Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)

In jos 
+111
catalinu'
stefan_br
mihaiuc
get.
Marius
razvan - trenuri
traian
Cosmin5
redeme
laur 133
cristyadaX
Nk11
jimmy
Teodor
ATM
nokia2010
Cobra
bostanescu gigel
Luna
DUAL
vilhelm
ravers75
IonutChircu
AlexD
romero69
riciu
Jhonyla
VeV
mstupariu
alinx3330
Vitosa
Razvan Tudor
decward
raoul
PrisecaruFlorin
ultras
nelu_cfr
spsdc7
RazvanCFR
iuli.hard
rares03
Adrian78
kaan
FeroFan97
SULZERUL 0733
cont dezactivat .
DooLs
Laur
jionutz
19jimmy84
The Legend
Shinkansen
sorinucu
Stefan
Mircea Hirjau
dan ciprian
pannonia express
rizelgeorgel2004
halmarius
knd
Cito
TVlad
Razvan
cont inactiv
AMX 97-0548-4
ionutz72
Traveller
Bobses
buldozer2
Costin.H
didi
Nesebar
Rosshhu
mi.tudor
Caravelle_Zg
membru inactiv
mtk
bogdan srl
marius_catalin84
vrabieionut
stegaru
IonutCFR2009
cortexedge
didinul
alex.alexus.tm
srazvi
Codrut1985
KQQ
tudor_vl
lovekomotive
zenox4500
stinky
Vlad
Ionutz
discoid21
Norbi
Hurricane
cristi ar
cristi CFR
orestte
Gongutza
robypedia
COSTACHE MIHAIL
MariusM
mureseanu_976
Lde 2100
mardaryroby
DonVILLy
tiberio
kristi kkk
myster2008
115 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 63 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
laur 133

Numarul mesajelor : 415
Varsta : 39
Localizare : Craiova
Reputatie : 5701
Data de inscriere : 01/06/2010

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 59 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 59 Icon_minitimeLun 13 Iun 2011, 18:07

ionutz72 a scris:
Ore festive? De noapte? Doar daca face functia de IDM si aia nu mai mult de doua ture/luna.
CAS, impozit nu le socotesti?
Ionut eu nu am spus cat are salariu brut ca sa scad CAS,impozit,somaj,asig sanatate,sindicat .Am spus salariul de baza la care se adauga sporurile .Cei drept , ore de noapte si festive nu sunt semnificative,dar nici nu am zis suma pt acele ore , in schimb am precizat exact celelalte sporuri. Sunt de accord cu tine ca sunt multi angajati in cfr de care puteam sa ma iau ,dar asta a fost un simplu exemplu. Referitot la anagajatii de la biroul tehnic e un zvon ca au cam disparut toti din gari. Ce rol aveau acesti angajati ? Veneau la 8:30 si plecau la 12:00. Sa tot ai asa servici. Au disponibilizat si magazinere care au fost inlocuite cu unele angajate de la biroul tehnic. O fi corect?
Un mare minus din pct meu de vedere este lipsa de educatie a personalului (majoritatea) de control (nasii). In opinia mea CFR ar trebui sa angajeze pe criterii severe acesti angajati ,si sa investeasca in specializarea lor, sa aiba aspect fizic placut, limbaj adecvat, sa faca calatoria cat mai placuta pt calator(sa regleze AC in functie de necesitate, nu sa stea calatorul la 5 AM ca la frigorifer, sa regleze iluminatul etc).Cam aceasta imagine mi-a creat-o feroviarul neamt.La noi imaginea de controlor este : burtos, vulgar , si corupt. CFR ar putea sa mareasca substantial venitul nasilor ,oricum ar fi mult mai avantajos pt cfr :mai bine sa dea cfr-ul nasului acel 1 leu cu care calatoreste calatorul mocca,iar calatorul sa plateasca pretul corect ,dar in acelasi timp sa se dea o lege astfel incat daca nasul va fi depistat ca a luat mita sa se dea o amenda exagerat de mare (cca 20000 euro).
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 59 Icon_minitimeMar 14 Iun 2011, 14:12

Vagon din compunerea trenului 9554 (Caransebes-Orsova) , groaznic asa jeg nu am vazut in viata mea , stiu ca regionala Timisoara si Craiova sunt cele mai jegoase si nu spala vagoanele dar in halul asta chiar e prea de tot si ne mai miram dece fuge lumea de tren pai daca astea sunt conditii de calatorit cu un tren eu ma impusc ................. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 59 CIMG7056

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 59 CIMG7055

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 59 CIMG7054

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 59 CIMG7053

Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 59 Icon_minitimeMar 14 Iun 2011, 14:17

Depinde,55/54'urile care le-au trimis la noi(tot de TM) si anume 069 si 065(parca) aratau foarte bine Smile.
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 59 Icon_minitimeMar 14 Iun 2011, 16:22

Vai dar astea sunt curate, sa stii ca am vazut mai rau...

Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Reputatie : 24324
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 59 Icon_minitimeMar 14 Iun 2011, 16:29

Karpaty eu zic sa incerci un Petrosani-Lupeni sau Simeria-Petrosani cand vine o garnitura mai "speciala"
Sus In jos
cont dezactivat .

Numarul mesajelor : 3034
Reputatie : 8386
Data de inscriere : 03/09/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 59 Icon_minitimeMar 14 Iun 2011, 16:47

alea sunt curate
pe Simeria Petrosani e JALNIC iti vine sa vomiti
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 59 Icon_minitimeMar 14 Iun 2011, 16:53

Pai Simeria primeste toate jegurile efectiv ,aduna toate jegurile din regioanala Timisoara si le trimit la Simeria.Acum au mai miscat ceva,ceva ,au trimis un 20-55 pe 2702,de exemplu.Hunedoara are noroc ca fac si Aradenii un P ,cel de 11 si de 8,care au in compunere uneori vagoane bune.Cel de seara e cel de la Petrosani,si e cam infect Razz
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 59 Icon_minitimeMar 14 Iun 2011, 18:02

adrian78hd a scris:
Karpaty eu zic sa incerci un Petrosani-Lupeni sau Simeria-Petrosani cand vine o garnitura mai "speciala"

Am fost si la Lupeni cu 2710 si am venit cu 2733 , intradevar vag acelea sunt jalnice dar tot regionala Timisoara este , deci cum am spus vagoane care detin topul de cat de jegoase sunt se afla in aceasta regionala in egalitate cu regionala Craiova .

V.I.P Member
V.I.P Member
The Legend

Numarul mesajelor : 1115
Varsta : 30
Localizare : TIMISOARA SI ATAT!
Reputatie : 6446
Data de inscriere : 03/08/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 59 Icon_minitimeMar 14 Iun 2011, 18:42

Asa si ce acuma tiai propus sa arunci cu cacat in regionala Timisoara sau ce? Acea garnitura face zilnic 9576/9554/9553 cu exceptia zilelor de sambata si duminica cand trenurile sunt facute cu TE.
Ia urcate si tu in A R si IC care sunt facute cu vagoane de Timisoara si comenteaza dupaia.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 59 Icon_minitimeMar 14 Iun 2011, 19:08

Haideti sa nu ne inflamam asa repede fiecare regionala are uscaturile ei si sunt zone unde trenurile sunt si mai jegoase si vina e impartita atat de CFR cat si de calatori si ne mai miram ca in alte tari se spala si locomotivele!!
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 59 Icon_minitimeMar 14 Iun 2011, 19:16

Si la noi sunt SPALATE ADI!!!! ..................................... de ploaie =))
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 59 Icon_minitimeMar 14 Iun 2011, 20:07

The Legend a scris:
Asa si ce acuma tiai propus sa arunci cu cacat in regionala Timisoara sau ce? Acea garnitura face zilnic 9576/9554/9553 cu exceptia zilelor de sambata si duminica cand trenurile sunt facute cu TE.
Ia urcate si tu in A R si IC care sunt facute cu vagoane de Timisoara si comenteaza dupaia.

Da am fost si cu R 694 care are vagoane ce apartin tot de Timisoara daca te uiti bine pe jos vei observa diferenta intre vagoane de Timisoara si vagoane de Buc.Grivita curatenia din acea regionala lipseste dece nu vezi adevarul ? Am facut reclamatie pe site la CFR referitor la curatenia din trenurile facute de Timisoara am fost sunat personal de un sef din acea regionala si a recunoscut clar ca in acea regionala au probleme cu , curatenia dece au probleme nici el nu a fost in stare sa spuna concret cert este ca acea persoana si-a cerut scuze personal pentru lipsa de curatenie din trenurile facute de Timisoara dar scuzele nu incalzesc pe nimeni si astfel calatorii fug de trenuri . Am calatorit si in alte tarii un exemplu in Austria cand un tren a ajuns la cap de traseu o echipa de curatenie s-a suit in tren a maturat a spalat dar nu numai apa simpla se folosesc detergentii , am vazut cu ochii mei cand fiecare geam din interior a fost splatat cu solutie de geamuri , etc etc deci cam asa se face curatenie normal dupa ce trenul a fost in cursa nu cum se face la noi un maturat si eventual cateodata o morfoleala cu o carpa si apa intr-o galeata cu care spala pe jos in 10 vagoane .

Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 59 Icon_minitimeMar 14 Iun 2011, 20:17

Pai asta e Romania Karpaty..Sa nu uitam ca in unele parti au fost externalizate niste servicii de salubritate chiar firma ginerului lui Blaga din Oradea a castigat licitatia la regionala Galati un contract de vreo 100000 de euro si iti imaginezi cat detergent si ce salarii au angajatii si cati bani s-au furat!!Acuma 5 ani de zile am plecat cu A1765 din Iasi cu vreo 3-4 cm de apa in compartiment deci se poate si mai rau
Sus In jos
ATM

ATM

Numarul mesajelor : 1371
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6638
Data de inscriere : 10/07/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 59 Icon_minitimeMar 14 Iun 2011, 20:33

Totusi reg. Galati are vagoane in general ingrijite, de obicei deasupra Craiovei, Timisoarei...parerea mea...
Sus In jos
cristyadaX

cristyadaX

Numarul mesajelor : 371
Varsta : 31
Reputatie : 5391
Data de inscriere : 20/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 59 Icon_minitimeMar 14 Iun 2011, 23:21

karpaty a scris:
adrian78hd a scris:

Am fost si la Lupeni cu 2710 si am venit cu 2733 , intradevar vag acelea sunt jalnice dar tot regionala Timisoara este , deci cum am spus vagoane care detin topul de cat de jegoase sunt se afla in aceasta regionala in egalitate cu regionala Craiova .

Sincer la ce fel de oameni sunt pe acolo..fara sa jignesc pe cineva....vagoane alea sunt bine meritate...si nu imi pare nimic negativ la acest lucru
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 59 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
Sus 
Pagina 59 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 63 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
» Lucruri negative la TFG si TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: