus-intors de weekend se poate sau sunt obligat sa cumpar cinci calatorii ? Ca vad ca tu o folosesti 5 weekenduri...
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 22 Icon_minitimeMar 24 Ian 2012, 16:58

Deci eu cand am cumparat acest bilet ma intrebat casiera daca vreau sa merg la Slanic toate cele 5 weekenduri , in caz in care nu vroiam imi dadea doar 3 la Slanic si restul Bucuresti-Chitila , deci doar un singur weekend nu se poate , cartea VSD se emite pe o perioada de o luna iar in acea perioada sunt ori 4 ori 5 weekenduri si in fiecare weekend trebuie sa corespunda o relatie pe care merge calatorul deci nu numai un singur weekend .

Cat despre rezervare in cazul in care se calatoreste cu tren de rang superior nu stiu daca e obligatorie rezervarea , atata timp cat ai bilet la trenul IR sau IC iar parerea mea este ca nu ar fi normal sa fie obligatorie rezervarea , stiu sigur ca in cazul in care un calator poseda biletul "cartea de calatorie" poate sa mearga cu orice tren fara sa aibe rezervare la trenurile IR si IC

Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 22 Icon_minitimeMar 24 Ian 2012, 17:06

karpaty a scris:
Deci eu cand am cumparat acest bilet ma intrebat casiera daca vreau sa merg la Slanic toate cele 5 weekenduri , in caz in care nu vroiam imi dadea doar 3 la Slanic si restul Bucuresti-Chitila , deci doar un singur weekend nu se poate , cartea VSD se emite pe o perioada de o luna iar in acea perioada sunt ori 4 ori 5 weekenduri si in fiecare weekend trebuie sa corespunda o relatie pe care merge calatorul deci nu numai un singur weekend .

Cat despre rezervare in cazul in care se calatoreste cu tren de rang superior nu stiu daca e obligatorie rezervarea , atata timp cat ai bilet la trenul IR sau IC iar parerea mea este ca nu ar fi normal sa fie obligatorie rezervarea , stiu sigur ca in cazul in care un calator poseda biletul "cartea de calatorie" poate sa mearga cu orice tren fara sa aibe rezervare la trenurile IR si IC

E clar acum , este doar un bilet de fidelizare si trebuie sa-l folosesti cat mai mult din cele 4-5 weekenduri ca sa iesi bine...

Cat despre rezervare , banuiesc ca este obligatorie ca in restul cazurilor ca altfel nu s-ar fi specificat (vezi prezentarea lui Adrian)faptul ca tariful de rezervare nu poate fi redus ...

Oricum , multumesc pentru detalii si lamuriri !
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8301
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 22 Icon_minitimeMier 25 Ian 2012, 12:07

karpaty a scris:
Oare exista persoane care au achizitionat "cartea de calatorie" , este 3630 pe 6 luni , sunt curios daca au vandut asa ceva .
Intr-un articol de presa parca am citit ca s-au vandut cateva zeci de astfel de bilete. Si eu vroiam sa imi cumpar, dar parca as prefera sa fie valabila doar o luna si la pret mai mic.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 22 Icon_minitimeMier 25 Ian 2012, 12:32

Luna a scris:
karpaty a scris:
Oare exista persoane care au achizitionat "cartea de calatorie" , este 3630 pe 6 luni , sunt curios daca au vandut asa ceva .
Intr-un articol de presa parca am citit ca s-au vandut cateva zeci de astfel de bilete. Si eu vroiam sa imi cumpar, dar parca as prefera sa fie valabila doar o luna si la pret mai mic.

Si eu ma gandeam la acest bilet dar din Aprilie sa pot merge toata vara sa prin si perioada concediului pentru a merge cat mai mult sa ies in castig . Smile

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8301
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 22 Icon_minitimeMier 25 Ian 2012, 13:07

Eu calatoresc iarna si vara mult, darrr se pune problema ca oricum as cumpara biletul as pierde cateva luni care ar fi primavara sau toamna.
Sus In jos
AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8757
Data de inscriere : 10/06/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 22 Icon_minitimeJoi 26 Ian 2012, 20:23

Stie cineva cate pluguri de zapada au actionat astazi in sudul tarii?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 22 Icon_minitimeVin 27 Ian 2012, 00:08

PZH 010 l-am văzut eu, probabil au mai ieşit din PZH-uri, că WPZ-urile cred că sunt toate expirate.

Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 22 Icon_minitimeVin 27 Ian 2012, 08:32

Eu cred ca sint furate toate piesele de pe ele, avind in vedere pe unde stau ele prin gari.
Sau e ca si faza asta cu rovigneta, la dezapezire, de le-a intors din drum.
Sus In jos
dany90

Numarul mesajelor : 54
Reputatie : 5294
Data de inscriere : 23/07/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 22 Icon_minitimeVin 27 Ian 2012, 16:52

salut.vreau sa plec maine cu R 3001,credeti ca vor fii probleme cu acest tren.
Multumesc
Sus In jos
Vale

Numarul mesajelor : 250
Varsta : 43
Localizare : Tirgu Mures
Reputatie : 4989
Data de inscriere : 08/12/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 22 Icon_minitimeVin 27 Ian 2012, 17:15

Nu cred sa fie probleme, eu acum sunt in IR1346 si pana acum pe Bucuresti - Busteni a circulat la minut dupa Livret
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 22 Icon_minitime

Sus In jos

INTREBARI SI RASPUNSURI
Sus 
Pagina 22 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 44 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Întrebări şi răspunsuri
» INTREBARI SI RASPUNSURI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: