Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)

In jos 
+111
catalinu'
stefan_br
mihaiuc
get.
Marius
razvan - trenuri
traian
Cosmin5
redeme
laur 133
cristyadaX
Nk11
jimmy
Teodor
ATM
nokia2010
Cobra
bostanescu gigel
Luna
DUAL
vilhelm
ravers75
IonutChircu
AlexD
romero69
riciu
Jhonyla
VeV
mstupariu
alinx3330
Vitosa
Razvan Tudor
decward
raoul
PrisecaruFlorin
ultras
nelu_cfr
spsdc7
RazvanCFR
iuli.hard
rares03
Adrian78
kaan
FeroFan97
SULZERUL 0733
cont dezactivat .
DooLs
Laur
jionutz
19jimmy84
The Legend
Shinkansen
sorinucu
Stefan
Mircea Hirjau
dan ciprian
pannonia express
rizelgeorgel2004
halmarius
knd
Cito
TVlad
Razvan
cont inactiv
AMX 97-0548-4
ionutz72
Traveller
Bobses
buldozer2
Costin.H
didi
Nesebar
Rosshhu
mi.tudor
Caravelle_Zg
membru inactiv
mtk
bogdan srl
marius_catalin84
vrabieionut
stegaru
IonutCFR2009
cortexedge
didinul
alex.alexus.tm
srazvi
Codrut1985
KQQ
tudor_vl
lovekomotive
zenox4500
stinky
Vlad
Ionutz
discoid21
Norbi
Hurricane
cristi ar
cristi CFR
orestte
Gongutza
robypedia
COSTACHE MIHAIL
MariusM
mureseanu_976
Lde 2100
mardaryroby
DonVILLy
tiberio
kristi kkk
myster2008
115 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 27 ... 50, 51, 52 ... 59 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
cont inactiv

Numarul mesajelor : 1550
Reputatie : 7010
Data de inscriere : 25/04/2010

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 51 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 51 Icon_minitimeMier 16 Mar 2011, 18:41

Sunt total de aceeasi parere. Ne meritam soarta, ne-o coacem de 20 de ani cu mana noastra.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24324
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 51 Icon_minitimeMier 16 Mar 2011, 18:45

Nici pe chinezoi care veneau si faceau pe banii lor nu i-a vrut bercenica ca pierdeau comisioanele grase si banii pentru campanile electorale si aia munceau prea repede si fara peturi de bere de 2L
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 51 Icon_minitimeVin 18 Mar 2011, 12:05

Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:
IonutCFR2009 a scris:
COSTACHE MIHAIL a scris:
... Daca timp de 6 ore sau dupa ora 0:00 nu mai trece nici un tren personal, am dreptul sa calatoresc cu primul tren , indiferent daca acel tren este rapid, acc sau IC, fara sa mai platesc vreo diferenta.

Asta de cand e in vigoare? Chiar e adevarat?

Este in regulament, si exista de mult timp!

Si cum se poate beneficia de acest drept ? Trebuie vizat biletul in statia de legatura sau te urci pur si simplu direct in primu tren in acceas directie cu biletul pentru tren personal ?
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 51 Icon_minitimeVin 18 Mar 2011, 13:28

Luna a scris:
Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:
IonutCFR2009 a scris:
COSTACHE MIHAIL a scris:
... Daca timp de 6 ore sau dupa ora 0:00 nu mai trece nici un tren personal, am dreptul sa calatoresc cu primul tren , indiferent daca acel tren este rapid, acc sau IC, fara sa mai platesc vreo diferenta.

Asta de cand e in vigoare? Chiar e adevarat?

Este in regulament, si exista de mult timp!

Si cum se poate beneficia de acest drept ? Trebuie vizat biletul in statia de legatura sau te urci pur si simplu direct in primu tren in acceas directie cu biletul pentru tren personal ?

Referitor la acest aspect, am sa trimit o petitie conducerii CFR Calatori, pentru ca unele pareri sunt impartite, eu sincer m-am urcat direct in primul tren si am aratat biletul la personalul de tren, unii dintre acestia mi-au spus ca ar fi trebuit sa trec si pe la casa de bilete pentru a-mi pune o viza pe bilet cu nr noului tren de rang superior cu care am calatorit.
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 51 Icon_minitimeVin 18 Mar 2011, 15:10

Multumesc pentru raspuns, asteptam si petitia apoi raspunsul la petitie.

Si acum on-topic:

Foarte negativ e ca am auzit la un post de radio intr-un magazin local ca e posibil sa se scumpeasca cu 20 % biletele la tren pe motivul scumpirii motorinei. Mai degraba cred ca ar trebui aplicata scumpirea doar pe rutele neelectricificate si grabita electrificarea. In pus 20 % e cam mare procentul, cu inca o scumpire deasta ajunge trenu sa coste egal sau mai mult ca transportul rutier.
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12455
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 51 Icon_minitimeVin 18 Mar 2011, 15:38

Luna a scris:

Si acum on-topic:

Foarte negativ e ca am auzit la un post de radio intr-un magazin local ca e posibil sa se scumpeasca cu 20 % biletele la tren pe motivul scumpirii motorinei. Mai degraba cred ca ar trebui aplicata scumpirea doar pe rutele neelectricificate si grabita electrificarea. In pus 20 % e cam mare procentul, cu inca o scumpire deasta ajunge trenu sa coste egal sau mai mult ca transportul rutier.

In general, la curse lungi, transportul auto e mai ieftin sau chiar acelasi pret cu tariful pt tren accelerat. Daca scumpeste CFR biletele cu 20% atunci cu siguranta si transportatorii auto vor urca pretul (sa nu zic ca abia asteapta), ca doar si acolo motorina este cumparata la acelasi pret.
Sus In jos
cont dezactivat .

Numarul mesajelor : 3034
Reputatie : 8386
Data de inscriere : 03/09/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 51 Icon_minitimeVin 18 Mar 2011, 16:54

Luna a scris:

Si acum on-topic:

Am auzit si eu stirea asta
Atunci nu stiu cine va mai merge cu trenul cred ca doar CFRisti care vor mai ramane dupa disponibilizari
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 51 Icon_minitimeVin 18 Mar 2011, 17:23

Eu am luat ca exemplu ruta Petrosani - Lupeni, cu maxi-taxi costa 4 lei, cu trenu personal costa 3,7 lei. In momentul de fata doar daca beneficiezi de vreo reducere sau daca mergi mai departe renteaza sa mergi cu trenu. Timpul de parcurs e aproape dublu fata de maxi-taxi, deseori se intarzie si 30-40 de minute (in 20) km, cine se poate baza pe tren pentru a ajunge unde are nevoie ? In cazul rutei Petrosani-Vulcan treaba sta chiar mai rau. Si toate astea la actualele preturi, daca se scumpeste cu 20 % lucrurile vor sta si mai in defavoarea trenului, va fi 4,8 lei o calatorie Petrosani - Lupeni cu trenu si 4 lei cu maxi-taxiul (hai sa zicem 4,5 lei ca probabil se vor mai scumpii si maxi-taxiurile). Unde mai pui ca linia de pe ruta de mai sus e electrificata.

Situatia de mai sus se vrea a fi doar un exemplu. Stiu ca trenu are niste avantaje, ca e mai confortabil, dar are si mari dezavantaje pentru care consider ca ar trebui ca macar personalul sa coste cel mult 70 % din pretul transportului auto, mai ales acum cand pretu carburantilor creste si o parte din linii sunt electrificate - s-ar putea un pret mic pe liniile electrificate.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 51 Icon_minitimeSam 19 Mar 2011, 00:24

Un caz similar cu al tau pe M207 .. transporturl auto pe ruta Simeria-Hunedoara costa 7 lei ,transportul feroviar 3,1 lei.Rutierii au pierdut fata de mult ,insa daca vrei sa iei trenul datorita mizerie de orar pus pentru P din HD ,oamenii prefera maxi taxi pana la Deva si iau de acolo trenu.O mare mitocanie avand in vedere ca rute gen Hunedoara-Timisoara(sobolan atasat la cel de Sibiu) ar imbogatii CFR mult Smile .E coada oameni buni ca la paine inainte de 89 la autocarele de Timisoara.Nimeni nu face nimic.. profit maxim,efectiv maxim pentru o ramaura care ar circula VSD.
PS mai sunt curajosi care se avantureaza la P2148 insa pierd 45 in Simeria ,si nu toti sunt pasionati,singurul capitol la care castiga e banul.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 51 Icon_minitimeLun 21 Mar 2011, 19:42

Asa isi intimpina Cfr-ul calatorii!!
Poza e facuta in P2026 Petrosani-Craiova format in Petrosani!!
Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 51 IMG_0070
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13806
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 51 Icon_minitimeLun 21 Mar 2011, 19:44

Asta se incadreaza mai degraba la lucruri negative la romani Laughing
Sus In jos
cont dezactivat .

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 51 Icon_minitimeLun 21 Mar 2011, 19:47

erau si pe jos coji de seminte ?
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 51 Icon_minitimeLun 21 Mar 2011, 19:54

Vlad a scris:
Asta se incadreaza mai degraba la lucruri negative la romani Laughing

Da cam asa ceva dar azi dimineata s-a facut curatenie in personalul care a venit de la Lupeni care a stationat 30 de minute in Petrosani apoi a plecat spre Ilia

MariusD a scris:
erau si pe jos coji de seminte ?

Nu prea doar unele ratacite macar au fost corecti au mancat pe hartie
Sus In jos
cont dezactivat .

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 51 Icon_minitimeLun 21 Mar 2011, 20:01

singurul lucru bun e ca nu au aruncat cojile pe jos
asa de incarcat era cosul de gunoi ca nu a mai avut unde pune sticla?
Sus In jos
Costin.H

Costin.H

Numarul mesajelor : 654
Reputatie : 6157
Data de inscriere : 15/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 51 Icon_minitimeLun 21 Mar 2011, 20:41

de ce ar trebui sa existe prosti care sa adune in urma unor nesimtiti???

asta-i prostia la romani...ne-am invatat ca vine cineva in urma noastra sa stranga Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 51 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
Sus 
Pagina 51 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 27 ... 50, 51, 52 ... 59 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
» Lucruri negative la TFG si TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: