|
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
|
+111catalinu' stefan_br mihaiuc get. Marius razvan - trenuri traian Cosmin5 redeme laur 133 cristyadaX Nk11 jimmy Teodor ATM nokia2010 Cobra bostanescu gigel Luna DUAL vilhelm ravers75 IonutChircu AlexD romero69 riciu Jhonyla VeV mstupariu alinx3330 Vitosa Razvan Tudor decward raoul PrisecaruFlorin ultras nelu_cfr spsdc7 RazvanCFR iuli.hard rares03 Adrian78 kaan FeroFan97 SULZERUL 0733 cont dezactivat . DooLs Laur jionutz 19jimmy84 The Legend Shinkansen sorinucu Stefan Mircea Hirjau dan ciprian pannonia express rizelgeorgel2004 halmarius knd Cito TVlad Razvan cont inactiv AMX 97-0548-4 ionutz72 Traveller Bobses buldozer2 Costin.H didi Nesebar Rosshhu mi.tudor Caravelle_Zg membru inactiv mtk bogdan srl marius_catalin84 vrabieionut stegaru IonutCFR2009 cortexedge didinul alex.alexus.tm srazvi Codrut1985 KQQ tudor_vl lovekomotive zenox4500 stinky Vlad Ionutz discoid21 Norbi Hurricane cristi ar cristi CFR orestte Gongutza robypedia COSTACHE MIHAIL MariusM mureseanu_976 Lde 2100 mardaryroby DonVILLy tiberio kristi kkk myster2008 115 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Razvan Tudor V.I.P Member
Numarul mesajelor : 649 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5900 Data de inscriere : 10/01/2011
| Subiect: Lucruri negative (-) la CFR !!! Lun Ian 10, 2011 1:56 pm | |
| La Multi Ani!! Sunt nou pe forum si cu aceasta ocazie vreau sa-i salut pe toti pasionatii de trenuri din Romania!
Astazi am vrut sa ajung mai repede la Basarab si, fiind la Gara de Nord, am hotarat sa o iau prin gara (asa cum fac de mult timp). Dar in gara SURPRIZA!!!! La fiecare peron erau 3-4 barbati si puteai sa intri doar daca aveai bilet!! Nu stiu de cand e treaba asta (inainte de Anul Nou puteai sa mergi lejer pe peron), dar nu-i buna...Sper sa fie doar ceva temporar si sa nu patim ca prin 2005 cand plateam TAXA... |
| | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6551 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun Ian 10, 2011 4:11 pm | |
| Sa ma ierte cei care au venituri mici, dar abia astept momentul ala! Anume reintroducerea taxei. In felul acesta, nu astept un tren in sala de asteptare a Garii de Nord, iar langa mine colcaie ca viermii boschetari, vagabonzi, cersetori si alte entitati. Sa ma ierte Dumnezeu, nu am nimic cu ei, caci ca ei puteam sa fiu si eu si oricare dintre noi in situatia lor, dar totusi, sa fim seriosi, daca niste institutii ale Statului si mai ales ONG-urile care se bat in piept ca ei sunt ,,miezul din dodoasca"( Mircea Badea) si in realitate nu se intampla nimic,....dar absolut nimic, sanatatea mea nu-mi permite sa inhalez mirosuri si dejectii ale acestora.Eu sunt un simplu calator care schimb doua trenuri in Bucuresti. Hai ca eu sunt obisnuit cu asemenea specimene ca vorba aceea frate, sunt roman care am ales sa indur durerea tarii mele alaturi de ea si simtind durerea alaturi de alti romani de-ai mei care au ramas aici, dar hai sa rezolvam ceva si cu imaginea noastra peste hotare....Vine turistul maghiar, german, englez, francez, italian, etc.,....ce impresie isi face cand vede boschetari zgaindu-se in laptopul lor pe care-si rezolva probleme de servici sau se informeaza conectat fiind la internet, sau citind un ziar ori band linistit o cafea dupa o noapte nedormita si colac peste pupaza, te trezesti cu un de-asta: ,,Neneaaaa,....da' si miaa' u' baaan ?...Ha neneaaa....?" Da, sa se reintroduca taxa de acces la peron! Pe de alta parte si noi pasionatii care fotografiem zilnic in gara, avem in acest fel o acoperire. Intru, platesc bilet, apoi scot aparatul foto la iveala, il agat lejer de gat, si pozez. Vine cerberul ( nu patrupedul canin cu trei capete ce pazea infernul in mitologia greaca) ci maimutoii de la firmele de paza de prin Gara de Nord si intreaba: ,,Ba ce e cu tine aici, de ce pozezi???" Ii arati biletul/ chitanta cu care faci dovada platii de acces pe peron, si-i intorci...posteriorul si i-ai inchis gura.Insista cu intrebarile??? Ii spui ca ,,Astept o anumita ruda, ce vine din anumit oras cu anumit tren la anumita ora ce nu va intereseaza pe dvs!" Puuunct!!! Scuuurt, fara alte detalii si menajamente!!!In acest fel am un element nou adaugat bazei legale in ce priveste fotografiatul in zonele publice!!
|
| | | Razvan Tudor V.I.P Member
Numarul mesajelor : 649 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5900 Data de inscriere : 10/01/2011
| Subiect: Lucruri negative (-) la CFR !!! Lun Ian 10, 2011 5:08 pm | |
| - Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:
- Sa ma ierte cei care au venituri mici, dar abia astept momentul ala! Anume reintroducerea taxei. In felul acesta, nu astept un tren in sala de asteptare a Garii de Nord, iar langa mine colcaie ca viermii boschetari, vagabonzi, cersetori si alte entitati. Sa ma ierte Dumnezeu, nu am nimic cu ei, caci ca ei puteam sa fiu si eu si oricare dintre noi in situatia lor, dar totusi, sa fim seriosi, daca niste institutii ale Statului si mai ales ONG-urile care se bat in piept ca ei sunt ,,miezul din dodoasca"( Mircea Badea) si in realitate nu se intampla nimic,....dar absolut nimic, sanatatea mea nu-mi permite sa inhalez mirosuri si dejectii ale acestora.Eu sunt un simplu calator care schimb doua trenuri in Bucuresti. Hai ca eu sunt obisnuit cu asemenea specimene ca vorba aceea frate, sunt roman care am ales sa indur durerea tarii mele alaturi de ea si simtind durerea alaturi de alti romani de-ai mei care au ramas aici, dar hai sa rezolvam ceva si cu imaginea noastra peste hotare....Vine turistul maghiar, german, englez, francez, italian, etc.,....ce impresie isi face cand vede boschetari zgaindu-se in laptopul lor pe care-si rezolva probleme de servici sau se informeaza conectat fiind la internet, sau citind un ziar ori band linistit o cafea dupa o noapte nedormita si colac peste pupaza, te trezesti cu un de-asta: ,,Neneaaaa,....da' si miaa' u' baaan ?...Ha neneaaa....?" Da, sa se reintroduca taxa de acces la peron!
Pe de alta parte si noi pasionatii care fotografiem zilnic in gara, avem in acest fel o acoperire. Intru, platesc bilet, apoi scot aparatul foto la iveala, il agat lejer de gat, si pozez. Vine cerberul ( nu patrupedul canin cu trei capete ce pazea infernul in mitologia greaca) ci maimutoii de la firmele de paza de prin Gara de Nord si intreaba: ,,Ba ce e cu tine aici, de ce pozezi???" Ii arati biletul/ chitanta cu care faci dovada platii de acces pe peron, si-i intorci...posteriorul si i-ai inchis gura.Insista cu intrebarile??? Ii spui ca ,,Astept o anumita ruda, ce vine din anumit oras cu anumit tren la anumita ora ce nu va intereseaza pe dvs!" Puuunct!!! Scuuurt, fara alte detalii si menajamente!!!In acest fel am un element nou adaugat bazei legale in ce priveste fotografiatul in zonele publice!!
Foarte adevarat ce zici tu. Pana la urma taxa o fi de 1-1,5 lei, o suma cat de cat modica. Problema este ca taxa s-a pus doar pe peroanele laterale. Atat peronul central cat si salile de asteptare pot fi tranzitate faca nicio problema (cel putin acum). Insa chiar si cu aceasta taxa nu cred ca se va schimba mai nimic prin gara, in sensul ca aurolaci, cersetoriii si alte persoane din categoria asta tot acolo vor ramane, iar calatorii vor fi nevoitit sa astepte trenul afara in frig sau sa se orienteze spre alte mijloace de transport...Sa ne aducem aminte acum cativa ani cand era taxa de tranzit cum arata gara.....la fel ca astazi...aceleasi mirosuri suparatoare, cersetori etc.etc. Sper sa se face ceva urgent si sa intram si noi cat de cat in randul lumii mai civilizate. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18746 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24322 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun Ian 10, 2011 5:15 pm | |
| De ce in Romania trebuie sa sufere toti pentru unii?scumpim impozitele la toata lumea pentru ca unii nu isi platesc impozitul..Ce e greu sa puna 6 maimutoi care sa stea la intrare sau sa patruleze prin gara si sa ii scoata pe boschetari si cersatori afara trebuie sa plataeasca toti pentru asta?Macar daca banii incasati s-ar investi in gara dar se duc 80% la firma de paza |
| | | decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 7997 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun Ian 10, 2011 5:34 pm | |
| - Razvan Tudor a scris:
- La Multi Ani!! Sunt nou pe forum si cu aceasta ocazie vreau sa-i salut pe toti pasionatii de trenuri din Romania!
Astazi am vrut sa ajung mai repede la Basarab si, fiind la Gara de Nord, am hotarat sa o iau prin gara (asa cum fac de mult timp). Dar in gara SURPRIZA!!!! La fiecare peron erau 3-4 barbati si puteai sa intri doar daca aveai bilet!! Nu stiu de cand e treaba asta (inainte de Anul Nou puteai sa mergi lejer pe peron), dar nu-i buna...Sper sa fie doar ceva temporar si sa nu patim ca prin 2005 cand plateam TAXA... In 2010 , acesta treaba nu era . Pe 8.01.2011 ( SAMBATA ) Ma introceam din Halta Grivita cu un alt pasionat. Am iesit noi din gura de metrou de la Basarab si cand sa intram , la fel ,4 paznici ne-au cerut biletele de calatorie . Pana la urma ne-au lasat sa intram ,fiinca , mai devreme iesisem tot pe acolo si ne-au intrebat daca am facut poze . Din cate ,am stat de vorba cu ei , ne-au zis ca de pe 5.01 se aplica aceasta treaba cu biletele. In plus , faza cu ,,prezentati biletele organelor de la intrarea in gara ) se aude si in megafoanele statiei . Dupa parerea mea , o prostie ! Adica , poate tu vi de acasa si intri prin Basarab , cu gandul ca acum te duci sa iei biletele ! Unde-i logica in toata treaba asta !? Scuzati-ma daca am fost off-topic ! |
| | | cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8386 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun Ian 10, 2011 9:06 pm | |
| O ,ce veste minunata Din data de 01.04.2011 incepe disponibilizarile la CFR MARFA (aprox 4000 de oameni) la CFR CALATORI (aprox 1500 de oameni) la INFRA (aprox 1000 de oameni) Aceasta veste este preluata chiar in acest moment de la oameni "cu scaun la cap" |
| | | RazvanCFR
Numarul mesajelor : 165 Reputatie : 5327 Data de inscriere : 30/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun Ian 10, 2011 9:13 pm | |
| Ma doare sa aud vestea. Sa speram ca totusi lucrurile se vor indrepta in C.F.R. Fiti tare domnule Marius, mergeti cu fruntea inainte. |
| | | lovekomotive V.I.P Member
Numarul mesajelor : 751 Varsta : 36 Localizare : Piatra Neamt Reputatie : 6375 Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun Ian 10, 2011 9:17 pm | |
| Eu zic sa facem cu totii un minim efort financiar si sa strangem bani pt niste bilete dus catre Luna, dar numai dus pt cei care ne conduc, inclusiv pt cei care iau masurile astea, acesti indivizi macabri si scarbavnici. Eu zic ca merita efortul asta, macar atat sa facem si noi pt ei. |
Numarul mesajelor : 18746 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24322 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun Ian 10, 2011 9:36 pm | |
| Cel mai trist este ca nu se va imbunatati deloc situatia societatilor de cale ferata pierderile vor ramane la fel si incompetenta la nivel inalt.. Vreau un manager ca sa lucreze pe un salar de 1 euro si sa castige 1% din profit |
| | | Razvan
Numarul mesajelor : 567 Varsta : 38 Localizare : Nehoiu-BZ Reputatie : 5937 Data de inscriere : 14/04/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun Ian 10, 2011 9:53 pm | |
| Disponibilizarile sunt dureroase,dar poate ca "necesare"...CFR Marfa trebuie sa reintre pe profit...hai sa facem o comparatie...cati oameni are GFR(profitabila) si cati are Marfa? daca dau afara 4000 inseamna ca au ceva angajati....restructurarea uneori este necesara...sa asperam ca va fii in beneficiul companiei...pacat insa de acei oameni care vor ramane fara un loc de munca poate dupa nu stiu cati ani de munaca.. |
| | | lovekomotive V.I.P Member
Numarul mesajelor : 751 Varsta : 36 Localizare : Piatra Neamt Reputatie : 6375 Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun Ian 10, 2011 10:11 pm | |
| De cand m-am nascut eu in tara asta, tot s-au disponibilizat oameni, disponibilizari peste disponibilizari si tot in pierdere au mers companiile astea. Oare din cauza simplilor angajati, a mecanicului de locomotiva, a acarului, a impegatului, a lacatusului mecanic? NU din cauza faptului ca mereu s-au perindat tot felul de personaje incapabile in functiile cheie ale acestor companii si pt ca le-au lipsit coloana vertebrala si ca niste curve s-au vandut pe sume de bani si au facut jocurile de culise, iar acum tot oamenii nevinovati vor suferi. Marea majoritate a cfr-istilor provin si sunt din familii modeste, ca mai multi sau mai putini copii in intretinere, unii poate in situatia lui Adrian Sobaru cu copii cu deficiente. E usor sa dai afara asa niste oameni, dar de fapt la multi dintre ei le semnezi condamnarea la moarte prin infometare. Nici pana acum nu o duceau grozav, dar macar o duceau, de acum inainte pur si simplu sunt obligati sa traiasca cu nimic. Nu cred ca mai sunt multe de zis pe tema asta, e pacat cum unii isi permit sa jongleze cu viitorul altora, dar ma bucur enorm ca si-o vor lua si ei cand le va veni timpul si n-as vrea sa fiu in pielea lor. |
| | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6551 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun Ian 10, 2011 10:20 pm | |
| Sa se ajunga in asa un hal incat fosta ,,A doua armata a Romaniei" sa fie batjocorita si nimicita in acest mod,...trebuie doar sa fii cel putin decervelat de politician, o rama fara cap si fara coada, o lighioana mai scarboasa sau cel putin egala cu satana insusi dar cred ca si el la un moment dat in razvratirea lui fata de Divinitate,...in acest moment se leapada de toate relele si-si face cruce....caci asa cretini diabolici nu a avut in tot iadul pe care-l conduce si asa retardati de oameni politici pe post de demoni!! Scuzati-mi metafora dar cam asta e realitatea...de 20 ani incoace s-a furat, e drept,....bai dar ca javrele astea de PD-L-isti nici ca s-a mai pomenit! Astia doar ca nu au adus ciuma si holera in rest au adus toata Apocalipsa in toata maretia ei!!! Ma cutremur cand vad cata nesimtire, jogodism, greata si impertinenta emana scursurile astea din PD-L!!!Deci eu m-am saturat sa scriu de ani de zile comentarii pe blogul proastei aleia de Udrea si altor specimene agramate si inculte din actuala putere portocalie. In loc sa dezvolte transportul feroviar, sa il salveze de la iminenta pieire,...pe ei ii doare-n ,,plug"! Asa ceva nu este acceptabil.... Cand Doamne-iarTa-ma se va trezi poporul asta din adormirea lui tampa???? Oare cati oameni precum Adrian Sobaru ar trebui sa se arunce in plenul Parlamentului ca sa se trezeasca niste idioti la viata????? In ce naibii de tara traim???? |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun Ian 10, 2011 10:33 pm | |
| - Razvan a scris:
- Disponibilizarile sunt dureroase,dar poate ca "necesare"...CFR Marfa trebuie sa reintre pe profit...hai sa facem o comparatie...cati oameni are GFR(profitabila) si cati are Marfa? daca dau afara 4000 inseamna ca au ceva angajati....restructurarea uneori este necesara...sa asperam ca va fii in beneficiul companiei...pacat insa de acei oameni care vor ramane fara un loc de munca poate dupa nu stiu cati ani de munaca..
Atata timp cat Marfa nu scapa de cimitirele alea de fier vechi Triaje depouri remize nu se redreseaza.Plus prea mult personal TESA enorm S a iti spun un mic secret?GFR face o revizie la o locomotiva intr-un depou Cfr Marfa la un pret de 15 milioane pe cand pe depou poate il costa un muncitor sau doi 15 pe luna plus curent si cheltuieli drept urmare la ce sa isi faca GFR sectie de reparatie Trebuie sa se uneasca toate societatile la un loc sa se face o societate de constructii CF In data de 01-01-2011 s-a produs un eveniment la remiza Piatra Olt un LDE portocalizat a ajuns in groapa pe langa placa rotativa la viteza supersonica de 26km/h
Ultima editare efectuata de catre adrian78hd in Mar Ian 11, 2011 9:48 am, editata de 1 ori |
| | | Bobses
Numarul mesajelor : 46 Varsta : 52 Localizare : Iasi Reputatie : 5429 Data de inscriere : 08/03/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mar Ian 11, 2011 7:09 am | |
| - Razvan a scris:
- Disponibilizarile sunt dureroase,dar poate ca "necesare"...CFR Marfa trebuie sa reintre pe profit..
Dar măcar s-o facă o dată, nu s-o lălăie atîta. Iar amînarea asta, care e un cuțit în rană pentru majoritatea oamenilor, tot din cauza sindicatelor se face. Cît bine reprezintă pentru un om faptul că, dacă e să fie dat afară, e dat mai tîrziu și nu mai devreme? Dimpotrivă, dacă e dat afară mai tîrziu, are și o vîrstă mai înaintată, precum și șanse mai mici de angajare în altă parte. Cît despre profitul CFR marfă... să fim serioși... Chiar nu s-a înțeles pînă acum că nimeni nu are interesul ăsta? Important e să fie vîndută pe bani puțini, către cine trebuie. Și se lucrează în același sens și cu CFR Călători. |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mar Ian 11, 2011 1:09 pm | |
| MAV încheie 2010 cu pierderi Pierderi mai mici pentru BDZ în 2010
Compania maghiară MAV estimează că a finalizat anul 2010 cu pierderi de circa 40 miliarde forinţi (145,5 milioane euro) potrivit datelor anunţate de CEO-ul Ferenc Szarvas la sfârşitul anului trecut. Conform acestor estimări, divizia de transport pasageri, MÁV-START, ar fi putut încheia anul cu un profit de 211 milioane forinţi (767.000 euro), în timp ce ramurile MÁV Gépészet şi MÁV-Trakció au fost de asemenea profitabile, cu 107 milioane forinţi (389.000 euro) şi, respectiv, 1,64 miliarde forinţi (5,9 milioane euro). Compania a înregistrat însă pierderi însemnate, de 43,1 miliarde forinţi (156,7 milioane euro), la capitolul infrastructură şi servicii centrale. MAV a primit de la bugetul de stat în 2010 în total 23 miliarde forinţi (83,7 milioane euro).
Ca urmare a reducerilor cheltuielilor aplicate de BDZ, compania estimează că a încheiat anul 2010 cu o pierdere de doar 53 milioane leva (27 milioane euro). Această cifră ar fi astfel cu 15 milioane leva (7,7 milioane euro) mai mică decât pierderile înregistrate în 2009. În 2010, „am reuşit să optimizăm costurile operaţionale, să negociem reduceri semnificative pentru furnizarea de carburanţi, să diminuăm numărul de angajaţi cu circa 1.200 persoane fără nicio presiune”, a declarat preşedintele consiliului de administraţie al BDZ, Vladimir Vladimirov.Compania aşteaptă să primească la începutul acestui an un ajutor din partea statului de cel puţin 100 milioane leva (51 milioane euro) pentru a-şi refinanţa o parte din datorii, după ce Comisia Europeană a aprobat transferul de fonduri de la bugetul de stat. Fondurile acestea vor fi deduse din împrumutul acordat de Banca Mondială
Poate guvernantii nostri cred ca traiesc in Germania sau Austria dar si acolo se acorda subventii de la stat |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
| |
| | | | Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |