| Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
|
+111catalinu' stefan_br mihaiuc get. Marius razvan - trenuri traian Cosmin5 redeme laur 133 cristyadaX Nk11 jimmy Teodor ATM nokia2010 Cobra bostanescu gigel Luna DUAL vilhelm ravers75 IonutChircu AlexD romero69 riciu Jhonyla VeV mstupariu alinx3330 Vitosa Razvan Tudor decward raoul PrisecaruFlorin ultras nelu_cfr spsdc7 RazvanCFR iuli.hard rares03 Adrian78 kaan FeroFan97 SULZERUL 0733 cont dezactivat . DooLs Laur jionutz 19jimmy84 The Legend Shinkansen sorinucu Stefan Mircea Hirjau dan ciprian pannonia express rizelgeorgel2004 halmarius knd Cito TVlad Razvan cont inactiv AMX 97-0548-4 ionutz72 Traveller Bobses buldozer2 Costin.H didi Nesebar Rosshhu mi.tudor Caravelle_Zg membru inactiv mtk bogdan srl marius_catalin84 vrabieionut stegaru IonutCFR2009 cortexedge didinul alex.alexus.tm srazvi Codrut1985 KQQ tudor_vl lovekomotive zenox4500 stinky Vlad Ionutz discoid21 Norbi Hurricane cristi ar cristi CFR orestte Gongutza robypedia COSTACHE MIHAIL MariusM mureseanu_976 Lde 2100 mardaryroby DonVILLy tiberio kristi kkk myster2008 115 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7010 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mier 16 Mar 2011, 18:41 | |
| Sunt total de aceeasi parere. Ne meritam soarta, ne-o coacem de 20 de ani cu mana noastra. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24324 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mier 16 Mar 2011, 18:45 | |
| Nici pe chinezoi care veneau si faceau pe banii lor nu i-a vrut bercenica ca pierdeau comisioanele grase si banii pentru campanile electorale si aia munceau prea repede si fara peturi de bere de 2L |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8300 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 18 Mar 2011, 12:05 | |
| - Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:
- IonutCFR2009 a scris:
- COSTACHE MIHAIL a scris:
- ... Daca timp de 6 ore sau dupa ora 0:00 nu mai trece nici un tren personal, am dreptul sa calatoresc cu primul tren , indiferent daca acel tren este rapid, acc sau IC, fara sa mai platesc vreo diferenta.
Asta de cand e in vigoare? Chiar e adevarat? Este in regulament, si exista de mult timp! Si cum se poate beneficia de acest drept ? Trebuie vizat biletul in statia de legatura sau te urci pur si simplu direct in primu tren in acceas directie cu biletul pentru tren personal ? |
|
| |
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 18 Mar 2011, 13:28 | |
| - Luna a scris:
- Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:
- IonutCFR2009 a scris:
- COSTACHE MIHAIL a scris:
- ... Daca timp de 6 ore sau dupa ora 0:00 nu mai trece nici un tren personal, am dreptul sa calatoresc cu primul tren , indiferent daca acel tren este rapid, acc sau IC, fara sa mai platesc vreo diferenta.
Asta de cand e in vigoare? Chiar e adevarat? Este in regulament, si exista de mult timp! Si cum se poate beneficia de acest drept ? Trebuie vizat biletul in statia de legatura sau te urci pur si simplu direct in primu tren in acceas directie cu biletul pentru tren personal ? Referitor la acest aspect, am sa trimit o petitie conducerii CFR Calatori, pentru ca unele pareri sunt impartite, eu sincer m-am urcat direct in primul tren si am aratat biletul la personalul de tren, unii dintre acestia mi-au spus ca ar fi trebuit sa trec si pe la casa de bilete pentru a-mi pune o viza pe bilet cu nr noului tren de rang superior cu care am calatorit. |
|
| |
Luna
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 18 Mar 2011, 15:10 | |
| Multumesc pentru raspuns, asteptam si petitia apoi raspunsul la petitie.
Si acum on-topic:
Foarte negativ e ca am auzit la un post de radio intr-un magazin local ca e posibil sa se scumpeasca cu 20 % biletele la tren pe motivul scumpirii motorinei. Mai degraba cred ca ar trebui aplicata scumpirea doar pe rutele neelectricificate si grabita electrificarea. In pus 20 % e cam mare procentul, cu inca o scumpire deasta ajunge trenu sa coste egal sau mai mult ca transportul rutier. |
|
| |
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12455 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 18 Mar 2011, 15:38 | |
| - Luna a scris:
- Multumesc pentru raspuns, asteptam si petitia apoi raspunsul la petitie.
Si acum on-topic:
Foarte negativ e ca am auzit la un post de radio intr-un magazin local ca e posibil sa se scumpeasca cu 20 % biletele la tren pe motivul scumpirii motorinei. Mai degraba cred ca ar trebui aplicata scumpirea doar pe rutele neelectricificate si grabita electrificarea. In pus 20 % e cam mare procentul, cu inca o scumpire deasta ajunge trenu sa coste egal sau mai mult ca transportul rutier. In general, la curse lungi, transportul auto e mai ieftin sau chiar acelasi pret cu tariful pt tren accelerat. Daca scumpeste CFR biletele cu 20% atunci cu siguranta si transportatorii auto vor urca pretul (sa nu zic ca abia asteapta), ca doar si acolo motorina este cumparata la acelasi pret. |
|
| |
cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8386 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 18 Mar 2011, 16:54 | |
| - Luna a scris:
- Multumesc pentru raspuns, asteptam si petitia apoi raspunsul la petitie.
Si acum on-topic:
Foarte negativ e ca am auzit la un post de radio intr-un magazin local ca e posibil sa se scumpeasca cu 20 % biletele la tren pe motivul scumpirii motorinei. Mai degraba cred ca ar trebui aplicata scumpirea doar pe rutele neelectricificate si grabita electrificarea. In pus 20 % e cam mare procentul, cu inca o scumpire deasta ajunge trenu sa coste egal sau mai mult ca transportul rutier. Am auzit si eu stirea asta Atunci nu stiu cine va mai merge cu trenul cred ca doar CFRisti care vor mai ramane dupa disponibilizari |
|
| |
Luna
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 18 Mar 2011, 17:23 | |
| Eu am luat ca exemplu ruta Petrosani - Lupeni, cu maxi-taxi costa 4 lei, cu trenu personal costa 3,7 lei. In momentul de fata doar daca beneficiezi de vreo reducere sau daca mergi mai departe renteaza sa mergi cu trenu. Timpul de parcurs e aproape dublu fata de maxi-taxi, deseori se intarzie si 30-40 de minute (in 20) km, cine se poate baza pe tren pentru a ajunge unde are nevoie ? In cazul rutei Petrosani-Vulcan treaba sta chiar mai rau. Si toate astea la actualele preturi, daca se scumpeste cu 20 % lucrurile vor sta si mai in defavoarea trenului, va fi 4,8 lei o calatorie Petrosani - Lupeni cu trenu si 4 lei cu maxi-taxiul (hai sa zicem 4,5 lei ca probabil se vor mai scumpii si maxi-taxiurile). Unde mai pui ca linia de pe ruta de mai sus e electrificata.
Situatia de mai sus se vrea a fi doar un exemplu. Stiu ca trenu are niste avantaje, ca e mai confortabil, dar are si mari dezavantaje pentru care consider ca ar trebui ca macar personalul sa coste cel mult 70 % din pretul transportului auto, mai ales acum cand pretu carburantilor creste si o parte din linii sunt electrificate - s-ar putea un pret mic pe liniile electrificate. |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Sam 19 Mar 2011, 00:24 | |
| Un caz similar cu al tau pe M207 .. transporturl auto pe ruta Simeria-Hunedoara costa 7 lei ,transportul feroviar 3,1 lei.Rutierii au pierdut fata de mult ,insa daca vrei sa iei trenul datorita mizerie de orar pus pentru P din HD ,oamenii prefera maxi taxi pana la Deva si iau de acolo trenu.O mare mitocanie avand in vedere ca rute gen Hunedoara-Timisoara(sobolan atasat la cel de Sibiu) ar imbogatii CFR mult .E coada oameni buni ca la paine inainte de 89 la autocarele de Timisoara.Nimeni nu face nimic.. profit maxim,efectiv maxim pentru o ramaura care ar circula VSD. PS mai sunt curajosi care se avantureaza la P2148 insa pierd 45 in Simeria ,si nu toti sunt pasionati,singurul capitol la care castiga e banul. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24324 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 21 Mar 2011, 19:42 | |
| Asa isi intimpina Cfr-ul calatorii!! Poza e facuta in P2026 Petrosani-Craiova format in Petrosani!! |
|
| |
Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 21 Mar 2011, 19:44 | |
| Asta se incadreaza mai degraba la lucruri negative la romani |
|
| |
cont dezactivat .
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 21 Mar 2011, 19:47 | |
| erau si pe jos coji de seminte ? |
|
| |
Adrian78 Administrator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 21 Mar 2011, 19:54 | |
| - Vlad a scris:
- Asta se incadreaza mai degraba la lucruri negative la romani
Da cam asa ceva dar azi dimineata s-a facut curatenie in personalul care a venit de la Lupeni care a stationat 30 de minute in Petrosani apoi a plecat spre Ilia - MariusD a scris:
- erau si pe jos coji de seminte ?
Nu prea doar unele ratacite macar au fost corecti au mancat pe hartie |
|
| |
cont dezactivat .
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 21 Mar 2011, 20:01 | |
| singurul lucru bun e ca nu au aruncat cojile pe jos asa de incarcat era cosul de gunoi ca nu a mai avut unde pune sticla? |
|
| |
Costin.H
Numarul mesajelor : 654 Reputatie : 6157 Data de inscriere : 15/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 21 Mar 2011, 20:41 | |
| de ce ar trebui sa existe prosti care sa adune in urma unor nesimtiti??? asta-i prostia la romani...ne-am invatat ca vine cineva in urma noastra sa stranga |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
| |
|
| |
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
|